youtu.be/GazlqD4mLvw
Moderátor: fülelek
Inkább érdekességként tettem ki a nótát, téríteni nem akarok. J.S. Bach is írt kromatikus fantáziát és az sem sokkal szelídebb. Minden kornak megvoltak a maga bátor zeneszerzői...
Tényleg klassz előadás.
BLX írta: ↑2019.10.04., pén. 15:50Aki teheti szerintem vegye fülügyre az erősítőt. Hazai elektronika és jól szól.fülelek írta: ↑2019.10.03., csüt. 17:21Debrecen környékiek figyelem!
Madibalage fórumársunk jóvoltából van lehetőség meghallgatni Debrecenben az amp4you erősítőmet, akit érdekel, Satori SB háromutas hangsugárzón, vagy megbeszélés szerint akár saját dobozokon is. Ár/minőség világbajnok, és ez nem túlzás. 120W/4Om, 4 bemenet, távirányítás nincs. Érdeklődni nálam privát üzenetben.![]()
Ezekről a dobozokról lenne szó? A képeket korábban Madibalage rakta fel, ezért gondolnám.
Ha közelebb lennének hozzám, akkor én biztosan ráfülelnék.
1.jpg
Aki teheti szerintem vegye fülügyre az erősítőt. Hazai elektronika és jól szól.fülelek írta: ↑2019.10.03., csüt. 17:21Debrecen környékiek figyelem!
Madibalage fórumársunk jóvoltából van lehetőség meghallgatni Debrecenben az amp4you erősítőmet, akit érdekel, Satori SB háromutas hangsugárzón, vagy megbeszélés szerint akár saját dobozokon is. Ár/minőség világbajnok, és ez nem túlzás. 120W/4Om, 4 bemenet, távirányítás nincs. Érdeklődni nálam privát üzenetben.
A héten szerencsém volt két ízben is rövid beszélgetésbe elegyednem Fenyő László világjáró csellistánkkalL5S1 írta: ↑2019.09.11., szer. 19:43Ha nagyzenekari előadásról van szó akkor egyértelműen a karmester a zsinórok mozgatója. Versenymű esetén is rendszerint olyat választ akivel egy hullámhosszon van. Már csak a kevés próbálási lehetőség miatt is. Az meg hogy zeneileg mennyire felkészültek ketten egy másik történet. Tudom, nem segítettem. Majd megpróbálok rövid példákat hozni.
Ha nagyzenekari előadásról van szó akkor egyértelműen a karmester a zsinórok mozgatója. Versenymű esetén is rendszerint olyat választ akivel egy hullámhosszon van. Már csak a kevés próbálási lehetőség miatt is. Az meg hogy zeneileg mennyire felkészültek ketten egy másik történet. Tudom, nem segítettem. Majd megpróbálok rövid példákat hozni.