Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
FVF avagy csinálj magadnak vásznat
Az új címre is elküldtem.Ha sikerül feltenni küldöm a többit is.
Megint rossz helyre küldtem?
Az új címre is elküldtem.Ha sikerül feltenni küldöm a többit is.
Lacy!Az első adagot átküldtem.
jaj bocsánat már valóban hülyülök...
lacy kukac index.hu
mégegyszer elnézést....
OFFTOPIC:
Vááááá......
Már azt hittem itt lesznek a képek, amikor megláttam, hogy új hozzászólás született.
Lacy!Az első adagot átküldtem.
jaj bocsánat már valóban hülyülök...
lacy kukac index.hu
mégegyszer elnézést....
Lacy!
Az első adagot átküldtem.
Átméreteztem.Most 85Kb a mérete,a felbontása 800X600.Igy sem megy.????
Akkor tedd fel valahová (képfeltöltés, imageshack) és linkeld be az "img" gombbal!
Keresek sgi octane-hoz vpro grafikus rendszert.
Átméreteztem.Most 85Kb a mérete,a felbontása 800X600.Igy sem megy.????
Küldd ide lacy kukac vnet.hu
majd én
Átméreteztem.Most 85Kb a mérete,a felbontása 800X600.Igy sem megy.
????
Tehát naggyából azonosak a nappali és esti fényviszonyok.
Köszönöm."A megadott állománytípus nem tölthető fel."hibaüzenetet kapom!A kép 260KB és jpeg formátum.??
jpeg jó, de 150Kb a méretkorlát.
Képnézegetővel konvert file format- jpeg kiválaszt- levenni a tömörítési %-ot kb 50-re, és mentés másként. Akkor kellően kis méret lesz, bár gyengébb minőségő.
Ja és 1200 pixelnél ne legyen szélesebb.
Az is segíthet, ha pl 800-ra csökkented a méretét...
Köszönöm."A megadott állománytípus nem tölthető fel."hibaüzenetet kapom!A kép 260KB és jpeg formátum.??
OFFTOPIC:
Nem lehet valami jogosultsági probléma a gépeden, vagy valami olyan tárolóeszköz ami menet közben lekapcsol? Esetleg valami ékezetes/nemzeti karakter a file-névben?
szerk: nem...
Köszönöm."A megadott állománytípus nem tölthető fel."hibaüzenetet kapom!A kép 260KB és jpeg formátum.
??
Ha a gépeden van, akkor az állomány csatolása részben a Tallózás gombbal próbáld!
Üdvözlettel: Lex
Miért nem tudok jpeg fájlokat csatolni?
Kezdő fórumosként megpróbálok feltölteni néhány képet a nappal látható fényviszonyokról "hangulatvilágítás "mellett.
Én szívem szerint mattfeketére mázolnám az egészet, fekete bútorokkal, de ez sztem a legtöbb helyen családi viszályba torkollik
de legtöbbünknek nappali = mozi ... azért egy ilyen szóba elég ravatal hangulatú, pláne gy kis arany díszítéssel
Nekünk is nappali = mozi. Sötétbordó színben már kiegyezett a család, innentől már csak az én lustaságomon múlik. De akkor már a diffúzorok-at (ez csak terv) borító szövet is legyen sötétbordó, ne üssön el a fal színétől. De a diffúzok miatt legalább húsz centire kell legyen a vetítővászon a faltól, hogy elférjen mögötte a diffúzor... Szóval még csúszik a project
Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor
Türelmet kérek.Úgy tűnik,hogy régi a fényképezőm,mert hangulatfényben nem csinál elfogadható képeket.Igyekszem a hiányosságokat mielőbb pótolni.
Üdv.:Attila
Én szívem szerint mattfeketére mázolnám az egészet, fekete bútorokkal, de ez sztem a legtöbb helyen családi viszályba torkollik
de legtöbbünknek nappali = mozi ... azért egy ilyen szóba elég ravatal hangulatú, pláne gy kis arany díszítéssel
Valóban húzós a 4000 Dollár.Valószínűleg ez az oka a szerény elterjedésének.Ha lehet hinni a tesztképeknek,akkor megdöbbentő a külömbség a matt fehérhez képest.Köszönöm a házi készítéső ezüst felületről feltett képeket.Ennél lényegesen jobb eredményt mutat a Média Markt fotó osztályán beszerezhező Braun silver vászon az összes hátrányával együtt.Kérésre szívesen teszek fel képeket a nappali fényviszonyok mellett vetített képről.
Ha teheted, tegyél fel képet nappali és sötétített viszonyok között is.
Valóban húzós a 4000 Dollár.Valószínűleg ez az oka a szerény elterjedésének.Ha lehet hinni a tesztképeknek,akkor megdöbbentő a külömbség a matt fehérhez képest.
Köszönöm a házi készítéső ezüst felületről feltett képeket.Ennél lényegesen jobb eredményt mutat a Média Markt fotó osztályán beszerezhező Braun silver vászon az összes hátrányával együtt.Kérésre szívesen teszek fel képeket a nappali fényviszonyok mellett vetített képről.
muveszur1!
Felteszek egy teszképet az ezüst-mix eredményemről, bár legutóbb senkit nem hatott meg a dolog. Felragasztottam egy fehér a/4-est öszehasolításképp, az elég közel áll a fehér festett latexhez... Véleményem szerint igen komoly a kontrasztnyereség.
Érdekes.
Jó lenne látni milyen a fehér ezen a felületen.
Nem tudnál fotót csinálni magáról a vászonról is, úgy hogy mellé van téve egy fehér vászonhoz hasonló színű felület?
Meg csinálhatnál tesztképet nagyobb fehér felülettel, hogy jobban lehessen látni a különbséget.
Itt egy pár kép, még engem is meglepett egy kicsit az eredmény, mert jobbat vártam.
Sajnos úgy tűnik nagyrészt csak sötétiteni sikerült a képen... bár az tény, hogy kellemesebb a szemnek, főleg hosszútávon...
Lehet, hogy kezdek gyüjteni dlp-re...
bal oldal ongrofoam, közte FVF, jobb oldal fehér a/4
Én írtam a próbálkokozásaimról...
A dolgok jelen állása szerint egy 1,2-max1,3-as erősítésű szürke felület a legjobb, hacsak nem szeretnél többszáz ezret rákölteni. Ez is csak töksötétben...
Vagy keress ilyen vásznat (4000$): http://www.audioholics.com/reviews/proj ... ons-visage
Talán annyi, hogy mozinál nem kell javítani a fényerőn. Sőt.
A topik elején, mintha valaki írt volna ezüst színű adalékról az FVF festéshez.
Üdvözlettel: Lex
Sajnálattal látom,hogy nincs az ezüst felületekre vonatkozó magyarországi tapasztalat,pedig a külföldi cikkeket átnézve nagyságrendeket javít a kontraszt arányon és a fényerőn is.Én azért továbbra is várom az észrevételeket.
Köszönettel:Attila
Hát ha nincs tapasztalat, akkor hiába fogod várni az észrevételeket...
Sajnálattal látom,hogy nincs az ezüst felületekre vonatkozó magyarországi tapasztalat,pedig a külföldi cikkeket átnézve nagyságrendeket javít a kontraszt arányon és a fényerőn is.Én azért továbbra is várom az észrevételeket.
Köszönettel:Attila