Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Popcorn médialejátszó
Popcorn médialejátszó
Üdv!
Új Popcorn:
http://popcornhour.hu/?oldal=hirek&id=121
Erősen gongolkodom,hogy ezt vagy a 410-t vegyem meg?
Pár saját vélemény jó volna a Vten-ről,ha lesz valakinek.Előre is köszi!
Popcorn médialejátszó
Üdv!
Új Popcorn:
Pedig pont egy ilyen Popcornra vártam.. Szomorú,hogy egy HDMI 2.0 nem fért bele. Így a 4K@60 ugrott is.
TV: SAMSUNG S95B QD OLED
Házimozi: Denon 2400H Atmos - Oppo UDP-203 - Focal SIB EVO DOLBY ATMOS 5.1.2
Sztereó 1: Pioneer A-50DA - Mac Studio - ifi iPurifier2 - HQ Player 4 - AQ USB - RME ADI-2 DAC FS - MDR-1AM2
Sztereo 2: Oehlbach XXL® MASTERCLOCK - AQ USB - KORG DS-DAC-10R 1bit DSD ADC/DAC
Házimozi: Denon 2400H Atmos - Oppo UDP-203 - Focal SIB EVO DOLBY ATMOS 5.1.2
Sztereó 1: Pioneer A-50DA - Mac Studio - ifi iPurifier2 - HQ Player 4 - AQ USB - RME ADI-2 DAC FS - MDR-1AM2
Sztereo 2: Oehlbach XXL® MASTERCLOCK - AQ USB - KORG DS-DAC-10R 1bit DSD ADC/DAC
Popcorn médialejátszó
Üdv!
Új Popcorn:
Imádom a Popcorn kép-, és hangtudását a konkurens márkához képest, de ez az új modell külsőre nagyon snasszra sikeredett.
Viszont baráti az ára.
Popcorn médialejátszó
A C200 menüjében pl. van egy olyan lehetőség a bluray-dvd-cd beállításoknál , hogy a BD-t miként indítsa. Ott beállítható a menüs vagy csak a filmes indítás, stb. Nem tudom, hogy az A-410-ben ez benne van e...
Nincs, az újak nem tudnak BD menüs lejátszást.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
Popcorn médialejátszó
dune base hd 3D is ilyen a dune prime 3.0 és base 3.0 viszint lejátsza a blu ray iso menüjét is
A C200 menüjében pl. van egy olyan lehetőség a bluray-dvd-cd beállításoknál , hogy a BD-t miként indítsa. Ott beállítható a menüs vagy csak a filmes indítás, stb. Nem tudom, hogy az A-410-ben ez benne van e...
Popcorn médialejátszó
Popinál "csak" annyi a hiányosság, hogy a BD.ISO-nak nem játsza le a menu részét. Szóval ha elindítod az ISO fájlt rögtön a film indul.
De játszik mindent.
dune base hd 3D is ilyen a dune prime 3.0 és base 3.0 viszint lejátsza a blu ray iso menüjét is
- Swordfish76
- V.I.P.
- Értékelés: 374
Popcorn médialejátszó
Sziasztok!
Jelenleg egy A-210 est hajtok, nagy megelégedéssel.
Kérdésem annyi lenne, hogy valaki használt, vagy használja-e ezt:
http://lejatszo.hu/?oldal=termek&termid=1576
...ha igen, mik az észrevételek, tapasztalatok? Hoz annyi hasznot, mint amennyibe kerül??
Van esetleg más, hasonló, esetleg kedvezőbb alternatíva a Popcorn áramellátására?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv!
Popcorn médialejátszó
Sziasztok!
Tanácsra volna szükségem.
Popcprn 410-et szeretnék vásárolni, de egy ismerősöm figyelmeztetett, hogy gondok lehetnek BD25 és BD50 menüjével és a lejátszással is egy bizonyos cinevia védelem miatt.
Ez igaz? Mit javasoltok? Esetleg ti is tapasztaltatok valami hasonló gondot?
Előre is köszi mindenkinek!
Üdv,
Atifix
Popinál "csak" annyi a hiányosság, hogy a BD.ISO-nak nem játsza le a menu részét. Szóval ha elindítod az ISO fájlt rögtön a film indul.
De játszik mindent.
Popcorn médialejátszó
Üdv!
Nekem A400 asom van, és nekem tökéletesen futnak rajta a dolgok BD.iso (BD25-BD50-BD full 3D) pont tegnap jött ki egy új frissítés és a hangban komoly változásokat hozott és ahogy láttam kapott 1 vagy 2 újabb beállítási lehetőséget az audio menü!
Én csak ajánlani tudom!
Nekem A400 asom van, és nekem tökéletesen futnak rajta a dolgok BD.iso (BD25-BD50-BD full 3D) pont tegnap jött ki egy új frissítés és a hangban komoly változásokat hozott és ahogy láttam kapott 1 vagy 2 újabb beállítási lehetőséget az audio menü!
Én csak ajánlani tudom!
Popcorn médialejátszó
Sziasztok!
Tanácsra volna szükségem.
Popcprn 410-et szeretnék vásárolni, de egy ismerősöm figyelmeztetett, hogy gondok lehetnek BD25 és BD50 menüjével és a lejátszással is egy bizonyos cinevia védelem miatt.
Ez igaz? Mit javasoltok? Esetleg ti is tapasztaltatok valami hasonló gondot?
Előre is köszi mindenkinek!
Üdv,
Atifix
Popcorn médialejátszó
Sziasztok
Vettem egy használt A110-es lejátszót. Az a problémám hogy nem lehet vele a hálózatra csatlakozni. Automatán és manuálisan is próbáltam a az ip-t beírni. A ethernet RJ45 ajzaton a ledek egyáltalán nem világítanak ha beledugom a csatit. A kábel jó, laptoppal simán felcsatlakozik a netre. mi lehet a baj? Elrontott frissítés? Mit csináljak? Egyébként minden más működik rajta.
Köszi a segítséget előre is.
Hát lehet rossz a lancsati is. vagy kh-s ha sose volt használva jó poros
- silvernail
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Popcorn médialejátszó
Sziasztok
Vettem egy használt A110-es lejátszót. Az a problémám hogy nem lehet vele a hálózatra csatlakozni. Automatán és manuálisan is próbáltam a az ip-t beírni. A ethernet RJ45 ajzaton a ledek egyáltalán nem világítanak ha beledugom a csatit. A kábel jó, laptoppal simán felcsatlakozik a netre. mi lehet a baj? Elrontott frissítés? Mit csináljak? Egyébként minden más működik rajta.
Köszi a segítséget előre is.
Popcorn médialejátszó
Sziasztok.
Megint hozzátok fordulnék egy kis tanácsért.
Mennyire müködik az a dolgok, hogy:
Van egy szobába egy Popcorn A200 ami routerrel össze van kötve így a laptop látja a Popit és vissza is.Másolni olvasni egyaránt tudok oda vissza.
Lenne egy Popcorn A110 a hálóban is az még nincs összekötve a routerrel(de lesz).
Azt akarom megcsinálni, hogy mondjuk az A110 ben lévő vinyón található filmeket a routeren keresztül tudjam nézni mondjuk az A200-al és vissza.
Vagyis az A110 zel a routeren keresztül elérjem az a 200ban lévő vinyó tartalmát és azt tudjam nézni is.
Van ilyen megoldás ha igen akkor milyen irányba kellene olvasgatnom vagy hogyan lehet ezt megoldani?
Köszönöm a segítséget.
Megint hozzátok fordulnék egy kis tanácsért.
Mennyire müködik az a dolgok, hogy:
Van egy szobába egy Popcorn A200 ami routerrel össze van kötve így a laptop látja a Popit és vissza is.Másolni olvasni egyaránt tudok oda vissza.
Lenne egy Popcorn A110 a hálóban is az még nincs összekötve a routerrel(de lesz).
Azt akarom megcsinálni, hogy mondjuk az A110 ben lévő vinyón található filmeket a routeren keresztül tudjam nézni mondjuk az A200-al és vissza.
Vagyis az A110 zel a routeren keresztül elérjem az a 200ban lévő vinyó tartalmát és azt tudjam nézni is.
Van ilyen megoldás ha igen akkor milyen irányba kellene olvasgatnom vagy hogyan lehet ezt megoldani?
Köszönöm a segítséget.
Popcorn médialejátszó
Sziasztok, egy c2oo hoy keresek egy winyo racket esetleg ertek egyeztetessel a most benne levo BR playert cserelnem ra Van valakinek ilyene, vagy ki tud segiteni
Popcorn médialejátszó
Üdv!
A közeljövőben tervezek vásárolni médialejátszót és egy hozzávaló 2 TB-os külső merevlemezt. Ami még fontos volna, hogy ne nagyon melegedjen, és lehetőleg zajtalan legyen. Médialejátszónak Popcorn Hour C200-at néztem ki, a külső-merevlemezek közül 2 fajtát is megjelölnék kiindulás képen. Itt elég szépen leírják, mit tudnak. Ha bárkinek van tapasztalata, véleménye vagy bármilyen tanácsa megkérném, írjon egy pár mondatot.
http://www.edigital.hu/Kulso_merevlemez ... 59175.html
http://www.edigital.hu/Kulso_merevlemez ... 64624.html
Üdv Terminator76!
Szerintem inkább tedd bele a C-200-ba a 2TB-os vinyót. A belső SATA csatin tud a vinyó ~100MB/s-mal olvasni a külső USB 2.0-ás házban meg legfeljebb 20-30MB/s-mal. Valami jó fajtára gondolok amit hivatalosan is támogat. Személy szerint a WD-t green vinyókat preferálom. Pl WD20EARS, de nem lehet gond a WD20EARX-szal sem. A WD-ék a legcsendesebbek, valamint nem rezonálnak mint a Samsung vinyók egytől-egyig. Ez gyakorlati tapasztalatom PC vonalon. Amint beszerelsz egy PC házba egy samu vinyót vagy többet, furcsa testhangok, házrezonanciák keletkeznek. Ugyanez WD vinyókkal nem jelentkezik. Tekintve a Popi C-200 elülső rack-jét ami nem egy rezgéscsillapított mechanika, valószínűleg jelentkezne ott is. A késő esti csendes filmnézésnél már zavaró lehet.
- terminátor76
- Fórumlakó
- Értékelés: 45
Popcorn médialejátszó
Üdv!
A közeljövőben tervezek vásárolni médialejátszót és egy hozzávaló 2 TB-os külső merevlemezt. Ami még fontos volna, hogy ne nagyon melegedjen, és lehetőleg zajtalan legyen. Médialejátszónak Popcorn Hour C200-at néztem ki, a külső-merevlemezek közül 2 fajtát is megjelölnék kiindulás képen. Itt elég szépen leírják, mit tudnak. Ha bárkinek van tapasztalata, véleménye vagy bármilyen tanácsa megkérném, írjon egy pár mondatot.
http://www.edigital.hu/Kulso_merevlemez ... 59175.html
http://www.edigital.hu/Kulso_merevlemez ... 64624.html
Üdv Terminator76!
Popcorn médialejátszó
Sziasztok!
Tudja valaki hogyan lehet a Metafeed RSS-t rávarázsolni a A100-ra?
Köszönettel:
Rag
Sztereó: Project turntable, Pioneer N-50, Pioneer PDS-901
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005
Popcorn médialejátszó
Hali.
Olyan kérdésem volna,hogy az A-110-nél,még az 1080p-s filmek képe is elég zajos.A tv-m is full hd-s és kicsit szebb képre számítottam.Ez mindenkinél ilyen vagy esetleg kábel probléma?(egyszerű 4e ft-os hdmi kábelem van)Igaz kb 2 méterről már nem látszik,de én azt hittem hogy fél méterről is kristálytiszta lesz a kép.
Köszi Üdv.
Annak örülj ha zajos ez azt jelenti,hogy éles a tv és a popcorn sem taknyolja össze a képet.A nagy felbontású filmeknél a film zaját látod.Én nem örülnék neki ha a mozi filmeknél nem látnék zajt mert akkor már nem lenne semmilyen analóg hatása a filmnek.
Popcorn médialejátszó
Hali.
Olyan kérdésem volna,hogy az A-110-nél,még az 1080p-s filmek képe is elég zajos.A tv-m is full hd-s és kicsit szebb képre számítottam.Ez mindenkinél ilyen vagy esetleg kábel probléma?(egyszerű 4e ft-os hdmi kábelem van)Igaz kb 2 méterről már nem látszik,de én azt hittem hogy fél méterről is kristálytiszta lesz a kép.
Köszi Üdv.
Popcorn médialejátszó
Kis segítségre lenne szükségem. A-110-es Popim van, szeretnék Wifi kapcsolatot létesíteni vele. Van egy ilyenem ezzel van rá lehetőség? Köszönöm
"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/
Popcorn médialejátszó
szia
nálam optikain megy le a hang az erölkőbe, de talán segítek valamit.
ha a beállításokban az audió/videó menüben analógra van állítva a különböző hangformátumok kimenete, akkor tudsz játszani a hangerőgombbaal lejátszás közben.
ha ezt a funkciót átállítod digitálisra, megszűnik ez a lehetőség.
szia, kipróbáltam ezeket is, analog kimeneten használva, a menüből digitálisra állítva értelemszerűen egyátalán nincs is hang (habár nálam így is engedné a belső hangerő szabályozást), úgyhogy csak az analog PCM marad. Végülis vsz az AC3 downmix-el lesz gond, a többi hangformátumot jó hangerőszintre keveri le (HDMI-n keresztül tv hangszóróin ugyanez a gond), gondolom, szoftveresen kéne "belepiszkálni", de ahhoz nem értek, azért kösz, hogy segíteni próbáltál!
Popcorn médialejátszó
nézegettem az A-200-as oldalát a lejátszó pont hu-n.
a sebességnövekedéshez nem tudok hozzászólni, mert nem láttam még A 200-ast, de ezt leszámítva nem tud többbet az elődnél (A 110).
érdekes a próbálkozás, hogy a közeljövőben megújuljon a menü.
szükség is van rá mert az XBMC rendesen odavert a Popcorn-nak.
kíváncsi leszek milyen lesz a végleges grafika.
igazság szerint egy ION-os gép majdnem partiban van a Popcornnal. az ION a no DXVA filmekkel nem tud mit kezdeni. (100-ból 1 kb. az arány)
ellenben látványosabb a menű, a grafika, szebb és teltebb színek alapból.
60 rugóból össze is hozható (ház-külső táp+alaplap+memória+pen a linuxnak)
érdekes lenne összevetni a C200-ast egy ION-os Blu-Ray konfiggal.
Popcorn médialejátszó
Sziasztok, egy kis segítséget kérnék szépen:
Adott egy A-110 sztereóra kötve (tehát analóg kimenetet használok), a kimeneti jelszintnek filmtől függően közel azonosnak kellene lennie -gondolom én-, de nem így van, divx, és mkv esetén teljesen normális a hangerő, dvd esetén a menük normális szinten szólalnak meg, a film maga viszont jóval halkabban (egy 2*60 w-os Myryad-ot félig kell tekernem, hogy szóljon rendesen, normál esetben negyed alatt van mindíg)
Menüből nem találtam beállítani valót sajnos, találkozott valaki ilyesmivel, mi lehet a gond?
sajnos továbbra sem jöttem rá, mi lehet a gond?
szia
nálam optikain megy le a hang az erölkőbe, de talán segítek valamit.
ha a beállításokban az audió/videó menüben analógra van állítva a különböző hangformátumok kimenete, akkor tudsz játszani a hangerőgombbaal lejátszás közben.
ha ezt a funkciót átállítod digitálisra, megszűnik ez a lehetőség.
Popcorn médialejátszó
Sziasztok, egy kis segítséget kérnék szépen:
Adott egy A-110 sztereóra kötve (tehát analóg kimenetet használok), a kimeneti jelszintnek filmtől függően közel azonosnak kellene lennie -gondolom én-, de nem így van, divx, és mkv esetén teljesen normális a hangerő, dvd esetén a menük normális szinten szólalnak meg, a film maga viszont jóval halkabban (egy 2*60 w-os Myryad-ot félig kell tekernem, hogy szóljon rendesen, normál esetben negyed alatt van mindíg)
Menüből nem találtam beállítani valót sajnos, találkozott valaki ilyesmivel, mi lehet a gond?
sajnos továbbra sem jöttem rá, mi lehet a gond?