Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
HDTV műholdról
HDTV műholdról
Adok lehetőséget az újrakezdéshez.n38778 (Vaczkó Károly műszaki igazgató HD Platform Kft.) első építőjellegű hozzászólását törlöm.
Törlés indoka az előző hozzászólásom beidézett részéből szerintem kivehető.
KÉTBÉ
Üdvözlet!
Akkor újrakezdem, előre bocsátva, hogy minden észrevételt és kritikát a szolgáltatással kapcsolatban szívesen fogadok. Ha valakinek műszaki jellegű kérdése van, válaszolni is fogok rá.
Ugyanakkor továbbra is bosszant, hogy úgy nyilatkozik valaki egy szolgáltatásról, amit minden jel szerint soha nem látott vagy tapasztalt és nem érti miért is jött az létre.
A Hello HD kiegészítő jellegű szolgáltatás azoknak, akik a mostani kábelen vagy műholdon elért kínálatból hiányolják a HD tartalmakat. Ennek megfelelően valószínűleg azok fogják elsősorban választani, akik beruháztak (vagy tervezik) HD Ready vagy Full HD tévébe, de a jelenlegi szolgáltatójukkal nem tudják annak képességeit kihasználni.
Épp ezért a cél az, hogy minél több, nagyon jó minőségű HD adást kapjon az ügyfél, nem pedig százötven agyontömörített hagyományost, hiszen ahhoz (valószínűleg) hozzáfér a jelenlegi szolgáltatóján keresztül is.
A nappali tévéélményét tovább fokozza az a számos ingyenes szolgáltatás is, amit a Hello HD boxon keresztül eljuttatunk a nézőnek (ilyen például a nagyon részletes EPG, a bármikor megállítható, visszatekerhető adás, felvétel adott csatornáról miközben másikat nézel, stb.). Ezen felül az év második felében indítjuk a VOD szolgáltatást is, ahol filmeket lehet kölcsönözni.
Az induló szett ára bruttó 99.000 Ft. Ez tartalmazza Hello HD boxot, az antennát, a fejet, a kábelezést, a kártyát, az aktiválást és a felszerelést is. Az alapcsomag havi díja 4900 Ft/hó, ami tartalmaz hét HD adást valamint összességében majd' hetven (magyar és nemzetközi) SD adást. Az HBO HD és a Filmbox HD mozicsatornák előfizetési díja egyenként 2500 Ft/hó, az alapcsomag díján felül.
Nincs hűségnyilatkozat, így a szolgáltatást bármikor lemondhatod, majd egy későbbi időpontban újraaktiválhatod.
A Hello HD-t üzemeltető HD Platform Kft. az angol Watchcable Ltd. 100%-os leányvállalata. A Watchcable-nek a régióban eddig elsősorban televíziócsatornákkal kapcsolatos sikeres befektetései voltak (Minimax és Animax csatornák öt országban).
A platform műszaki részének felállításával kapcsolatos feladatokat azért vállaltam el egy éve, mert hiszek a platform sikerében és ismerem a Watchcable-t annyira, hogy tudjam, a befektetői csoport mindent el is fog követni ennek érdekében.
Akit az első, hirtelen felindulásból elkövetett hozzászólásom megbántott, attól elnézést kérek. A továbbiakban igyekszem átsiklani az első hszt megelőző, csúsztatásokkal teli megnyilvánulások fölött.
VK
- simi
- Nincs visszaút
- Értékelés: 7
HDTV műholdról
Jól felbxsztam az agyam. Már elnézést, de ki vagy te, nagyon okos???Honnan veszel ilyen baromságokat? Vagy csak valaki fizet, hogy hülyeségeket beszélj?
Annál a cégnél nem is dolgoznék. Majd' tíz éve foglalkozom műholdas távközléssel, elismerve a szakmában, elhiheted, tudom, melyik az a cég vagy projekt, ahol helyem van vagy lehetőséget látok a jövőre nézve.
A fxszom tele van azzal, hogy egy-két jólinformált vadbarom, akinek a televíziózási iparág csak a saját tévékészülékét jelenti, előáll a nagy tutival és amellett, hogy dehonesztál, ráadásul csak hülyeségeket beszél.
Jó egészséget, várom a további hozzászólásokat, amint az ápolók megengedik.
Vaczkó Károly
műszaki igazgató
HD Platform Kft.
T. Vaczkó Károly
műszaki igazgató
Ez aztán a marketing!
Csak így tovább!
Zene 1: Philips CD 940 mod- Soner DAC - Soner integrál- CAV DP880 mod - hiVox kábelek - Alces 4 - RD3 demagnetizáló
Zene 2: Oppo DV 980H-Lupus S-Scrofa M-Forever-KEF Q7 mod- Libra alátátétek -Alces 3
Film: Dune BD 3.0/Denon DVD 3910 - Toshiba MT 500/Panasonic P50 ST - Rotel RSX 972
Zene 2: Oppo DV 980H-Lupus S-Scrofa M-Forever-KEF Q7 mod- Libra alátátétek -Alces 3
Film: Dune BD 3.0/Denon DVD 3910 - Toshiba MT 500/Panasonic P50 ST - Rotel RSX 972
HDTV műholdról
Adok lehetőséget az újrakezdéshez.
n38778 (Vaczkó Károly műszaki igazgató HD Platform Kft.) első építőjellegű hozzászólását törlöm.
Törlés indoka az előző hozzászólásom beidézett részéből szerintem kivehető.
KÉTBÉ
ATC Jászberény, 30/6362061
Bemutatóterem
ATC Webáruház
HDTV műholdról
Nem szabad beugrani a HelloHd előfizetésbe.Nagyon gyenge és az is marad mivel nem tudta megvenni a többi adó sugárzására a jogokat.Max 1 évet adok és vége a cégnek.mellesleg az új infóim szerint a UPC szeptembertől már a hűholdon is sugározza hd adóit.
Jól felbxsztam az agyam. Már elnézést, de ki vagy te, nagyon okos???
Honnan veszel ilyen baromságokat? Vagy csak valaki fizet, hogy hülyeségeket beszélj?
Annál a cégnél nem is dolgoznék. Majd' tíz éve foglalkozom műholdas távközléssel, elismerve a szakmában, elhiheted, tudom, melyik az a cég vagy projekt, ahol helyem van vagy lehetőséget látok a jövőre nézve.
A fxszom tele van azzal, hogy egy-két jólinformált vadbarom, akinek a televíziózási iparág csak a saját tévékészülékét jelenti, előáll a nagy tutival és amellett, hogy dehonesztál, ráadásul csak hülyeségeket beszél.
Jó egészséget, várom a további hozzászólásokat, amint az ápolók megengedik.
Vaczkó Károly
műszaki igazgató
HD Platform Kft.
T. Vaczkó Károly
műszaki igazgató
Köszönjük a tartalmas beköszöntőt.
Felhívnám a figyelmedet az érveléseid szalonképesebb elővezetésére.
Gondolom az általad képviselt cég alkalmaz más módszereket is a meggyőzésre.
KÉTBÉ
ATC Jászberény, 30/6362061
Bemutatóterem
ATC Webáruház
HDTV műholdról
Én pont tegnap láttam a hirdetését ennek a cégnek a neten. Tényleg nem sok csatornájuk van még, de nem is ez itt a lényeg. Engem az érdekelne, hogy hagyományos analog televízón lehet ezt a technikát élvezni , vagy hdtv-t kell beszerezni. A másik, mit jelent a hirdetésben az a kitétel, hogy a hagyományos televízió műsorokat is kiváló minőségben sugározzák. Most nem idetartozik, nem is a HelloHD -nek címezem a most a mondandómat , csak úgy amazoknak, a többi szolgáltatónak. A hagyományos sugárzás miért nem lehet kiváló minőségű? Analóg és digitális egyaránt. Nekem digitv előfizetésem van, és annak a hang és képminősége egyenlő a fi...gal, de piszok naggyal. Szóval mi az oka annak, hogy a xxI. század elején nincs minőségi tv sugárzás ebben a országban?
HDTV műholdról
Elindult a Hello HDTV teszt adása.Nagyon jó!
Mesélj róla kicsit bővebben, kérlek!
http://www.sat-tv-radio.hu/hello-hd/a-h ... ?Itemid=33 A Nat Geo HD és a Musicmax-ot adták .HUMAX 2000-rel néztem, nemcsak a hd adás volt tökéletes,hanem az SD-jük is nagyon jó volt. A német adók minőségét elérte.Ha ilyen lesz a többi is akkor ez tényleg minőségi szolgaltató lesz.
Előrendeltem a HelloHD-t, mert szerettem volna nézni az Eurosport műsorait.
Május 18-án visszigazolták.
Május 19-én hétfőn telefonáltam, azt mondták a héten telefonálni fog a szerelő időpontegyeztetésre.
A héten nem telefonált a szerelő.
Május 26-án hétfőn telefonáltak az ügyfélszolgálattól, elnézést kérnek, de annyi az igény, hogy csak 2-3 hét múlva fog telefonálni a szerelő időpontegyezetés végett.
Hiába mondtam, hogy szerelni kültéren nem kell, a beltérit üzembe helyezem magam is.
Ezek szerint a Francia teniszbajnokság és a foci EB már elúszott.
HDTV műholdról
Üdv mindenkinek!
Lenne egy kérdésem a szakértőkhöz. Előre is bocs, nem vagyok otthon a témában. Tehát van egy 102 centis LCD-m. Hamarosan új helyre költözöm, ahol semmilyen kábelszolgáltató nem érhető el, de az Olimpiát és a Foci EB-t szeretném HD-ben élvezni.
Le tudnátok írni hogy mire van ehhez szükségem?
Gondolom kell egy parabola antenna, ahhoz valamilyen fej, illetve egy beltéri egység, ami alkalmas a HD adások vételére.
Azt szeretném kérdezni, hogy ma milyen adások vannak, amiket tudok fogni ingyenesen? A Hello HD nem érdekel, olyan megoldásban gondolkodom ahol nincs havidíj, inkább fizetek egyszerre többet a beltéri egységért.
Bocsi csak tényleg nem értek hozzá.
Tehát a kérdésem az hogy tudom nézni a Foci EB-t és az olimpiát HD-ben ingyen vagy sem?
Előre is köszi a választ!
HDTV műholdról
Akkor most tételezzük fel, hogy valaki tényleg HD-ben szeretné az Olimpiát nézni. VAN rá lehetőség, ha a helloHD kiesik?
Állítólag szabad csatorna lesz.
Sajnos én ugy tudom kódolt lesz a Eurosport HD.
De EMU-val megoldható lesz szerintem.
Amugy a képminősége nagyon jó a teszt alatt legalábbis.
Az M2 szabadon adja az olimpiát.
Én ia azt hallottam, hogy az M2 szabadon foghatóan adja majd HD-ben.
A jelenlegi analóg adás helyén lesz és később is lesz majd HD-s műsor.
HDTV műholdról
Akkor most tételezzük fel, hogy valaki tényleg HD-ben szeretné az Olimpiát nézni. VAN rá lehetőség, ha a helloHD kiesik?
Az M2 szabadon adja az olimpiát.
HDTV műholdról
HDTV műholdról
255 millióba kerül az olimpia stúdiója az MTV-nek
Nem baj, ez most jó célra megy.
Az Albacomp fehérvári cég, a belga Alfacam tulajdonosa szintén Fehérvári, de csak a nevében (Gabriel Fehervari idegenbe szakadt hazánkfia).
A cikkből kimaradt egy szó: az Alfacam nem a portugál bajnokságot, hanem a portugáliai európa bajnokságot közvetítette.
HDTV műholdról
255 millióba kerül az olimpia stúdiója az MTV-nek
Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)
HDTV műholdról
Eurosport HD: zajlik a tesztadás és május 25-én indul a HDTV sportműsor
http://www.hazi-mozi.hu/cikkshow.php?cid=1339&aid=2
HDTV műholdról
Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)
HDTV műholdról
Nem szabad beugrani a HelloHd előfizetésbe.Nagyon gyenge és az is marad mivel nem tudta megvenni a többi adó sugárzására a jogokat.Max 1 évet adok és vége a cégnek.
mellesleg az új infóim szerint a UPC szeptembertől már a hűholdon is sugározza hd adóit.
HDTV műholdról
"http://www.nol.hu/cikk/487567/"A szokásos újságírói hozzáértés. Kár is elolvasni ezeket a cikkeket.
"http://www.hellohd.hu/"
Ez lenne a cikk által sugallt "kis híján tucatnyi" HD-adást sugárzó szolgáltatás? Mert ez nem úgy néz ki. Nagyon nem úgy.
Olvastam az árakat.
3 HD csatorna: 7.400/hó, az igen!
Ja és a beugró egy százas.
És ne felejtsd az 1.800 forintos havi rendelkezésre állási díjat sem.
7.400 + 1.800 = 9.200
A vevőkészülék MPEG2-es, tehát semmi másra nem jó, csak amíg a hellohd létezik. Ha csődbe mennek, jól ráfáztál a 100.000 forintos szeméttel.
HDTV műholdról
"http://www.nol.hu/cikk/487567/"A szokásos újságírói hozzáértés. Kár is elolvasni ezeket a cikkeket.
"http://www.hellohd.hu/"
Ez lenne a cikk által sugallt "kis híján tucatnyi" HD-adást sugárzó szolgáltatás? Mert ez nem úgy néz ki. Nagyon nem úgy.
Olvastam az árakat.
3 HD csatorna: 7.400/hó, az igen!
Ja és a beugró egy százas.
És ne felejtsd az 1.800 forintos havi rendelkezésre állási díjat sem.
7.400 + 1.800 = 9.200
HDTV műholdról
Az MM újságjában egy HD hold vevőnél ezt írják
"nézze a pekingi Olimpiát HD minőségben"
Most az a trendi ha majdnem minden HD cucchoz oda írják hogy "ezen lehet majd nézni a zolimpiát"?
Műszaki cucc:
HDTV műholdról
Elvben derék, hogy ilyen is van. Gyakorlatban viszont inkább lehangoló:
- Vajon milyen szervíz ill. garanciális háttér társul ahhoz a beltérihez? Cserekészülék van a javítás idejére? stb.
- Nem szimpatikus a kommunikációjuk: Az exkluzivitás, a prémium minőség inkább az árban, sem mint a szolgáltatásban mutatkozik meg. Még akkor is, ha igazuk van abból a szempontból, hogy az early adopter réteg itt és most nyilván leginkább technológiát vesz, nem pedig tartalmat, azaz nekik a vadlibák röpte vagy Michael Jackson hiperplánban is eladható, feltéve, hogy HD-ben van.
Szerintem sokkal versenyképesebb lenne az ajánlatuk, ha egyrészt kevesebbet kérnének érte (bérelhető beltéri), másrészt nem korlátoznák az FTA-vételt (számomra érthetetlen, miért jó ez nekik).
HDTV műholdról
Vártam má hogy mikor teszik be a helló hd-t
Műszaki cucc:
HDTV műholdról
Az ORF 1 HD mind a 31 foci EB meccset közvetíti az ASTRA műholdról
http://www.hazi-mozi.hu/cikkshow.php?cid=1320&aid=2
HDTV műholdról
Ingyenes HBO HD és Nat geo HD
én is csak hallottam. most szivesen nézném
A NatgeoHD még most kódolatlan, persze angolul.
HDTV műholdról
Ingyenes HBO HD és Nat geo HD
én is csak hallottam. most szivesen nézném
Műszaki cucc:
HDTV műholdról
http://www.sat-tv-radio.hu/hello-hd/a-h ... ?Itemid=33 A Nat Geo HD és a Musicmax-ot adták .HUMAX 2000-rel néztem, nemcsak a hd adás volt tökéletes,hanem az SD-jük is nagyon jó volt. A német adók minőségét elérte.Ha ilyen lesz a többi is akkor ez tényleg minőségi szolgaltató lesz.