Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Blu-Ray lejátszók
Blu-Ray lejátszók
A 24p kapcsolható opció, vagy eleve így adja a képet?
A 24p mindegyik lejátszónál kapcsolható. Én is 50 Hz-en hasznnálom.
Nekem Pana BD60 volt korábban, nagyon király képe volt DVD-n is. Szerintem egy kisebb Pana is bőven elég a képminőséghez, simán tudja azt, amit az Onkyo. A Pio talán mégjobb. A Denont nem ismerem. Ha nem kell a multi ch. analóg kimenet, akkor felesleges nagyobbat venni, ugyanaz az UniPhier proci van a legkisebb Panában is, mint a nagyobbakban. A több árért nem kapsz Panából jobb minőséget, csak több szolgálatást.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Blu-Ray lejátszók
Blu ray lejátszó vásárlás előtt állok. A lényeg a blu ray, nem érdekel mkv. A dvd lejátszás minősége is számít, mivel van jópár film, amiről nem tudok, hogy lenne blu ray kiadása. Most egy Onkyo DV-SP406-os lejátszóm van, szóval a leendő blu ray lejátszónak ezt a minőséget legalább tudnia kéne dvd-vel. Kinek milyen tipusról van tapasztalata? Érdekelne az Onkyo DV-BD507, Pioneer BDP-320, Panasonic DMP-BD85E, esetleg Denon DBP-1610.
Még egy lényeges dolog. A plazmám még nem tudja a 24p-t. Gond lehet ez?
Az en LCD tv-m sem tudja a 24p-t. Eszre sem lehet venni a kulonbseget (szerintem).
A 24p kapcsolható opció, vagy eleve így adja a képet?
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok.Nekem is lenne egy kerdesem.
A TotalMediaTheatre 3 nevu programmal, ha megnyitok egy olyan mkv kiterjesztesu filet amiben van minimum ket hangsav es minimum ket felirat is, hogyan tudok valtani kozottuk?
Ha m2ts kierjesztesu cuccot nezek akkor a film kozben jobb klikk es az opciok kozott van, hogy language es subtitle, majd kattintva kivalaszthatom. Az mkv eseteben nincs.
Koszonom.
Ez melyik blu ray lejátszó?
Blu-Ray lejátszók
Blu ray lejátszó vásárlás előtt állok. A lényeg a blu ray, nem érdekel mkv. A dvd lejátszás minősége is számít, mivel van jópár film, amiről nem tudok, hogy lenne blu ray kiadása. Most egy Onkyo DV-SP406-os lejátszóm van, szóval a leendő blu ray lejátszónak ezt a minőséget legalább tudnia kéne dvd-vel. Kinek milyen tipusról van tapasztalata? Érdekelne az Onkyo DV-BD507, Pioneer BDP-320, Panasonic DMP-BD85E, esetleg Denon DBP-1610.
Az en LCD tv-m sem tudja a 24p-t. Eszre sem lehet venni a kulonbseget (szerintem).
NAD T778
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok.
Nekem is lenne egy kerdesem.
A TotalMediaTheatre 3 nevu programmal, ha megnyitok egy olyan mkv kiterjesztesu filet amiben van minimum ket hangsav es minimum ket felirat is, hogyan tudok valtani kozottuk?
Ha m2ts kierjesztesu cuccot nezek akkor a film kozben jobb klikk es az opciok kozott van, hogy language es subtitle, majd kattintva kivalaszthatom. Az mkv eseteben nincs.
Koszonom.
Sony STR-DA2400ES Erosito
Monitor Audio (BR5 frontok, BRLCR center, BRFX surrond) 5.0
Rel Acoustics R205 .1
Sony KDL-40EX603 TV
Dune HD Smart B1 Player
X360 Elite Konzol
Blu-Ray lejátszók
Blu-Ray lejátszók
"Attól tartok, hogy amíg információkra várunk lejár az egy év garancia és utána kidobnak mindenhonnan."
Azért ez nem ilyen egyszerű.Ha egyszer az adott hibával beküldted a készüléket és nem történt semmi előrelépés a javítással kapcsolatban,hiába jár le közben a gari,Te az adott hibát már a lejárat előtt jelezted.Hogy nem javították meg és visszaküldték,erre nem foghatják...
Épp tegnap volt az MR1-en egy fogyasztóvédelmis riportműsor, ott azt mondták, hogy amíg szervizben van a gép hetekig-hónapokig, addig nem ketyeg a gari, tehát ha pl. 6 hétig bent van, akkor a gariidő is nő 6 héttel. Ez csak úgy követhető nyomon, hogyha a garilevélen vezetik rendesen ezeket az időpontokat. Figyeljetek oda erre!
Igen,így van,legyen nyoma mindenképpen,mettől-meddig...
Blu-Ray lejátszók
"Attól tartok, hogy amíg információkra várunk lejár az egy év garancia és utána kidobnak mindenhonnan."
Azért ez nem ilyen egyszerű.Ha egyszer az adott hibával beküldted a készüléket és nem történt semmi előrelépés a javítással kapcsolatban,hiába jár le közben a gari,Te az adott hibát már a lejárat előtt jelezted.Hogy nem javították meg és visszaküldték,erre nem foghatják...
Épp tegnap volt az MR1-en egy fogyasztóvédelmis riportműsor, ott azt mondták, hogy amíg szervizben van a gép hetekig-hónapokig, addig nem ketyeg a gari, tehát ha pl. 6 hétig bent van, akkor a gariidő is nő 6 héttel. Ez csak úgy követhető nyomon, hogyha a garilevélen vezetik rendesen ezeket az időpontokat. Figyeljetek oda erre!
Blu-Ray lejátszók
Én ezt kaptam a Sonytól, miután megírtam nekik, hogy ha nem csinálnak semmit, akkor elállok a vásárlástól:
"értesültem panaszáról, melyet a fenti tárgyban tett ügyfélszolgálatunkon. Szervízosztályunkon keresztül azonnal továbbítottuk a gyár felé. Azonnal értesítem Önt, amint bármilyen információhoz jutok az ügyben, előre is köszönöm a türelmét.
Üdvözlettel
Szokodi András"
Végül is ez volt a kérésem, hogy ne a gyártól várjanak információt, hanem a felhasználóktól kapott visszajelzéseket továbbítsák a gyártó felé.
Attól tartok, hogy amíg információkra várunk lejár az egy év garancia és utána kidobnak mindenhonnan. Még megvárom míg a szerviz visszaadja a készüléket, vagy a bolt a pénzt, és annak függvényében írogatom tovább a leveleket. Mert sajnos nem csak a DVD lejátszásnál van probléma, hanem a DLNA funkció is alkalmatlan a használatra. Nekem most már csak a pénzem visszatérítése a cél. Talán jó úton haladunk, a Szokodi András nekem is írt a DLNA-val kapcsolatban. :-) Írjon mindenki, valamit kell tenniük.
Blu-Ray lejátszók
Én ezt kaptam a Sonytól, miután megírtam nekik, hogy ha nem csinálnak semmit, akkor elállok a vásárlástól:
"értesültem panaszáról, melyet a fenti tárgyban tett ügyfélszolgálatunkon. Szervízosztályunkon keresztül azonnal továbbítottuk a gyár felé. Azonnal értesítem Önt, amint bármilyen információhoz jutok az ügyben, előre is köszönöm a türelmét.
Üdvözlettel
Szokodi András"
Végül is ez volt a kérésem, hogy ne a gyártól várjanak információt, hanem a felhasználóktól kapott visszajelzéseket továbbítsák a gyártó felé.
Attól tartok, hogy amíg információkra várunk lejár az egy év garancia és utána kidobnak mindenhonnan. Még megvárom míg a szerviz visszaadja a készüléket, vagy a bolt a pénzt, és annak függvényében írogatom tovább a leveleket. Mert sajnos nem csak a DVD lejátszásnál van probléma, hanem a DLNA funkció is alkalmatlan a használatra. Nekem most már csak a pénzem visszatérítése a cél. Talán jó úton haladunk, a Szokodi András nekem is írt a DLNA-val kapcsolatban. :-) Írjon mindenki, valamit kell tenniük.
AV: Sony STR-DH700
BD: volt egyszer egy Sony BDP-S370
Blu-Ray lejátszók
Üdvözlettel
Szokodi András"
Blu-Ray lejátszók
Sony BDP-S370 DVD lejátszás és DLNA hiba szervizelés fejlemények:
3 hét 1 nap elteltével érdeklődtem az Edigital szervizében. Állítólag a készülék jelenleg a sony márkaszervizben van. A javítás várható ideje 2-4 hét. A vicc, hogy 25-én adtam szervizbe Kecskeméten, állítólag 30-án érkezett pestre, és másnap küldték tovább. Tehát 1 hétig csak utazott a kütyü. Már alig várom, hogy elteljen még 1 hét és akkor kérhetem a szerződéstől való elállást a túlzott kellemetlenségre hivatkozva. lol....
Vannak fejlemények, kapom a leveleket, de türelemmel kell lennem, míg végleges lesz minden, így egyelőre nem oszthatom meg a levelek tartalmát.
Levelet kaptam a Sony Marketing Managerétől" hűűűű
"Ez az üzenet személyes/bizalmas információt tartalmazhat, és kizárólag a címzett(ek)nek szól. Tartalmának nem engedélyezett terjesztése, módosítása, vagy nyilvánosságra hozatala törvénytelennek minősülhet.
Nah, de ha lesz valami konkrét hivatalos, és nem csak ígérgetés, akkor azt megírom.
Alakul a dolog,kitartás...
Blu-Ray lejátszók
3 hét 1 nap elteltével érdeklődtem az Edigital szervizében. Állítólag a készülék jelenleg a sony márkaszervizben van. A javítás várható ideje 2-4 hét. A vicc, hogy 25-én adtam szervizbe Kecskeméten, állítólag 30-án érkezett pestre, és másnap küldték tovább. Tehát 1 hétig csak utazott a kütyü. Már alig várom, hogy elteljen még 1 hét és akkor kérhetem a szerződéstől való elállást a túlzott kellemetlenségre hivatkozva. lol....
Vannak fejlemények, kapom a leveleket, de türelemmel kell lennem, míg végleges lesz minden, így egyelőre nem oszthatom meg a levelek tartalmát.
Levelet kaptam a Sony Marketing Managerétől" hűűűű
"Ez az üzenet személyes/bizalmas információt tartalmazhat, és kizárólag a címzett(ek)nek szól. Tartalmának nem engedélyezett terjesztése, módosítása, vagy nyilvánosságra hozatala törvénytelennek minősülhet.
Nah, de ha lesz valami konkrét hivatalos, és nem csak ígérgetés, akkor azt megírom.
Blu-Ray lejátszók
DLNA-n keresztül az MKV-k láthatóak valahogy?
Én úgy emlékszem, hogy nem. Ha netán visszakerül hozzám a lejátszó, akkor megnézem újra.
Blu-Ray lejátszók
DLNA-n keresztül az MKV-k láthatóak valahogy?
BD: SONY BDP-S370 TV: SONY KDL-40W3000 AV: Technics SA-AX7 DA: Technics SH-AC500D
Blu-Ray lejátszók
Elhatarozottnak es kitartonak kell lenni!!!
Blu-Ray lejátszók
Igen, amíg magányosan küzdesz velük, addig kevés az esély.
Épp ezért kérek minél több Sony júzert, hogy írjanak a forgalmazónak, legyen rajtuk nyomás, hogy csinljanak is már valamit.
A szerviz se rossz ötlet, tőlük is kapnak visszajelzéseket, akik rászánják magukat, vigyék Sony márkaszervizbe az ország minél több pontján a játékosaikat, ezzel is nő a nyomás rajtuk.
Adtam nekik megint! Írtam! Tuti összecsinálják magukat és még kárpótlást is fognak fizetni! Na mindegy, én megpróbáltam. Nem adom fel egyelőre!
Nem szabad feladni, hidd el. En megszorongattam a Varosi Onkormnyzatot ahol eleinte igen nagykepuek voltak a vegere pedig mar az allasukat feltettek.
Elhatarozottnak es kitartonak kell lenni!!!
NAD T778
Blu-Ray lejátszók
Épp ezért kérek minél több Sony júzert, hogy írjanak a forgalmazónak, legyen rajtuk nyomás, hogy csinljanak is már valamit.
A szerviz se rossz ötlet, tőlük is kapnak visszajelzéseket, akik rászánják magukat, vigyék Sony márkaszervizbe az ország minél több pontján a játékosaikat, ezzel is nő a nyomás rajtuk.
Adtam nekik megint! Írtam! Tuti összecsinálják magukat és még kárpótlást is fognak fizetni! Na mindegy, én megpróbáltam. Nem adom fel egyelőre!
Blu-Ray lejátszók
Írtam nekik nagyon sokat, telefonon is beszéltem velük számtalanszor. Nem ismerik el a hibát, pontosabban nem reagálnak rá. Bármit kérdezek, mondok, írok ezzel kapcsolatban csönd van. kitérő válaszok, szerviz címek sorolása stb. Nyilván tudnak a hibáról, csak nem mondhatják, különben visszakérdeznének, érdeklődnének stb. De semmi. A Sony ügyfélszolgálat és támogatás viselkedése és tudása szánalmas, felháborító, és végtelenül bunkó, ahogy tök hülyének nézik az embert és első kérdésük, hogy bekapcsoltam-e a készüléket, meg rákötöttem-e a tv-re stb........nak meg!!! Csak kapjam vissza a pénzem, maradok a pc-s BD nézésnél...
Blu-Ray lejátszók
Egyébként írtam a Sonynak, és szerintem a többi bosszankodó Sony tulaj is írjon be ide, hogy legyen minél több visszajelzés a hibáról:Sony támogatás
Írtam nekik nagyon sokat, telefonon is beszéltem velük számtalanszor. Nem ismerik el a hibát, pontosabban nem reagálnak rá. Bármit kérdezek, mondok, írok ezzel kapcsolatban csönd van. kitérő válaszok, szerviz címek sorolása stb. Nyilván tudnak a hibáról, csak nem mondhatják, különben visszakérdeznének, érdeklődnének stb. De semmi. A Sony ügyfélszolgálat és támogatás viselkedése és tudása szánalmas, felháborító, és végtelenül bunkó, ahogy tök hülyének nézik az embert és első kérdésük, hogy bekapcsoltam-e a készüléket, meg rákötöttem-e a tv-re stb....
....nak meg!!! Csak kapjam vissza a pénzem, maradok a pc-s BD nézésnél...
Blu-Ray lejátszók
Nagyon erősen hajlok ennek a Dune Prime-nak a megvételére,de egy-két dolgot azért szeretnék kérdezni a tisztánlátás miatt.A régi optikai meghajtós probléma akkor teljesen megoldódott az újabb firmeknek köszönhetően?Pl:-egyrétegű ill. többrétegű dvd lemezre írt mkv-k
-egyrétegű ill. többrétegű dvd lemezre írt dvd-k
-főleg Verbatim és Memorex dvd bitonságos olvasása.
Nem kukacoskodni akarok,csak nincs kedvem ekkora összeget kiadni potyára.
Szerintem ezen a fórumon érdeklődj
Én nem tudok segíteni Neked sokban
-egyrétegű ill. többrétegű dvd lemezre írt mkv-k nincs mkv-m DVD-re írva-egyrétegű ill. többrétegű dvd lemezre írt dvd-k ezek mennek, bár a leállás indok nélkül előfordult, frissítés után javult, de az utolsó firmware óta nem próbáltam. ritkán nézek dvd-t -főleg Verbatim és Memorex dvd bitonságos olvasása. csak Verbatim lemezt használok dvd írására, nekem eddig mindet olvasta. Bár ismételm magam, nem sok DVD-t néztem a Dune-vel.Van 3db 1T-s vinyóm, és kb a 60%-át a rajta lévő filmeknek nem láttam és azok pedig HD-k
Blu-Ray lejátszók
1 év gari van, szóval ha teszem azt kijön egy jobb változat pár hónap múlva akkor simán megjátszható, mert ha nem tudják javitani csere, vagy pénzvisszafizetés. Amúgy is gyorsan fejlődnek ezek a lejátszók. De ha meg tudják csinálni ugyis jó. A csikszenűek már biztos törik a fejüket a megoldáson, mert lesz javitani valójuk ha az egész széria rossz Márpedig egy egész szériát visszacserélni nagy bukta.
MKV-t ez játsza még, szóval akkor ez nem igazán jó lejátszó?:
http://www.digitalko.hu/index.php?id=1177
Nameg ebben az árban van még ez, de ez nem mkv-s:
http://www.digitalko.hu/index.php?id=1141
Nekem a pioneer nagyon szimpatikus, remélem lesz majd MKV-t játszó lejátszójuk nemsokára.
Most tavasszal jött ki az új Sony széria, a következő még több, mint fél év lesz.
Ez a Samu, sőt még az eggyel nagyobb C6500 is akadozik.
A Panát meg csak gyári Blu-val tudnád etetni, mert más HD lemezt nem eszik, DVD lejátszónak meg egy kicsit drága.
Én a Pana BD60 után vettem Sonyt, nem nagyon csípték egymást a Samu tévémmel, meg tudásra is kevés volt.
A Pio ugyanez a történet, gyári Blu-hoz, vagy drága DVD lejátszónak jó csak.
MKV lejátszáshoz még mindig az első LG 370 a legjobb.
Az AVCHD-t is tudják nem?
Blu-Ray lejátszók
1 év gari van, szóval ha teszem azt kijön egy jobb változat pár hónap múlva akkor simán megjátszható, mert ha nem tudják javitani csere, vagy pénzvisszafizetés. Amúgy is gyorsan fejlődnek ezek a lejátszók. De ha meg tudják csinálni ugyis jó. A csikszenűek már biztos törik a fejüket a megoldáson, mert lesz javitani valójuk ha az egész széria rossz Márpedig egy egész szériát visszacserélni nagy bukta.
Nekem a pioneer nagyon szimpatikus, remélem lesz majd MKV-t játszó lejátszójuk nemsokára.
Most tavasszal jött ki az új Sony széria, a következő még több, mint fél év lesz.
Ez a Samu, sőt még az eggyel nagyobb C6500 is akadozik.
A Panát meg csak gyári Blu-val tudnád etetni, mert más HD lemezt nem eszik, DVD lejátszónak meg egy kicsit drága.
Én a Pana BD60 után vettem Sonyt, nem nagyon csípték egymást a Samu tévémmel, meg tudásra is kevés volt.
A Pio ugyanez a történet, gyári Blu-hoz, vagy drága DVD lejátszónak jó csak.
MKV lejátszáshoz még mindig az első LG 370 a legjobb.
Blu-Ray lejátszók
Blu-Ray lejátszók
Ha nem tudják megcsinálni akkor erős a gyanum hogy lehet pénzvisszafizetést kérni, és mást venni Lehet én is beviszem majd, ha kiderül mit kezdenek vele.
Én is agyaltam ezen, de az a helyzet, hogy mindegyik játékosnak van valami alapvető kínja, nem tudnék mit venni helyette.
Még Samu nem volt nálam, de az is beszaggat az 1,5 Mbps dts hangsávtól, úgyhogy tökmindegy, milyen márkájú lejátszótól tépjük a hajunkat.
Egyébként írtam a Sonynak, és szerintem a többi bosszankodó Sony tulaj is írjon be ide, hogy legyen minél több visszajelzés a hibáról:
Sony támogatás