Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Blu-Ray lejátszók
Blu-Ray lejátszók
én is csatlakoznék a konzolt támogatók pártjához :lol!:
Nem hangos egy picit a konzol filmnézéshez?
Igaz nekem csak Xbox360-am van, de abban nem valami halkak a ventillátorok, filmnézéshez egy picit hangosnak találom, pedig igazán jó minőségben képes visszaadni a dvd-k képét.
Projector:JVC X30 Screen:Projecta HomeScreen (102x180) TV:Panasonic TX-P42S10E
Blu-Ray/DVD:Samsung BD-P2500 HD:HTPC (Intel NUC i3, 8GB RAM, 240GB SSD)
CD:Technics SL-PG490 A/V:NAD T-748
Front:Wharfedale DIAMOND 8.4 Surround:Jamo Studio 110
Console:PS4 slim
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok.segítséget Szeretnék kérni Blu-Ray lejátszó ügyben.Az a helyzet hogy van két kis kisfiam és ők játékgépet szeretnének,én pedig szeretnék Hd-ben filmet nézni ezért a PS3-ra gondoltam.Mi a véleményetek a PS3 Blu-Ray film kezeléséről?
Nekem PS3-asom van, bevált. A tesztek szerint az egyik leggyorsabb lemezbeolvasási sebességgel bíró készülék. Én nem tudom, nekem nem volt összehasonlítási alapom. DVD és HD képe ill. hangja mint a kategóriatársaké, a tesztek szerint.
Ja és iszonyat egyszerű a firmware frissítés. WiFi, neten a gép automatikusan rákeres a frissítésekre, és ha kéred letölti, telepíti.
Konzolként is szerintem a legjobb.
én is csatlakoznék a konzolt támogatók pártjához
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Blu-Ray lejátszók
A Panasonic BD50-esen hogyan lehet kapcsolódni a netre? Nekem sehogyse sikerül. A hálózat rendben van,raktam bele SD kártyát is mégse történik semmi. A központ(DIGI) is látja a készüléket,a lejátszó is érzékeli a kapcsolatot,de nem csinál semmit. Mit rontottam el? Idegesít a dolog!
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok.segítséget Szeretnék kérni Blu-Ray lejátszó ügyben.Az a helyzet hogy van két kis kisfiam és ők játékgépet szeretnének,én pedig szeretnék Hd-ben filmet nézni ezért a PS3-ra gondoltam.Mi a véleményetek a PS3 Blu-Ray film kezeléséről?
Nekem PS3-asom van, bevált. A tesztek szerint az egyik leggyorsabb lemezbeolvasási sebességgel bíró készülék. Én nem tudom, nekem nem volt összehasonlítási alapom. DVD és HD képe ill. hangja mint a kategóriatársaké, a tesztek szerint.
Ja és iszonyat egyszerű a firmware frissítés. WiFi, neten a gép automatikusan rákeres a frissítésekre, és ha kéred letölti, telepíti.
Konzolként is szerintem a legjobb.
Blu-Ray lejátszók
Blu-Ray lejátszók
Sony BDP-S300 4.50 firmware letölthető innen:
ftp://download.sony.com/US/bluray/UPDAT ... ER0450.EXE
TV: Sony 55" 4K | Receiver: Denon AVR-X1500H | Blu-ray: Sony BDP-S350 | Mediaplayer: Dune HD Duo | Speakers: Yamaha NS-50F frontok, NS-P60 center/surround | Sub: Dali Concept Sub | Speaker cables: Neotech 4 mm2
born in USSR
born in USSR
Blu-Ray lejátszók
nem kell izgulni, jönnek az új modellek és a kínai új év és beindul a piac !
:lol!:
"az üzletnek mennie kell !"
Apropó
a Panasonic BD-55-re tudtok valami akciós árat ?
LG OLED55C8 ,Yamaha RXV-661,JBL 5.0, ,HTPC ,YettelTV ,
- oriza triznyák
- V.I.P.
Blu-Ray lejátszók
Mindenkepp Pioneer. Mondjuk kedves Basys epp matol emelte szinte mindennek az arat. Lejatszo, erolkodo... nem is kevessel. Plazmak nem dragultak csak.Nem tudom mit gondolnak ki fog igy vasarolni mikor amugy is probal takarekoskodni a vasarlo?
Hajra basys, megint csak...
szinte mindenki árat emelt, ill. fog, ha körülnézel a piacon, láthatod :lol!:
Akkor ki fog vásárolni?
mivel áruházi alkalmazottként érintve vaok az áremelésekben, azt kell mondjam, gőzöm sincsen
eddig lement 3 hét a hónapból, és tavalyhoz képest érezhető a visszaesés idén, pedig tavaly januárban még kellet harcolnunk az elektro ponttyal is
- ricfiam
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 19
Blu-Ray lejátszók
Mindenkepp Pioneer. Mondjuk kedves Basys epp matol emelte szinte mindennek az arat. Lejatszo, erolkodo... nem is kevessel. Plazmak nem dragultak csak.Nem tudom mit gondolnak ki fog igy vasarolni mikor amugy is probal takarekoskodni a vasarlo?
szinte mindenki árat emelt, ill. fog, ha körülnézel a piacon, láthatod
Akkor ki fog vásárolni?
Blu-Ray lejátszók
Bocs, ha a DL dual layer, akkor sztem azokat is, bár ezt külön nem írja..Htfan
Igen ez aggaszt engem is. A manual-ban olvastam, hogy a DVD-R DualLayer lemezeket lejátssza, de a pluszos DL lemezekről nem ír semmit.
Blu-Ray lejátszók
A Pioneer BDP-51FD képes lejátszani az írott DVD+R DL lemezeket? Erről nem találtam semmit a manual-ban.
Le tudja játszani a DVD-R,RW-t és a DVD+R,RW-t is!
Htfan
Bocs, ha a DL dual layer, akkor sztem azokat is, bár ezt külön nem írja..
Htfan
Cuccok: Projektor: ThemeScene H79 Vászon: Grandview 92" 16:9 Blu-ray: Pioneer BDP-51FD SACD/DVD-audio: Pioneer DV-565 DVD/HDD recorder: Pioneer DVR-433H CD: Denon DCD-755AR Processzor: NAD T-747 Végfok: Rotel RMB-1075 THX Ultra TV: Loewe Calida 85 cm Hangsugárzók-front: B&W 603 S2 center B&W LCR 60 S3 surround B&W 601 S3 Subwoofer: B&W ASW1000 Kábelek: Profigold, Monitor.
Blu-Ray lejátszók
A Pioneer BDP-51FD képes lejátszani az írott DVD+R DL lemezeket? Erről nem találtam semmit a manual-ban.
Le tudja játszani a DVD-R,RW-t és a DVD+R,RW-t is!
Htfan
Cuccok: Projektor: ThemeScene H79 Vászon: Grandview 92" 16:9 Blu-ray: Pioneer BDP-51FD SACD/DVD-audio: Pioneer DV-565 DVD/HDD recorder: Pioneer DVR-433H CD: Denon DCD-755AR Processzor: NAD T-747 Végfok: Rotel RMB-1075 THX Ultra TV: Loewe Calida 85 cm Hangsugárzók-front: B&W 603 S2 center B&W LCR 60 S3 surround B&W 601 S3 Subwoofer: B&W ASW1000 Kábelek: Profigold, Monitor.
Blu-Ray lejátszók
A Pioneer BDP-51FD képes lejátszani az írott DVD+R DL lemezeket?
Erről nem találtam semmit a manual-ban.
- oriza triznyák
- V.I.P.
Blu-Ray lejátszók
szinte mindenki árat emelt, ill. fog, ha körülnézel a piacon, láthatod
- ricfiam
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 19
Blu-Ray lejátszók
Mindenkepp Pioneer. Mondjuk kedves Basys epp matol emelte szinte mindennek az arat. Lejatszo, erolkodo... nem is kevessel. Plazmak nem dragultak csak.
Nem tudom mit gondolnak ki fog igy vasarolni mikor amugy is probal takarekoskodni a vasarlo?
Blu-Ray lejátszók
Szerintetek egy Pioneer BDP-51FD jobb vétel lenne, mint egy Samsung BD-P2500 lejátszó?
Számomra a DVD képminősége is fontos, azt tudom, hogy abban a Samu jó.
A Pio egy picit drágább, mint a Samu, de még beleférne a keretbe.
Blu-Ray lejátszók
htfan: HD anyag komponensen keresztül? És nem hiszed, hogy HDMI-n szebb lenne? Ne már, ég és föld a különbség.
"Csak" 1280x720 progresszív projim van, de persze egy csomó képmegjelenítőt láttam már full HD-ben. Nekem ezek után sem tűnik ég és földnek a különbség, sőt! Pl. full HD plazmán fej-fej mellett volt a HDMI és a komponens bekötés több párhuzamos teszten (ezt több hozzáértő ember meg is erősítette már nekem). Szerintem az alapvető dolgok képmegjelenítés-ügyben: jó felvétel (nem valami felkonvertált szutyok), jó lejátszó/jelforrás, és jó proji (jelfeldolgozás, kontraszt és OPTIKA). Lehet, hogy ezek az antidigitális dolgok eretnekségnek hatnak, de én mégsem szaladok sem full HD-s projiért, sem pedig kilométeres HDMI-kábelért (pedig éppen megtehetném).
Többször jártam már úgy, hogy az új technológia nem feltétlenül volt mindig jobb (persze ugyanarról a kategóriáról beszélünk). Pl. nehezen győztek meg az egydobozos házimozi-rendszerek SACD? lejátszással gyufásskatulya hangsugárzókkal és fos mélynyomóval! Vagy: mit ér a jó dekódolás, ha szar a végfok, vagy a hangsugárzó-szett? A végeredmény rossz hang lesz!
Elgondolkoztam már HD-dekódoló erősítőről de lehet, hogy a Pioneer BDP-51FD-ben jobb dekóderek vannak! Akkor meg minek bukni a régin és megvenni az érzetre max. ugyanolyan hangminőségű újat? Én inkább külön végfokra és még jobb hangsugárzókra költenék (de már ez is egyre nehezebb feladat, mert mindenki Kínában gyárt)!
Htfan
Blu-Ray lejátszók
htfan: HD anyag komponensen keresztül? És nem hiszed, hogy HDMI-n szebb lenne? Ne már, ég és föld a különbség.
Sony KDL-40W4000; Sony KDL-32V2500; Sony PS3; Onkyo TX-SR606
Blu-Ray lejátszók
sziasztoka segítségetekre lenne szükségem.
mostanra kezd összeállni a a rendszerem, egy DVD játékos persze még hiányzik.
a denon 1940-re gondoltam. kis böngészést követően rátaláltam a Pioneer BDP-51FD Blu-Ray Lejátszóra.
ami fajlagosan nem sokkal drágább a denon-nál
tudom az egyik a dvd a másik Blu-Ray lejátszó.
szerintetek a pionak van olyan szép képe dvd-n mint a denonnak?
köszi a segígséget
(jelenleg is van piom, ősrégi széria, hdmi nélkül, nagyon szeretem, strapabíró egy darab)
A pio a jobb választás, a képminősége annyival nem jobb, bár szerintem az is jobb :kiraly: de amit a füleknek ad. Egyszerűen szebben szól a zene és a film. A szomszédban van a ...... udvar bolt és volt már alkalmam megfülelni mindkettőt.
Sziasztok!
Én 90%-ban DVD-re vettem a BDP-51FD-t, de gondoltam legyen jövőbiztos is! DVD-n sokkal jobb képe van, mint az előző Pio 565-ömnek (ez progresszív 576 kép 50 Hz). Nincs semmi remegés vízszintes vonalak megjelenítésekor (pl. koncerteknél a színpad, stb.), jobbak a színek, jobb a mozgásmegjelenítés. Blu-rayen meg persze tökély! Az új játékos hangja meg nagyon király (dinamika, magashangok, tér). Azért 24/192 Khz-es DAC-ok között is van különbség!
A HDMI-ről: nekem analóg 7.1-en van a hang bekötve az erősítőbe, tehát mindent a Pio dekódol. A HD kép pedig komponensen megy a projiba. Én nem hiszem, hogy HDMI-n szebb lenne a kép, szerintem a HDMI inkább kihozza egyes filmek hibáit (szőrös, szemcsés kép, "kockásabb" mozgások - főleg a vízszintes kameramozgásoknál). Komponensen nagyon életszerű a kép és kiválóak a színek is. Nekem tökéletes ez az egész egy db HDMI nélkül!!!! A 15 méter HDMI meg a projihoz kb. 100 e Ft lenne!!!! Ez engem nem hoz lázba...
Htfan
Blu-Ray lejátszók
A blu-ray lejátszók fejlődtek a dvd-hez képest filmfelirat megjelenítés terén?
Úgy értem, hogy megjeleníthetek egy kéklemezen lévő filmfeliratot többféle betűmérettel és színnel?
Esetleg maradt minden ugyan úgy, ahogy a dvd-nél is volt (fehér betűk, fix betűméret)? :kiraly:
Blu-Ray lejátszók
a denon 1940-re gondoltam. kis böngészést követően rátaláltam a Pioneer BDP-51FD Blu-Ray Lejátszóra.
köszi a segígséget
(jelenleg is van piom, ősrégi széria, hdmi nélkül, nagyon szeretem, strapabíró egy darab)
A pio a jobb választás, a képminősége annyival nem jobb, bár szerintem az is jobb :kiraly: de amit a füleknek ad. Egyszerűen szebben szól a zene és a film. A szomszédban van a ...... udvar bolt és volt már alkalmam megfülelni mindkettőt.
Sound & Vision :
Marantz- Sony - Playstation - XOX
Blu-Ray lejátszók
Akkor az audio DAC is így van nem?Kit érdekel mekkora ítt sincs konverzió egyből megy a HD erősítőbe , ő majd pedig úgyis megoldja? :kiraly:
Szerintem is így van. Azért az érdekes, hogy eddig nem is láttam olyan blu-ray lejátszót, amibe ne 24bit / 192Khz-es Audio DAC lett volna.
Úgy nézem, hogy inkább csak a Video DAC-ok között van kisebb-nagyobb különbség.
Ezért van pl. a Denonnak HD-transzportja. 1 db. hdmi van rajta, azt csókolom.
Ugyanez a helyzet, ha a CD/DVD lejátszót digiten kötöd össze az erősítővel. Ilyenkor az erősítő DAC-a fog dolgozni.
Erősítő: Accuphase, Denon, Audio-gd
Forrás: Lindemann
Hangsugárzók: Quadral, Audioquest (fejhallgató)
Kábelek: Ricable, Crystal Cable
Forrás: Lindemann
Hangsugárzók: Quadral, Audioquest (fejhallgató)
Kábelek: Ricable, Crystal Cable
Blu-Ray lejátszók
tehát úgy gondolod hogy tudok minőségi DVD képet is kapni a pióval
nekem is ez lenne az ideális, két légy egy csapásra
Blu-Ray lejátszók
köszi a segígséget
Nem szeretnélek befolyásolni, de a Denon sohasem a képről volt híres.
Blu-Ray lejátszók
sziasztok
a segítségetekre lenne szükségem.
köszi a segígséget