Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Blu-Ray lejátszók
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok!
Mikor érkezik a Denon 2500BTCI lejátszó Magyarországra?
Találtam egy oldalt, ahol 349eFt-ért elő lehet rendelni... nem értem. 999 USA dollár a piaci ára. Mi a francért kerülne nálunk 2x annyiba?
Tudtok olyan európai webáruházat, ahonnan normál áron lehetne megrendelni?
köszönöm
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok!
Találtam egy oldalt, ahol 349eFt-ért elő lehet rendelni... nem értem. 999 USA dollár a piaci ára. Mi a francért kerülne nálunk 2x annyiba?
köszönöm
Csak azért mert ez Magyarország. Semmi másért.
Blu-Ray lejátszók
sziasztok. a Ps3nak bluray házimozizáshoz megfelelő a képe? vagy asztali Bluray player jobb?
Király!
Nem kell jobb.
Bár a design nem minden rendszerbe illeszthető be, mint az asztali lajátszók általában.
köszi
Pana 37PV70 Plazma ,LG BP125 BD player , Kenwood Home KRF-V5560D DD/DTS erösitö, SONY SS-FCR 115 hangszóró szett , Neotec KS-1007B 2,5 mm2 hangszóró kábel.
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok!
köszönöm
Blu-Ray lejátszók
sziasztok. a Ps3nak bluray házimozizáshoz megfelelő a képe? vagy asztali Bluray player jobb?
Király!
Nem kell jobb.
Bár a design nem minden rendszerbe illeszthető be, mint az asztali lajátszók általában.
Blu-Ray lejátszók
sziasztok. a Ps3nak bluray házimozizáshoz megfelelő a képe?
megfelelő!
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Blu-Ray lejátszók
Pana 37PV70 Plazma ,LG BP125 BD player , Kenwood Home KRF-V5560D DD/DTS erösitö, SONY SS-FCR 115 hangszóró szett , Neotec KS-1007B 2,5 mm2 hangszóró kábel.
Blu-Ray lejátszók
Hir a Samsung 1500-as játékosrol http://www.hificity.hu/cikk.php?ident=5502 ,a Samsung által javasolt kisker ár: 399 dollár.
Durva is lenne ha több lenne..
Eddiggi lejátszók köüzül ami a legjobb szerintem, az a Sony és a Pioneer.
(bővebben: BDP-s300/S500/S1, BDP LX70/LX70A)
Valamint a Sharp BD lejátszója is nagyon jó cucc, minőségben, sajnos a külseje nagyon ronda... )
Samsunggal sok gond volt, 1000-es, 1400-as szériával legalábbis. És nem csak saját tapasztalatból mondom:)
Bár az 1000-es player leszámíthatjuk, mert az nagyon az "első" lejátszók között volt.
Reméljük az 1500 jobb lesz, bár én a samsungtól mostanában nem várok sokat se TV, se lejátszó téren.
Módosítás:
A Pana 30-as szérájához még nem volt szerencsém, szerintem az sem lehet rossz. Ha valakinek van tapasztalata vele, írhatna:)
Az első lejátszójuk, a 10-es, jó lejátszó, csak hát 24p nuku... Ami azért nem árt, főleg plazmáknál.
Blu-Ray lejátszók
Hir a Samsung 1500-as játékosrol http://www.hificity.hu/cikk.php?ident=5502 ,a Samsung által javasolt kisker ár: 399 dollár.
Durva is lenne ha több lenne..
Eddiggi lejátszók köüzül ami a legjobb szerintem, az a Sony és a Pioneer.
(bővebben: BDP-s300/S500/S1, BDP LX70/LX70A)
Valamint a Sharp BD lejátszója is nagyon jó cucc, minőségben, sajnos a külseje nagyon ronda... )
Samsunggal sok gond volt, 1000-es, 1400-as szériával legalábbis. És nem csak saját tapasztalatból mondom:)
Bár az 1000-es player leszámíthatjuk, mert az nagyon az "első" lejátszók között volt.
Reméljük az 1500 jobb lesz, bár én a samsungtól mostanában nem várok sokat se TV, se lejátszó téren.
Blu-Ray lejátszók
PD F30, Panasonic pt at 5000 / Oppo bdp95 / Lexicon rv5 / Jamo D600
Blu-Ray lejátszók
A BD-nél lesz végleges profil, vagy mindíg lesz új? Mert akkor fél évente új készülék kell majd
Egyelőre a 3.0-ig látunk, utána ki tudja...
ez egy farkába harapó kígyó, nem hiszem el, hogy nem lehet egy végleges szabványt kitalálni
Igazad van. Mi lesz a 3.0-ban, ami nincs a 2esben? És miért nem tudták belerakni? Sztem direkt csinálják. Had vegyenek az emberek fél évente új lejátszót
amúgy az extrás baromságok(kiráz a hideg, amikor egy 2 órás filmet 8 lemezes dobozban adnak ki 2345 óra sz@rral ) nem érdekelnek, hogy ezeket kezeli esetleg egy lejátszó, az sem érdekel, de hogy veszek egy lejátszót, és 3 év múlva veszek hozzá egy lemezt és nem tudom megnézni a filmet, na az már b@szná a csőrömet
Teljesen igazad van a sok extra baromsággal kapcsolatban.
- oriza triznyák
- V.I.P.
Blu-Ray lejátszók
A BD-nél lesz végleges profil, vagy mindíg lesz új? Mert akkor fél évente új készülék kell majd
ez egy farkába harapó kígyó, nem hiszem el, hogy nem lehet egy végleges szabványt kitalálni
Igazad van. Mi lesz a 3.0-ban, ami nincs a 2esben? És miért nem tudták belerakni? Sztem direkt csinálják. Had vegyenek az emberek fél évente új lejátszót
amúgy az extrás baromságok(kiráz a hideg, amikor egy 2 órás filmet 8 lemezes dobozban adnak ki 2345 óra sz@rral ) nem érdekelnek, hogy ezeket kezeli esetleg egy lejátszó, az sem érdekel, de hogy veszek egy lejátszót, és 3 év múlva veszek hozzá egy lemezt és nem tudom megnézni a filmet, na az már b@szná a csőrömet
Blu-Ray lejátszók
Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)
- oriza triznyák
- V.I.P.
Blu-Ray lejátszók
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11003
- Kapcsolat:
Blu-Ray lejátszók
Blu-Ray lejátszók
A Samsung mikor fog kiadni új playert? mert az 1400-as sztem már "öreg"A BD-nél lesz végleges profil, vagy mindíg lesz új? Mert akkor fél évente új készülék kell majd
Júniusra igérik 1500-as tipusjelzéssel http://www.blu-ray.com/players/players. ... show=specs ,hogy mikor lesz végleges profil azt sajnos nem tudom ez is csak 1.1es
PD F30, Panasonic pt at 5000 / Oppo bdp95 / Lexicon rv5 / Jamo D600
Blu-Ray lejátszók
A Samsung mikor fog kiadni új playert? mert az 1400-as sztem már "öreg"
Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11003
- Kapcsolat:
Blu-Ray lejátszók
Pana BD playerDMP-BD30 BD profil 1.1!
Nekem úgy rémlik hogy már újabb profil is van nem?
De bizony: 2.0 Live
Ezt jelenleg csak a PS3 támogatja. A Panasonic nyáron megjelenő BD50 playere lesz a következő.
Blu-Ray lejátszók
A sendit-en kívül jó áron van Britanniából lemez www.movietyme.com és www.thehut.com oldalakon. Az elsőn a szállítási díj már benne van az árban, a másodikon a szállítási díj csak 0,99Font/db.
Blu-Ray lejátszók
Egy holland http://www.stegen.com/index.php/cPath/2 ... ebc7960dfb és egy svéd http://www.dvdirect.net/ cég kínál kiteket a lejátszók multirégióssá alakításához, de kínálják a már átalakított új készúlékeket is, továbbá vállalják a már meglévő átszerelését. Ár szempontjából a kit (cca 22.000,-Ft) a legkedvezőbb.
Blu-Ray lejátszók
És ami még sajnálatosabb, a Pio őszi új playere is csak 1.1
Blu-Ray lejátszók
Blu-Ray lejátszók
Pana BD player
DMP-BD30 BD profil 1.1!
Műszaki cucc:
Blu-Ray lejátszók
toshibának volt assszem merevlemezes hd-dvd felvevője, de az porba hullott a blu-ray győzelmével...
Egy sima lejátszó nekem nem elég.
Amig ki nem költöztünk,előtte rengeteg filmet felvettem előre a tv műsorok közül és utólag néztem meg.
rüheltem,hogy egy film 3 órahosszáig tart a reklámok miatt.
ha lesznek olcsóbban ilyen felveveők,akkor biztosan lecserélem a mostani piot,de addig nem.
Nagyon drága volt.
A tv-m az már full HD-s,de jelenleg nem sok értelme van ennek.
Tényleg, kint sok HD csatorna van?
Rap és mozi, az a jó
AteeG-nek az való!
Blu-Ray lejátszók
toshibának volt assszem merevlemezes hd-dvd felvevője, de az porba hullott a blu-ray győzelmével...
Egy sima lejátszó nekem nem elég.
Amig ki nem költöztünk,előtte rengeteg filmet felvettem előre a tv műsorok közül és utólag néztem meg.
rüheltem,hogy egy film 3 órahosszáig tart a reklámok miatt.
ha lesznek olcsóbban ilyen felveveők,akkor biztosan lecserélem a mostani piot,de addig nem.
Nagyon drága volt.
A tv-m az már full HD-s,de jelenleg nem sok értelme van ennek.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/