Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Popcorn médialejátszó

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 931

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: Forest74 »

Üdv!

Új Popcorn:

http://popcornhour.hu/?oldal=hirek&id=121

Erősen gongolkodom,hogy ezt vagy a 410-t vegyem meg?
Pár saját vélemény jó volna a Vten-ről,ha lesz valakinek.Előre is köszi!

item00
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: item00 »

Üdv!

Új Popcorn:

Pedig pont egy ilyen Popcornra vártam.. Szomorú,hogy egy HDMI  2.0 nem fért bele. Így a 4K@60 ugrott is. 
TV: SAMSUNG S95B QD OLED
Házimozi: Denon 2400H Atmos - Oppo UDP-203 - Focal SIB EVO DOLBY ATMOS 5.1.2
Sztereó 1: Pioneer A-50DA - Mac Studio - ifi iPurifier2 - HQ Player 4 - AQ USB - RME ADI-2 DAC FS - MDR-1AM2
Sztereo 2: Oehlbach XXL® MASTERCLOCK - AQ USB - KORG DS-DAC-10R 1bit DSD ADC/DAC

jankó31
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 8

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: jankó31 »

Üdv!

Új Popcorn:

Imádom a Popcorn kép-, és hangtudását a konkurens márkához képest, de ez az új modell külsőre nagyon snasszra sikeredett.
Viszont baráti az ára.

DaliBaba
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 47

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: DaliBaba »

Dorian
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 899

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: Dorian »

A C200 menüjében pl. van egy olyan lehetőség a bluray-dvd-cd beállításoknál , hogy a BD-t miként indítsa. Ott beállítható a menüs vagy csak a filmes indítás, stb. Nem tudom, hogy az A-410-ben ez benne van e...

Nincs, az újak nem tudnak BD menüs lejátszást.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

jankó31
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 8

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: jankó31 »

dune base hd 3D is ilyen a dune prime 3.0 és base 3.0 viszint lejátsza a blu ray iso menüjét is
A C200 menüjében pl. van egy olyan lehetőség a bluray-dvd-cd beállításoknál , hogy a BD-t miként indítsa. Ott beállítható a menüs vagy csak a filmes indítás, stb. Nem tudom, hogy az A-410-ben ez benne van e...

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: RACPOWER »

Popinál "csak" annyi a hiányosság, hogy a BD.ISO-nak nem játsza le a menu részét. Szóval ha elindítod az ISO fájlt rögtön a film indul.

De játszik mindent.

dune base hd 3D is ilyen a dune prime 3.0 és base 3.0 viszint lejátsza a blu ray iso menüjét is

Swordfish76
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 374

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: Swordfish76 »

Sziasztok!

Jelenleg egy A-210 est  hajtok, nagy megelégedéssel.

Kérdésem annyi lenne, hogy valaki használt, vagy használja-e ezt:

http://lejatszo.hu/?oldal=termek&termid=1576

...ha igen, mik az észrevételek, tapasztalatok? Hoz annyi hasznot, mint amennyibe kerül??

Van esetleg más, hasonló, esetleg kedvezőbb alternatíva a Popcorn áramellátására?

Előre is köszönöm a segítséget!

Üdv!

Vendég

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Sziasztok!

Tanácsra volna szükségem.

Popcprn 410-et szeretnék vásárolni, de egy ismerősöm figyelmeztetett, hogy gondok lehetnek BD25 és BD50 menüjével és a lejátszással is egy bizonyos cinevia védelem miatt.

Ez igaz? Mit javasoltok? Esetleg ti is tapasztaltatok valami hasonló gondot?  

Előre is köszi mindenkinek!
Üdv,
Atifix

Popinál "csak" annyi a hiányosság, hogy a BD.ISO-nak nem játsza le a menu részét. Szóval ha elindítod az ISO fájlt rögtön a film indul.

De játszik mindent.

DaliBaba
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 47

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: DaliBaba »

Üdv!

Nekem A400 asom van, és nekem tökéletesen futnak rajta a dolgok BD.iso (BD25-BD50-BD full 3D) pont tegnap jött ki egy új frissítés és a hangban komoly változásokat hozott és ahogy láttam kapott 1 vagy 2 újabb beállítási lehetőséget az audio menü!

Én csak ajánlani tudom!

Atifix
Isten Hozott! :)
Értékelés: 1

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: Atifix »

Sziasztok!

Tanácsra volna szükségem.

Popcprn 410-et szeretnék vásárolni, de egy ismerősöm figyelmeztetett, hogy gondok lehetnek BD25 és BD50 menüjével és a lejátszással is egy bizonyos cinevia védelem miatt.

Ez igaz? Mit javasoltok? Esetleg ti is tapasztaltatok valami hasonló gondot?  

Előre is köszi mindenkinek!
Üdv,
Atifix

lacy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 790

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: lacy »

Sziasztok

Vettem egy használt A110-es lejátszót. Az a problémám hogy nem lehet vele a hálózatra csatlakozni. Automatán és manuálisan is próbáltam a az ip-t beírni. A ethernet RJ45 ajzaton a ledek egyáltalán nem világítanak ha beledugom a csatit. A kábel jó, laptoppal simán felcsatlakozik a netre. mi lehet a baj? Elrontott frissítés? Mit csináljak? Egyébként minden más működik rajta.
Köszi a segítséget előre is.

Hát lehet rossz a lancsati is. vagy kh-s ha sose volt használva jó poros

silvernail
Értékelés: 0

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: silvernail »

Sziasztok

Vettem egy használt A110-es lejátszót. Az a problémám hogy nem lehet vele a hálózatra csatlakozni. Automatán és manuálisan is próbáltam a az ip-t beírni. A ethernet RJ45 ajzaton a ledek egyáltalán nem világítanak ha beledugom a csatit. A kábel jó, laptoppal simán felcsatlakozik a netre. mi lehet a baj? Elrontott frissítés? Mit csináljak? Egyébként minden más működik rajta.
Köszi a segítséget előre is.

bean
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: bean »

Sziasztok.

Megint hozzátok fordulnék egy kis tanácsért.
Mennyire müködik az a dolgok, hogy:

Van egy szobába egy Popcorn A200 ami routerrel össze van kötve így a laptop látja a Popit és vissza is.Másolni olvasni egyaránt tudok oda vissza.

Lenne egy Popcorn A110 a hálóban is az még nincs összekötve a routerrel(de lesz).
Azt akarom megcsinálni, hogy mondjuk az A110 ben lévő vinyón található filmeket a routeren keresztül tudjam nézni mondjuk az A200-al és vissza.

Vagyis az A110 zel a routeren keresztül elérjem az a 200ban lévő vinyó tartalmát és azt tudjam nézni is.

Van ilyen megoldás ha igen akkor milyen irányba kellene olvasgatnom vagy hogyan lehet ezt megoldani?

Köszönöm a segítséget.

Goblin
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 84

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: Goblin »

Sziasztok, egy c2oo hoy keresek egy winyo racket esetleg ertek egyeztetessel a most benne levo BR playert cserelnem ra Van valakinek ilyene, vagy ki tud segiteni

raus74
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 26

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: raus74 »

Üdv!

A közeljövőben tervezek vásárolni médialejátszót és egy hozzávaló 2 TB-os külső merevlemezt. Ami még fontos volna, hogy ne nagyon melegedjen, és lehetőleg zajtalan legyen. Médialejátszónak Popcorn Hour C200-at néztem ki, a külső-merevlemezek közül 2 fajtát is megjelölnék kiindulás képen. Itt elég szépen leírják, mit tudnak. Ha bárkinek van tapasztalata, véleménye vagy bármilyen tanácsa megkérném, írjon egy pár mondatot.

http://www.edigital.hu/Kulso_merevlemez ... 59175.html
http://www.edigital.hu/Kulso_merevlemez ... 64624.html

Üdv Terminator76!

Szerintem inkább tedd bele a C-200-ba a 2TB-os vinyót. A belső SATA csatin tud a vinyó ~100MB/s-mal olvasni a külső USB 2.0-ás házban meg legfeljebb 20-30MB/s-mal. Valami jó fajtára gondolok amit hivatalosan is támogat. Személy szerint a WD-t green vinyókat preferálom. Pl WD20EARS, de nem lehet gond a WD20EARX-szal sem. A WD-ék a legcsendesebbek, valamint nem rezonálnak mint a Samsung vinyók egytől-egyig. Ez gyakorlati tapasztalatom PC vonalon. Amint beszerelsz egy PC házba egy samu vinyót vagy többet, furcsa testhangok, házrezonanciák keletkeznek. Ugyanez WD vinyókkal nem jelentkezik. Tekintve a Popi C-200 elülső rack-jét ami nem egy rezgéscsillapított mechanika, valószínűleg jelentkezne ott is. A késő esti csendes filmnézésnél már zavaró lehet.

terminátor76
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 45

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: terminátor76 »

Üdv!

A közeljövőben tervezek vásárolni médialejátszót és egy hozzávaló 2 TB-os külső merevlemezt. Ami még fontos volna, hogy ne nagyon melegedjen, és lehetőleg zajtalan legyen. Médialejátszónak Popcorn Hour C200-at néztem ki, a külső-merevlemezek közül 2 fajtát is megjelölnék kiindulás képen. Itt elég szépen leírják, mit tudnak. Ha bárkinek van tapasztalata, véleménye vagy bármilyen tanácsa megkérném, írjon egy pár mondatot.

http://www.edigital.hu/Kulso_merevlemez ... 59175.html
http://www.edigital.hu/Kulso_merevlemez ... 64624.html

Üdv Terminator76!

Rag
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 17

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: Rag »

Sziasztok!

Tudja valaki hogyan lehet a Metafeed RSS-t rávarázsolni a A100-ra?

Köszönettel:
Rag
Sztereó: Project turntable, Pioneer N-50, Pioneer PDS-901
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005

musicbox
Értékelés: 4

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: musicbox »

Hali.
Olyan kérdésem volna,hogy az A-110-nél,még az 1080p-s filmek képe is elég zajos.A tv-m is full hd-s és kicsit szebb képre számítottam.Ez mindenkinél ilyen vagy esetleg kábel probléma?(egyszerű 4e ft-os hdmi kábelem van)Igaz kb 2 méterről már nem látszik,de én azt hittem hogy fél méterről is kristálytiszta lesz a kép.
Köszi Üdv.

Annak örülj ha zajos ez azt jelenti,hogy éles a tv és a popcorn sem taknyolja össze a képet.A nagy felbontású filmeknél a film zaját látod.Én nem örülnék neki ha a mozi filmeknél nem látnék zajt mert akkor már nem lenne semmilyen analóg hatása a filmnek.

bp80
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 59

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: bp80 »

Hali.
Olyan kérdésem volna,hogy az A-110-nél,még az 1080p-s filmek képe is elég zajos.A tv-m is full hd-s és kicsit szebb képre számítottam.Ez mindenkinél ilyen vagy esetleg kábel probléma?(egyszerű 4e ft-os hdmi kábelem van)Igaz kb 2 méterről már nem látszik,de én azt hittem hogy fél méterről is kristálytiszta lesz a kép.
Köszi Üdv.

tukacsin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 29

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: tukacsin »

Kis segítségre lenne szükségem. A-110-es Popim van, szeretnék Wifi kapcsolatot létesíteni vele. Van egy ilyenem ezzel van rá lehetőség? Köszönöm

"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/

miliomos
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 15

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: miliomos »

szia

nálam optikain megy le a hang az erölkőbe, de talán segítek valamit.

ha a beállításokban az audió/videó menüben analógra van állítva a különböző hangformátumok kimenete, akkor tudsz játszani a hangerőgombbaal lejátszás közben.
ha ezt a funkciót átállítod digitálisra, megszűnik ez a lehetőség.
szia, kipróbáltam ezeket is, analog kimeneten használva, a menüből digitálisra állítva értelemszerűen egyátalán nincs is hang (habár nálam így is engedné a belső hangerő szabályozást), úgyhogy csak az analog PCM marad. Végülis vsz az AC3 downmix-el lesz gond, a többi hangformátumot jó hangerőszintre keveri le (HDMI-n keresztül tv hangszóróin ugyanez a gond), gondolom, szoftveresen kéne "belepiszkálni", de ahhoz nem értek, azért kösz, hogy segíteni próbáltál!

zsola
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: -4

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: zsola »

nézegettem az A-200-as oldalát a lejátszó pont hu-n.

a sebességnövekedéshez nem tudok hozzászólni, mert nem láttam még A 200-ast, de ezt leszámítva nem tud többbet az elődnél (A 110).
érdekes a próbálkozás, hogy a közeljövőben megújuljon a menü.
szükség is van rá mert az XBMC rendesen odavert a Popcorn-nak.

kíváncsi leszek milyen lesz a végleges grafika.

igazság szerint egy ION-os gép majdnem partiban van a Popcornnal. az ION a no DXVA filmekkel nem tud mit kezdeni. (100-ból 1 kb. az arány)
ellenben látványosabb a menű, a grafika, szebb és teltebb színek alapból.
60 rugóból össze is hozható (ház-külső táp+alaplap+memória+pen a linuxnak)

érdekes lenne összevetni a C200-ast egy ION-os Blu-Ray konfiggal.

zsola
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: -4

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: zsola »

Sziasztok, egy kis segítséget kérnék szépen: 
Adott egy A-110 sztereóra kötve (tehát analóg kimenetet használok), a kimeneti jelszintnek filmtől függően közel azonosnak kellene lennie -gondolom én-, de nem így van, divx, és mkv esetén teljesen normális a hangerő, dvd esetén a menük normális szinten szólalnak meg, a film maga viszont jóval halkabban (egy 2*60 w-os Myryad-ot félig kell tekernem, hogy szóljon rendesen, normál esetben negyed alatt van mindíg)
Menüből nem találtam beállítani valót sajnos, találkozott valaki ilyesmivel, mi lehet a gond?

sajnos továbbra sem jöttem rá, mi lehet a gond?

szia

nálam optikain megy le a hang az erölkőbe, de talán segítek valamit.

ha a beállításokban az audió/videó menüben analógra van állítva a különböző hangformátumok kimenete, akkor tudsz játszani a hangerőgombbaal lejátszás közben.
ha ezt a funkciót átállítod digitálisra, megszűnik ez a lehetőség.

miliomos
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 15

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: miliomos »

Sziasztok, egy kis segítséget kérnék szépen: 
Adott egy A-110 sztereóra kötve (tehát analóg kimenetet használok), a kimeneti jelszintnek filmtől függően közel azonosnak kellene lennie -gondolom én-, de nem így van, divx, és mkv esetén teljesen normális a hangerő, dvd esetén a menük normális szinten szólalnak meg, a film maga viszont jóval halkabban (egy 2*60 w-os Myryad-ot félig kell tekernem, hogy szóljon rendesen, normál esetben negyed alatt van mindíg)
Menüből nem találtam beállítani valót sajnos, találkozott valaki ilyesmivel, mi lehet a gond?

sajnos továbbra sem jöttem rá, mi lehet a gond?

Válasz küldése

Vissza: “HDTV, Blu-ray, HD”