Továbbá megkapta a váltakozó áramú tápvezetékek árnyékolását, így már ez a gép is csendes lett - nincs áthallás ha éppen a másik műsorforrás még bömböl.
(Már csak egy tápegység kell majd a szerencsétlen árvának.)
TJ.

Én csak annyit próbáltam jelezni, mindenhol előnyös a használatuk, csak nem mindenütt célszerű. Például az
Köszönöm a segítséget!La_Valse írta: ↑2025.02.22., szomb. 20:35Tiszteletem!
Az alu polimer kondenzátorok kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek. A muRata cég szerint nincs DC előfeszítési
karakterisztikájuk, a hőfokfüggésük stabil, jól simítják a hullámosságot és a tranziensekre is jól reagálnak.
Tehát tápegységekben jól teljesítenek. Puffernek kevésbé alkalmasak, a nagyobb értékeknek kicsi a feszültség
tűrése. Ezért inkább kiegészítő szűrésre kell használni, például kapacitás-sokszorozókban.
Tiszteletem!

Megtaláltam!Öreghifis írta: ↑2024.09.15., vas. 16:48Köszönöm, Mester, már az is nagy segítség, hogy most már tudom (emlékszem), hogy melyek a bal- és a jobb csatorna csatlakozói.
A többit majd felkutatom a neten; ami megvolt tizenvalahány éve a neten, és ami alapján anno bellítottam a trimmereket, annak ott kell lennie most is valahol... :-)
Még egyszer hálás köszönet!

Öreghifis írta: ↑2024.09.15., vas. 16:21Kedves Mester,
engem az érdekelne, hogy a normál fejhallgató kimeneten milyen értékeket kell mérni a beállításhoz, és azokat
a csatlakozó melyik nyílásai között kell mérni.
Régebben volt erről egy komplett leírás a neten, de sajnos azt nem találom.
A felvilágosítást előre is köszönöm!

Kérdezd meg az "audio istenét" is erről azért.fritzss írta: ↑2023.03.22., szer. 09:35Szia fülelek
Ha ez nem szabály ezen az oldalon , akkor megfontolás tárgyát képzi a dolog. De ha valakit nagyon érdekelne akkor én mégis szívesen megosztanám vele a dolgot. Sajnos az alkatrészek egy része már boltban nem elérhető a megvalósitáshoz. És beszerezni is viszonylag drága. De a hangja elképesztő, és akinek több fülhallgatója van otthon többféle ohm értékkel annak ez egy alternatíva lehetne. És maga az erősitő 1millio ft felett van.No meg az audio istenét nem bűn másolni.

Igazaból Padam hallgatott meg mindent mindennel, erre neki (is) kellene válaszolnia, a carbont nem tudtuk meghallgatni ugyan arról a forrásról mert nem volt nálunk rca-xlr átalakító, de erre még a későbbiekben sor fog kerülni. Padam szerint itt épp a legjobb összeállítás a cd100 - T1w- Lambda Nova Signature volt, de az azért nem egy mezei T1w mert a négy nagy tápkondi BG, a 2 kicsi segédtápkondi piros BG (más kondi nincs ami a hangban számítana). Ezek azért elég sokat hoznak rajta hangban. Nekem bizonyos szempontból a Jenő által modifikált SRA-3S + SR-X mark3 jobban tetszik, azt a zeneiséget más nem tudja, hiába sávhatároltabb alul felül egy kicsit a másik párosnál, jobban bevon a történésekbe, kevésbé látványosan, hosszabb távon magával ragadóbb, jobban érvényesül a zenészek játéka. Ezek finom különbségek ha az össz minőséget tekintjük, mert persze a két összeállításnak kicsit más jellegű a megszólalása, a réginek kerekebb teltebb, jobban középhangsúlyos - és ezt a teltséget szerintem semelyik másik stax párosítás nem tudja - az újabb pedig levegősebb, alul felül is megvan minden, nagyobb a tér, de néha tud vékonyabban szólni a kelleténél. Viszont ha választanom kellene lehet mégis a T1w / LNS -t választanám. Persze ha tudok beszerzek és modifikáltatnék egy sra-3s -t is az sr-x mark3 mal! :)

Lehetne tudni valamit ennek a meghallgatásnak az eredményéről? Csak az erősítőket hasonlítottátok össze, vagy a fejhallgatókat is? Ha jól látom, abból is volt vagy 5 féle.

Ha bírod a kritikát, csapassad! :)