Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Popcorn médialejátszó
Popcorn médialejátszó
Sziasztok, egy kis segítséget kérnék szépen:
Adott egy A-110 sztereóra kötve (tehát analóg kimenetet használok), a kimeneti jelszintnek filmtől függően közel azonosnak kellene lennie -gondolom én-, de nem így van, divx, és mkv esetén teljesen normális a hangerő, dvd esetén a menük normális szinten szólalnak meg, a film maga viszont jóval halkabban (egy 2*60 w-os Myryad-ot félig kell tekernem, hogy szóljon rendesen, normál esetben negyed alatt van mindíg)
Menüből nem találtam beállítani valót sajnos, találkozott valaki ilyesmivel, mi lehet a gond?
Popcorn médialejátszó
Megtaláltam közben a választ rá.
1080p-t is ki tud magából adni Component kijáraton keresztül.
Popcorn médialejátszó
Tervezem egy PH lejátszó vásárlását.Valószínüleg A-100as lesz.A tvm csak HD Ready és egy HDMI bemenettel rendelkezik amire viszont a dvd lejátszó van kötve (Pio 400).
A kérdésem az lenne hogy a PH kiad-e 1080i jelet a composit kimenetén is?
Esetleg a Pio 400as kiad 1080i-t a compositon?
Nem vennék új tvt csak a 2,3,4 HDMI bemenetért...
Popcorn médialejátszó
kérnék egy kis segítséget!!!!!
popcorn a-110 van a problémám. nincs kép és a PC sem látja
kikapcsoltam ujra beakartam kapcsolni és nem volt kép
probáltam:tv mode gombot szám kombináciokal,reset eltem,
elrontot frisitési eljárást usbvel is meg csináltam
további ötleteket várok!!!
előre is köszönöm.
Ha compositon sincs kép valszeg szervíz.
Itt az A-110 utód, majdnem c200 tudással brutál jó áron.Asszem az elődök ára durván le fog esni.
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E
- Prohollo
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 3
Popcorn médialejátszó
kérnék egy kis segítséget!!!!!
popcorn a-110 van a problémám. nincs kép és a PC sem látja
kikapcsoltam ujra beakartam kapcsolni és nem volt kép
probáltam:tv mode gombot szám kombináciokal,reset eltem,
elrontot frisitési eljárást usbvel is meg csináltam
további ötleteket várok!!!
előre is köszönöm.
TV:Panasonic 37"plazma,DVD: CAMBRIDGE AUDIO 99, DVD: KISS 558 (200GB), CD: CAMBRIDGE AUDIO 540C, DEC: TEHNICS AZ7, Video: GRUNDIG GV8400, avr: PIONEER AX-3 Média lejátszó :AC Ryan Front: CLARUS TITAN PRO, center: CLARUS TITAN PRO, háttér: CLARUS RHEA (dipol), sub: CLARUS RHEA SUB, hangfal kábelek: CLARUS HELIX CSP-S4 és TŰZÁLLÓ, (és mindenféle összekötő kábel vegyessen). /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />[/size]
Popcorn médialejátszó
sziasztok
lenne egy kédésem:
szerintetek lesz mostanában új firm a 110-hez?
Szerintem most a c-200-al vannak elfoglalva.Miért kellene a frissítés, szinte hibátlan az utsó firm.
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E
Popcorn médialejátszó
sziasztok
lenne egy kédésem:
szerintetek lesz mostanában új firm a 110-hez?
Popcorn médialejátszó
Nos érdekes mert ha autora állítom akkor 1080i 60Hz et ír ki.
Ha a frame syncet kikapcsolom akkor 1080p 24Hz nél mintha éreztem volna ricegést, talán.
Popcorn médialejátszó
Ja és ha nem megy film hanem a popi menüjében vagyok akkor bezzeg 1080p 24Hz-et ír ki de nem villog akkor sem, pedig azt már éreznem kéne nem???
Szerintem ezzel sok mindenki nincs tisztában, vagy csak én vagyok.
A ricegést a menüben nem fogod látni csak a film közben.
A popiban a Framerate sync neked mire van állítva?Kapcsold ki és egyből ricegni fog a film, ha a tv nem támogatja a 24p-t.Én egyébként úgy tudom, hogy a pulldownokat csak a 24p-t támogató tv-k tudják.A popiba is ezért rakták be ezt a funkciót, különben nem kéne már ott állítani.A popi csinálja meg a tv helyett méghozzá az 5:5-t.Ezért nem ricegnek a 24p filmek az ezt nem támogató tvken.
Azért ír ki mást mert érzi, hogy nem tudja a tv és auto. átáll arra amit a tv is tud.
Popcorn médialejátszó
Én ennek a pulldownnak szeretnék a végére járni.
Olyanon segítségét kérem akinek van popija és lcd tv je ami tudja az 5:5 pulldown.
Állítsa a popi kimeneti felbontását 1080/24p
índítson el egy 24p-s filmet és ha minden igaz megnyomja a távirányítón az OK gombot kiírja az aktuális felbontást és hercet
Természetesen ekkor nem 1080p 24 Hz-t kellene kiírnia hanem 1080p és 120Hz
Jól gondolom mert ha én ezt megcsinálom(a plazmám 3:2 pulldown-t tud) 1080p 60 Hz-et ír ki. thnk.gif
Ja és ha nem megy film hanem a popi menüjében vagyok akkor bezzeg 1080p 24Hz-et ír ki de nem villog akkor sem, pedig azt már éreznem kéne nem???
Szerintem ezzel sok mindenki nincs tisztában, vagy csak én vagyok.
Popcorn médialejátszó
nem tudom már, hogy honnan szedtem, de úgy emlékeztem, hogy a popi (a-100) nem tudja stop után onnan folytatni, ahol abbahagyta. :foto:
mivel régebbi firmware volt rajta, gondoltam frissítek valami újabbra.
ezt találtam rövid keresés után a hivatalos oldalon: 01-17-090201-15-POP-402-000
na ennél már tudja folytatni stop után, ahol abba maradt. még standbay után is.
egyébként van ennél újabb, amit érdemes feltenni az a-100-ra?
(közben találtam újabbat: 01-17-090204-15-POP-402). ma fel is teszem...
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Popcorn médialejátszó
Szerintem úgy gondolta, hogy visz egy külsőt is és arra másolná a belsőről :foto:
Hát ha így van, az más... Gondolom sata a terás, mert akkor megoldható.
Hol laksz, csizo?
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood
Popcorn médialejátszó
1TB a lemez,700GB kb.Nem tudom megnézni pontosan.
Ú, az kicsit sok. Gondoltam segítek, de nincs itthon annyi tárhelyem...
Szerintem úgy gondolta, hogy visz egy külsőt is és arra másolná a belsőről :foto:
Popcorn médialejátszó
Ú, az kicsit sok. Gondoltam segítek, de nincs itthon annyi tárhelyem...
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood
- csizo65
- Fórumlakó
- Értékelés: 38
Popcorn médialejátszó
...Esetleg olyan önkéntjelentkezőt keresnék,aki hajlandó időt és fáradságot szánni arra,hogy betenném a gépébe amíg átmásolom.
Mekkora winyó, ill. mekkora adatmennyiségről van szó?
Popcorn médialejátszó
...Esetleg olyan önkéntjelentkezőt keresnék,aki hajlandó időt és fáradságot szánni arra,hogy betenném a gépébe amíg átmásolom.
Mekkora winyó, ill. mekkora adatmennyiségről van szó?
- csizo65
- Fórumlakó
Popcorn médialejátszó
Melyik popcornod van?Mert amit vinyó54 javasolt csak A110-nél működik.
Bocsi ha a 100-asnál nem így működik.
A leírtakkal én is tisztában vagyok,csak az a bajom,hogy eladtam a vasat,/kár volt/hogy vegyek egy HDI-t,de a cég már nem tudja,hogy mikor lesz belőle kézzelfogható cucc.Így arra gondoltam,hogy lementem a filmjeimet NTFS vinyóra,és itt halt meg a tudományom.Beleraktam egy rackbe,de nem jutottam előrébb.Hát most itt tartok.A110 nem akarok azért venni,hogy lementsem a filmeket.Esetleg olyan önkéntjelentkezőt keresnék,aki hajlandó időt és fáradságot szánni arra,hogy betenném a gépébe amíg átmásolom.
Popcorn médialejátszó
Bocsi ha a 100-asnál nem így működik.
A jó pap is holtig tanul
Popcorn médialejátszó
Sziasztok!Segítség kellene.Kivettem a popimból a vinyót,hogy kimásoljak belőle filmeket.A számítógépemre feltelepítettem a Ext2IFS_1_11a és a Ext2Fsd-0.46a,meg a Linux_Reader drivereket,de nem tudok róla semmit leszedni.A Totalkommander fizikailag látja,de rákattintva semmi nincs a meghajtón.Mi az ördög lehet?
Popcorn médialejátszó
Sziasztok!Segítség kellene.Kivettem a popimból a vinyót,hogy kimásoljak belőle filmeket.A számítógépemre feltelepítettem a Ext2IFS_1_11a és a Ext2Fsd-0.46a,meg a Linux_Reader drivereket,de nem tudok róla semmit leszedni.A Totalkommander fizikailag látja,de rákattintva semmi nincs a meghajtón.Mi az ördög lehet?
Heló
Tedd vissza a popiba,és a kis kábellel kösd össze a PC-vel.
Na így próbáld meg
http://translate.google.hu/translate?hl ... %26hl%3Dhu
UTMUTATÓ ÉS OKTATÓ ANYAG-klikk rá
FÁJLOK ÁTVITELE USB-klikk rá, és ott
A jó pap is holtig tanul
Popcorn médialejátszó
Jaaa..Még nem másoltam így de ha jól tudom:
-Popin megkeresed amit másolni akarsz
-File Mode gomb a távon----add list(vagy valami hasonló)
-ha ki van választva rak egy kis pipát file/könyvtár elé
Na, idáig tudtam, csak innen voltam meglőve.
-odanavigálsz ahova másolni akarsz ott megint File Mode és kiválasztod amit szeretnél-vigyázz mert külső hdd-nél csak FAT, EXT formátumra tud írni NTFS-re nem, olvasni tud mindent.
Ez a rész hiányzott...
- csizo65
- Fórumlakó
Popcorn médialejátszó
Sziasztok!Segítség kellene.Kivettem a popimból a vinyót,hogy kimásoljak belőle filmeket.A számítógépemre feltelepítettem a Ext2IFS_1_11a és a Ext2Fsd-0.46a,meg a
Linux_Reader drivereket,de nem tudok róla semmit leszedni.A Totalkommander fizikailag látja,de rákattintva semmi nincs a meghajtón.Mi az ördög lehet?
Popcorn médialejátszó
Miért a notin keresztül akarsz másolni, a külsőről a belsőre?!
Lehet, h félreérthető voltam:
a külső a popcorn-ra volt dugva, csak a notin bonyolítottam az adatforgalmat (felmauntoltam a popcorn belső winyóját is, és a rádugott külsőt is hálózati meghajtóként).
Válasz a kérdésre:
Azért a gépen, mert nem tudom, hogy hogyan kell megmondani a popcorn-nak, hogy másoljon a külsőről a belsőre (sz.gép nélkül). :foto:
Jaaa..
Még nem másoltam így de ha jól tudom:
-Popin megkeresed amit másolni akarsz
-File Mode gomb a távon----add list(vagy valami hasonló)
-ha ki van választva rak egy kis pipát file/könyvtár elé
-odanavigálsz ahova másolni akarsz ott megint File Mode és kiválasztod amit szeretnél
-vigyázz mert külső hdd-nél csak FAT, EXT formátumra tud írni NTFS-re nem, olvasni tud mindent.
Popcorn médialejátszó
Lehet, h félreérthető voltam:
a külső a popcorn-ra volt dugva, csak a notin bonyolítottam az adatforgalmat (felmauntoltam a popcorn belső winyóját is, és a rádugott külsőt is hálózati meghajtóként).
Válasz a kérdésre:
Azért a gépen, mert nem tudom, hogy hogyan kell megmondani a popcorn-nak, hogy másoljon a külsőről a belsőre (sz.gép nélkül). :foto:
Popcorn médialejátszó
Olvastam a lejatszo.hu kapcsolódó topic-jában, hogy popcorn-nal lehet másolni a külső usb-s winyóról a belsőre. Ezt hogyan lehet megoldani? Próbáltam, hogy megosztom a külső vinyót és notin keresztül másolok, de hiába reménykedtem benne, hogy nem áll neki wifi-n átlökni a laptopra a cuccot... A sebesség gyakorlatilag 0 volt...
Más:
Hátha másnak is újdonság, így gondoltam leírom:
Ha már kiválasztottuk a menüben a médiaforrást, valamint hogy milyen típusú médiát akarunk lejátszani, onnantól a TXT-es színgombokkal tudunk váltani a lejátszandó médiatípusok között.