Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Blu-Ray lejátszók

item00
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: item00 »

Üdv! 
Szerintetek melyik BD lejátszó az amit választanátok ha ilyen jellegű vásárlási szándékotok lenne?

Én a Sony BDP-350 a Sony BDP-550 és a Samsung BD-P2500 at néztem ki.

A két sony barátibb árban van,de a samsungban meg egy HQV processzor van ami köztudottan csak a legjobb minőségű eszközökbe kerül bele.

Véleméy, megéri az árkülönbéget ?? Van HD-s erősítőm, szal a dekóder nem fontos de a képminőség igen!

Választ előre is köszi...

:lol!:

Panasonic BD-35-t vagy a BD-55-t venném(extra a DivX lejátszás).A Samsung BD-P2500 is belefér.Elvileg a Sony 550 jobb gép lehet.Lehet,hogy a kisebb Sonyban nincs 7.1 analóg kimenet.Ezért is olcsóbb.Legalábbis a Panasonic gépben egyedül amiatt olcsóbb,hogy BD-35-ös gépben nincs 7.1 kimenet analóg hangon..

Köszi szépen a választ! :lol!:

PS3-mam volt vagyis most szervizben van de ez hosszú história és fájdalmas. Jólenne egy olyan teszt ahol összehasonlítják az új pana sony és samsung bd játékosokat. Pana-ról tudom hogy jó képe van, de a sony új chipjét nem ismerem, viszont a HQV processzorokról meg sok jót hallottam, kvázi etalonnak számítanak a videófeldolgozásban.

Na keresek tovább ha találok valami érdemibbet akkor megosztom, veled,veletek!

TV: SAMSUNG S95B QD OLED
Házimozi: Denon 2400H Atmos - Oppo UDP-203 - Focal SIB EVO DOLBY ATMOS 5.1.2
Sztereó 1: Pioneer A-50DA - Mac Studio - ifi iPurifier2 - HQ Player 4 - AQ USB - RME ADI-2 DAC FS - MDR-1AM2
Sztereo 2: Oehlbach XXL® MASTERCLOCK - AQ USB - KORG DS-DAC-10R 1bit DSD ADC/DAC

jeni
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: -1

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: jeni »

Üdv! 
Szerintetek melyik BD lejátszó az amit választanátok ha ilyen jellegű vásárlási szándékotok lenne?

A két sony barátibb árban van,de a samsungban meg egy HQV processzor van ami köztudottan csak a legjobb minőségű eszközökbe kerül bele.

Véleméy, megéri az árkülönbéget ?? Van HD-s erősítőm, szal a dekóder nem fontos de a képminőség igen!

Panasonic BD-35-t vagy a BD-55-t venném(extra a DivX lejátszás).A Samsung BD-P2500 is belefér.Elvileg a Sony 550 jobb gép lehet.Lehet,hogy a kisebb Sonyban nincs 7.1 analóg kimenet.Ezért is olcsóbb.Legalábbis a Panasonic gépben egyedül amiatt olcsóbb,hogy BD-35-ös gépben nincs 7.1 kimenet analóg hangon..

jeni
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: -1

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: jeni »

Na, valószínűleg eldőlt a meccs, Sony BDP-S550 lesz nem PS 3. :lol!: Tegnap volt szerencsém összehasonlítani a két játékost. Az S550 megverte a konzolt; szebbek voltak a színek,valahogy életszerűbbnek tűnt mint a PS 3.
Egy Samsung és egy Sony LCD volt a megjelenítő a teszten. Mindkét tv-n jobbnak tűnt az asztali player. Persze qva jó képe volt a konzolnak is,másfelől ez mind szvsz. :lol!:

A Sony PS 3 sok oldalúbb,igaz nincs saját kijelzője,de az még játékra is jó meg van saját háttértárolója.Egy közel 2 éves konzoltól tisztes eredmény az asztali lejátszókhoz képest.A mostani Sztereó-& Sound magyar kiadású magazinban ami pár nap múlva jelenik meg majd.Volt szerencsém látni mielőtt boltokba kerül,éppen
teszteket mutatnak be a BD lejátszókról.Samsung 1500, a Panasonic BD50(miért nem 55?!)a Denon 3900 meg a Sony PS3 konzolt tesztelték le.A Sony lejátszó tesztelésében nem vagyok biztos,hogy benne lenne.Abban a konzolt dicsérték a sebességét,a kép minőségét,meg a sok oldalúsága miatt is.A konzolhoz is meglehet venni kiegészítőket mintha asztali lejátszó vennél.

item00
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: item00 »

Üdv!

TV: SAMSUNG S95B QD OLED
Házimozi: Denon 2400H Atmos - Oppo UDP-203 - Focal SIB EVO DOLBY ATMOS 5.1.2
Sztereó 1: Pioneer A-50DA - Mac Studio - ifi iPurifier2 - HQ Player 4 - AQ USB - RME ADI-2 DAC FS - MDR-1AM2
Sztereo 2: Oehlbach XXL® MASTERCLOCK - AQ USB - KORG DS-DAC-10R 1bit DSD ADC/DAC

augustus
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 0

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: augustus »

A Pioneer weboldalán (egyelőre titkosítva: az oldalra nem lehet ránavigálni) az új LX91-es lejátszó. http://www.pioneer.eu/eur/products/42/8 ... index.html
Német kereskedő 2.200 Euróért árulja a neten.
http://www.pioneer-hightechcenter.de/pi ... 1-3-2.html

Szia

Kb 600 000 ft magaságában landol a hivalos Magyar Forgalmazónál decemberbem.

Az ára időközben a német kereskedőnél is felment 2.400 euróra. Nálunk 650.000 lesz.

A Pioneer oldalán már letölthető a többnyelvű használati utasítás (magyarul nem).

augustus
V.I.P.
V.I.P.

Blu-Ray lejátszók

A Pioneer weboldalán (egyelőre titkosítva: az oldalra nem lehet ránavigálni) az új LX91-es lejátszó. http://www.pioneer.eu/eur/products/42/8 ... index.html

Szia

Az ára időközben a német kereskedőnél is felment 2.400 euróra. Nálunk 650.000 lesz.

koliz
Isten Hozott! :)

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: koliz »

Szia

thom
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: thom »

Na, valószínűleg eldőlt a meccs, Sony BDP-S550 lesz nem PS 3. :lol!: Tegnap volt szerencsém összehasonlítani a két játékost. Az S550 megverte a konzolt; szebbek voltak a színek,valahogy életszerűbbnek tűnt mint a PS 3.
Egy Samsung és egy Sony LCD volt a megjelenítő a teszten. Mindkét tv-n jobbnak tűnt az asztali player. Persze qva jó képe volt a konzolnak is,másfelől ez mind szvsz.

Aztán kitalálják a BD 20.3-as szabványt és vehetsz új playert

Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)

Jafar

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: Jafar »

Na, valószínűleg eldőlt a meccs, Sony BDP-S550 lesz nem PS 3. :lol!:
Tegnap volt szerencsém összehasonlítani a két játékost. Az S550 megverte a konzolt; szebbek voltak a színek,valahogy életszerűbbnek tűnt mint a PS 3.
Egy Samsung és egy Sony LCD volt a megjelenítő a teszten. Mindkét tv-n jobbnak tűnt az asztali player. Persze qva jó képe volt a konzolnak is,másfelől ez mind szvsz.
"Rolling Back The Rivers In Time"

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 10

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: oriza triznyák »

lemezem még nincsen hozzá inkább játék lesz egy darabig használva
xbox360-ban is gondolkodtam, 66ért a 60 gb-os, de itt a blu-ray, és a korrektebb játékkínálat eldöntötte a versenyt

tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.

Blu-Ray lejátszók

na ma meg is vettem részletre a ps3-at, majd csak februárban kell kezdeni a törlesztését :lol!:
110ért fifa 09cel
tudom, hogy ennél olcsóbban is lehet ezt a 80 gb-os verzsönt kapni, de ezt, mivel nálunk vettem, bármikor cserélni tudom, ha bekakálna

Jafar

Blu-Ray lejátszók

Lassan aktuális lesz a kérdés: Sony BDP-S550 vagy Sony Playstation 3 ? 
Nem vagyok nagy gamer,ezért inkább a firmware frissítés lehetősége,és a sokrétűsége miatt gondoltam a PS3-ra. Nem vagyok notórius Sony fan,de más márkában nem találtam jobb asztali BD játékost nála,de nyitott vagyok másra is.

Ki melyiket ajánlaná,melyiket érdemesebb megvenni?

Egyelőre sztem a PS3. Elkezdtem nézegetni a playereket, de inkább még maradok az egyszerübbnél.

Én is hajlanék afelé,de azt mondják a tudományos emberek,hogy az asztali player képe sokkal szebb, jobb "felszerelsége" van. Jó lenne együtt tesztelni a két megjelenítőt...

thom
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Blu-Ray lejátszók

Nem vagyok nagy gamer,ezért inkább a firmware frissítés lehetősége,és a sokrétűsége miatt gondoltam a PS3-ra. Nem vagyok notórius Sony fan,de más márkában nem találtam jobb asztali BD játékost nála,de nyitott vagyok másra is.

Egyelőre sztem a PS3. Elkezdtem nézegetni a playereket, de inkább még maradok az egyszerübbnél. :lol!:

Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.

Blu-Ray lejátszók

én már döntöttem: 80 gb-os ps3 110-ért, ráadás fifa 09
valszeg megpályázom, de majd csak decemberben addigra ára is talán változik

Jafar

Blu-Ray lejátszók

Diablo69
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: Diablo69 »

na felraktam totalmedia meg anydvd és egyből minden ment, csak a felbontás nem az a felbontás amit vártam úgy nézem:(
Nem vagy vele megelégedve?

hát az nem 1080P amit én látok itt, ócska a lejátszó

Miből gondoltad, hogy S-Video kábelen átmegy az 1080p jel?

Házimozi: InFocus X10 FullHD DLP projektor -=- Sony 52W3000 FullHD LCD TV -=- Samsung BD-P2500 és Sony PS3 Blu-ray -=- Onkyo TX-SR805 THX Ultra2 HD erősítő -=- Sony RDR-HX825 DVD -=- HTPC (Xbox360 HD DVD kiegészítővel) -=- Jamo E8 széria 7.1 -=- Logitech Harmony 1000 rendszertáv

Házimozi galéria

Argento
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 5

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: Argento »

na felraktam totalmedia meg anydvd és egyből minden ment, csak a felbontás nem az a felbontás amit vártam úgy nézem:(

Ha CRT TV-n nézed nem fogsz sok különbséget látni a DVD meg a BD között.

Nem hinném,hogy a lejátszód "ócska" lenne.Semmi gond nincs a PC-s BD olvasókkal.

Lehet az is,hogy az S-Video kábellel van valami gond.

Power DVD sem lehet rossz,eddig nekem nagyon korrekt minőségben játszott le minden HD filmet.

Vendég

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

AteeG
Fórumlakó
Fórumlakó

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: AteeG »

Rap és mozi, az a jó
AteeG-nek az való!

augustus
V.I.P.
V.I.P.

Blu-Ray lejátszók

A Pioneer weboldalán (egyelőre titkosítva: az oldalra nem lehet ránavigálni) az új LX91-es lejátszó.
http://www.pioneer.eu/eur/products/42/8 ... index.html

Vendég

Blu-Ray lejátszók

Argento
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Blu-Ray lejátszók

nekem is hdcp a viedókártyám, lehet hogy az nem tetszik neki, hogy monitor és crt tv is rá van kötve, bár nem hiszem, hogy az svideó kábelen nagyon problémázna
Nem az a gond.

Power dvd 7 alatt semmiféle gondom nem volt,AnyDVD HD nélkül is tökéletesen futott a Blade runner.Úgyhogy egymás mellett van most a kettő,mert a 7-es nekem mindenféleképp kell a HD DVD-k lejátszáshoz,meg normálisan kezeli a külső X360 HD drive-ot is.A Power DVD8 meg már korrektebbül viszi az újabb BD filmeket és tartalmaz BD live támogatást is,ezt meg nem árt majd kihasználni a jövőben.

Amúgy meg az SVideo kábel miatt alapból nem lehet ilyen gond.

A HDCP másolásvédelem támogatás kizárólag HDMI bemeneten keresztül van megoldva.A lényege az,ha nem tudja a HDTV-d vagy a VGA-d valamelyike (mindkettőnek kell) akkor lebutítva SD felbontásban kapná a jelet a HDTV-d.

Az S-VIDEO RCA stb,mind-mind veszteséges jeltovábbítás,gyakorlatilag azzal már nem foglalkoznak,alapból SD jelet viszel ki,igaz jóval szebb forrásból.:lol!:

Vendég

Blu-Ray lejátszók

nekem is hdcp a viedókártyám, lehet hogy az nem tetszik neki, hogy monitor és crt tv is rá van kötve, bár nem hiszem, hogy az svideó kábelen nagyon problémázna

Argento
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Blu-Ray lejátszók

no vista beolvasta viszont AACS hibára hivatkozik a powerdvd :lol!:

AnyDVD HD?

Na igen.

Az a program nekem is sok problémámat oldotta meg.:lol!:

Nálam hasonlót a Blade runner BD csinált Power DVD 8-al.Állandóan elszállt valami másolásvédelmi gondra hivatkozva,így azóta én is AnyDVD-t futtatok a háttérben és semmi gondom nincsen.

Bár a mai napig nem értem a hiba forrásának okát, lévén HDCP kompatibilis a VGA-m és a TV-m is...

thom
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Blu-Ray lejátszók

no vista beolvasta viszont AACS hibára hivatkozik a powerdvd :lol!:

AnyDVD HD? :lol!:

Műszaki cucc:

Válasz küldése

Vissza: “HDTV, Blu-ray, HD”