Inkább áthoztam ide, mert ennek már nem sok köze van a hálózati lejátszókhoz.Alex_Aston írta: ↑Ma, 13:03Na de miért kellene folyton fejleszteni? Tessék már végre leülni zenét hallgatniwasiliy888 írta: ↑Ma, 12:26...Az egyetlen negatívum ezeknél a berendezéseknél, hogy kevés olyan van közöttük, ami fejleszthető, akár több lépcsőben, modulárisan....![]()
Amúgy Eversolo esetén ott a lehetőség A6-A8-A10 lépcsőkkel. Rose esetén is van több modell. Ettől több minek? Inkább örülni kellene szerintem, hogy nem kell a streamert-DAC-ot-előerősítőt külön tárolni, meg össze kábelezni.
Végfok és hangdoboz meg cserélhető, ha kell, vagy költözik az ember.
Fejleszteni mindig kell, és lehet. De aki nem fejleszt, az miért gondolja, hogy az aki igen, az viszont nem hallgat zenét. Az nem csak folytonosan hasonlítgat, tesztelget, stb.
Én személy szerint betege leszek, ha nincs egy héten időm leülni zenét hallgatni. Hét nap. Rengeteg idő akkor, mikor zene nélkül telik. De ha van időm, hallom azt is miben lehetne fejleszteni az otthoni rendszert. Aztán más kérdés, hogy költök rá, vagy sem. De mindig kicsit jobb lesz.
Amúgy meg te is nemrég fejlesztettél tápkábelek terén, és nem bántad meg, ha jól tudom, pedig nem is volt olcsó.