Ne gúnyolódj kérlek! A WD-40-es tájföldi muksót amúgy is én töltöttem fel ide korábban.SoundMania írta: ↑2023.05.03., szer. 19:42Hm... Neked akkor wd40-el kellene lemezt mosni? Sokan mutogatnak ilyet jutubon. :)Voyager írta: ↑2023.05.03., szer. 19:01Lehet, de az eredeti probléma a korrózió. És ennek okán az, hogy miért volt ilyen igénytelen a Pro-ject LP mosó gyártó, hogy sajnálta a rozsdamentes alkatrészeket. Én amúgy ge.ire pipa vagyok rájuk emiatt is!SoundMania írta: ↑2023.05.03., szer. 18:55
Igen. Meg villanyt fogyaszt. Meg 1600¿ már kb az Aqua P /2literes is talán? Készüléket ahogy írtam, Vevorról lehet. Viszont akkor lehet vele vizet, alkoholt is akár. Ha csak 70%—osat tudsz venni a gyógyszertárban esetleg. Nem tudom azt megérné-e. Persze ez így elég sok pepecselés is... Jó drága a lezmosás!
Viszont nem csak szép lesz a lemez, mint a felkapott US-ekben megforgatva max vasalónak való vízben 600 darabot és már olyan koszos a víz 30db után mint a bűn, de forgatja akkor is meg szárítja a ventillátorokkal a 6 db egyszerre mosottat mert így olcsó neki és gyorsan végez a frissen megvett padláson összeszedett kollekcióval és el lehet adni vg+-osként....és nem kell ott ülni a vákumos mellett mer azon egyenként lemosni még gyorsan pörgetve is nagyon lassú az US mellett.
Na jól megmomdtam.... :)
ui: lóxart garanciáztatom! Ki fogom javítani, de a folyadékokkal további tesztek kellenek.