Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Blu-Ray lejátszók
Blu-Ray lejátszók
Köszi, már megtörtént. Sajnos már letette a lantot...
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok!
Pioneer BDP-140 okosításában (CFW) tud segíteni valaki?
Köszi, üdv: Gábor
Írj robi-k -nak.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok!
Pioneer BDP-140 okosításában (CFW) tud segíteni valaki?
Köszi, üdv: Gábor
Blu-Ray lejátszók
Tegnap megjött a lejátszó, ki is próbáltam. DVD-nél mindegy, hogy milyen régiókódú, simán lejátssza. BD-nél meg a főmenünél kell megnyomni az 1, 2, 3 gombok valamelyikét, azzal kell váltani az A, B és C régió között. De nem kell minden lemez előtt megnyomni a gombot, megjegyzi az utolsó beállítást és olyan régiósként működik. Tehát simán működik B régiósként a lejátszó, csak akkor kell váltani, ha A régiós lemezt rakok bele, utána meg vissza. Kipróbáltam A és B régiós lemezekkel is és 1-es, 2-es régiós DVD-kkel is. Mindent szépen lejátszik.
Két dolog nem tetszik. A lejátszó elején nincs kijelző, nem látszik, hogy hol tart a lejátszás. Az eddigi lejátszómnál megszoktam, hogy csak ránézek az elejére, és látom az időt. Eddig is Panasonic lejátszóm volt. A mostaninak is majdnem ugyanolyan a távirányítója. A réginél külön van Top menü és Pop Up menü gomb. Ennél a külön Pop Up menü gombot megszüntették, helyére Netflix gomb került. És van egy Top/Pop Up menü gomb. De ha megnyomom, akkor csak a sima menü jön be, a Pop Up menüt nem sikerült előcsalnom ezzel a gombbal. Csak úgy sikerült a Pop Up menüt elérnem, hogy az Options gombot megnyomom, és ott a legalsó lehetőség a Pop Up menü. De az több gombnyomás, nemcsak egy. De kipróbáltam a régi lejátszóm távirányítóját is, azzal is működik ez a készülék. És annak a Pop Up menü gombjára elő is jön a Pop Up menü. Úgyhogy el is csomagoltam az új távirányítót, és a régivel használom. Más bajom nincs ezzel a lejátszóval, csak ezt a két negatívumot tudom kiemelni. Nem bántam meg, hogy megvettem. Ezen kívül elégedett vagyok vele.
Gratulálok az új szerzeményhez!
Ezen a készüléken látszik, hogy mi a különbség a DVD lejátszók régiómentessége és a blu-ray lejátszók multirégiója között.
A Pana 270 egy belépő szintű készülék, az ilyenekről más gyártók is lespórolják a kijelzőt, helyette egy gombnyomással a képernyőre rakhatod ki az információkat, amit a következő gombnyomással le is törölhetsz.
A Netflix most jön be Mo-ra és sokan most vetik bele magukat. Az ilyen felhasználóknak többet ér egy közvetlen Netflix gomb, mint a PopUp menüé.
Blu-Ray lejátszók
Milyen típus? Majd írj róla.
Tegnap megjött a lejátszó, ki is próbáltam. DVD-nél mindegy, hogy milyen régiókódú, simán lejátssza. BD-nél meg a főmenünél kell megnyomni az 1, 2, 3 gombok valamelyikét, azzal kell váltani az A, B és C régió között. De nem kell minden lemez előtt megnyomni a gombot, megjegyzi az utolsó beállítást és olyan régiósként működik. Tehát simán működik B régiósként a lejátszó, csak akkor kell váltani, ha A régiós lemezt rakok bele, utána meg vissza. Kipróbáltam A és B régiós lemezekkel is és 1-es, 2-es régiós DVD-kkel is. Mindent szépen lejátszik.
Két dolog nem tetszik. A lejátszó elején nincs kijelző, nem látszik, hogy hol tart a lejátszás. Az eddigi lejátszómnál megszoktam, hogy csak ránézek az elejére, és látom az időt. Eddig is Panasonic lejátszóm volt. A mostaninak is majdnem ugyanolyan a távirányítója. A réginél külön van Top menü és Pop Up menü gomb. Ennél a külön Pop Up menü gombot megszüntették, helyére Netflix gomb került. És van egy Top/Pop Up menü gomb. De ha megnyomom, akkor csak a sima menü jön be, a Pop Up menüt nem sikerült előcsalnom ezzel a gombbal. Csak úgy sikerült a Pop Up menüt elérnem, hogy az Options gombot megnyomom, és ott a legalsó lehetőség a Pop Up menü. De az több gombnyomás, nemcsak egy. De kipróbáltam a régi lejátszóm távirányítóját is, azzal is működik ez a készülék. És annak a Pop Up menü gombjára elő is jön a Pop Up menü. Úgyhogy el is csomagoltam az új távirányítót, és a régivel használom. Más bajom nincs ezzel a lejátszóval, csak ezt a két negatívumot tudom kiemelni. Nem bántam meg, hogy megvettem. Ezen kívül elégedett vagyok vele.
Blu-Ray lejátszók
Panasonic DMP-BDT270 multirégiósat rendeltem. Majd írok, ha ideér. Néztem a csomag nyomkövetést. Péntek este adták fel valahol Angliában, tegnap este Németországban volt a csomag. Remélem, hogy holnap vagy holnapután megkapom. Akkor majd letesztelem A régiós BD-kkel és egyes régiós DVD-vel is.
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok!
Nem tud valaki magyar használati útmutatót ehhez a termékhez?
MED600X3D
Nincs meg a reg kártya
Blu-Ray lejátszók
Pénteken rendeltem egy multirégiós lejátszót, úton van ide.
Blu-Ray lejátszók
De rengeteg régiómentes lejátszó van - csak DVD-re igaz ez a kijelentés (0 régió beállítás). BD esetében nincs régiófüggetlen beállítás (a BD szabvány nem engedi), vagy A, vagy B vagy C régió közül kell választani multiregion lejátszó esetében a menüben.
Pénteken rendeltem egy multirégiós lejátszót, úton van ide.
Blu-Ray lejátszók
De rengeteg régiómentes lejátszó van - csak DVD-re igaz ez a kijelentés (0 régió beállítás). BD esetében nincs régiófüggetlen beállítás (a BD szabvány nem engedi), vagy A, vagy B vagy C régió közül kell választani multiregion lejátszó esetében a menüben.
Akkor legyen multiregion, a célnak az is megfelel.
- robi-k
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 168
Blu-Ray lejátszók
Blu-Ray lejátszók
Segítséget szeretnék kérni. Halódik a mostani BD lejátszóm, ezért másikat kell vennem. De ha már újat veszek, akkor olyan kellene, amivel A régióst is le tudok játszani. Vagy arra gondoltam, hogy veszek a német Amazonról valamilyen régiófüggetlen lejátszót, vagy pedig vennék itthon egy B régiósat és Amerikából egy A régiósat mellé. De néztem az amerikai Amazont, ők nem szállítanak ide hozzánk elektronikai cikkeket. A kanadai sem. Tehát valahonnan máshonnan kellene rendelnem, ha úgy döntenék, hogy két lejátszót veszek. Tud valaki közületek olyan webáruházakat mondani, ami árul A régiós lejátszókat és szállít is hozzánk?
És mit ajánlotok? Inkább vegyek külön egy A régiósat és külön egy B régiósat, vagy pedig vegyek egy régiófüggetlen lejátszót?
Nem az Amazon szállít vagy nem szállít, hanem a rajta hirdető eladó.
Ha belépsz az Amazonra, rákeresel a BD lejátszókra, akkor a bal oldali oszlopban kiválasztod azt, hogy Internationaler Versand (Was ist das?) AmazonGlobal bestellbar ami szépen rászűr a Mo-ra is küldő eladókra.
De rengeteg régiómentes lejátszó van az eBay-en (szintén van német is) és az AliExpressen is.
- robi-k
- Kezdő Fórumlakó
Blu-Ray lejátszók
Segítséget szeretnék kérni. .... Inkább vegyek külön egy A régiósat és külön egy B régiósat, vagy pedig vegyek egy régiófüggetlen lejátszót?
Több olyan BD lejátszó is van, aminél feltört FW-vel a menüben be kehet állítani a kívánt régiót.
Blu-Ray lejátszók
Segítséget szeretnék kérni. Halódik a mostani BD lejátszóm, ezért másikat kell vennem. De ha már újat veszek, akkor olyan kellene, amivel A régióst is le tudok játszani. Vagy arra gondoltam, hogy veszek a német Amazonról valamilyen régiófüggetlen lejátszót, vagy pedig vennék itthon egy B régiósat és Amerikából egy A régiósat mellé. De néztem az amerikai Amazont, ők nem szállítanak ide hozzánk elektronikai cikkeket. A kanadai sem. Tehát valahonnan máshonnan kellene rendelnem, ha úgy döntenék, hogy két lejátszót veszek. Tud valaki közületek olyan webáruházakat mondani, ami árul A régiós lejátszókat és szállít is hozzánk?
És mit ajánlotok? Inkább vegyek külön egy A régiósat és külön egy B régiósat, vagy pedig vegyek egy régiófüggetlen lejátszót?
- robi-k
- Kezdő Fórumlakó
Blu-Ray lejátszók
Ez az opponál nem megoldható?
Minek? Felesleges.
Az BDP-10X-hez készített MediaControll app sokkal jobb, mint ilyen borítók készítésével bajlódni. Én sem a Dune-n, sem a Popcorn-on, sem a piónál nem használtam a jukebox-ot, nekem értékésebb az időm, mint hogy ilyenre pazaroljam.
Blu-Ray lejátszók
Ez az opponál nem megoldható?
- robi-k
- Kezdő Fórumlakó
Blu-Ray lejátszók
Pio lejátszóknál ezt sikerült megoldani, bár az is csak 2 évjárat volt.
Ez pontatlan. Pió-nál külső prorammal (MovieJukebax) kell elkészíteni a katalógust, a pió csak beolvassal az xml-ben lévő listát.
Blu-Ray lejátszók
Ez nem olyan egyszerű. Egyrészt nincs hely a flash memóriában a jukebox programkódnak,másrészt teljesen át kell írni a firmware-t, ami iszonyú munka.
Pio lejátszóknál ezt sikerült megoldani, bár az is csak 2 évjárat volt.
Blu-Ray lejátszók
Két dolog miatt érdekelt volna ez a cfw frissítés. Egyik ez a jukeboxos dolog miatt,a másik a bd lejátszás. Lehet jobban járok egy A400 popocornal,amit 50000 körül már lehet venni és megvan oldva minkét dolog. Alig kerül többe,mint a 35-40 ezres oppo cfw frissítése.
Melyik a jobb vélasztás?
- robi-k
- Kezdő Fórumlakó
Blu-Ray lejátszók
Jól nézne ki ez a felület az oppon is.
Ez nem olyan egyszerű. Egyrészt nincs hely a flash memóriában a jukebox programkódnak,másrészt teljesen át kell írni a firmware-t, ami iszonyú munka.
A CFW olcsóbb, mint 40eFt, bár nem sokkal.
Blu-Ray lejátszók
Olvastam itt valahol,hogy az oppora 40.000Ft körül van a cfw frissítés. Ez igaz?
Blu-Ray lejátszók
Jól nézne ki ez a felület az oppon is.
- robi-k
- Kezdő Fórumlakó
Blu-Ray lejátszók
Van olyan frissítés Oppo 105-re,ami képes erre?
Nincs. És nem is lesz. Van viszont jól használható MediaControll app.
Blu-Ray lejátszók
Van olyan frissítés Oppo 105-re,ami képes erre?
- robi-k
- Kezdő Fórumlakó
Blu-Ray lejátszók
Oppo 105D-m van. Sajnos a Netflix nem megy rajta, pedig kene mennie.
Probalkozott vele valaki mas is? Otlet, javaslat?
Nálam tökéletesen működik a Netflix (CFW-vel).
Az alábbiakat nézd meg:
- hálózat beállítása: látja-e az OPPO a netet, ha pl. kézzel állítod be a hálózati paramétereket, akkor figyelj a helyen DNS címek beállítására;
- ha rendben van a hálózati beállítás, akkor indítsd el a youtube-t, ha jól működik, akkor lépj ki és indísd el a Netflix-et. A Netflix-ben lépj be a saját azonosító adataiddal, és voala, már használhatod is.
- ha a youtube sem megy, akkor az OPPO valami hálózati beállítási hiba vagy korlát miatt nem működik (pl. a routeren IP cím szűrés vagy tűzfal van beállítva, és nem engedi ki az OPPO-t a világhálóra).