Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Blu-Ray lejátszók

bean
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: bean »

Sziasztok.

Kérnék egy kis segítséget.
Szeretnék venni egy BD lejátszót, de túl sok pénzem nincsen rá.
Max 15.000ft tudok rászánni, használtra gondoltam, nem kell, hogy külső merevlemezről játszón filmeket, mert erre van Popcorn-om, egyszwerüen csak ebben az árban legyen szép képe és stabilan játsza a BD lemezeket.
Bármilyen tanácsot szívesen veszek.

Köszönöm

djwinyo
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 11

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: djwinyo »

Sziasztok! Szerintetek melyik smart blue-ray lejátszó a jobb választás philips bdp7700 (30ezerért) vagy samsung BD-F6500 (25ért)??  Sürgős lenne!!! Köszi Gábor

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

van egy LG BD 550 bluray lejátszóm amely elromlott ha berakok egy dvd lemezt nem pörög fel, nem olvassa be. mechanikai hiba lehet. gari lejárt. van erre szerviz illetve érdemes ezzel foglalkozni?
köszi

Van LG márkaszervíz sok városban. Kérdés, hogy mennyit és a javíttatás.
A másik fórumon 12 ezerért nem tudnak egy BD550-est eladni, ha a tied nem tisztítható, hanem futóműcserés lesz, akkor bőven megduplázza az árát.
Akkor már jobban jársz, ha megveszed a másikat használtan. http://www.avforum.hu/index.php?showtopic=12539
Vagy elfelejted ezt a típust és veszel egy újat.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

murray
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: murray »

van egy LG BD 550 bluray lejátszóm amely elromlott ha berakok egy dvd lemezt nem pörög fel, nem olvassa be. mechanikai hiba lehet. gari lejárt. van erre szerviz illetve érdemes ezzel foglalkozni?
köszi

Pana 37PV70 Plazma ,LG BP125 BD player , Kenwood Home KRF-V5560D DD/DTS erösitö, SONY SS-FCR 115 hangszóró szett , Neotec KS-1007B 2,5 mm2 hangszóró kábel.

Groszberger
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 5

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: Groszberger »

Én dobtam egy üzit, a fórumtársnak, hogy van egy HK 30-om eladó,(jólárasítva), de semmi reakció...

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Sziasztok!

Szeretnék kérni egy kis segítséget. Blu-Ray pörgentyű vásárlását tervezem (egyébként TV-vel egybekötve, de ez most talán mellékes).

Mivel több komponensem is H/K és eléggé meg vagyok velük elégedve, ezért azt terveztem, hogy a leendő játékos is H/K lesz. Namost az egyetlen ami szóba jöhetett (jelenleg) az a BDT-30-as volt. Csakhogy ez egy viszonylag régebbi gép, és OK, hogy akkor ez az ár még úgy ahogy elfogadható volt (talán), de manapság szerintem túlságosan sokba kerül. Ezért kinéztem helyette egy Panasonic DMP-BDT220 EG-t, ami sokkal-sokkal többet tud, ráadásul nagyon sok helyen, fórumon igen dicsérően szólnak róla (pl. 2012-es legjobb ár/érték arányú lejátszója stb. stb.).
A pana kb. 40-45 között mozoghat. A H/K ezzel szemben kb. 90. Viszont kezdett lemenni az ára, ráadásul az egyik kereskedő akcióban most 59990-ért árulja (újonnan, garanciával stb.).

Namost az lenne a kérdésem, hogy a H/K megérné-e azt a plusz 15-18 ezret, úgy hogy sokkal kevesebbet tud? Nyílván, ha az a kérdés, hogy kellenének-e a plusz szolgáltatások, akkor értelem szerűen nem, de mivel eddig is meg tudtam oldani azokat a dolgokat amiket a Pana tud (pl.: wifi, mkv), akkor a H/K jobb minőségűbb képet és hangot ad-e hogy érdemes legyen azt választani? Meg hát ugye sokkal jobban is passzolna a többi H/K komponensemhez   -> de mondjuk a TV meg Pana lesz, így nem lenne elveszve a másik sem

Előre is köszi a segítségeket!

Szerintem nem jobb a képe a h/k-ak, mint a Panának. A hangja is inkább csak audio CD-n lehet jobb, már ha ez szempont nálad.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

notleg
Isten Hozott! :)

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: notleg »

Sziasztok!

Szeretnék kérni egy kis segítséget. Blu-Ray pörgentyű vásárlását tervezem (egyébként TV-vel egybekötve, de ez most talán mellékes).

Mivel több komponensem is H/K és eléggé meg vagyok velük elégedve, ezért azt terveztem, hogy a leendő játékos is H/K lesz. Namost az egyetlen ami szóba jöhetett (jelenleg) az a BDT-30-as volt. Csakhogy ez egy viszonylag régebbi gép, és OK, hogy akkor ez az ár még úgy ahogy elfogadható volt (talán), de manapság szerintem túlságosan sokba kerül. Ezért kinéztem helyette egy Panasonic DMP-BDT220 EG-t, ami sokkal-sokkal többet tud, ráadásul nagyon sok helyen, fórumon igen dicsérően szólnak róla (pl. 2012-es legjobb ár/érték arányú lejátszója stb. stb.).
A pana kb. 40-45 között mozoghat. A H/K ezzel szemben kb. 90. Viszont kezdett lemenni az ára, ráadásul az egyik kereskedő akcióban most 59990-ért árulja (újonnan, garanciával stb.).

Namost az lenne a kérdésem, hogy a H/K megérné-e azt a plusz 15-18 ezret, úgy hogy sokkal kevesebbet tud? Nyílván, ha az a kérdés, hogy kellenének-e a plusz szolgáltatások, akkor értelem szerűen nem, de mivel eddig is meg tudtam oldani azokat a dolgokat amiket a Pana tud (pl.: wifi, mkv), akkor a H/K jobb minőségűbb képet és hangot ad-e hogy érdemes legyen azt választani? Meg hát ugye sokkal jobban is passzolna a többi H/K komponensemhez   -> de mondjuk a TV meg Pana lesz, így nem lenne elveszve a másik sem

Előre is köszi a segítségeket!

sting 2

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: sting 2 »

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy mennyire szépen játssza le a zenei cd-ket egy új közepes minőségű bluray lejátszó? Most cd lejátszóm van, de akarok venni bluray-t, kiváncsi vagyok, helyettesíthető lenne-e a régi HK cd lejátszóm egy új blurayjel.
Mit gondoltok?
Köszi előre is!

Szia.

Szerintem igen.
Nyilván nem ugyanaz de, ha belegondolunk hogy mit tud manapság egy jobb BD Player (Usb, Flac, BD, MKV, stb..) és szemben állítjuk egy " csak " CD pörgettyűvel, és ez alapján nézzük meg milyen is a hangjuk ugyanazon sztereó vason, hát , nálam nem lenne kétséges a döntés.
Nem minden a jó hang, legalább is nem minden esetben.
Az élet rövid, kísérletezni meg kötelező!

pvil
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 40

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: pvil »

Sziasztok!

Amennyiben van itt a fórumot olvasók között olyan aki használja az alábbi készüléket, írjon már nekem egy P.Ü-et,

SAMSUNG BD-D 6500 blu ray , lenne egy pár kérdésem!

Köszönettel: pvil

csoma
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 119

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: csoma »

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy mennyire szépen játssza le a zenei cd-ket egy új közepes minőségű bluray lejátszó? Most cd lejátszóm van, de akarok venni bluray-t, kiváncsi vagyok, helyettesíthető lenne-e a régi HK cd lejátszóm egy új blurayjel.
Mit gondoltok?
Köszi előre is!

balu75
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 1

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: balu75 »

DENON BDP-1611UD esetében érdemes firmware-t frissíteni? 2012. éve elején gyártódott.

Felajánlotta a frissítési lehetőséget, bár még nem frissítettem le.

Mennyivel fog többet/kevesebbet tudni, vagy változni ha lefrissítem?

PITYU66
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 3

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: PITYU66 »

Sziasztok!

Egy kis segítségre volna szükségem, a közeljövőben le szeretném cserélni a jelenlegi BD játékosomat egy korszerűbb jobb minőségű lejátszóra. Van is egy pár darab, ami szóba jöhetne először is mutatnám őket: Pioneer BDP-450 http://www.argep.hu/...ct_2096292.html Panasonic DMP-BDT500 http://www.argep.hu/...ct_1892963.html .Esetleg ha találnék használt, magyar garanciával rendelkező gépet akkor még ez a kettő is szóba jöhetne(erre azért kicsi esélyt látok) Pioneer BDP-LX55http://www.argep.hu/...ct_1800671.htmlCambridge Audio 651BD 3D http://www.netdepo.h...-2841.html/hun/ Ami fontos volna az a 2db hdmi kiment, persze ezek a készülékek rendelkeznek vele csak nem is egy leírásban találkoztam azzal, hogy az egyik hdmi kimenet dedikáltan a hangnak készült. Akkor ezt értsem úgy, hogy bármit csinálok csak az egyik kimenet ad ki képet és hangot, amíg a másik csak hangot képes továbbítani?! Tonyka barátomnak Oppo-ja van, az ki tudja adni mind két kimeneten mind a hangot, mind a képet. Nekem az egyik hdmi menne a tv-be, míg a másik az erősítőbe és az továbbítaná a jelet a projektornak. Ami még fontos volna az a minél jobb hang és képminőség mind 2 és 3D-ben, illetve minél több formátum lejátszása mind usb-ről mind lemezről. Ha esetleg pluszba még zenélgetni is tud a mozi mellet hát az sem volna hátrány, bár a mozi a fontosabb, zenén pedig leginkább elektronikus zenéket szoktam hallgatni. Tehát ha bárkinek van tapasztalata, véleménye az adott készülékekről azt szívesen venném, ha megosztaná velem akár itt, vagy privátban.

Szia!

Talán 1 hónapja vettem LX-55-t, használtan 3 év garival 80K volt. (4 hónapos) Egy Samsung blu ray-t és egy Pio LX 50- váltottam ki vele. Az LX 55 nagyon szuper kis játékos, nagyon sok beállítási lehetőséggel. Amit a tesztben írnak róla az fedi a valóságot. Ha viszont zenére is akarod használni akkor azt tudom mondani, hogy az az LX50 nyomába se ér. (sajnos) Ha viszont a film az elsődleges, akkor LX 55-ben nem fogsz csalódni.

terminátor76
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 45

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: terminátor76 »

Sziasztok!

Egy kis segítségre volna szükségem, a közeljövőben le szeretném cserélni a jelenlegi BD játékosomat egy korszerűbb jobb minőségű lejátszóra. Van is egy pár darab, ami szóba jöhetne először is mutatnám őket: Pioneer BDP-450 http://www.argep.hu/product_2096292.html Panasonic DMP-BDT500 http://www.argep.hu/product_1892963.html .Esetleg ha találnék használt, magyar garanciával rendelkező gépet akkor még ez a kettő is szóba jöhetne(erre azért kicsi esélyt látok) Pioneer BDP-LX55http://www.argep.hu/product_1800671.htmlCambridge Audio 651BD 3D http://www.netdepo.hu/cambridge-audio-6 ... .html/hun/ Ami fontos volna az a 2db hdmi kiment, persze ezek a készülékek rendelkeznek vele csak nem is egy leírásban találkoztam azzal, hogy az egyik hdmi kimenet dedikáltan a hangnak készült. Akkor ezt értsem úgy, hogy bármit csinálok csak az egyik kimenet ad ki képet és hangot, amíg a másik csak hangot képes továbbítani?! Tonyka barátomnak Oppo-ja van, az ki tudja adni mind két kimeneten mind a hangot, mind a képet. Nekem az egyik hdmi menne a tv-be, míg a másik az erősítőbe és az továbbítaná a jelet a projektornak. Ami még fontos volna az a minél jobb hang és képminőség mind 2 és 3D-ben, illetve minél több formátum lejátszása mind usb-ről mind lemezről. Ha esetleg pluszba még zenélgetni is tud a mozi mellet hát az sem volna hátrány, bár a mozi a fontosabb, zenén pedig leginkább elektronikus zenéket szoktam hallgatni. Tehát ha bárkinek van tapasztalata, véleménye az adott készülékekről azt szívesen venném, ha megosztaná velem akár itt, vagy privátban.

badwater

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: badwater »

Van-e arról valami infó, tapasztalat, hogy a jitter milyen hatással van a blu ray lejátszók képminőségére ?

geller
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 43

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: geller »

Tudna valaki segíteni, hogy USA-tól közelebb hol lehetne beszerzni BDP-93-hoz a NuForce upgradet, valamint ha ezt kicserélem, nem jár-e garancia elvesztésével?
Forrás:OPPO BDP-93(NuForce upgrade) / Denon DCD 1450AR / S.M.S.L SD-9
DAC : Eversolo DAC Z6Erősítő : Copland CSA28 Mozi  Emotiva UMC-200/Emotiva UPA-700
Front/sztereó: ELAC FS 68.2 Center: ELAC CC 61.2 Surround: Monitor Audio M4 Sub:Mission
Kábelek:  Valhalla/Hydrasound

sting 2

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: sting 2 »

Pioneer Lx 54 vagy 440- 450 a jobb valasztas hosszu tavra ? , ha a felhasznalasi terulet csak :

Ritkan lemezes film - havi 2-3 db
Ritkan hatter jelleggel , flac zene
Ritkan hatter jelleggel - lemezes zene.

Felszamolom a sztereot , de nem bannam ha lenne utana valami oszver megoldas.

Szóval mi a "szegények Oppo-ja" ?

badwater

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: badwater »

MF M1 DAC-hoz keresnék futóművet. Mit ajánlanátok egyáltalán kipróbálásra ?
A keret max. 50-60e.

Vendég

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Így van, de ezek az "új" LG Bd-k sajnos nem blokkolják a CINAVIA-s védelmet (audiosáv letiltása kb. 20 perc lejátszás után). Ezt is vedd figyelembe.

Igen?
Ezt nem tudtam, f@sza, akkor ilyet sem veszek.
Akkor marad a Bd570, vagy a Pioneer BDP-150

nagyt
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: nagyt »

Az igaz, hogy az LGBP420 és a BP620 között csak a különbség az, hogy a 620-ban van wifi?

Thx

Így van, de ezek az "új" LG Bd-k sajnos nem blokkolják a CINAVIA-s védelmet (audiosáv letiltása kb. 20 perc lejátszás után). Ezt is vedd figyelembe.
Na igen !

nagyt
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: nagyt »

Hello!

Mondjatok egy olcsó BD játékost, amelyik nem veszi feigyelembe Cinavia védelmet!
Na igen !

Dr Tony
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 29

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: Dr Tony »

Szia,itt a kérdésedre találsz választ. http://www.avforum.hu/index.php?showtopic=11428
felszámolva

laikuss
Értékelés: 1

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: laikuss »

Sziasztok

Főleg Pioneer BDP-140/150/440 tulajdonosoktól kérdezem.
Ráakadtam egy orosz oldalon modosított FW-ekre amelyek bővitik a készülékek lehetőségeit(Meghajtó támogatás 3 tb, drive ext2/3/4, stb.)
Mármost azoktól szeretném kérdezni akik frissítettek ezekre, hogy pontosan hogyan kell ezt elvégezni, mert mintha az oroszból azt vettem volna ki, hogy eltér a menete mint rendesen.
A másik pedig, hogy ezekre utánna rálehet e tenni a hivatalos FW-t oda vissza.

Köszönöm!

Vendég

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Az igaz, hogy az LGBP420 és a BP620 között csak a különbség az, hogy a 620-ban van wifi?
ÉS ugye a 420 is játsza a FLAC-ot is valamint az is tudja a DLNA-t?

Mert ha nem tudják megjavítani az LGBD570-emet, akkor ezek közül gondoltam valamelyiket megvenni. (A 420-as 28ezer, a 620-s meg 30-35 ezer)
Mondjuk a 420-at mert a Wi-fi nem olyan fontos, az 570-es is kábellel volt rákötve a routerre.

Vélemények róla?
Ha hozza az 570-et akkor jó. Mármint mkv lejátszásban.

Jah és 3D-s mkv-at lejásznak ezek? Mert valahol olvastam, hogy az SBS-t nem vitte.
Lehetséges ez?

Thx

zoltankovacs
Értékelés: 3

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: zoltankovacs »

Sziasztok

Nem biztos hogy ideillik, de talán tudtok segíteni.
Az a problémám, hogy kombinált lejátszó vásárlását tervezetm (OPPO 95, CA 751 ilyesmi) de mivel elsősorban zenehallgatásra használnám NAS-ról, és a TV messze van a hifitől, emiatt nem akarom bekapcsolni a TV-t zenehallgatáskor.
Emiatt arra gondoltam, hogy beszerzek egy olyan kis méretű (talán 5-6") monitort ami tudja fogadni a HDMI-t.
Továbi kérdés, hogy képes e egy ilyen kis monitor láthatóan megjeleníteni azokat az infókat amik kellenek a szám, vagy rádió választáshoz.
Van valakinek ilyen tapasztalata vagy ötlete?
Létezik ilyen kis monitor egyáltalán?

Köszi a segítséget

Zoli
Electrocompaniet ECC-1; EC 4.8; AW2*120M; Heimdall Interconnect; Baldur hangfalkábel;
Martin Logan Clarity
 Nordost Vishnu
Project Xpression-1; Benz Micro silver; Heed Questar;
Heed Canamp; Senheiser HD 470
Linn Majik DS

terminátor76
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 45

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: terminátor76 »

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy a Cambridge Audio Azur 650 BD-hez létezik olyan frissítés, amitől tudja kezelni a 3D-t? A 650-es erősítő tudja csak a BD-ét nem vágom. Azt én is láttam, hogy a BD 651-es alapból tudja már. A válaszokat előre is köszönöm!

Válasz küldése

Vissza: “HDTV, Blu-ray, HD”