Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Projektor konzolok
Projektor konzolok
Nálam is hangfalhoz való konzol lett beépítve egy plexilappal, előnye ennek a konzolnak hogy egy csavarral oldható így könnyű levenni.
A plafontól a plexi tetejéig 13centit mértem.
- krizsozoli
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 4
Projektor konzolok
a vogels 10cm magas.
Köszi!!!! Az pont jó.
Már rohanok is venni, már csak az a kérdés, hogy OBI, vagy KIKA?
Benézek ide is, oda is.
- ICE13
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Projektor konzolok
a vogels 10cm magas.
Film: Raspberry Pi - Acer H6502BD - Arcam AVR250 - Elac Debut2, Zene: NAD C542 - Marantz PM-55 - Rogers LS2
- krizsozoli
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 4
Projektor konzolok
Ezt nem párban adják, azt hiszem sound arts gyártmány darabja 2500.- körül van, elég diszkont!
Az nagyon jó ár! Az enyém detto vogels. Obi: 1pár 3990 huf.A másikat is elhasználtam az 1ik háttérhez.
Ez tetszik, tud valaki mondani egy pontos méretet, hogy meddig lóg ez be? Nekem kb, 12-15 cm-es kéne max. Így kép alapján nem tudom megállapítani, de nekem többnek tűnik. Légyszi valaki, mérje meg.
Köszi
Projektor konzolok
Ezt nem párban adják, azt hiszem sound arts gyártmány darabja 2500.- körül van, elég diszkont!
Az nagyon jó ár! Az enyém detto vogels. Obi: 1pár 3990 huf.A másikat is elhasználtam az 1ik háttérhez.
Projektor konzolok
Projektor konzolok
Az itt olvasott ötletek alapján főztem ki az alábbi konzolt:Hozzávalók:
1db Vogels hanfaltartó (3190Ft kika),
1db kb. projj méretű lap (nálam parafa parketta maradék),
néhány csavar.
Gratula! Én is hasonlót gyárottam kb.másfél hete így üzemel. pár kép:
pedig már azt hittem kitaláltam valamit.
Elég stabil egy konzolon is? Mert én gondolkodás nélkül felhasználtam mindkettőt.
Ez a fajta hangfaltartó max 5kg-ot bír a proji meg csak 2,6kg. Egyébként a gyári tartó is hasonló kinézetű.Igy könnyen lehet minden irányban állítani.
- ICE13

Projektor konzolok
néhány csavar.
pedig már azt hittem kitaláltam valamit.
Elég stabil egy konzolon is? Mert én gondolkodás nélkül felhasználtam mindkettőt.
Film: Raspberry Pi - Acer H6502BD - Arcam AVR250 - Elac Debut2, Zene: NAD C542 - Marantz PM-55 - Rogers LS2
Projektor konzolok
Nálam is hangfalhoz való konzol lett beépítve egy plexilappal, előnye ennek a konzolnak hogy egy csavarral oldható így könnyű levenni.
Projektor konzolok
Még a kábelek elrendezése 1+ fejtörés lessz, de valószinű kábelcsatorna lessz a megoldás.
Projektor konzolok
Még jó hogy van ez a boltíves ablak
Projektor konzolok
Sajna a konyhába kellet száműznöm a projit mert csak innen tudom az 1,90-es képet vetíteni.
Projektor konzolok
Azt a fekete konzolt kellet gyártanom a proji és a vásárolt hangfaltartóhoz, ill. közé:
Projektor konzolok
néhány csavar.
Projektor konzolok
Valóban tetszetős és költségkímélő!Gratula
Projektor:Infocus SP4805, Tv: JVC AV32H4 Erősítő: Denon AVR-1604,DVD-P1.: Philips Cineos DVP9000s,DVD-p2.:JVC-NS312S,Videó:Panasonic NV-HD642,Táv:Kameleon 8206
Hi-Fi: Grundig Space Fidelity PA-6, MiniDisc:Sony MZ-N510
Projektor konzolok
- otletes..
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
- ICE13

Projektor konzolok
Jó ez de én a parafa lap szilárdságában nem bíznék... Szerintem ha tudod cseréld ki plexire, vagy valami más erősebb dologra
Talán a képen nem látszik, de ez a parafa parketta úgy néz ki, hogy egy 6mm-es erős falap mindkét oldalán parafa. Olyasmi, mint a szalagparkett, núttal csatlakozik. Szóval attól nem félek, hogy nem bír el 3 kilót, és jobban is illik a lakáshoz.
Örülök, hogy tetszik. Szerintem ez a legolcsóbb megoldás, és egy fúró, egy csavarhúzó meg egy óra szabadidő kell csak a felszereléséhez.
-
Vendég
Projektor konzolok
Jó ez de én a parafa lap szilárdságában nem bíznék...
Szerintem ha tudod cseréld ki plexire, vagy valami más erősebb dologra
- ICE13

Projektor konzolok
3. A konzol rögzítése a mennyezethez, a konzol összeszerelése, és beállítása. (Ezzel a megoldással mindössze előre billenthető a cucc 30 fokkal, de nekem épp erre volt szükség, mivel a plafon lejtős. Még a kábeleket kéne kifésülni.)
Egészségünkre!
- ICE13

Projektor konzolok
2. A projj rögzítése a laphoz. (Ez az acer ph530 esetében 3db 3-as csavar, remélem, nem fog az ölembe pottyanni. A szátnyasanyás finombeállító módszert nem alkalmaztam, mert nem kaptam elég hosszű csavart, de végül nem is kellett állítgatni.)
- ICE13

Projektor konzolok
Elkészítés:
1. A projj rőgzítéséhez való furatok elkészítése, és a konzol rögzítése a laphoz.
- ICE13

Projektor konzolok
Az itt olvasott ötletek alapján főztem ki az alábbi konzolt:
Hozzávalók:
néhány csavar.
Projektor konzolok
Ha érdekel a téma felteszek fotót.
Ne viccelj! Kérlek, amit teheted! Figyelek!
Ja és köszönöm!
Joc
Projektor konzolok
Két kérdésem van:
- hol lehetne plexit vágatni? kellene egy 3szög alakú, a megfelelő helyen elhelyezett lyukakkal
- minden projektornak ugyanott vannak a rögzítőcsavarjai? Eddig még egyiket sem néztem meg ilyen szempontból.
Joc
http://www.mkimarketing.hu/akrill/akrill_index.htm
Itt vágattam a projihoz, pontos volt és olcsó.
Köszi, mindkettőtöknek! Nagyon jónak tűnik ez a link...
Joc
Ha érdekel a téma felteszek fotót.
Projektor konzolok
Két kérdésem van:
- hol lehetne plexit vágatni? kellene egy 3szög alakú, a megfelelő helyen elhelyezett lyukakkal
- minden projektornak ugyanott vannak a rögzítőcsavarjai? Eddig még egyiket sem néztem meg ilyen szempontból.
Joc
http://www.mkimarketing.hu/akrill/akrill_index.htm
Itt vágattam a projihoz, pontos volt és olcsó.
Köszi, mindkettőtöknek! Nagyon jónak tűnik ez a link...
Joc