Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
HDTV műholdról
-
Vendég
HDTV műholdról
Tegnap elött itt jártak a szerelők a Hello Hd-től.
Igen pozitív volt ahogy bekötötték és beüzemelték a rendszert.
Nagyon segítőkészek voltak. A kép pedig csodálatos az én számomra.
Kábeltévé (Digi,Juropnet) után felüdülés van. Az Sd adások is szuperek.
A Hd-k meg nagyon ütnek a Toshibán.
HDTV műholdról
2010 a német HD éve
http://www.sat.hu/read.php?id=1643
igazi fejlodesi lepcsonek en ezt tekintem, nevezetesen az SD adasok lekapcsolasat. rakenyszerulnek majd az emberek a HD belterik megvasarlasara.
HDTV műholdról
írtam az HBO-nak, azt szerettem volna megtudni, hogy hol teszik közzé, hogy valódi HD adást adnak, vagy csak felkonvertáltat, illetve mit jelent a * a logóban, ezt válaszolták, hátha érdekel valakit:
Az HBO HD az HBO tüköradása, így széles műsorkínálatában megtalálhatóak nem full HD vagy akár nem 16:9-es képarányú műsorok is. A nem full HD műsorok is digitálisan felkonvertálásra kerülnek, így javítva a képélményt, de természetesen az HBO nagy hangsúlyt fektet ezen műsorok arányának folyamatos csökkentésére.
Szeretnénk tájékoztatni, hogy csillaggal a 18 éven felülieknek ajánlott filmeket jelöljük. Sajnos jelenleg nem alkalmazunk külön jelölést a HD minőségű filmek megkülönböztetésére, illetve a full HD filmeket logóval nem különböztetjük meg a felkonvertáltaktól, azonban a www.hbosztar.hu weboldalon hamarosan megtalálhatja majd a HD-jelölést.
TV: LG 42LG5000 | AV RECEIVER: Onkyo TX-SR501E | DVD: Denon DVD-1720 | MINIDISC: Sony MZ-R900SPEAKER-SET: Eltax Summit 6-pack | SUB: Wharfedale PowerCube 8+ | MUSIC: Squeezebox Classic | RC: Logitech Harmony 525
-
Vendég
HDTV műholdról
STB-n HDMI kimenet be van kapcsolva?
A TV-re is ugyanazzal a HDMI kábellal küldöm a jelet. Ott semmi gond.
Gondolom akkor a projektor bemenet is HDMI-re van kapcsolva.
Az STB kimenő jelének felbontását tudja kezelni a projektor?
Megoldódott a problémám! Az összes!!!!!!
Minden hiba oka az volt, hogy 622-es számú STB-t kaptam! Kicserélték egy 611-es számúra, megszűntek a fagyások és a projektorral is megjelent a kép!!!
Az egyik fórumon írták, hogy talán ez a gond.
Szóval aki ilyet kap, jobb, ha azonnal kicserélteti!
A UPC-től elég nagy szemétség azért! Tudják, hogy hibás széria, de kiviszik.
HDTV műholdról
Gondolom akkor a projektor bemenet is HDMI-re van kapcsolva.
Az STB kimenő jelének felbontását tudja kezelni a projektor?
ATC Jászberény, 30/6362061
Bemutatóterem
ATC Webáruház
-
Vendég
HDTV műholdról
HDTV műholdról
Help! Nemrégen elért Szolnokra is a UPC digitális kábeltv.
Beköttettem!
Kaptam egy Philips HD DVR STB-t. Beállították a TV-vel és (majdnem) minden tökéletes. A kép szuper, megállítható, visszatekerhető stb...HD adások még nincsenek, de áprilistól az is elérhető lesz.
Viszont megpróbáltam ráküldeni HDMI kábelen keresztül egy projektorra és semmi!!! A projektor DVD lejátszóval és PS3-mal tökéletes képet ad, de az STB-ről nem veszi az adást.
Tudtok valamilyen megoldást a problémámra?
Szerintetek, ha HDMI-s erősítőt közbeiktatnék, vagy valamilyen konvertálós HDMI kapcsolót - működne? Esetleg HDMI-VGA konverterrel? Vagy más javaslat? Olvastam vmilyen HDFURY eszközről is.
Ha valakinek van ilyen tapasztalata és projektorral is nézi az adást, kérem írjon!
ATC Jászberény, 30/6362061
Bemutatóterem
ATC Webáruház
-
Vendég
HDTV műholdról
Help!
Nemrégen elért Szolnokra is a UPC digitális kábeltv.
Beköttettem!
Kaptam egy Philips HD DVR STB-t. Beállították a TV-vel és (majdnem) minden tökéletes. A kép szuper, megállítható, visszatekerhető stb...HD adások még nincsenek, de áprilistól az is elérhető lesz.
Viszont megpróbáltam ráküldeni HDMI kábelen keresztül egy projektorra és semmi!!! A projektor DVD lejátszóval és PS3-mal tökéletes képet ad, de az STB-ről nem veszi az adást.
Tudtok valamilyen megoldást a problémámra?
Szerintetek, ha HDMI-s erősítőt közbeiktatnék, vagy valamilyen konvertálós HDMI kapcsolót - működne? Esetleg HDMI-VGA konverterrel? Vagy más javaslat? Olvastam vmilyen HDFURY eszközről is.
Ha valakinek van ilyen tapasztalata és projektorral is nézi az adást, kérem írjon!
HDTV műholdról
nekem annyi lenne a kérdésem, hogy jól látom, hogy az HBO HD-n csak akkor megy valódi HD minőségű film, és nem felskálázott, ha egy kis csillag is van az HBO HD logo mellett? ami elképesztő, hogy az elmúlt 1 hétben, mióta előfizettem a csatornára, összesen egyszer volt ilyen adás, akkor viszont gyönyörű volt a képe.
Szerintem a csillag azt jelenti, hogy utoljára adják.
Én úgy látom, hogy a filmek nagy része HD-ben megy.
HDTV műholdról
nekem annyi lenne a kérdésem, hogy jól látom, hogy az HBO HD-n csak akkor megy valódi HD minőségű film, és nem felskálázott, ha egy kis csillag is van az HBO HD logo mellett? ami elképesztő, hogy az elmúlt 1 hétben, mióta előfizettem a csatornára, összesen egyszer volt ilyen adás, akkor viszont gyönyörű volt a képe.
TV: LG 42LG5000 | AV RECEIVER: Onkyo TX-SR501E | DVD: Denon DVD-1720 | MINIDISC: Sony MZ-R900SPEAKER-SET: Eltax Summit 6-pack | SUB: Wharfedale PowerCube 8+ | MUSIC: Squeezebox Classic | RC: Logitech Harmony 525
HDTV műholdról
A kérdésem nekem is hasonló.
Budaörs, csak hd-eurosport kellene. Mi erre a legjobb ajánlat szerintetek?
a HHD-n magyar hangja is van, én nem látom nagy különbséget a két szolgáltató képe között, a HHD 5 pénz havonta plusz a telepítési költség, a T-sat ingyen telepít és ha van vezetékes telefonod akkor kedvezmény is van(ez is kb, 5 HD val ,utóbbinál nagyobb a csatornakínálat és lehet több beltérid is kevés pluszpénzért
Én az utóbbit választottam az alap kínálat miatt, eddig bejött
LG OLED55C8 ,Yamaha RXV-661,JBL 5.0, ,HTPC ,YettelTV ,
HDTV műholdról
Van esetleg valakinek tapasztalata a T-Home-os SAT TV HD adásáról? Milyen a minősége a HELLO HD-hez képest?
Valamelyiket bevállalnám itthonra!
Melyiket ajánlanátok?
A Hello jobb minőség...
Mindkét ajánlat a honlapjaikról...
-
Vendég
HDTV műholdról
Van esetleg valakinek tapasztalata a T-Home-os SAT TV HD adásáról?
Milyen a minősége a HELLO HD-hez képest?
Valamelyiket bevállalnám itthonra!
Melyiket ajánlanátok?
HDTV műholdról
Eurosport-HD február 3-tól HD-ben adja az alpesi sí világbajnokságot.
HDTV műholdról
Most kezdődött az arteHD-n Halévy opera Cecilia Bartoli-val. Nagyon jó kép.
- -=balázs=-
- Újonc fórumos

- Értékelés: 0
HDTV műholdról
Sajnos helyesbítenem kell - a regiófüggetlenített blu-ray lejátszómon átléphető a kezdeti reklám is - és ahogy a DVD esetében hangcsatorna "blokk"-nél is kapcsolható más hangsáv ...
szóval LEHET REKLÁMMENTESEN NÉZNI --- CSAK Panasonic BluRay lejátszót (DMP-BD55)ajánlok HA vágysz, MÁR MOST amerikai 1500 darabos filmválasztékból csemegézni és nem ragaszkodva magyar felirat ill. hansávhoz!
GYAKRAN töredékéért lehet filmcsemegéket beszerezni biztonságosan az US-ból és Kanadából és persze olyanokat is, ami ITT SOHA SE FOG MEGJELENNI !
A többi lejátszót NAGYON babrás kikódolni .... !!! BÁR lehet, ez is igaz ! LINK ---> HISTORY csatorna csodás sorozata : Az Univerzum 1 évad - (most adták a másodikat már, ami lassan megjelenik kint !) és pl. a "The Sopranos" sorozat befejező évada - de sorolhatnám ... :kiraly:
Enyémen is át lehet, pedig nem régiófüggetlen.
]
- HUNgaryBLU
- Újonc fórumos

HDTV műholdról
Képzeld el, hogy a fizetős Premiere filmcsatornán is volt reklám múltkor, pedig ott nem szokott lenni. Ehhez hozzá kell szokni a nem fizetős csatornáknál.
Ha nem bírod, nézz Blu-rayt. Ott az elején néhány perc előzetesreklámmal (melyet nem tudsz kiiktatni!) megúszod.
Sajnos helyesbítenem kell - a regiófüggetlenített blu-ray lejátszómon átléphető a kezdeti reklám is - és ahogy a DVD esetében hangcsatorna "blokk"-nél is kapcsolható más hangsáv ...
szóval LEHET REKLÁMMENTESEN NÉZNI --- CSAK Panasonic BluRay lejátszót (DMP-BD55)ajánlok HA vágysz, MÁR MOST amerikai 1500 darabos filmválasztékból csemegézni és nem ragaszkodva magyar felirat ill. hansávhoz!
GYAKRAN töredékéért lehet filmcsemegéket beszerezni biztonságosan az US-ból és Kanadából és persze olyanokat is, ami ITT SOHA SE FOG MEGJELENNI !
A többi lejátszót NAGYON babrás kikódolni .... !!! BÁR lehet, ez is igaz ! LINK ---> HISTORY csatorna csodás sorozata : Az Univerzum 1 évad - (most adták a másodikat már, ami lassan megjelenik kint !) és pl. a "The Sopranos" sorozat befejező évada - de sorolhatnám ... :kiraly:
Link a DVD, HDdvd és Blu-ray filmjeimről Blu-ray statisztikái 2009-Március
MAGYAR VONATKOZÁSSAL beszerezhető filmek listája tőlem - hang és felirat adatok, kiegészítésekkel - Áprilisi megjelenésig 2009
Panasonic DMP BD-55EG-K (firmware1.6 - '09 Jul.) Toshiba HD-E 1KE (firmware4.0 - '08 sept.)
(Multiregio)°-s chipset (BRregio:A+B+C/DVDregio:FREE)
- -=balázs=-
- Újonc fórumos

HDTV műholdról
És mekkora TV-n nézted? Én 52-esen, ég és föld..
Én ezen néztem: LC42X20E.
Egyébként, abban nincs vita közöttünk és szerintem is teljesen nyilvánvaló, hogy minél nagyobb a méret, annál nagyobb a különbség, hiszen elkezdenek jól látszani a többlet képpontok is.
Így például számomra sem kérdés az, hogy mondjuk 3m képátlónál már igencsak jól látható lesz a különbség, sőt, az sem kérdés, hogy a 35 milliós Sharp HDTV-n is iszonyatosan nagy a különbség
Node, azért valljuk meg, nem ez az általános otthoni felhasználás :kiraly:
]
- -=balázs=-
- Újonc fórumos

HDTV műholdról
A logót azért látod, mert az M2 már csak egyetlen csatornát sugároz, és ez az M2 HD, amit be lehet fogni SD-ben is, és kábeltévével is ugyebár.
UPC kábel esetében perpill NINCS HD logo sem M1-en, sem M2-n - de amikor a HD jel megjelenik, akkor szemmel láthatóan jobb lesz az adás SD esetében is.
Egyébként én néztem az Olimpiát HD-ben, hát ég és föld. Kb DVD-BD különbség.
Volt szerencsém full HD Sharp Aquous-on nézni az Olimpiát az MTV esetében, és így egyik csatornáról a másikra váltva meg tudtam állapítani, hogy ha nem az inzerteket, feliratokat nézegetem, illetve nem a zászlókon a városneveket, akkor azért nem estem a képminőségtől hasra.
Egyébként, szerintem nincs abban az égvilágon semmi csoda sem, hogy az SD adások nem jól jelennek meg a HD kijelzőkön, hiszen azt konvertálni kell, méghozzá alapvetően irracionális számok arányával... azaz, majdnem lehetetlen feladat jól megcsinálni, főleg, mivel erre nem is fordítanak különösebben nagy gondot.
És mekkora TV-n nézted? Én 52-esen, ég és föld..
]
HDTV műholdról
Igazad van.Majd megnézek valahol egy HD műsort "magyart" mondjuk egy magyar NB1 es futball bajnoki közvetítést. Ha tökéletes kép és hangminőséget látok, vagy hallok , akkor talán belefeccelek egy kis pénzt a Hd technikába. Egyébként még azt kérdezném még meg halkan.... a hd műsorok sugázásakor is van a filmekben reklám? Mert ha van, akkor tárgytalan számora ez az egész .
Azt nem tudom, én csak az olimpiát láttam, szerintem biztos lesz reklám ott is.
Képzeld el, hogy a fizetős Premiere filmcsatornán is volt reklám múltkor, pedig ott nem szokott lenni. Ehhez hozzá kell szokni a nem fizetős csatornáknál.
Ha nem bírod, nézz Blu-rayt. Ott az elején néhány perc előzetesreklámmal (melyet nem tudsz kiiktatni!) megúszod.
- -=balázs=-
- Újonc fórumos

HDTV műholdról
Igazad van.Majd megnézek valahol egy HD műsort "magyart" mondjuk egy magyar NB1 es futball bajnoki közvetítést. Ha tökéletes kép és hangminőséget látok, vagy hallok , akkor talán belefeccelek egy kis pénzt a Hd technikába. Egyébként még azt kérdezném még meg halkan.... a hd műsorok sugázásakor is van a filmekben reklám? Mert ha van, akkor tárgytalan számora ez az egész .
Azt nem tudom, én csak az olimpiát láttam, szerintem biztos lesz reklám ott is.
]
HDTV műholdról
Egyébként én néztem az Olimpiát HD-ben, hát ég és föld. Kb DVD-BD különbség. Hogy nézted mikor 2008 dec 31. az átállás erre a rendszerre?Az olimpia meg nyáron volt.
Az olimpiát sugározták HD-ben, ingyen lehetett fogni műholdról, kicsit le vagy maradva..
Kicsit visszanézed a fórumot még képek is vannak belinkelve.
(Persze elengedhetetlen volt egy HDTV, és egy Mpeg4-es Hdmi-s dekóder.)
Nem bántásból, de azt javaslom olvasd át a fórumot mielőtt írsz, mert nagyon nem vagy tisztában a dolgokkal.
Én kábelen is HD-ben néztem az olimpiát :kiraly: És nem DVD-BD különbség a HD adás, hanem inkább VHS-BD
HDTV műholdról
- -=balázs=-
- Újonc fórumos

HDTV műholdról
Egyébként én néztem az Olimpiát HD-ben, hát ég és föld. Kb DVD-BD különbség. Hogy nézted mikor 2008 dec 31. az átállás erre a rendszerre?Az olimpia meg nyáron volt.
Az olimpiát sugározták HD-ben, ingyen lehetett fogni műholdról, kicsit le vagy maradva..
Kicsit visszanézed a fórumot még képek is vannak belinkelve.
(Persze elengedhetetlen volt egy HDTV, és egy Mpeg4-es Hdmi-s dekóder.)
Nem bántásból, de azt javaslom olvasd át a fórumot mielőtt írsz, mert nagyon nem vagy tisztában a dolgokkal. :kiraly:
]