Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
1080i, 720p, 1920x1080
1080i, 720p, 1920x1080
Egy kis segítség a jelölésekhez Mi micsoda?:http://www.moviehunter.hu/index.php?Mov ... _DTS_HD_MA
ÁÁÁÁ! Köszi! :lol!:
Engem is felhomályosított ez az oldal. :kiraly:
1080i, 720p, 1920x1080
na ez egy jó oldal végre értem a 3:2 pulldown-t.
Sok helyen olvastam róla de a lényegét soha nem bírtam felfogni :lol!:
1080i, 720p, 1920x1080
Egy kis segítség a jelölésekhez Mi micsoda?:http://www.moviehunter.hu/index.php?Mov ... _DTS_HD_MA
:lol!:
ATC Jászberény, 30/6362061
Bemutatóterem
ATC Webáruház
1080i, 720p, 1920x1080
Igen, arra állítsd és jónak kell lennie.
Tökéletes lett, -ismét- köszönöm szépen ! :foto: :kiraly: :kiraly:
Nincs mit!Örülök, hogy jó lett.
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E
1080i, 720p, 1920x1080
Tökéletes lett, -ismét- köszönöm szépen ! :foto: :kiraly: :kiraly:
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood
1080i, 720p, 1920x1080
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E
1080i, 720p, 1920x1080
Szia
A popcornon a Framerate Sync-nél az NTSC/PAL/24p van kiválasztva?
Szia Poli!
"Kikapcsolva" állapotban volt/van. Jó, ha az általad írtra állítom?
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood
1080i, 720p, 1920x1080
Szia
A popcornon a Framerate Sync-nél az NTSC/PAL/24p van kiválasztva?
1080i, 720p, 1920x1080
Nem tudtam, hol tegyem fel a kérdésemet, ez a topic tűnt a legjobbnak.
Helyzet a következő:
DVD-tükröt játszok le a popcorn-nal.
HDMI-dróttal van összekötve a TV-vel (Samu 37R82).
(Jelenleg) 720p@50Hz-es felbontásra van állítva a lejátszó.
A lejátszott filmben van egy jelenet, amikor is közepes sebességgel halad a kamera egy rakat barna színű gyógyszeres-üveg előtt. (A film címe: A gazdatest - ha esetleg valakinek így könnyebb.)
A gond a következő:
Ennél a képsornál olyan érzésem van, mintha minden 24. képkocka kimaradt volna, vibrál a kép. Van még néhány film, aminél bizonyos jelenetek ilyen, kicsit zavaróak, de ezekre már nem emlékszem.
Ez a jelenség 720p@60Hz-en, 1080i@50Hz-en, 1080i@59Hz-en, 1080i@60Hz-en - engem - nagyon zavar,
720p@50Hz-en már nem annyira zavaró, de még így is látható - én látom :foto:
Mi lehet a probléma? (Zárójelben jegyzem meg, h a TV manual-ja szerint nem támogatja a 720p@50Hz-et, de a gyakorlatban igen.) Milyen felbontást kellene kiválasztanom, h ez eltűnjön, vagy mi más lehet a gixer?
1080i, 720p, 1920x1080
A fájlokat viszi de a menüket, extrákat, stb. nem.Külön ki kell tallózni az m2ts fájlokat a br struktúrából és úgy lejátszani.Ami azért nem mindig jó mivel nem írja ki a méretét nehéz megtalálni magát a filmet.Én pc-n szoktam elöször megnézni melyik az.
Reméljük, hogy valamelyik következő fw-be belerakják hogy rendesen lemezként lejátszható legyen.
1080i, 720p, 1920x1080
pontosan lazán viszi az m2ts file-kat
Faja :foto:
Japán vonal: Accuphase, Denon
Német vonal: Lindemann, Quadral
Magyar vonal: "Fapaci-féle" Luxor Gold
1080i, 720p, 1920x1080
pontosan lazán viszi az m2ts file-kat
1080i, 720p, 1920x1080
Pedig ezek a demók direkt arra készültek, hogy kidomborítsák az előnyöket:-)
Nekem megvan az In Bruges c. film, amin DTS-HD MA van, csak bizonyos (nyomi ati-m csak sztereóban ad ki hangot) szoftveres problémák miatt nem tudtam eddig lejátszani.
Off: a popin a Blu-ray lejátszás már smakkol ezek szerint? Mert lehet, hogy beruházok egyre. Nem vagyok egy kezdő a számtech-ben, de ez már az agyamra megy, hogy nem lehet rendesen a hangot beállítani (jelen esetben a többcsatornás hang a hdmi-n).
1080i, 720p, 1920x1080
igen, de egyébként én majd akkor leszek rá kiváncsi ha mondjuk meglesz a terminátor 2 vagy 3 szinkronizálva dolby true hd ban vagy jó ha az már nem megy akkor mondjuk a brazil meló ami még majd csak most jön.
És akkor derül ki hogy mennyivel jobb a hd hang a sima dolby digitalnal vagy dts nél.
1080i, 720p, 1920x1080
Hát, sejtettünk, hogy jó adag marketing van az új formátumokban, nemde?
1080i, 720p, 1920x1080
Lejött a demo anyag.
Kiírja a DTS-HD MSTR -t végre,
viszont a demo anyagtól nem vagyok elszálva.
Az LPCM 7.1 a legjobb legrészletezőbb
A dolby digital a legdinamikusabb.
És mondjuk úgy a DTS-HD MSTR a legnaturálisabb, semmi különös.
Vigyázat aki letölti!!!!!!!!!!!!
Ha DTS-HD audiora van állíva ne ugráljon benne se előre se hárta folyamatos lejátszásnál mert iszonyat nagy dinamikai csúcsok , sercenések,jelennek meg , tüskék és tönkrevéghatják a magasat.
Nekem is az volt a szerencsém hogy a hangerő épp hogy fel se volt tekerve, különben most a dalijaim bánták volna.
Ha ilyen lesz a filmeknél a DTS-HD akkor nem lesz nagy szám, szerintem. :kiraly: :kiraly: :foto:
1080i, 720p, 1920x1080
itt a többi
1080i, 720p, 1920x1080
Most találtam egy 1080i dolby true hd anyagot.
Link, csak regelni kell
Még töltöm én is kiváncsi leszek rá hogy az onkyo kiírja e a dolby true hd jelet. :foto:
1080i, 720p, 1920x1080
Nekem az van egy leírásomban, h Component kimeneten kimegy a 720P...Azt nem jelzi, hogy milyen műsorforrás esetében...Értelmetlen lenne ha DVD-n nem de Divx-en meg tudná...Ilyet még nem hallottam A kijelzőn is ott van , h 720p jel megy...
A leírásában az van, hogy a Resolution (Max) beállítástól függetlenül sima 576p jel megy ki bizonyos jelforrások esetén a komponens kimenete, annak ellenére, hogy 720p, vagy 1080i vagyon beállítva. Ezek közé a bizonyos jelforrások közé tartozik a DVD lemez is. A használati utasításában még egy táblázat is van mellékelve, amiben olvashatod, hogy DVD lemez esetén, hiába állítottad be a lejátszót 720p-re, 576p jelet ad ki.
Divx, WMV és JPEG jelforrás esetén valóban megy HD jel, mert itt nem vetődnek fel másolásvédelmi/jogvédelmi problémák.
A kijelzőn ott van, hogy 720p jel megy. Igen - a HDMI-n keresztül valóban az megy, mivel azon digitális másolásvédelem van.
Azért nem engedi kia lejátszó a szerzői jogvédelemmel terhelt tartalmak esetén a nagyfelbontású jelet analóg úton, mert az analóg kimeneten gyenge a Macrovision másolásvédelem, könnyen megkerülhető, és könnyű lenne Hd felbontású illegális másolatokat készíteni.
Más kérdés, hogy PC-vel simán megcsinálod a kalózmásolatot, de véleményem szerint a filmforgalmazók nyomására van ez így...
Védik a saját érdekeiket.
A Pioneer meg hirdetheti úgy a készülékét, hogy HD jel a komponens kimeneten, ami igaz is, de csak részben. Aki tele van DIVX filmekkel, sokat nézeget JPEG képeket, és életében nem vett még műsoros DVD lemezt annak rendben is van ez így.
Tehát, ha próbából rákötöd a DVD lejátszót egy olyan képmegjelenítőre, ami kijelzi, hogy a komponens bemenetén milyen felbontású jelet fogad, látni fogod, hogy 576p.
Szomorú, de ez van...
Na ennek utánajárok...Elképzelhető egyébként...De a leírásból számomra ez nem volt egyértelmű A TV tudja fogadni a 720p-t de nem jelzi ki, h valóban azt kapja -e...
1080i, 720p, 1920x1080
Valoszinüleg ugy lehet,hogy van rajta olyan komponens bemenet ami fogadja a HD jeleket (720p,1080i),vagy RGBHV bemeneten keresztül és ez az elterjedtebb a crt projektoroknál.Sajnos egy lejátszó sem rendelkezik ilyen kimenettel ,pedig jó lenne,viszont van átalakitó ami a lejátszó hdmi kimenetére csatlakoztatva megoldja a d/a konverziot,és a projetornak RGBHV jelet tudsz adagolni.Itt a linkje: http://www.curtpalme.com/HDFury2.shtm
Szóval a HDMI jelet kell analógra váltani. Persze it jön be a D/A váltás minősége a képbe...
Szerintem hardveresen biztosan lehet modifikálni úgy egy lejátszót, hogy a jogvédett tartalmak esetében is kiadja a HD jelet komponensen.
Annyi ilyent kitaláltak már, pl másolásvédelem, régiókód chipes vagy szervizkódos kiiktatása...
1080i, 720p, 1920x1080
Nekem az van egy leírásomban, h Component kimeneten kimegy a 720P...Azt nem jelzi, hogy milyen műsorforrás esetében...Értelmetlen lenne ha DVD-n nem de Divx-en meg tudná...Ilyet még nem hallottam A kijelzőn is ott van , h 720p jel megy...
A leírásában az van, hogy a Resolution (Max) beállítástól függetlenül sima 576p jel megy ki bizonyos jelforrások esetén a komponens kimenete, annak ellenére, hogy 720p, vagy 1080i vagyon beállítva. Ezek közé a bizonyos jelforrások közé tartozik a DVD lemez is. A használati utasításában még egy táblázat is van mellékelve, amiben olvashatod, hogy DVD lemez esetén, hiába állítottad be a lejátszót 720p-re, 576p jelet ad ki.
Divx, WMV és JPEG jelforrás esetén valóban megy HD jel, mert itt nem vetődnek fel másolásvédelmi/jogvédelmi problémák.
A kijelzőn ott van, hogy 720p jel megy. Igen - a HDMI-n keresztül valóban az megy, mivel azon digitális másolásvédelem van.
Azért nem engedi kia lejátszó a szerzői jogvédelemmel terhelt tartalmak esetén a nagyfelbontású jelet analóg úton, mert az analóg kimeneten gyenge a Macrovision másolásvédelem, könnyen megkerülhető, és könnyű lenne Hd felbontású illegális másolatokat készíteni.
Más kérdés, hogy PC-vel simán megcsinálod a kalózmásolatot, de véleményem szerint a filmforgalmazók nyomására van ez így...
Védik a saját érdekeiket.
A Pioneer meg hirdetheti úgy a készülékét, hogy HD jel a komponens kimeneten, ami igaz is, de csak részben. Aki tele van DIVX filmekkel, sokat nézeget JPEG képeket, és életében nem vett még műsoros DVD lemezt annak rendben is van ez így.
Tehát, ha próbából rákötöd a DVD lejátszót egy olyan képmegjelenítőre, ami kijelzi, hogy a komponens bemenetén milyen felbontású jelet fogad, látni fogod, hogy 576p.
Szomorú, de ez van...
1080i, 720p, 1920x1080
A kérdésre továbbra is várom a válaszokat: CRT projektoron, ami már képes a 720p megjelenítésre, de nincs HDMI bemenete, hogyan lehet 720p képet nézni DVD-ről vagy BD-ről?
Valoszinüleg ugy lehet,hogy van rajta olyan komponens bemenet ami fogadja a HD jeleket (720p,1080i),vagy RGBHV bemeneten keresztül és ez az elterjedtebb a crt projektoroknál.Sajnos egy lejátszó sem rendelkezik ilyen kimenettel ,pedig jó lenne,viszont van átalakitó ami a lejátszó hdmi kimenetére csatlakoztatva megoldja a d/a konverziot,és a projetornak RGBHV jelet tudsz adagolni.
Itt a linkje: http://www.curtpalme.com/HDFury2.shtm
PD F30, Panasonic pt at 5000 / Oppo bdp95 / Lexicon rv5 / Jamo D600
1080i, 720p, 1920x1080
A kérdésre továbbra is várom a válaszokat: CRT projektoron, ami már képes a 720p megjelenítésre, de nincs HDMI bemenete, hogyan lehet 720p képet nézni DVD-ről vagy BD-ről?
1080i, 720p, 1920x1080