Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hivox hálózati szűrő/elosztó
Moderátor: fülelek
Az Alcesekben kondenzátorok, különleges ellenállások és vezetékek, forraszanyagok vannak, pszeudo-kriogén eljárással kezelve. Azért vannak lezárva, mert belül nem lehet megoldani a tökéletes kettős szigetelést, ugyanúgy, mint a különféle elosztósávoknál.
láthatunk egy fotót a belsejéről,vagy szuper titkos?
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
- fülelek
- V.I.P.

- Értékelés: 5312
Az ok elég egyszerű.A németek miatt képeztünk egy alapárat.
Gondolom a vevők ezért nem fognak ránk haragudni,mert jó árakat kapnak tőlünk.
Jöhet a te válaszod is.
Az Alcesekben kondenzátorok, különleges ellenállások és vezetékek, forraszanyagok vannak, pszeudo-kriogén eljárással kezelve. Azért vannak lezárva, mert belül nem lehet megoldani a tökéletes kettős szigetelést, ugyanúgy, mint a különféle elosztósávoknál.
Örülök, hogy valaki jól járt vele.
Elárulom, ha te is elárulod, miért vannak akciósként feltüntetve olyan termékeid, amik soha nem voltak a látványosan áthúzott eredeti áron kínálva?
Az ok elég egyszerű.A németek miatt képeztünk egy alapárat.
Gondolom a vevők azért nem fognak ránk haragudni,mert jó árakat kapnak tőlünk.
Jöhet a te válaszod is.
Webáruház:
- fülelek
- V.I.P.

Ha látom ezt az árat,akkor nem adtam volna el 20-ért az Alces3-at kábellel együtt.
Nekem még a fa dobozos változat volt.Soha nem volt használva.
Elárulnád mi van benne,mert ez a termék is hasonlít a Clarus dobozokhoz.Nem lehet szétszedni.
Lehet,hogy a vevők megérdemelnék,ha leírnád miért meg az árát.
Örülök, hogy valaki jól járt vele.
Elárulom, ha te is elárulod, miért vannak akciósként feltüntetve olyan termékeid, amik soha nem voltak a látványosan áthúzott eredeti áron kínálva?
Elárulnád mi van benne,mert ez a termék is hasonlít a Clarus dobozokhoz.Nem lehet szétszedni.
Lehet,hogy a vevők megérdemelnék,ha leírnád miért éri meg az árát.
Most a Hivox lesz műsoron?
"leírnád miért éri meg az árát."
A hangra gyakorolt hatása miatt...
Mostantól teljes a választék az Alces palettán.
AlcesOne-16e
Alces2 -30e
Alces3 -45e
Alces4 -60e
Lehet kérni főkapcsolót az AlcesOne kivételével mindegyikre felár nélkül.
Az opcionális hálózati kábel 6e/1,5m, de más méretekben is rendelhető.
Az Alcesek IEC szabványú aljzatokkal készülnek (az AlcesOne kivételével),és egységesen összesen 10A RMS (folyamatos) terhelhetőségűek. A dobozok öntvény tiszta alumíniumból készülnek maximális RFI és túlfeszültség védelemmel.
14 nap pénzvisszafizetési garancia, 5 év teljeskörű garancia, a legegyszerűbb audio és audio-vizuális berendezésekre éppúgy hatásosak, mint az audiofil holmikra.
Ha látom ezt az árat,akkor nem adtam volna el 20-ért az Alces3-at kábellel együtt.
Nekem még a fa dobozos változat volt.Soha nem volt használva.
Lehet,hogy a vevők megérdemelnék,ha leírnád miért éri meg az árát.
Webáruház:
Szia Fülelek!
Küldtem egy E-mailt!
Bedugtam itthon az Alcest. Akkora javulást nem okozott a rendszerben, mint nemrég a külső DAC, de nagyságrendekkel többet, mint pl. egy dugóforgatás, kábelcserélgetés vagy különböző hangdoboz-alátétek, hasonlók.
Ami azonnal észrevehető:
- levegősebb lett a színpad, tehát jobban elkülönülnek a hangszerek
- több részlet
- alacsony hangerőn is megmarad a dinamika és a részletesség
Illetve ami megfoghatatlan, próbálom körülírni: áramlik a zene, jó hallgatni, nem akarja kikapcsolni az ember, vagy másik számra váltani. Olyan "folyamatos" Nagyon hülye hasonlat, de mintha a hangjegyek közét is kitöltötték volna.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
Ezt akkor lestipistoppoztam
Egyikbe megy az erőlködő, a másikba elosztóval a CD és a DAC.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
- Z.É.T. (exAtcBp)
- V.I.P.

- Értékelés: 211
sajnos Alces3 dobozhiány miatt még nincs, Alces2 viszont van egy darab pici szépséghibás, (festés) ezt jutányos áron oda tudjuk adni annak, aki érdeklődik. A működése természetesen hibátlan, és ugyanúgy vonatkozik rá az 5 év garancia és 10 év szavatosság. Hálózati kábel nélkül/kábellel a jutányos ár 24e/30e.
Érdeklődni a hivoxmailqkatzgmailpontcom címen lehet.
Bízom benne, hogy mihamarabb megoldódik a dobozok hiánya, hogy minél többen kipróbálhassák rendszerükben, akik eddig még nem tették!
E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151
"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."
Albert Einstein
- fülelek
- V.I.P.

Az alces2 is tovább 'fűzhető' másik alces-re ?
Nem, de később becserélhető nagyobb Alcesre vételi áron.
sajnos Alces3 dobozhiány miatt még nincs, Alces2 viszont van egy darab pici szépséghibás, (festés) ezt jutányos áron oda tudjuk adni annak, aki érdeklődik. A működése természetesen hibátlan, és ugyanúgy vonatkozik rá az 5 év garancia és 10 év szavatosság. Hálózati kábel nélkül/kábellel a jutányos ár 24e/30e.
Az alces2 is tovább 'fűzhető' másik alces-re ?
Hivox Alces3 ->Mytek stereo192 dsd DAC -> AnalogTwoXLR -> CEC HD53n ->
, Stax SR5 Gold, Senn HD650, Shure srh440,a.k.a.:bigmasterg
- fülelek
- V.I.P.

Szia Fülelek!
Kérhetnék egy képet az Alces3-ról?
Előre is köszönöm
"És az elsőre dögös "látványvadászat" után egyre többeknek jut eszébe, hogy nem olyan rendszert kellene összeállítani, ami szétszedi a zenét, hanem olyat ami egyben tartja."
Nexus=ex Specialized001
- fülelek
- V.I.P.

Mostantól teljes a választék az Alces palettán.
AlcesOne-16e
Alces2 -30e
Alces3 -45e
Alces4 -60e
Lehet kérni főkapcsolót az AlcesOne kivételével mindegyikre felár nélkül.
Az opcionális hálózati kábel 6e/1,5m, de más méretekben is rendelhető.
Az Alcesek IEC szabványú aljzatokkal készülnek (az AlcesOne kivételével),és egységesen összesen 10A RMS (folyamatos) terhelhetőségűek. A dobozok öntvény tiszta alumíniumból készülnek maximális RFI és túlfeszültség védelemmel.
14 nap pénzvisszafizetési garancia, 5 év teljeskörű garancia, a legegyszerűbb audio és audio-vizuális berendezésekre éppúgy hatásosak, mint az audiofil holmikra.
Mikor be lett kötve az Alces máris érezhető volt a hatása. Nyiltabb, tisztább hangot tapasztaltam. Azt követően, hogy elment pedig jó pár felvétel felkerült még...ez csak mégjobban megerősített abban, hogy érdemes volt beszerezni az Alcest. Nagyon sokat segített nálam a hangon, másoknak is nyugodt szívvel ajánlom.
Ugyanez történt nűlam is, egyesről váltottam négyesre, és attól is javult.
- fülelek
- V.I.P.

Sokak kívánságára újfent lehet Alces3-ast rendelni!!
Ugyanabban a dobozban van, mint a négyes, de csak három aljzat van rajta, no meg biztosítékház és hálózati kapcsoló.
az ára 46e Ft. (a kettes 30e, a négyes 60e)
Az AlcesOne változatlanul 16e.
Tegnap délután hozzám is beköltözött egy Alces.
Mivel személyesen hozta el hozzám Zoli a készüléket, ezért sok hasznos akusztikai és egyéb jellegű tanáccsal is el lettem látva.
Mikor be lett kötve az Alces máris érezhető volt a hatása. Nyiltabb, tisztább hangot tapasztaltam. Azt követően, hogy elment pedig jó pár felvétel felkerült még...ez csak mégjobban megerősített abban, hogy érdemes volt beszerezni az Alcest. Nagyon sokat segített nálam a hangon, másoknak is nyugodt szívvel ajánlom.
Már nincs hatos Alces, és egész másképp néz ki, most lesz a következő generációváltás, de a kettes, négyes megmarad az AlcesOne mellett.
Az új Alces4 190x190x60mm, alu öntvényből van, és a tetején van a négy aljzat, az oldalán meg a bemenet, kimenet (ide lehet további Alcest csatlakoztatni), és a főkapcsoló. Az Alces2 190x120x40mm és szintén felül vannak a fedeles konnektor aljzatok.
Nemsokára lesz kép is róluk...
Köszönöm a választ!Akkor marad a 4+2 felállás.Várom a képeket.
"És az elsőre dögös "látványvadászat" után egyre többeknek jut eszébe, hogy nem olyan rendszert kellene összeállítani, ami szétszedi a zenét, hanem olyat ami egyben tartja."
Nexus=ex Specialized001
- fülelek
- V.I.P.

Már nincs hatos Alces, és egész másképp néz ki, most lesz a következő generációváltás, de a kettes, négyes megmarad az AlcesOne mellett.
Az új Alces4 190x190x60mm, alu öntvényből van, és a tetején van a négy aljzat, az oldalán meg a bemenet, kimenet (ide lehet további Alcest csatlakoztatni), és a főkapcsoló. Az Alces2 190x120x40mm és szintén felül vannak a fedeles konnektor aljzatok.
Nemsokára lesz kép is róluk...
Szia Fülelek!
Azt szeretném kérdezni, hogy az Alces 6-os elosztónak a magasságát meg tudnád mondani.
A készülő állványom miatt kérdezem, mivel az alsó polc alatt lenne a helye.
És mivel szép, ezért nem szeretném az állvány mögé relyteni
Köszönöm!
Spec.
A DAC-ot ha lesz időm, viszem átkábelezni.
Nexus=ex Specialized001
Biztos ,hogy ezt itt kell hirdetned?
Van adás-vétel topik is...
Sorry, igazad van.
(Időközben elkelt)
Eladó 2-es Alces hálózati szűrő, eredeti hálózati kábelével, + 2 darab rövid kábellel a készülékek felé. Ár: 20.000 Ft Tel: 06702575965
Biztos ,hogy ezt itt kell hirdetned?
Van adás-vétel topik is...
Eladó 2-es Alces hálózati szűrő, eredeti hálózati kábelével, + 2 darab rövid kábellel a készülékek felé. Ár: 20.000 Ft Tel: 06702575965
- fülelek
- V.I.P.

Az mennyire számít, hogy az ALCES közvetlenül a konnektorba csatlakozik, vagy egy hosszabbítóval viszem az áramot az ALCES-ig a konnektortól?
Állítólag mindegy, mert csak az utolsó 1 méter számít, ez igaz?
Úgy a legjobb, ha az Alcest közvetlenül a fali csatlakozóba dugjuk. Lehet hosszabb kábellel is kérni minimális felárral. (Standard 1,5m)