Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Blu-Ray lejátszók
- upetat2
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 35
Blu-Ray lejátszók
Nekem is felkeltette az érdeklődésemet, tervbe is vettem ,hogy megnézem üzletben is...auidiocentrum-nál biztos lesz(van).
Na de kicsit utánaolvasgattam , és az érdekes része az automatikus 3D lut kalibráció ,amit az év végére terveznek hozzá frissítéssel....
Ez ugye annyit tesz,hogy veszel egy kolorimetert,laptop , egy gombnyomás és kalibrálja a projit tv-t amibe nincs mondjuk cms.
De ha van is , a nagy átlagban nem is működik! Vagy nem úgy....
Azt még nem tudni hány ponton lesz a 3D Lut ,de a pro videoprocik is 7x7x7 pont-tol indulnak asszem,es ezek bitang jók!
Projektor: 3chip DLP,Digital Projection Highlite 660 /
Lejátszó: Oppo93eu / Védelem,szűrő: Isotek Mirra,Isotek Solus,
Hdmi: Furutech,AudioQuest / Tápkábelek: Furutech,Audioquest
Lejátszó: Oppo93eu / Védelem,szűrő: Isotek Mirra,Isotek Solus,
Hdmi: Furutech,AudioQuest / Tápkábelek: Furutech,Audioquest
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata illetve véleménye az alábbi készülékről: Oppo BDT-101CIHálózat kezelés, bd iso, lejátszása
kép illetve hang minőség
Üdv Attila
- robi-k
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 168
Blu-Ray lejátszók
sziasztok!
ha vki tud legyen szíves segítsen.
köszönöm
a kérdés:
DUNE PRIME 3.0-ás készülék le tudja játszani az írt 50 GB-os BD-R DL lemezt???
köszi a választ
Elvben tudja (nekem volt Prime 3.0 lejátszóm, tapasztalatból mondom),de gyakorlatilag nagyon kényes a BD-R/BD-R DL lemez típusára és az írás minőségére. Sajnos nagyon gyenge optikai meghajtót alkalmazott a Dune mind a Prime 3.0, mind a Max modellekben.
Blu-Ray lejátszók
sziasztok!
köszönöm
a kérdés:
köszi a választ
köszönöm
a kérdés:
köszi a választ
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Blu-Ray lejátszók
Hálozatról működik, ahogy korábban is írtam, NFS-el.
A hangja digitálisan megy HDMI-n, így a lejátszó csak futómű. A mögé tett rendszer határozza meg, de azért nagy csodát ne várj.
Köszönöm!Az aláírásomban suereplő láncban lenne...
Lapos tv, házimozi vásárlását nem tervezem egy ideig!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Blu-Ray lejátszók
Köszönöm szépen!
BD iso, feliratok nem nagyon érdekelnek (ritka amit feliratosan kölcsönzök)!
Kék lemezeim nem vannak, lehet nem is lesznek...
Hálózati elérés nem lenne hátrány!
A hangja fontos lenne...
Hálozatról működik, ahogy korábban is írtam, NFS-el.
A hangja digitálisan megy HDMI-n, így a lejátszó csak futómű. A mögé tett rendszer határozza meg, de azért nagy csodát ne várj.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Blu-Ray lejátszók
Üdv
Ehhez mit szólnál ?
http://shopline.hu/product/home.action; ... &type=1100
Köszönöm!De a konkrét típusról érdeklődtem...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
- füci
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 110
Blu-Ray lejátszók
Pioneer BDP 140-el mik a tapasztalatok?
Pl milyen a hangja, kepe?
Hogy működik mint mediapléjer (usb-ről mkv, bluréjripek)?
Köszönöm.
Üdv
Ehhez mit szólnál ?
http://shopline.hu/product/home.action; ... &type=1100
- Swordfish76
- V.I.P.
- Értékelés: 374
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok!
Ünnepek közeledtével fontolgatom, hogy megajándékoznám magam egy blu-ray lejátszóval.
Jelenleg Popcorn a-210 médialejátszót használok, sok filmem van merevlemezeken, tehát fontos lenne,
hogy külső HDD-t is (mkv) jól kezelje.
Mivel az erősítőm is Yamaha, ezért gondoltam, hogy a lejátszó is az lenne.
Mi a véleményetek erről a készülékről:
http://www.av-online.hu/lejatszo/yamaha ... teszt_1504
Van valakinek esetleg a birtokában?
Segítségetek elöre is köszönöm!
Üdv: Attila
Blu-Ray lejátszók
Kicsi kiegészítést fűznék hozzá, mivel nekem is ilyen van (CFW).
- A CFW egy instabil szar. Ezért pénzt kérni pofátlanság.
Ezek szerint azóta sem javult. Én személy szerint nem szerettem, 1 óra használat után vissza adtam az eladónak. Gyári sokkal jobb volt.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Blu-Ray lejátszók
- Ha divx/xvid-et akarsz nézni, a feliratot nyugodtan elfelejtheted, nincs benne normális karakter tábla. (idegen írásjegyek tömkellege)
- Ha bármilyen képi paramétert szeretnél állítani, csak vakon teheted, ugyanis végig a menüben marad.
- Elvileg mindent játszik, de gyakorta belefagy és akkor csak az áramtalanitás segít. (Főkapcsolóra sem reagál)
- Iszonyat lassú.
- CFW nem támogatja a Samba-t, bárki bármit is mond. (Látja Samba-n, de 100%, hogy belefagy mindenbe) NFS működik, úgy-ahogy.
- Könytárban ugrani nem lehet, csak görgetni. Ha sok filmed van, egy örökké valóság.
Köszönöm szépen!
BD iso, feliratok nem nagyon érdekelnek (ritka amit feliratosan kölcsönzök)!
Kék lemezeim nem vannak, lehet nem is lesznek...
Hálózati elérés nem lenne hátrány!
A hangja fontos lenne...
Blu-Ray lejátszók
Üdvözletem mindenkinek. CA 752BD lejátszó vásárlását fontolgatom Van lehetőségem megvásárolni UK-ban, több mint 100.000 forinttal olcsóbban mint itthon. Zsír újonnan, CA dealer üzletből. Kérdésem: származik-e bármi hátrányom ha kint veszem meg és nem itthon?
Jó lenne tudni, hogy ugyanúgy mindenevő a CA is hálózaton mint a mostani A-410-es Popcorn
Arra lennék kíváncsi, hogy a NAS-on lévő mkv és iso filmeket lejátssza-e a CA.
Gyártó válaszolt, sem a 751 sem a 752BD nem játssza le hálózaton a BD-ISO fájlokat. MKV-t elvileg igen
Blu-Ray lejátszók
Köszönöm!
- Ha divx/xvid-et akarsz nézni, a feliratot nyugodtan elfelejtheted, nincs benne normális karakter tábla. (idegen írásjegyek tömkellege)
- Ha bármilyen képi paramétert szeretnél állítani, csak vakon teheted, ugyanis végig a menüben marad.
- Elvileg mindent játszik, de gyakorta belefagy és akkor csak az áramtalanitás segít. (Főkapcsolóra sem reagál)
- Iszonyat lassú.
- CFW nem támogatja a Samba-t, bárki bármit is mond. (Látja Samba-n, de 100%, hogy belefagy mindenbe) NFS működik, úgy-ahogy.
- Könytárban ugrani nem lehet, csak görgetni. Ha sok filmed van, egy örökké valóság.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Blu-Ray lejátszók
Elfogadható lejátszó, lényegében a lemezekkel és a fájlokkal egész jól boldogul. Képminősége olyan mint amit ebben a kategóriában elvárható. Nem kiemelkedő. Előfordul elég hangos mechanikával rendelkező példány is. Van rá CFW firmware, így akár ISO-kat is le lehet játszani vele, Kérdés, hogy milyen árban adnak egy ilyen lejátszót, mert vannak jobbak is.
Köszönöm!
Blu-Ray lejátszók
Üdvözletem mindenkinek. CA 752BD lejátszó vásárlását fontolgatom Van lehetőségem megvásárolni UK-ban, több mint 100.000 forinttal olcsóbban mint itthon. Zsír újonnan, CA dealer üzletből. Kérdésem: származik-e bármi hátrányom ha kint veszem meg és nem itthon?
Jó lenne tudni, hogy ugyanúgy mindenevő a CA is hálózaton mint a mostani A-410-es Popcorn
Arra lennék kíváncsi, hogy a NAS-on lévő mkv és iso filmeket lejátssza-e a CA.
Blu-Ray lejátszók
Köszönöm.
Elfogadható lejátszó, lényegében a lemezekkel és a fájlokkal egész jól boldogul. Képminősége olyan mint amit ebben a kategóriában elvárható. Nem kiemelkedő. Előfordul elég hangos mechanikával rendelkező példány is. Van rá CFW firmware, így akár ISO-kat is le lehet játszani vele, Kérdés, hogy milyen árban adnak egy ilyen lejátszót, mert vannak jobbak is.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Blu-Ray lejátszók
Köszönöm.
Blu-Ray lejátszók
Szia!
Létezik csak A, B és C régióra van osztva. A kompatibilitás esetleg frissítéssel megoldható. A készülék hátulján szerepel milyen régióba tartozik a lejátszó. Az Európain B-nek és 2-nek kell szerepelnie. A 2-es természetesen a DVD-re utal.
Szia!
Köszönöm a választ.
Akkor az esetlegesen USA-ból beszerzett lemezek lejátszása nehézkes lehet.
Utánaolvasok a témának.
Üdv
UPSakku.hu
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok!
Elég láma kérdésem lenne.
Bd lejátszóknál is beszélhetünk régiókódokról mint anno a dvd-nél?
Ha amerikai lemezt szeretnék nézni/hallgatni az megoldható? Régiómentes lejátszó létezik, vagy fw frissítéssel megoldható?
Előre is köszi.
Üdv
Szia!
Létezik csak A, B és C régióra van osztva. A kompatibilitás esetleg frissítéssel megoldható. A készülék hátulján szerepel milyen régióba tartozik a lejátszó. Az Európain B-nek és 2-nek kell szerepelnie. A 2-es természetesen a DVD-re utal.
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok!
Elég láma kérdésem lenne.
Bd lejátszóknál is beszélhetünk régiókódokról mint anno a dvd-nél?
Ha amerikai lemezt szeretnék nézni/hallgatni az megoldható? Régiómentes lejátszó létezik, vagy fw frissítéssel megoldható?
Előre is köszi.
Üdv
UPSakku.hu
Blu-Ray lejátszók
Jó estét mindenkinek. Asztali Bluray lejátszó irányába kacsingatok. Nem média player érdekel hanem asztali Bluray lejátszó ami alkalmas a BD lemezek lejátszására. Van egy erősítőm és egy 5.0 rendszerem. Nem baj ha tudja a True-HD-t, 4K nem fontos. Keret, mondjuk 100.000 huf alatt. Mit ajánlotok?
Blu-Ray lejátszók
Szia,
az újabb OPPO BDP-10X(D) és CA Azur 752BD modelleknél nincs ilyen gond.
De csak a True-HD támogatása miatt az mkv-ben nem cserélnék lejátszót, szerintem egyszerűbb olyan formátumban leszedni a filmet/zenét, amit jól kezelni a 93-as, pl. teljes BDMV könyvtár formában (azaz BD formátumban).
De ha amúgy is feljebb akarsz lépni (pl. hálózattámogatás, stb), akkor már érdekes lehet a 10x vagy a CA 752BD sorozat.
Szia!
Köszönöm az infót.Jelenleg is BDMV formában "kölcsönzöm" a Tru-HD-s(Atmos) filmeket.
Igazat adok Neked,hogy csak emiatt nem érdemes lejátszót cserélnem,mivel teljes mértékben megvagyok elégedve a 93-assal.
Képre,hangra nekem tökéletes.
Hálózatról csak BDripp-eket nézek,arra jó a DLNA is,Blu-Ray-t,MKV-t USB-röl,3D nem érdekel,így marad.
Üdv.sanko
Rendszer:
Megjelenítő:Philips 46PFL7655 Médialejátszó:MXQ Pro 4K LE-Kodi Blu-Ray lejátszó:LG BD-390
DAC:DIY (CS8414/CS4396) Processzor:Emotiva UMC-1Végfok:DIY 4CH ClassD Audio USA
Hangfal:Phonar Compact 2,T+A Pulsar TAW500 center,Infinity JNMB Kábelek:Nordost,CA,Neotech,Audioquest
Megjelenítő:Philips 46PFL7655 Médialejátszó:MXQ Pro 4K LE-Kodi Blu-Ray lejátszó:LG BD-390
Hangfal:Phonar Compact 2,T+A Pulsar TAW500 center,Infinity JNMB Kábelek:Nordost,CA,Neotech,Audioquest
- robi-k
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 168
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok!
Oppó tulajokat kérdezném.
Nekem 93EU van és az a gondom vele hogy MKV-ból nem tudja kikódólni a True-HD hangsávot.
A DTS-HD val nincs gond,ha Blu-Ray-ben (M2-TS) van True-HD az is ok még az Atmos is.
Egyre több ilyen film van a "kölcsönzőkben" és az lenne a kérdésem hogy az újjabb változatoknál
sima 103,105 ill.D-nél is fenáll-e ez a probléma?
Előre is kösz,üdv.sanko
Szia,
az újabb OPPO BDP-10X(D) és CA Azur 752BD modelleknél nincs ilyen gond.
De csak a True-HD támogatása miatt az mkv-ben nem cserélnék lejátszót, szerintem egyszerűbb olyan formátumban leszedni a filmet/zenét, amit jól kezelni a 93-as, pl. teljes BDMV könyvtár formában (azaz BD formátumban).
De ha amúgy is feljebb akarsz lépni (pl. hálózattámogatás, stb), akkor már érdekes lehet a 10x vagy a CA 752BD sorozat.
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok!
Oppó tulajokat kérdezném.
Nekem 93EU van és az a gondom vele hogy MKV-ból nem tudja kikódólni a True-HD hangsávot.
A DTS-HD val nincs gond,ha Blu-Ray-ben (M2-TS) van True-HD az is ok még az Atmos is.
Egyre több ilyen film van a "kölcsönzőkben" és az lenne a kérdésem hogy az újjabb változatoknál
sima 103,105 ill.D-nél is fenáll-e ez a probléma?
Előre is kösz,üdv.sanko
Rendszer:
Blu-Ray lejátszók
jelenlegi Samsung BD-H5500 lejátszóval kipróbáltam, de sajna USB-ről látja a mappát meg a tartalmát, de semmi extra... A mappa ugyanúgy működik, mint egy másik mappa a benne levő tartalmakkal. Pedig a Samsung honlapja szerint ez a lejátszó is ismeri az AVCHD formátumot.
Valamit rosszul csinálok?
Korábban leírtam, Samsung lejátszó esetén ha usb-ről, hálózatról akarjuk elindítani a filmet akkor az m2ts fájlt kell elindítani, ott nem kell AVCHD amppát létrehozni.