Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Projektor konzolok
Projektor konzolok
- ha emlekezetem nem csal : Rainbow
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Projektor konzolok
Az ár engem is érdekelne.. mármint ennek a típusnak amiről képet tettél fel.
Projektor konzolok
Hali!
Nagyon jó konzol!
van a cégnek netes elérhetősége?
nekem ugyanis a falra kellene rakni, és kíváncsi vagyok hogy milyen lehetőségek vannak(plusz árak:))
...
-
Vendég
Projektor konzolok
- nagyon pofas!!
Lehet kapni amúgy fekete, és világosszürke színben is. Talán még fehérben.
Bár annyira rugalmasak, szerintem bármilyen szinűre lefestetik rendelésre, ha valakinek más kell....
Projektor konzolok
beton kefni a födém
Akkor jó, megnyugodtam!
- akkor megtart a kotel teged is!
T A M I . H U
Projektor konzolok
- nagyon pofas!!
T A M I . H U
Projektor konzolok
beton kefni a födém
Akkor jó, megnyugodtam!
-
Vendég
Projektor konzolok
És végül a helyén a proji is
Nagyon szuper Egyébként a plafonnál nem olyan porózus a fal? Nem félsz, hogy leesik a proji?
beton kefni a födém
Projektor konzolok
És végül a helyén a proji is
Nagyon szuper Egyébként a plafonnál nem olyan porózus a fal? Nem félsz, hogy leesik a proji?
-
Vendég
Projektor konzolok
A konzol: külön- külön a két fele
A fekete kar a gömbcsukló lazítására-szorítására szolgál
-
Vendég
Projektor konzolok
Mivel ez itta a megfelelő topic
1. A konzol felfúrandó része, összeszerelve
Projektor konzolok
közben gondolkodtam a vízszintes forgatáson:
Ha az általad hegesztett lapona, a plexi felfogatására szolgáló lyukak nem furatok, hanem egy félkörív, akkor mielőtt meghúzod a csavarokat forgatható.
Nem tudod az asztallábából van egy számmal kisebb (vagy nagyobb)? akkor lehetne csinálni állítható magasságot. Akkor már csak a billentésen kellene gondolkodni
mint irtam lentebb, van többféle méret, hossz, átmérő ... egymásba is ágyazhatók, stb ...
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
-
Vendég
Projektor konzolok
közben gondolkodtam a vízszintes forgatáson:
Ha az általad hegesztett lapona, a plexi felfogatására szolgáló lyukak nem furatok, hanem egy félkörív, akkor mielőtt meghúzod a csavarokat forgatható.
Nem tudod az asztallábából van egy számmal kisebb (vagy nagyobb)? akkor lehetne csinálni állítható magasságot. Akkor már csak a billentésen kellene gondolkodni
Projektor konzolok
én pl. igy visszatekintve kiváncsi lennék, Ratman kezdett e valamit a kábeleivel - közben kiprobáltam a ragasztható kábelcsatornát, eddig nagyon bevált!!!
Jó volt itt.
-
Vendég
Projektor konzolok
Azért írtam ide, mert hiányolok egy hasonló topikot!
Kerüljön előre, minden új (és régi) fórumosnak tanúságos lehet....
Projektor konzolok
Ratman: kábelcsatorna ? Mert amugy tényleg az üveg nagyon elegáncs!
Gondolkoztam rajta, de a falra kívülről szerelt nem igazán tetszik, a falat kivésni és becsövezni pedig nem volt lelkierőm
De valami megoldás majd biztos kéne
sztem a lobogo kábeleknél 1 fokkal jobb megoldás... meg ugylátom ugyis nagyrészt takarásban lenne
sztem egy probát megér, egy szál kb. 300 ft
Jó volt itt.
Projektor konzolok
htpcről hajtsd, 1280x720 arányban, a projektoron pedig a screent nyomkodva TRUE modban legyen Powerstrip-el a legegyszerübb a vidkártyát 1280x720ra rávenni.
legalábbis Z1 en volt egy ilyen hajtási lehetőség
A tesztprogram a Displaymate volt.
off:
Pc-vel hajtom már jó ideje, de eddig a tesztábrák valamiért kimaradtak,
érdekes mert a csíkos tesztképen a kép bal fele szét van esve, de ez eddíg még egyáltalán nem tűnt fel (mondjuk nézőpozícióból nem látszik csak közelről)
Holnap viszont valószínű leszedem és protalanítással egybekötött vertical banding bűvölés lesz mert egyre több jelenetben látom.
Projektor konzolok
Itt van egy nagyon egyszerűm és elegáns megoldás
semmi más nem kell hozzá, mint venni 2 db. polctartó konzolt, 4 lyukat fúrni a falon, és méretre csiszoltani egy üveglapot. A szerelési idő kb. 1/2 óra:
Nálam nagyon hasonló megoldás lesz, csak nem felül lesz a projektor hanem alulról fejjel lefelé felfogatva. Kicsit féltem, hogy az a két pöcök nem bírja el a projektort. Nem okoz ez gondot?
Ezek masszív kis pöckök
Több méretben lehet kapni, és a csomagolásukon rajta van, hogy mekkora mélységű polcot lehet rátenni (erre kb. 30-40 cm.) és hogy mekkora a teherbírásuk (kb. 20-25 kg. ha jól emlékszem)
Projektor konzolok
Ratman: kábelcsatorna ? Mert amugy tényleg az üveg nagyon elegáncs!
Gondolkoztam rajta, de a falra kívülről szerelt nem igazán tetszik, a falat kivésni és becsövezni pedig nem volt lelkierőm
De valami megoldás majd biztos kéne
Projektor konzolok
Ez pedig egész közelről az üveglap felfogatása:
Elsősorban, tetszik a megoldásod! :vazeg:
Ezzel kapcsolatban, lenne két kérdésem is hozzád:
- Nem félsz attól hogy eltörik az üveg, illetve kicsúszik a tartóból?
- Hol vetted ezeket a konzolokat?
Ez 10 mm-es üveg. Baromi erős (és nehéz). Ilyen vastagból már komplett asztalokat készítenek.
Kicsúszni nem tud, a fém tartónak az üveg mindkét oldalával érintkező felülete a csúszásgátlás miatt műanyaggal van borítva
A konzolokat egy Bricostorban vettem, rengeteg fajta közül lehet választani.
Projektor konzolok
Nálam nagyon hasonló megoldás lesz, csak nem felül lesz a projektor hanem alulról fejjel lefelé felfogatva. Kicsit féltem, hogy az a két pöcök nem bírja el a projektort. Nem okoz ez gondot?
Nálam ilyen tartókon kb. 20 kg-os könyvespolc volt, nem szakadt le. Arra kell figyelni, hogy a falban normálisan legyen rögzítve.
Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> )