Elvileg igen. Sztem nincs vele sok tapasztalat, mert sokkal drágább, mint az izopropil-alkohol.
Lenne olcsó forrásod?
Elvileg igen. Sztem nincs vele sok tapasztalat, mert sokkal drágább, mint az izopropil-alkohol.
Köszönöm a bátorítást.audiomeca írta: ↑2022.03.05., szomb. 09:19Bocs, a poén nem sikerült ___ OK Ertettem![]()
Maga a gep egy eszkoz amivel leszivod a lemezrol a mosofolyadekban oldott trutyit. Ott kenyelmi szempontok ervenyesulnek. Az olcso gep hangos, kevesebb tudasa van es manualis. Egy jobb gep hallkabb, rendelkezesre allhat tobb automata funkcio (pl forgasirany valtas), nem kell a kezedben tartani a kefet stb stb.
De maga a tisztitast a folyadek fogja vezezni. A kefe meg segedlet a jo teritesre, a barazdaba torteni bejuttatasra. Ezert sem mindegy milyen kefet hasznalsz.
Tehat a Pro-ject mosobol nem lesz Loricraft, de ha jol csinalod es megvannak a feltetelek, jobb eredmenyt tudsz elerni, mint a dragabb gep plusz silany folyadek.
Ez nagyon biztatóan hangzik.audiomeca írta: ↑2021.12.16., csüt. 15:44A mosast legjobban a folyadekod minosege hatarozza meg ill. meg a hasznalt kefek legalabb is a vakuumos mosasnal bizti igy van, a tobbi kenyelmi szempont.
De ugyan ez igaz az UH mosasra is, de ott a freki - es nem a kefek - ami nem mindegy. A Degritter ilyen szempontbol nem rossz, mert Ok legalabb 120kHz-et hasznalnak egy jo erositessel. Az AUDIO DESK SYSTEME meg elromlik ket honap utan...
Köszi!
Egy példát szeretnénk erre, ha lehet.
Egy majdnem 8 éve feltett kérdésre válaszoltálszfi írta: ↑2021.12.27., hétf. 22:10Igen. Mükõdik, de néha két mosàs is kell.57verses írta: ↑2014.02.23., vas. 12:42Ezzel próbálkozik valaki ?
http://audiocentrum.hu/ProJect_SPINCLEA ... z_tisztito
Igen. Mükõdik, de néha két mosàs is kell.57verses írta: ↑2014.02.23., vas. 12:42Ezzel próbálkozik valaki ?
http://audiocentrum.hu/ProJect_SPINCLEA ... z_tisztito
Én ilyen kefét használok:https://hanglemeztasak.hu/Tonar-Wetgoat-kecskeszor-kefe ,jól teszi a dolgát.
Ez tènyàllàseraserhead írta: ↑2021.12.16., csüt. 18:53Az Audio desket láttam működés közben, szépen dolgozott. Ami nem annyira tetszett, az a kicsit industrial kinézet. A degritter jobban passzolna a környezetbe.supravox írta: ↑2021.12.16., csüt. 18:15Akkor èn màzlista vagyok?audiomeca írta: ↑2021.12.16., csüt. 15:44A mosast legjobban a folyadekod minosege hatarozza meg ill. meg a hasznalt kefek legalabb is a vakuumos mosasnal bizti igy van, a tobbi kenyelmi szempont.
De ugyan ez igaz az UH mosasra is, de ott a freki - es nem a kefek - ami nem mindegy. A Degritter ilyen szempontbol nem rossz, mert Ok legalabb 120kHz-et hasznalnak egy jo erositessel. Az AUDIO DESK SYSTEME meg elromlik ket honap utan...
1 ève műxik ès teszi a dolgàt.
Magasan a legjobb mosó...
Az Audio desket láttam működés közben, szépen dolgozott. Ami nem annyira tetszett, az a kicsit industrial kinézet. A degritter jobban passzolna a környezetbe.supravox írta: ↑2021.12.16., csüt. 18:15Akkor èn màzlista vagyok?audiomeca írta: ↑2021.12.16., csüt. 15:44A mosast legjobban a folyadekod minosege hatarozza meg ill. meg a hasznalt kefek legalabb is a vakuumos mosasnal bizti igy van, a tobbi kenyelmi szempont.
1 ève műxik ès teszi a dolgàt.
Magasan a legjobb mosó...