Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Blu-Ray lejátszók
Blu-Ray lejátszók
Mert te a bluray lejátaszóval hallgatsz zenét?
Mivel házi-mozi rendszerem van, igen, ezen szeretnék FLAC-ot hallgatni, hogy ne kelljen mindig kiírni cd-re. Nekem megfelel így is
NAD T778
Blu-Ray lejátszók
Ezt még nem próbáltam, de kipróbálom.
Nem viszi, nem is látja usb-ről.
Blu-Ray lejátszók
FLAC megy USB-ről?
Ezt még nem próbáltam, de kipróbálom.
Blu-Ray lejátszók
Én is azt használom futóműnek, semmi baja. Ezeknek a digitális kijárata hibátlan.
Blu-Ray lejátszók
FLAC megy USB-ről?
Blu-Ray lejátszók
Nem. Volt nálam samu is egyszerre teszteltem 5 készüléket, emellett döntöttem.
Mindent hibátlanul visz.
Azt hiszem meggyőztél, ennél maradok. Olvastam egy tesztet is itt:
http://bluray.blog.hu/2010/12/11/3d_blu ... _lg_lx9500
Blu-Ray lejátszók
Olvastam olyat is -más készülékről, samsung BD-C5900-, hogy lefagy a menünél, másolt dvd-t nem olvas, stb. Ez nem?
Nem. Volt nálam samu is egyszerre teszteltem 5 készüléket, emellett döntöttem.
Mindent hibátlanul visz.
Blu-Ray lejátszók
Mindent lejátszik.
Olvastam olyat is -más készülékről, samsung BD-C5900-, hogy lefagy a menünél, másolt dvd-t nem olvas, stb. Ez nem?
Blu-Ray lejátszók
Köszi a választ és a tanácsot! Megnézem azt az LG-t is. Lejátszik másolt BD-t is?
Mindent lejátszik.
Blu-Ray lejátszók
lejátszó -hdmi- erôsítô -hdmi- tv Így kell összekötni. Ezen a szinten nincs 2 hdmi kimenetes lejátszó.
Egyébként egy lg bx580-al jobban jársz, 55e az edigitalban ajándék filmmel és kb mindenben veri a panát, szvsz. Lassan egy éve ilyenem van és elégedett vagyok vele.
Köszi a választ és a tanácsot! Megnézem azt az LG-t is. Lejátszik másolt BD-t is?
Blu-Ray lejátszók
lejátszó -hdmi- erôsítô -hdmi- tv Így kell összekötni. Ezen a szinten nincs 2 hdmi kimenetes lejátszó.
Egyébként egy lg bx580-al jobban jársz, 55e az edigitalban ajándék filmmel és kb mindenben veri a panát, szvsz. Lassan egy éve ilyenem van és elégedett vagyok vele.
Köszi a választ! Bár még 3D tv-m nincs, azért BD-t már olyat szeretnék (nem szoktam sűrűn cserélgetni). Nem ragaszkodom kifejezetten a Panasonic-hoz, de ez volt kézenfekvő, és az ára sem rossz. Most vettem észre én is az újabb 110-es modellt. Valóban az sokkal jobban megéri!
Azt viszont nem tudom, hogy van-e rajta két hdmi dugalj, az egyik a képnek tv-be a másik hangnak az erősítőbe. Vagy hogyan kéne a leghatékonyabban összekötni?
Blu-Ray lejátszók
Én igazán kedvelem a Panasonic játékosait, de konkrétan ezért a gépért én a helyedben nem adnék 55.000,- Ft-ot, és nem a tudása miatt, hanem azért, mert az ár az sok érte...
Ez egy 2010-es 3D lejátszó, amit az E-digital-on 49.900,- Ft-ért lehet kapni, azonban az idei 2011-es változatát Panasonic DMP-BDT110EG Bluray lejátszót (szintén 3D-s) egy Avatar 3D filmmel együtt adják az említett webáruházban 54.900,- Ft -ért, így én az ideit venném, mivel bizonyos funkcióiban okosabb (pl.: SKYPE, stb.), és a kialakítása is szebb, továbbá ajándék filmmel mindenképpen megéri jobban megéri.
Ha viszont nem érdekel a 3D tudás akkor pedig semmiképpen nem venném meg a helyedben a BDT-100-at, hiszen a lejátszási képességeiben csak a 3D hiánya tekintetében kevesebb tudású és 2011-es kiadású Panasonic DMP-BD75EG-K lényegesen olcsóbb: 29.900,- Ft. Én a helyedben ha Panasonic-ot akarsz, akkor biztos a fenti kettő közül választanék a BDT-100 helyett
Köszi a választ! Bár még 3D tv-m nincs, azért BD-t már olyat szeretnék (nem szoktam sűrűn cserélgetni). Nem ragaszkodom kifejezetten a Panasonic-hoz, de ez volt kézenfekvő, és az ára sem rossz. Most vettem észre én is az újabb 110-es modellt. Valóban az sokkal jobban megéri!
Azt viszont nem tudom, hogy van-e rajta két hdmi dugalj, az egyik a képnek tv-be a másik hangnak az erősítőbe. Vagy hogyan kéne a leghatékonyabban összekötni?
Blu-Ray lejátszók
Én igazán kedvelem a Panasonic játékosait, de konkrétan ezért a gépért én a helyedben nem adnék 55.000,- Ft-ot, és nem a tudása miatt, hanem azért, mert az ár az sok érte...
Ez egy 2010-es 3D lejátszó, amit az E-digital-on 49.900,- Ft-ért lehet kapni, azonban az idei 2011-es változatát Panasonic DMP-BDT110EG Bluray lejátszót (szintén 3D-s) egy Avatar 3D filmmel együtt adják az említett webáruházban 54.900,- Ft -ért, így én az ideit venném, mivel bizonyos funkcióiban okosabb (pl.: SKYPE, stb.), és a kialakítása is szebb, továbbá ajándék filmmel mindenképpen megéri jobban megéri.
Ha viszont nem érdekel a 3D tudás akkor pedig semmiképpen nem venném meg a helyedben a BDT-100-at, hiszen a lejátszási képességeiben csak a 3D hiánya tekintetében kevesebb tudású és 2011-es kiadású Panasonic DMP-BD75EG-K lényegesen olcsóbb: 29.900,- Ft. Én a helyedben ha Panasonic-ot akarsz, akkor biztos a fenti kettő közül választanék a BDT-100 helyett
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok! Erre a cuccra szerintetek érdemes áldozni 55 ezer forintot?
http://www.netdepo.hu/panasonic-dmp-bdt ... .html/hun/
Blu-Ray lejátszók
Úgy döntöttem veszek egy Oppo BDP-95-öst!
Csak azt nem tudom, hol vegyek. Tudnátok segíteni?
Hirtelenjében az alábbi lehetőségeket találtam. Nyílván van az árban is pár 10.000 Ft eltérés, de nekem az olcsóságnál sokkal fontosabb szempont az, hogy az esetleges garanciális problémáimat viszonylag könnyen el tudjam intézni.
1: www.oppodigital.com - USD1000 + VÁM és ÁFA, vagyis mondjuk olyan USD1250. Nem vagyok benne biztos, hogy lehet tőlük régió 2-es verziót rendelni?
2: www.oppo-bluray.co.uk - GBP900
3: http://www.hanzelaudio.com/ - komáromi cég, EUR1200 ami nagyon drága, az egyetlen előnyük az lenne, hogy viszonylag közel vannak, probléma esetén el lehet hozzájuk menni
4: saca nevű fórumtárs (nem itt, a "másik" oldalon), aki azt írta hogy tudna megrendelésre Oppo-t hozni. Árról, garanciáról nem tudok semmit.
Szóval melyiket válasszam?
Nem lehet jó tanácsot adni. Inkább azt mondanám, hogy az én szempontjaim alapján én melyiket választanám.
Szimmetrikus hangkimenettel ebben az árkategóriában biztosan nem lehet kapni ilyet, a Denon, Marantz és társaik ötszörös áron vannak. Ezek az Oppo gépek az USA-ban a leginkább elterjedt játszók, mert kedvező az áruk is. De Angliában is egyre többen veszik. Amerikából biztosan nem adnak B-Régiósat. Kérdés kell-e mindenáron B-s. Nekem nem feltétlenül, mivel elsősorban és másodsorban is zenei anyagokat nézek, azok freek. Ha jó lenne az A-régiós, legolcsóbb lenne egy amcsi ismerős címére kérni, aki átcsomagolva elküldi ide (használt, ajándék, stb.), esetleg hazahozza, ha éppen hazatart, így a vámon lehet spórolni tekintettel arra is, hogy egy BR-játszónál a vámos számára hihető egy 100 dolláros deklarált érték is.
Sajnos a B-régiós itt drágább, ahogy írtad, de még mindig brit földről a legolcsóbb. Legdrágább a szlovák, de szerintem, ha elromlik, nemigen szoktak sűrűn romlani garanciaidőben, ott is megszívhatod a javítási idővel.
Nekem még egy szempont lenne (részemre), hogy az A-régiós lemezek sokkal olcsóbbak, és van olyan is, amit B-kóddal ki sem adnak, tehát ha nem zavar az angol, akkor az amerikai a legjobb, de annál a garancia az biztosan bonyolult és nem kifizetődő. De ismétlem, garanciális időben nemigen romlanak. A honlapról lehet frissíteni őket.
Szerintem ez a típus jelenleg a legtöbbet tudó gép, ezen az áron mindenképpen.
Ezeket a szempontokat kellene mérlegelni...
Blu-Ray lejátszók
Úgy döntöttem veszek egy Oppo BDP-95-öst!
Csak azt nem tudom, hol vegyek. Tudnátok segíteni?
Hirtelenjében az alábbi lehetőségeket találtam. Nyílván van az árban is pár 10.000 Ft eltérés, de nekem az olcsóságnál sokkal fontosabb szempont az, hogy az esetleges garanciális problémáimat viszonylag könnyen el tudjam intézni.
1: www.oppodigital.com - USD1000 + VÁM és ÁFA, vagyis mondjuk olyan USD1250. Nem vagyok benne biztos, hogy lehet tőlük régió 2-es verziót rendelni?
2: www.oppo-bluray.co.uk - GBP900
3: http://www.hanzelaudio.com/ - komáromi cég, EUR1200 ami nagyon drága, az egyetlen előnyük az lenne, hogy viszonylag közel vannak, probléma esetén el lehet hozzájuk menni
4: saca nevű fórumtárs (nem itt, a "másik" oldalon), aki azt írta hogy tudna megrendelésre Oppo-t hozni. Árról, garanciáról nem tudok semmit.
Szóval melyiket válasszam?
Blu-Ray lejátszók
Elég szomorú ha azt nézzük, hogy egy No Name lejátszó simán viszi a blu-ray lemezeket, nem úgy mint "neves" lejátszók. Nem is beszélve arról,hogy egy örökkévalóság mire beolvassa a filmet
Ha visszaemléxel, a DVD-vel is ugyanez volt eleinte a helyzet: A tizenezres noname lejátszók még a pizzát is lejátszották, a Pana, Sony, Marantz, Yamaha stb. cuccok meg háromból egy-kettővel nem boldogultak. Ha még régebbre megyünk vissza, akkor az írott CD-vel is voltak eleinte problémái a nagyoknak, míg a hordozható kínai piaci táskarádió-CD még az újraírhatót is vitte. Ez van...
Mindenki magának hülye...
- BruceWayne
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 9
Blu-Ray lejátszók
Köszönöm! Szerintem mi is így fogunk tenni a haverral.
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok!
Egy barátomnak akadt egy kis problémája a pio bdp-320-as lejátszójával, nem tudom, van-e ötletetek, mi lehet az oka? A gond a következő: minden lemezt rendesen lejátszik, ám megvette a Narnia 1-2. részeit, ahol is az előzeteseket gyönyörűen viszi, aztán eljut a menüig és ott lefagy. Ez a film mindkét részére igaz. Frissítettük 3.70-re (a legújabb, amit a pioneer oldalán találtunk) a firmware-ét, de ez sem változtatott a dolgon. Ez nem is lenne meglepő, hiszen még nem egy kiforrott formátum a BD, az Avatarnál is akadtak problémák, de azt akkor a fw frissítés megoldotta. Ám a legbosszantóbb az egészben most az, hogy ugyanezt a két lemezt az én jó öreg sony BDP-S500-asom, egy kb. 1 éve frissített firmware-rel simán lejátsza. Ezért vagyok tanácstalan. Most ennyire gyenge a frissítése a pioneer-nak, aztán egyszer majd egy következő verziójú szoftver gyógyír lesz a problémára, vagy valami hardveres hibáról lehet szó? (Elnézéseteket kérem, asszem egy kissé hosszúra nyúltam.)Előre is köszi a segítségeteket!
Voltak nálam is problémás lemezek. Szóltam a szerviznek, kértek Japánból frissítést, szóltak, mikor megjött, bevittem, betöltötték.
Blu-Ray lejátszók
Máshol is olvastam ilyet:
"Problémám akadt. A tökéletesnek hitt pioneer bdp-lx71 játékosom a múltkor vett Pearl Harbor (a magyar szinkronos) blu ray-en elhasalt. A lemez eléjén lévő bemutatókat viszi, aztán totál befagy a lejátszó, semmire nem reagál, sem távirányító, sem a panel gombokra. A lemez tökéletes karc nélküli, boltban vett."
A poén az, hogy egy 30 ezres LG BD550 röhögve lejátsza ugyanazt a lemezt.
Biztos, hogy lemezolvasási gond van, az új firmek 95%-a ezt hivatott javítani, de még nem minden tökéletes.
A Pioneer szervíznek kell jelezni. Basys Telefon:23-414724, szerviz@basys.hu
Blu-Ray lejátszók
Elég szomorú ha azt nézzük, hogy egy No Name lejátszó simán viszi a blu-ray lemezeket, nem úgy mint "neves" lejátszók. Nem is beszélve arról,hogy egy örökkévalóság mire beolvassa a filmet
- BruceWayne
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 9
Blu-Ray lejátszók
Igen, talán nem kellene elsietni a fejlesztéseket és félkész termékek helyett sikerülne normálisan működő vasakat piacra dobni. YvsMad: köszönöm a megerősítést, én is csak valami ilyesmi felé tudtam gondolkodni, de nem voltam biztos benne. Sőt, nagyon is bizonytalan voltam. :-)