Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Popcorn médialejátszó

miliomos
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 15

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: miliomos »

Sziasztok, egy kis segítséget kérnék szépen:

Adott egy A-110 sztereóra kötve (tehát analóg kimenetet használok), a kimeneti jelszintnek filmtől függően közel azonosnak kellene lennie -gondolom én-, de nem így van, divx, és mkv esetén teljesen normális a hangerő, dvd esetén a menük normális szinten szólalnak meg, a film maga viszont jóval halkabban (egy 2*60 w-os Myryad-ot félig kell tekernem, hogy szóljon rendesen, normál esetben negyed alatt van mindíg)
Menüből nem találtam beállítani valót sajnos, találkozott valaki ilyesmivel, mi lehet a gond?

Vendég

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Megtaláltam közben a választ rá.
1080p-t is ki tud magából adni Component kijáraton keresztül.

Vendég

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Tervezem egy PH lejátszó vásárlását.Valószínüleg A-100as lesz.A tvm csak HD Ready és egy HDMI bemenettel rendelkezik amire viszont a dvd lejátszó van kötve (Pio 400).
A kérdésem az lenne hogy a PH kiad-e 1080i jelet a composit kimenetén is?
Esetleg a Pio 400as kiad 1080i-t a compositon?
Nem vennék új tvt csak a 2,3,4 HDMI bemenetért...

Palkó
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 26

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: Palkó »

kérnék egy kis segítséget!!!!! 

popcorn a-110 van a problémám. nincs kép és a PC sem látja

kikapcsoltam ujra beakartam kapcsolni és nem volt kép

probáltam:tv mode gombot szám kombináciokal,reset eltem,

elrontot frisitési eljárást usbvel is meg csináltam

további ötleteket várok!!!

előre is köszönöm.

Ha compositon sincs kép valszeg szervíz.

Itt az A-110 utód, majdnem c200 tudással brutál jó áron.Asszem az elődök ára durván le fog esni.
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E

Prohollo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 3

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: Prohollo »

kérnék egy kis segítséget!!!!!

popcorn a-110 van a problémám. nincs kép és a PC sem látja

kikapcsoltam ujra beakartam kapcsolni és nem volt kép

probáltam:tv mode gombot szám kombináciokal,reset eltem,

elrontot frisitési eljárást usbvel is meg csináltam

további ötleteket várok!!!

előre is köszönöm.
TV:Panasonic 37"plazma,DVD: CAMBRIDGE AUDIO 99, DVD: KISS 558 (200GB), CD: CAMBRIDGE AUDIO 540C, DEC: TEHNICS AZ7, Video: GRUNDIG GV8400, avr: PIONEER AX-3 Média lejátszó :AC Ryan Front: CLARUS TITAN PRO, center: CLARUS TITAN PRO, háttér: CLARUS RHEA (dipol), sub: CLARUS RHEA SUB, hangfal kábelek: CLARUS HELIX CSP-S4 és TŰZÁLLÓ, (és mindenféle összekötő kábel vegyessen). /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />[/size]

Palkó
V.I.P.
V.I.P.

Popcorn médialejátszó

sziasztok 
lenne egy kédésem:
szerintetek lesz mostanában új firm a 110-hez?

Szerintem most a c-200-al vannak elfoglalva.Miért kellene a frissítés, szinte hibátlan az utsó firm.
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E

zsola
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: -4

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: zsola »

sziasztok

lenne egy kédésem:
szerintetek lesz mostanában új firm a 110-hez?

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: RACPOWER »

Nos érdekes mert ha autora állítom akkor 1080i 60Hz et ír ki.
Ha a frame syncet kikapcsolom akkor 1080p 24Hz nél mintha éreztem volna ricegést, talán.

Palkó
V.I.P.
V.I.P.

Popcorn médialejátszó

Ja és ha nem megy film hanem a popi menüjében vagyok akkor bezzeg 1080p 24Hz-et ír ki de nem villog akkor sem, pedig azt már éreznem kéne nem???
Szerintem ezzel sok mindenki nincs tisztában, vagy csak én vagyok.

A ricegést a menüben nem fogod látni csak a film közben.
A popiban a Framerate sync neked mire van állítva?Kapcsold ki és egyből ricegni fog a film, ha a tv nem támogatja a 24p-t.Én egyébként úgy tudom, hogy a pulldownokat csak a 24p-t támogató tv-k tudják.A popiba is ezért rakták be ezt a funkciót, különben nem kéne már ott állítani.A popi csinálja meg a tv helyett méghozzá az 5:5-t.Ezért nem ricegnek a 24p filmek az ezt nem támogató tvken.
Azért ír ki mást mert érzi, hogy nem tudja a tv és auto. átáll arra amit a tv is tud.

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: RACPOWER »

Én ennek a pulldownnak szeretnék a végére járni.

Olyanon segítségét kérem akinek van popija és lcd tv je ami tudja az 5:5 pulldown.
Állítsa a popi kimeneti felbontását 1080/24p
índítson el egy 24p-s filmet és ha minden igaz megnyomja a távirányítón az OK gombot kiírja az aktuális felbontást és hercet
Természetesen ekkor nem 1080p 24 Hz-t kellene kiírnia hanem 1080p és 120Hz

Jól gondolom mert ha én ezt megcsinálom(a plazmám 3:2 pulldown-t tud) 1080p 60 Hz-et ír ki. thnk.gif

Ja és ha nem megy film hanem a popi menüjében vagyok akkor bezzeg 1080p 24Hz-et ír ki de nem villog akkor sem, pedig azt már éreznem kéne nem???
Szerintem ezzel sok mindenki nincs tisztában, vagy csak én vagyok.

norbi31
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 27

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: norbi31 »

nem tudom már, hogy honnan szedtem, de úgy emlékeztem, hogy a popi (a-100) nem tudja stop után onnan folytatni, ahol abbahagyta. :foto:
mivel régebbi firmware volt rajta, gondoltam frissítek valami újabbra.
ezt találtam rövid keresés után a hivatalos oldalon: 01-17-090201-15-POP-402-000
na ennél már tudja folytatni stop után, ahol abba maradt. még standbay után is.

egyébként van ennél újabb, amit érdemes feltenni az a-100-ra?
(közben találtam újabbat: 01-17-090204-15-POP-402). ma fel is teszem...

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

_pp_
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: _pp_ »

Szerintem úgy gondolta, hogy visz egy külsőt is és arra másolná a belsőről :foto:
Hát ha így van, az más... Gondolom sata a terás, mert akkor megoldható.

Hol laksz, csizo?

Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood

Palkó
V.I.P.
V.I.P.

Popcorn médialejátszó

1TB a lemez,700GB kb.Nem tudom megnézni pontosan.
Ú, az kicsit sok. Gondoltam segítek, de nincs itthon annyi tárhelyem...

Szerintem úgy gondolta, hogy visz egy külsőt is és arra másolná a belsőről :foto:

_pp_
Fórumlakó
Fórumlakó

Popcorn médialejátszó

Ú, az kicsit sok. Gondoltam segítek, de nincs itthon annyi tárhelyem...

Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood

csizo65
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 38

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: csizo65 »

...Esetleg olyan önkéntjelentkezőt keresnék,aki hajlandó időt és fáradságot szánni arra,hogy betenném a gépébe amíg átmásolom.
Mekkora winyó, ill. mekkora adatmennyiségről van szó?

_pp_
Fórumlakó
Fórumlakó

Popcorn médialejátszó

...Esetleg olyan önkéntjelentkezőt keresnék,aki hajlandó időt és fáradságot szánni arra,hogy betenném a gépébe amíg átmásolom.
Mekkora winyó, ill. mekkora adatmennyiségről van szó?

csizo65
Fórumlakó
Fórumlakó

Popcorn médialejátszó

Melyik popcornod van?Mert amit vinyó54 javasolt csak A110-nél működik.

Bocsi ha a 100-asnál nem így működik.

A leírtakkal én is tisztában vagyok,csak az a bajom,hogy eladtam a vasat,/kár volt/hogy vegyek egy HDI-t,de a cég már nem tudja,hogy mikor lesz belőle kézzelfogható cucc.Így arra gondoltam,hogy lementem a filmjeimet NTFS vinyóra,és itt halt meg a tudományom.Beleraktam egy rackbe,de nem jutottam előrébb.Hát most itt tartok.A110 nem akarok azért venni,hogy lementsem a filmeket.Esetleg olyan önkéntjelentkezőt keresnék,aki hajlandó időt és fáradságot szánni arra,hogy betenném a gépébe amíg átmásolom.

vinyó54
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: vinyó54 »

Bocsi ha a 100-asnál nem így működik.
A jó pap is holtig tanul

Palkó
V.I.P.
V.I.P.

Popcorn médialejátszó

Sziasztok!Segítség kellene.Kivettem a popimból a vinyót,hogy kimásoljak belőle filmeket.A számítógépemre feltelepítettem a Ext2IFS_1_11a és a Ext2Fsd-0.46a,meg a Linux_Reader drivereket,de nem tudok róla semmit leszedni.A Totalkommander fizikailag látja,de rákattintva semmi nincs a meghajtón.Mi az ördög lehet?

vinyó54
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: vinyó54 »

Sziasztok!Segítség kellene.Kivettem a popimból a vinyót,hogy kimásoljak belőle filmeket.A számítógépemre feltelepítettem a Ext2IFS_1_11a és a Ext2Fsd-0.46a,meg a  Linux_Reader drivereket,de nem tudok róla semmit leszedni.A Totalkommander fizikailag látja,de rákattintva semmi nincs a meghajtón.Mi az ördög lehet?

Heló
Tedd vissza a popiba,és a kis kábellel kösd össze a PC-vel.
Na így próbáld meg
http://translate.google.hu/translate?hl ... %26hl%3Dhu
UTMUTATÓ ÉS OKTATÓ ANYAG-klikk rá
FÁJLOK ÁTVITELE USB-klikk rá, és ott
A jó pap is holtig tanul

_pp_
Fórumlakó
Fórumlakó

Popcorn médialejátszó

Jaaa..Még nem másoltam így de ha jól tudom:
-Popin megkeresed amit másolni akarsz
-File Mode gomb a távon----add list(vagy valami hasonló)
-ha ki van választva rak egy kis pipát file/könyvtár elé

Na, idáig tudtam, csak innen voltam meglőve.

-odanavigálsz ahova másolni akarsz ott megint File Mode és kiválasztod amit szeretnél-vigyázz mert külső hdd-nél csak FAT, EXT formátumra tud írni NTFS-re nem, olvasni tud mindent.

Ez a rész hiányzott...

csizo65
Fórumlakó
Fórumlakó

Popcorn médialejátszó

Sziasztok!Segítség kellene.Kivettem a popimból a vinyót,hogy kimásoljak belőle filmeket.A számítógépemre feltelepítettem a Ext2IFS_1_11a és a Ext2Fsd-0.46a,meg a
Linux_Reader drivereket,de nem tudok róla semmit leszedni.A Totalkommander fizikailag látja,de rákattintva semmi nincs a meghajtón.Mi az ördög lehet?

Palkó
V.I.P.
V.I.P.

Popcorn médialejátszó

Miért a notin keresztül akarsz másolni, a külsőről a belsőre?!
Lehet, h félreérthető voltam:
a külső a popcorn-ra volt dugva, csak a notin bonyolítottam az adatforgalmat (felmauntoltam a popcorn belső winyóját is, és a rádugott külsőt is hálózati meghajtóként).
Válasz a kérdésre:
Azért a gépen, mert nem tudom, hogy hogyan kell megmondani a popcorn-nak, hogy másoljon a külsőről a belsőre (sz.gép nélkül). :foto:

Jaaa..
Még nem másoltam így de ha jól tudom:
-Popin megkeresed amit másolni akarsz
-File Mode gomb a távon----add list(vagy valami hasonló)
-ha ki van választva rak egy kis pipát file/könyvtár elé
-odanavigálsz ahova másolni akarsz ott megint File Mode és kiválasztod amit szeretnél
-vigyázz mert külső hdd-nél csak FAT, EXT formátumra tud írni NTFS-re nem, olvasni tud mindent.

_pp_
Fórumlakó
Fórumlakó

Popcorn médialejátszó

Lehet, h félreérthető voltam:
a külső a popcorn-ra volt dugva, csak a notin bonyolítottam az adatforgalmat (felmauntoltam a popcorn belső winyóját is, és a rádugott külsőt is hálózati meghajtóként).
Válasz a kérdésre:
Azért a gépen, mert nem tudom, hogy hogyan kell megmondani a popcorn-nak, hogy másoljon a külsőről a belsőre (sz.gép nélkül). :foto:

Palkó
V.I.P.
V.I.P.

Popcorn médialejátszó

Olvastam a lejatszo.hu kapcsolódó topic-jában, hogy popcorn-nal lehet másolni a külső usb-s winyóról a belsőre. Ezt hogyan lehet megoldani? Próbáltam, hogy megosztom a külső vinyót és notin keresztül másolok, de hiába reménykedtem benne, hogy nem áll neki wifi-n átlökni a laptopra a cuccot... A sebesség gyakorlatilag 0 volt... 

Más:

Hátha másnak is újdonság, így gondoltam leírom:
Ha már kiválasztottuk a menüben a médiaforrást, valamint hogy milyen típusú médiát akarunk lejátszani, onnantól a TXT-es színgombokkal tudunk váltani a lejátszandó médiatípusok között.

Válasz küldése

Vissza: “HDTV, Blu-ray, HD”