Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
hi-fi-állvány
hi-fi-állvány
Jé, ez majdnem olyan mint az enyém... Nem lettek vékonyak a polcok? Az enyémnél a vastagságuk szinte a lábakéval egyezik meg. És milyen alátétet tettél a csavarfejekre, a tüskék alá?
A láb 45-ös a polc meg 40-es !! Ebbe nincs semmilyen csavar ami fém van benne az a tüske meg az alátét!! Polírozott mind a 2!
2.0: Erősítő :Dual CV 1460 Hangfal: DIY Forrás: Gép
hi-fi-állvány
elkészült véglegesen a hifi-állványom!!
Jé, ez majdnem olyan mint az enyém... Nem lettek vékonyak a polcok? Az enyémnél a vastagságuk szinte a lábakéval egyezik meg. És milyen alátétet tettél a csavarfejekre, a tüskék alá?
hi-fi-állvány
elkészült véglegesen a hifi-állványom!!
hi-fi-állvány
Szerintem nagyon egyszerű,próbáld ki és kész.Sok fáradságodba nem kerül.
Teljesen igazad van, sőt, igazából már ki is próbáltam, és meglepődtem hogy így, két polccal (LP és receiver) laposabban, tompábban, talán unalmasabban is szólt, mint amikor benne volt minden polc, tehát nem ezt a "csilingelős" hatást váltotta ki, bár tény hogy a lecsengések hosszabbak lettek, de ne zavaróan, így vált élővé a zene, azért ez most erősen meglepett hogy két polc ennyit számít, érdekes.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6326
hi-fi-állvány
Sziasztok!
Még a topik elején felmerült, hogy az üvegpolcos állványokból érdemes lehet esetleg kivenni a nem használt üveglapokat, mert állítólag jót tesz a hangnak.
Kérdésem a következő; szerintetek egy Söund Arts állványnál (M4004) érdemes, szabad ilyet tenni, vagy az úgy lett kitalálva, négy polccal, aztán kezicsókolom?
Szerintem nagyon egyszerű,próbáld ki és kész.Sok fáradságodba nem kerül.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
hi-fi-állvány
Sziasztok!
Még a topik elején felmerült, hogy az üvegpolcos állványokból érdemes lehet esetleg kivenni a nem használt üveglapokat, mert állítólag jót tesz a hangnak.
Kérdésem a következő; szerintetek egy Söund Arts állványnál (M4004) érdemes, szabad ilyet tenni, vagy az úgy lett kitalálva, négy polccal, aztán kezicsókolom?
hi-fi-állvány
Nem ismerem ezeket az állványokat, de a szememben elnyerték az év legmeglepőbb termékfotóját, tetszik
Azért ruha nélkül jobb lenne
Házimozi:Epson EH-TW 3200. Erősítő :onkyo TX-SR 707 , front: JamoC805, Center: Jamo D7, Sub : Jamo D6 , Hátér :Jamo D6, Supra hangfalkábel , Furutech xv1.3 10m Hdmi, Nordost wyrewizard 1m Hdmi, Inakustik Hdmi,
Média lejátszó: Dune smart D1
Tv Panasonic TX-P50GT60E
Munkahely : Rotal RA06, Hangfal B&W 602s3 Fapaci kábel
Kábel:Neotech KHS-188,
Tápkábel ?
- dominique29
- V.I.P.
- Értékelés: 235
hi-fi-állvány
Van Valakinek véleménye ezekről az állványokról ??
http://www.hifiracks...dium-reference#
Köszönöm a segítséget!!
Nem ismerem ezeket az állványokat, de a szememben elnyerték az év legmeglepőbb termékfotóját, tetszik
"Az audiofília nem betegség, csupán egy olyan krónikus elégedetlenség tünete, mely a hangreprodukciós rendszerekről tévesen kialakított képzetekből fakad" (részlet a Meridian cég prospektusából)
hi-fi-állvány
A tüskék még jönnek alá és a tetejére még 1 polc
hi-fi-állvány
80X40-es, de elég masszív ahhoz, hogy ne az állvány zenéljen....
Mondjuk Én 110X40vagy 50 lesz! milyen vastag? 3-4 cm?
hi-fi-állvány
Igen láttam a képeket! szép lett!! Csak annyiban fog változni az enyémtől, hogy nem tölgy lesz hanem dió
Meg a Tied olyan 60-70cm széles nem?
80X40-es, de elég masszív ahhoz, hogy ne az állvány zenéljen....
hi-fi-állvány
Olvass vissza! Én ilyet csináltattam asztalossal, és nekem nagyon bejött. Mintha még képeket is tettem volna fel, talán pont ebbe a topikba.
Igen láttam a képeket! szép lett!! Csak annyiban fog változni az enyémtől, hogy nem tölgy lesz hanem dió
Meg a Tied olyan 60-70cm széles nem?
hi-fi-állvány
Nagyon szépek!!!
És mivel te asztalos vagy... így én a helyedben már csináltam volna!
Azt hiszem bele trafáltál mert már a a polcok megvannak Tesóm meg csinálja tüskéket még hozzá és kész is lesz
hi-fi-állvány
http://www.hifiracks.co.uk/hifi-racks/2 ... -reference#
Köszönöm a segítséget!!
Olvass vissza! Én ilyet csináltattam asztalossal, és nekem nagyon bejött. Mintha még képeket is tettem volna fel, talán pont ebbe a topikba.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
hi-fi-állvány
http://www.hifiracks...dium-reference#
Köszönöm a segítséget!!
Nagyon szépek!!!
És mivel te asztalos vagy... így én a helyedben már csináltam volna!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
hi-fi-állvány
http://www.hifiracks.co.uk/hifi-racks/2 ... -reference#
Köszönöm a segítséget!!
- Házsé
- V.I.P.
- Értékelés: 84
hi-fi-állvány
Időközben szereztem a készülék alá való korongokat.
Egyenlőre a DAC és a notebook alatt probalgatom. Talán a számítógép alatt jobban hallhato a változás.
Mindenesetre kiprobalom a csíkokat is. Idővel.
Hazse az allvanyodhoz engedd meg hogy gratuláljak!
Igényes., szép darab!!!
Köszönöm !
hi-fi-állvány
Időközben szereztem a készülék alá való korongokat.
Egyenlőre a DAC és a notebook alatt probalgatom. Talán a számítógép alatt jobban hallhato a változás.
Mindenesetre kiprobalom a csíkokat is. Idővel.
Hazse az allvanyodhoz engedd meg hogy gratuláljak!
Igényes., szép darab!!!
"És az elsőre dögös "látványvadászat" után egyre többeknek jut eszébe, hogy nem olyan rendszert kellene összeállítani, ami szétszedi a zenét, hanem olyat ami egyben tartja."
Nexus=ex Specialized001
- Házsé
- V.I.P.
- Értékelés: 84
hi-fi-állvány
Ezekről mit lehet tudni?Valakinek esetleg tapasztalat?Vagy csak hókuszpókusz
katt
Nekem is van az erősítőmön , de hogy mit hozott hang terén azt nem tudom , mert így vettem .
Kérdezd talán az előző tulaját ( gianni321-t . Remélem nem haragszik meg érte !) Segítőkész , korrekt srác !
hi-fi-állvány
Köszönöm a választ, szerintem ki is próbálom.
"És az elsőre dögös "látványvadászat" után egyre többeknek jut eszébe, hogy nem olyan rendszert kellene összeállítani, ami szétszedi a zenét, hanem olyat ami egyben tartja."
Nexus=ex Specialized001
hi-fi-állvány
a kar belső felén hosszában végig egy vékonyabb, de hosszú csík van...
.. én meg azt hittem, hogy ez az SME kar legalább mechanikailag úgy jó, ahogy van
- dominique29
- V.I.P.
- Értékelés: 235
hi-fi-állvány
A hangszedő fölött egy vastagabb lap, a kar belső felén hosszában végig egy vékonyabb, de hosszú csík van.
Huh, pedig már beszéltünk erről, de most, hogy a képen is látom, igen, ezt meg fogom lépni, próba szerencse
"Az audiofília nem betegség, csupán egy olyan krónikus elégedetlenség tünete, mely a hangreprodukciós rendszerekről tévesen kialakított képzetekből fakad" (részlet a Meridian cég prospektusából)
hi-fi-állvány
katt
Nem az!
Tökéletesen működik.
Hasznos és nem drága.
Pontosabb, precízebb, letisztultabb lesz a hang.
Célszerű kicsi lapokat rakni a kritikusabb áramköri elemekre, IC-kre, Quarz-okra.
A vékonyabb dobozokat belülről hatékonyan lehet csillapítani, ahogy a nagy felületű kellően nem stabilan rögzített NYÁK-okat is.
Mindenhol, ahol a nem kívánatos rezgéseket csillapítani kellene valahogy, ezek segíthetnek.
Ismerősök még csatlakozókra is raktak sikerrel.
Eddig csak pozitív tapasztalat van velük kapcsolatban.
Én a lemezjátszóm karján is használom évek óta.
A hangszedő fölött egy vastagabb lap, a kar belső felén hosszában végig egy vékonyabb, de hosszú csík van.
hi-fi-állvány
katt
Nexus=ex Specialized001
hi-fi-állvány
Régebben azon is gondolkodtam,hogy a galgahang utánzatú állványomat nem feltöltöm,hanem fa léceket ragasztok rá kívülről,ami megint egy másfajta csillapítást adna.Ezt is lehet érdemes lenne megpróbálni.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "