Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Blu-Ray lejátszók

kopaszka
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: kopaszka »

Igen, jól érted.
jelenlegi Samsung BD-H5500 lejátszóval kipróbáltam, de sajna USB-ről látja a mappát meg a tartalmát, de semmi extra... A mappa ugyanúgy működik, mint egy másik mappa a benne levő tartalmakkal. Pedig a Samsung honlapja szerint ez a lejátszó is ismeri az AVCHD formátumot.
Valamit rosszul csinálok?

blakey
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 34

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: blakey »

tehát az legyen a mappa neve, hogy "AVCHD"? Jól értem? És minden tartalmat ide belerakni...?
Igen, jól érted.

kopaszka
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Blu-Ray lejátszók

"kicsomagolás avchd mappába" - Az iso fájlt "megnyítod" és a tartalmát egy AVCHD mappába másolod, ennyi.
"az miben nyilvánul meg, hogy csak egy fájlt tud kezelni?"- előzően leírt mód miatt, tehát két AVCHD mappát már nem lát, csak azt az egyet amit létrehoztál és oda másoltad az anyagot
"mi az a kadenciahely?" - kadencia - az amikor egy anyag 23, 976p, 25p, 29,97p stb szerint jelenik meg, a Pioneer, Samsug, LG, Oppo lejátszók kadenciahelyesen kezelik mindegyik anyagot, a Sony, Panasonic a 23,976 (24Hz)  anyagot 60Hz-en játssza le, tehát apró "ugrások" lesznek az anyagban, persze nem annyira erős de látható, érzékelhető.

tehát az legyen a mappa neve, hogy "AVCHD"? Jól értem? És minden tartalmat ide belerakni...?

lezu
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 49

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: lezu »

Én is olvastam, hogy vannak hangos pio lejátszók, nekem egyik sem volt hangos. Mi volt a pio 160-as esetében a diagnózis?
Sajnos nem tudtam meg. Pestre kellett feljuttatni a szervizbe. A lányom intézte. Három hét után csak annyit mondtak, hogy nem lehet megcsinálni, visszakaptam az újkori árát.
"Az élet útja mindig rögös, de, ha felérünk a csúcsra, állati szép a kilátás."

blakey
Törzsvendég
Törzsvendég

Blu-Ray lejátszók

húú. van egy két olyan amit nem értek... "kicsomagolás avchd mappába" ezt technikailag hogyan? van erre valami jó linked vagy leírásod?
az miben nyilvánul meg, hogy csak egy fájlt tud kezelni? mi az a kadenciahely? van valami szerepe?
nem vagyok technikailag analfabéta, de ezeket még nem nagyon hallottam:D

"kicsomagolás avchd mappába" - Az iso fájlt "megnyítod" és a tartalmát egy AVCHD mappába másolod, ennyi.
"az miben nyilvánul meg, hogy csak egy fájlt tud kezelni?"- előzően leírt mód miatt, tehát két AVCHD mappát már nem lát, csak azt az egyet amit létrehoztál és oda másoltad az anyagot
"mi az a kadenciahely?" - kadencia - az amikor egy anyag 23, 976p, 25p, 29,97p stb szerint jelenik meg, a Pioneer, Samsug, LG, Oppo lejátszók kadenciahelyesen kezelik mindegyik anyagot, a Sony, Panasonic a 23,976 (24Hz)  anyagot 60Hz-en játssza le, tehát apró "ugrások" lesznek az anyagban, persze nem annyira erős de látható, érzékelhető.

kopaszka
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Blu-Ray lejátszók

A Pionál úgy volt/van, hogy egy AVCHD mappába kell kicsomagolni és egyszerre csak egy fájlt tud kezelni, 2D, 3D is megy. Samsungnál ha nem tévedek akkor nincs csak egyre korlátozva, de most, hogy írod inkább kiptóbálom, mert már nem emlélszem. Panasonicnál sincs korlátozva viszont ott ki kell választani a megfelelő m2ts fájlt ráadásul nem kadenciahelyes, a Pio, Samu az. A Pio menüvel együtt játsza le, Samu is, ha jól emlékszem, Pana nem.
húú. van egy két olyan amit nem értek... "kicsomagolás avchd mappába" ezt technikailag hogyan? van erre valami jó linked vagy leírásod?
az miben nyilvánul meg, hogy csak egy fájlt tud kezelni? mi az a kadenciahely? van valami szerepe?
nem vagyok technikailag analfabéta, de ezeket még nem nagyon hallottam:D

blakey
Törzsvendég
Törzsvendég

Blu-Ray lejátszók

És ha ki van csomagolva, akkor rendesen menüvel indul a film vagy a stream mappában levő valamelyik m2ts fájlra kell nyomni, hogy nézni tudjam. Ilyen ISO-kat, ha 3D, is lejátsza az első 3 lejátszó?
A három közül melyik a legoptimálisabb? Nem a BD ISO az elsődleges szempont, hanem a sokrétűség, megbízhatóság!
A Pionál úgy volt/van, hogy egy AVCHD mappába kell kicsomagolni és egyszerre csak egy fájlt tud kezelni, 2D, 3D is megy. Samsungnál ha nem tévedek akkor nincs csak egyre korlátozva, de most, hogy írod inkább kiptóbálom, mert már nem emlélszem. Panasonicnál sincs korlátozva viszont ott ki kell választani a megfelelő m2ts fájlt ráadásul nem kadenciahelyes, a Pio, Samu az. A Pio menüvel együtt játsza le, Samu is, ha jól emlékszem, Pana nem.

kopaszka
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Blu-Ray lejátszók

Max. a Pio 170-es képes CFW-vel erre, ebben az árban, de én nem szeretem azokat a firmware-eket. Kicsomagolva viszi a Pio 170-es, Samu F/H6500, Pana BDT370/371, Lg 640, talán a Sony 6200 is, de első 3 biztosan. Ha iso lejátszás a szempont ráadásul usb-ről akkor médialejátszót kell venni.
És ha ki van csomagolva, akkor rendesen menüvel indul a film vagy a stream mappában levő valamelyik m2ts fájlra kell nyomni, hogy nézni tudjam. Ilyen ISO-kat, ha 3D, is lejátsza az első 3 lejátszó?
A három közül melyik a legoptimálisabb? Nem a BD ISO az elsődleges szempont, hanem a sokrétűség, megbízhatóság!

blakey
Törzsvendég
Törzsvendég

Blu-Ray lejátszók

Sokkal halkabb a Samu a pio 160-nál. Szinte nem is hallom, hogy pörgeti a lemezt. Lehet én fogtam ki egy gyengébb példányt a pio-ból. Úgy elromlott szegénykém még gari alatt, hogy visszakaptam az árát, na abból született a Samu. Két napja van nálam, még barátkozunk.
Én is olvastam, hogy vannak hangos pio lejátszók, nekem egyik sem volt hangos. Mi volt a pio 160-as esetében a diagnózis?

blakey
Törzsvendég
Törzsvendég

Blu-Ray lejátszók

Sziasztok. Szeretnék lejátszót venni max 50e huf-ig. Tudtok olyat ajánlani ami viszi a bd iso és dvd iso fájlokat USB -ről? Nem igazán találtam ilyet sajna.....
Max. a Pio 170-es képes CFW-vel erre, ebben az árban, de én nem szeretem azokat a firmware-eket. Kicsomagolva viszi a Pio 170-es, Samu F/H6500, Pana BDT370/371, Lg 640, talán a Sony 6200 is, de első 3 biztosan. Ha iso lejátszás a szempont ráadásul usb-ről akkor médialejátszót kell venni.

kopaszka
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Blu-Ray lejátszók

Sziasztok. Szeretnék lejátszót venni max 50e huf-ig. Tudtok olyat ajánlani ami viszi a bd iso és dvd iso fájlokat USB -ről? Nem igazán találtam ilyet sajna.....

lezu
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Blu-Ray lejátszók

Nem tudom, hogy hol olvastad, hogy jobb lenne, talán így van, smartban biztos, hogy jobb. Nekem volt Pio 160-asom is, Samu F6500 is (F7500-al megeggyező, de kevesebb csatlakozóval), mindkettő másban jobb, nekem a Samu F6500-as egy picit hangosabb volt, lemezek lejátszása közben elég zavaró volt a lemez pörgetése, ettől eltekíntve egy nagyon jó lejátszó, utána egy Pana BDT371-es jött ami sokkal halkabb, nagyon jó lejátszó és most lett egy Samu H6500-as is, ez már halkabb az F6500-asnál, kb. egy szinten van a panával, tudásban, smartban egy picit fejlődött, kezelhető az egész. Meglátjuk, hogy mennyire megbízható.
Sokkal halkabb a Samu a pio 160-nál. Szinte nem is hallom, hogy pörgeti a lemezt. Lehet én fogtam ki egy gyengébb példányt a pio-ból. Úgy elromlott szegénykém még gari alatt, hogy visszakaptam az árát, na abból született a Samu. Két napja van nálam, még barátkozunk.

blakey
Törzsvendég
Törzsvendég

Blu-Ray lejátszók

Köszönöm a választ, pont ma vettem egy Samsung BD-F 7500 lejátszót. Remélem nem nyúltam mellé.Állítólag jobb mint a pio volt.
Nem tudom, hogy hol olvastad, hogy jobb lenne, talán így van, smartban biztos, hogy jobb. Nekem volt Pio 160-asom is, Samu F6500 is (F7500-al megeggyező, de kevesebb csatlakozóval), mindkettő másban jobb, nekem a Samu F6500-as egy picit hangosabb volt, lemezek lejátszása közben elég zavaró volt a lemez pörgetése, ettől eltekíntve egy nagyon jó lejátszó, utána egy Pana BDT371-es jött ami sokkal halkabb, nagyon jó lejátszó és most lett egy Samu H6500-as is, ez már halkabb az F6500-asnál, kb. egy szinten van a panával, tudásban, smartban egy picit fejlődött, kezelhető az egész. Meglátjuk, hogy mennyire megbízható.

lezu
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Blu-Ray lejátszók

Köszönöm a választ, pont ma vettem egy Samsung BD-F 7500 lejátszót. Remélem nem nyúltam mellé.Állítólag jobb mint a pio volt.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Sziasztok!
Sajnos tönkre ment a pioneer bdp160 BD lejátszóm. Szerencsére garanciális volt, visszakaptam az árát.
Mit javasoltok milyet vegyek, 38000 Ft-ig.  LG,Samsung,Panasonic? Melyik a megbízhatóbb? Csak újban gondolkodom, a garancia miatt.

A Pana megbízható.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

lezu
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Blu-Ray lejátszók

Sziasztok!
Sajnos tönkre ment a pioneer bdp160 BD lejátszóm. Szerencsére garanciális volt, visszakaptam az árát.
Mit javasoltok milyet vegyek, 38000 Ft-ig.  LG,Samsung,Panasonic? Melyik a megbízhatóbb? Csak újban gondolkodom, a garancia miatt.

Beni12
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 169

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: Beni12 »

egy újabb mp-hc is lejátszik már mindent és ingyen..csak ezért venni egy oppot ,eléggé luxus, persze nagyon jó eszköz így erősen ajánlott..
Engem érdekelne egy új mp-hc ingyen!  Hogyan lehet egy média lejátszót ingyen kiváltani? 

Fish
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2206

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: Fish »

egy újabb mp-hc is lejátszik már mindent és ingyen..csak ezért venni egy oppot ,eléggé luxus, persze nagyon jó eszköz így erősen ajánlott..
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Sziasztok! Segitségeteket szeretném kérni egy Oppo 105 cfw-el kapcsolatban. Ahogy itt olvasgatom több kolléga sikeresen használja eme remek lejátszót cfw-el.Én sajnos egy darabig nem foglalkoztam ezzel,most ismét rá vagyok szorulva,mert összeomlot a számitógépemen az op.rendszer és oda lett kis "bdmv fix" progim,amivel eddig megoldottam ezen anyagok lejátszását.
Elöre is köszönöm!!!
Üdv.:MrBig

Nem tudod újra letölteni a progit? Vagy más lejátszó programot? Milyen anyagot nem tudsz lejátszani?
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

MrBig
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 16

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: MrBig »

Sziasztok! Segitségeteket szeretném kérni egy Oppo 105 cfw-el kapcsolatban. Ahogy itt olvasgatom több kolléga sikeresen használja eme remek lejátszót cfw-el.Én sajnos egy darabig nem foglalkoztam ezzel,most ismét rá vagyok szorulva,mert összeomlot a számitógépemen az op.rendszer és oda lett kis "bdmv fix" progim,amivel eddig megoldottam ezen anyagok lejátszását.
Elöre is köszönöm!!!
Üdv.:MrBig

rekamtz
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 14

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: rekamtz »

.

blakey
Törzsvendég
Törzsvendég

Blu-Ray lejátszók

Erre ha jól értelmezem a Pio lenne 450/LX55/LX58 lenne a megoldás gondolom itt is kell a cfw.

Igazi mindenesek a Samsung lejátszók (még az LG-k, de azokról nem tudok nyilatkozni, régen volt LG-m), képminőségben ua. az azonos kategóriájú Pio, Pana lejátszókkal, ua a chip van bennük. A tartosságáról nem tudok nyilatkozni, de már volt akinél elhalálozott a pio ill. a pana is.

Igen, a 450/LX55/LX58 cfw-vel egy mindenes lehet, smb, nfs is megy neki. Ha ennyit szánsz készülékre akkor ezek vannak. Feltéve, hogy meg tudsz barátkozni egy két "csirkelábbal" (kínai karakterek).
Pana, Sony (szerintem) nem jó hálózati lejátszásra, tehát nem mindenesek, van ami megy nekik, de gyakran előfordul, hogy nem tudják lejátszani, inkább lemezek lejátszására jók és abból is a gyárit szeretik.

Külső lemezről a panának gondjai vannak a kadenciahelyes lejátszással, több mint valószínű, hogy a Sonynak is, pio-nál nem voltak gondok.

Vendég

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Tehát.
Egy olyan BD játékos kell amivel megtudom oldani a külső lemezről(usbn) vagy hálozatról való lejátszást normális minőségben és szolgáltatásokkal.
Dune 3.0 Hd szinten!

Erre ha jól értelmezem a Pio lenne 450/LX55/LX58 lenne a megoldás gondolom itt is kell a cfw.
Tehát gari ugrik de kép hangminőségben ez lehetne egy igazi mindenes.
A pana újabb bd-i tudnak-e hdd-ről vagy hálozatról zökkenőmentesen ilyen hang és kép minőség mellett dolgozni?Nem akarok sok készüléket minimal design miatt de a lemez lejátszás is kell.Ezért kéne valami a dune helyére.
De a lemzről való lejátszása nekem szimpatikus.Ezt kéne felülmúlnia egy elérhető árú masinának.
Van ilyen?

blakey
Törzsvendég
Törzsvendég

Blu-Ray lejátszók

Ember, te elolvasod amit kérdeztek ill. írtam? Segítek, nem. Neked fos, legyen, lehet nekem is az, de a Sony egy trágya  , innentől kezdve felesleges erről beszélni.

A kérdezőnek amit javasoltam helytálló és nem a Sony lesz a megoldás, ennyi. Sony, mint hálózati mindenes, hahahah…

Ha a sony 7200-as árkategóriájában keresgélünk akkor a legjobb a Pio 450-es/LX55/58, nincs kérdés, ennyi. Ebben az árkategóriában nincs is samu, de a 4200-aséban van és ahhoz kell viszonyítani. A Pana 500-as is jobb, mint a 7200-as Sony, mindez azokat a szempontokat figyelembevéve amiket felvetettek, de a három lejátszó közül a Pio 450-es a legjobb.

Vendég

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Nem tévedek, A 4K felskálást hagyjuk, de a kérdező nem azt kérdezte (amúgy pl. a samu H6500-as is 4K-s ) amire válaszoltál és a Sony nem arról híres, hogy mindenevő, hálózati lejátszó, stb. Én nem tudatban élek, hanem kipróbálom őket, tehát tudom, hogy mire képes.
Gondolom Sony rajongó vagy, különben nem írnál ilyeneket. Lehet szeretni a sony-t, de tudni kell a korlátait. 

ohh,    
amúgy gondolod én nem próbáltam...el kell szomorítanom téged,de.A Samsung egy fos,ki kell mondani.

Válasz küldése

Vissza: “HDTV, Blu-ray, HD”