Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Általában a hifiről

fererencz
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 916

Re: Általában a hifiről

Hozzászólás Szerző: fererencz »

Szerintem a hosszan hallgatható, az nem egyenlő a "tökéletessel", valamint az ellentéte az nem a hallgathatatlan.
Van olyan bor/sör/sajt/... is, amiből elég néhány falat, néhány korty, mert hiába nagyon jó, izgalmas az íze, több már nem esik jól. Van olyan is viszont ezekből, aminek íze elmarad az ínyenc falatokétól, de mégis a végtelenségig tudnánk élvezni. Melyik a jobb? Tud valami mindkettő lenni egyszerre? Szerintem a többségnél nem.
Nem szotkam hibázni.

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5319

Hozzászólás Szerző: fülelek »

Alex_Aston írta:
2021.06.07., hétf. 10:54
Béla91 írta:
2021.06.07., hétf. 10:42
Több hirdetésnél is láttam "hosszan hallgatható"
Tulajdonképpen mit is jelent ez? Mitől az? Jó ez?
Számomra érdekes beszédes a téma. Ti mit gondoltok. Mi hosszan hallgatható?

Nem teljesen értenék vele egyet. Az én gondolataimba vett jó az nem hosszan hallgatható. Vagy zene fügvénye. Mondjuk nekem nem stereo hangfalpárom van hanem házimozi jellegűek inkább.
Köszönöm a válaszokat! :smile32:
Gondolom azt jelenti, hogy nem fárasztó. Bár szerintem bármi, ami nem hosszan hallgatható, az valamilyen szempontból nem jó (és most nem a dobhártya szaggató hangerőre gondolok), hisz miért lenne jó, ha nem tudok több zenét hallgatni? Hisz leülök, és akkor kelek fel, amikor már mondjuk nincs időm hallgatni, és nem azért, mert már a rendszer lefáraszt. Vagy nem jól gondolom? gondolkodik.gif
Jól gondolod. Pl. a malacvisítás kis hangerőn elmegy, de nagy hangerőn fárasztó ;peace;
Az igazán jó rendszereket az különbözteti meg a többitől, hogy nagy hangerőn (csak akkorára kell gondolni, mint amit a műfaj kíván) nem fáraszt, nem idegesít, inkább feldob. Ez komponensenként is igaz, de egy kellően rossz komponens is el tudja rontani a hallgatási mókát, pl. ha a felvétel pocsék, vagy nyitott ablaknál hallgatva folyamatosan ugatnak a kutyák a közelben.

-CB-
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1361

Hozzászólás Szerző: -CB- »

Alex_Aston írta:
2021.06.07., hétf. 10:54
Béla91 írta:

Nem teljesen értenék vele egyet. Az én gondolataimba vett jó az nem hosszan hallgatható. Vagy zene fügvénye. Mondjuk nekem nem stereo hangfalpárom van hanem házimozi jellegűek inkább.
Gondolom azt jelenti, hogy nem fárasztó. Bár szerintem bármi, ami nem hosszan hallgatható, az valamilyen szempontból nem jó (és most nem a dobhártya szaggató hangerőre gondolok), hisz miért lenne jó, ha nem tudok több zenét hallgatni? Hisz leülök, és akkor kelek fel, amikor már mondjuk nincs időm hallgatni, és nem azért, mert már a rendszer lefáraszt. Vagy nem jól gondolom? gondolkodik.gif
Szvsz. Hosszan hallgatható, ami nem sérti/erőlteti a füledet, és az agyadat sem. Nem erőlködsz, hogy halld, ami nincs, vagy hogy ne halld, ami nagyon van. Fázishibás (gyenge crossover/erősítés) dobozok meg hiába adják ki kellemesen a hangot, ha az agyad meg nem tudja összerakni a sztereo teret. Simán lesz fejfájásod tőle, tehát nem fogod hosszan hallgatni.

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3987

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

Béla91 írta:

Csak a Marantz! :-D

Béla91
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 17

Hozzászólás Szerző: Béla91 »

A szerencse nem véletlen. /Batman c. film/

SoundMania
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 1307

Hozzászólás Szerző: SoundMania »

fererencz írta:
2021.06.06., vas. 16:24
Adás-vétel kapcsán tegnap egy nálam tapasztaltabb, hozzáértő fórumtárssal sikerült megismerkednem. Távozáskor (anélkül, hogy kérdeztem volna) azt mondta, hogy igen kellemes hangú a rendszerem. Sőt, hogy "jobbat" venni már nem érdemes, mert már nem érné meg (nyilván ezzel lehetne vitatkozni, talán jogosan is). Belegondolva, ezt lehet, hogy csak puszta jószándékból mondta, hogy ne legyek nyugtalan hifista én is, de ez annyira feldobott, hogy utána zenehallgatáskor nem jöttek elő a megszokot, egyértelmű hibák. A basszus futamot a Muzsikás együttes dalokban sosem hallottam olyan kiegyenlítettetnek, mint tegnap este.

Bennünk van a baj, nem a készülékeinkben...
Mindkettővel baj van.....
Az esetek nagy részében. :)

fererencz
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 916

Hozzászólás Szerző: fererencz »

Adás-vétel kapcsán tegnap egy nálam tapasztaltabb, hozzáértő fórumtárssal sikerült megismerkednem. Távozáskor (anélkül, hogy kérdeztem volna) azt mondta, hogy igen kellemes hangú a rendszerem. Sőt, hogy "jobbat" venni már nem érdemes, mert már nem érné meg (nyilván ezzel lehetne vitatkozni, talán jogosan is). Belegondolva, ezt lehet, hogy csak puszta jószándékból mondta, hogy ne legyek nyugtalan hifista én is, de ez annyira feldobott, hogy utána zenehallgatáskor nem jöttek elő a megszokot, egyértelmű hibák. A basszus futamot a Muzsikás együttes dalokban sosem hallottam olyan kiegyenlítettetnek, mint tegnap este.

Bennünk van a baj, nem a készülékeinkben...
Nem szotkam hibázni.

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2912
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sutemenyx »

dixie-chicken írta:
2021.05.31., hétf. 13:08
"Tannoy DC8T
Tannoy Sterling HE
Tannoy Turnberry HE
Tannoy Kensington SE "

megkérdezhetem hogy ezeket milyen amplifikációval használtad ?

köszi
Persze. Lógtak módosított Marantz PM82-esen (a visszacsatolás frekvenciakompenzációja volt módosítva, hogy előkerüljön valami részlet belőle), és lógtak a saját hibrid erősítőm egy korábbi verzióján is. A Sterling volt sima kimenőtrafós SE erősítőn is, onnan jött a hibrid ötlete. (Mert rémesen rossz volt vele, de akartam az SE hangot)
A PM82 az meg egy 90-es évek eleji nagyobb vas volt. Komolyságra úgy a PM15S1 környékén kell keresgélni.
A DC8T már csak a hibriden volt szerintem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Aszpirin 2021.05.31., hétf. 15:53-kor.
Ok: elrontott idézetszint javítása
Funk Firm LSD + Kiseki Purpleheart NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

http://saboaudio.eu

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2809

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

"Tannoy DC8T
Tannoy Sterling HE
Tannoy Turnberry HE
Tannoy Kensington SE "

megkérdezhetem hogy ezeket milyen amplifikációval használtad ?

köszi
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Shure M97ED,Shure M95ED,Shure 44-7,Shure M75ED Type 2,Soulnote E-1,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Kapcsolat:

“Meg kéne próbálnod 1x (ha még nem tetted) egy legalább 2 utas hangsugárzót, aktívban a saját erősítőiddel. Biztos vagyok benne, hogy az RFT-k mennek a levesbe. Persze, jó anyagokból ugyanúgy nem lesz olcsó, mint az erősítőd, de legyünk következetesek...”

Ez egy szuper ötlet, gondolkodtam már ilyenen. Annál is inkább, mert van egy szett Altec driverem, ami egyébként nem rossz, csaképpen a hangváltó hazavágja. Csak az egy jelentős probléma, hogy épp elég macera ebből az erősítőből csak 2 csatornát is beépíteni egy dobozba. Ugyanakkor nem olyan nagyon egyszerű drivert sem választani, mert ritka a nagy, de kis membrántömeggel rendelkező tipus. Ezek a vekony papirmembranosak ebben nagyon jok. Masreszrol az mindig folyamatosan elsikkad, hogy egyebkent nekem pl van betéve egy plusz magassugárzó is. A nagy az kb 5-6kHz-ig jó, fölötte már kell valami. Viszont addig olyat mutat 30-35Hz-től kezdve, amit nemsok minden. Szàmold ki hány oktáv az átfogása.

Harmadreszrol pedig nem az volt a tema, hogy ki mit hasznaljon -felőlem bárki bármit- , hanem az hogy egy kilós membránú csillapítatlan, buffogó Tannoyon nem igazán lehet megállapítani egy erősítő kvalitásait főleg úgy, hogy ezekben a gyári váltó is viccszámba megy. Kb 0,8-as atmeroju huzalbol vannak a tekercsek. Olyan dcr van a valtoban, hogy ha szupravezetővel kötöd közvetlen paksra, akkor sem lesz 10-nél több a damping factor…mit gondolsz miért mondom, hogy buffog? A magas elott sem sokkal jobb a helyzet, csak ott más miatt. Én nagyon szeretem a Tannoyt, mert kedvelem ezt a végtelenül meleg, testes és dögös hangot, amit tudnak, de azt is tudni kell, hogy bármire kötöd őket, akkor is ugyanezt fogjak csinalni. Az egyik legdurvább sajáthangjuk nekik van. Mindamellett arra meg mindig ugyelnek, hogy fazishelyes legyen a valto, hihetetlen jo teruk bir lenni.

Szoval visszatérve a javaslatodra…Majdnem az történik. A mély és a közép direktben jön az erősítőből, csak a magas előtt van passzív szűrő.
Funk Firm LSD + Kiseki Purpleheart NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

bitrograde
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1817

Hozzászólás Szerző: bitrograde »

asebestyen írta:
2021.05.30., vas. 20:12
Azt gondolom a szélessávúakról (szubjektív vélemény), hogy szerethetőek a jobbak belőlük, de ahogy a nagyok mondják "a jó az nem ilyen". Pláne az RFT. Persze, jó passzív hangsugárzót marha nehéz csinálni, ez a szélessávúzás, az ebből való menekülés.
Azért alkalomadtán hallgass majd meg egy Hedlund Hornt, ha teheted. A szélessávúak a korlátaik ellenére visszaadnak néha a zenéből, annak közvetlenségéből valamit, amit... nem csak leírni, de hasonlítani is nehéz a passzív többutasok teljesítményéhez. Mondom ezt a magam passzív háromutasához ragaszkodva.
Ne legyen ebből már megint hitvita.
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 8053

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

sutemenyx írta:
2021.05.30., vas. 19:00
juliush írta:
2021.05.30., vas. 17:47
sutemenyx írta: ...lista...
A tied hosszabb ... :D
Én csak azt tudom saját tapasztalatból (30+ év, 20+ élő koncert/év, valószínűleg van már némi fogalmam a valódi hangszínekről), hogy az általam hallott szélessávú megoldások (Lowther és Sonido, pontos típusokra nem emlékszem), különösen csöves erősítéssel számos vitathatatlan erényük mellett is bizony színezett hangzásúak. Mintha valami közém és a muzsika közé "állna".
Ami nem jelenti azt, hogy mások ne találhatnák szubjektíve "szebbnek", "jobbnak", különösen olyasvalakik, akiknek a belső referenciái elsősorban különböző rendszerek összevetése során, de eredendően már reprodukált zene által formálódtak.
Ugyanakkor az egyik legemlékezetesebb és meggyőzőbb élményt pont egy félvezetőssel hajtott Tannoy DMT15 adta.
Jó lenne belátni végre, hogy vannak, akik más esztétikai preferenciák mentén értékelik a rendszereket! Valószínűleg sírva rohannál ki a nappalimból pár perc múlva, mert a magadról nyújtott kép alapján olyasmit keresel a lejátszás során, amit az én rendszerem nem ad hozzá. Viszont számomra a fenti élmények birtokában bizony hátborzongatóan realisztikus élményt is tud nyújtani, ha az előadóknak, producernek és hangmérnöknek épp jó napja volt a felvételkor.
Nem az a lényeg, hogy kié hosszabb, ez csak terelés. Kérdeztem a tapasztalati hátteret.
Gondolom az teljesen elképzelhetetlen, hogy akinek szélessávúja van, az volt élő hangszeres koncerten már, akár többször is, vagy akár sokszor is. Az meg már teljesen nonszensz, hogy legyen otthon mondjuk akusztikus hangszere is.
A tapasztalati háttér a tapasztaló számára infó, a véleménye nem lesz tőle igazabb általános értelemben. Még az élő, akusztikus koncertet is másképp ítélik meg az egymás mellett ülők, állók. Nem kell egyetérteni mindig mindenben. Ha úgy veszem, a hifi az maga a szubjektivitás ráadásul.
Ha általános érvényű kijelentéseket szeretnénk tenni, akkor kell valamiféle objektív kiindulópont. A mérés egy ilyen, minden hiányosságával együtt.
Azt gondolom a szélessávúakról (szubjektív vélemény), hogy szerethetőek a jobbak belőlük, de ahogy a nagyok mondják" a jó az nem ilyen". Pláne az RFT. Persze, jó passzív hangsugárzót marha nehéz csinálni, ez a szélessávúzás, az ebből való menekülés.
Konstruktőrök esetnén nagyon fontos szerintem, hogy megtartsák az objektivitásukat amellet, hogy hisznek valamiben vagy mondjuk úgy saját utat választanak. Tudom, marha nehéz, de ami könnyű, az annyit is ér.
Meg kéne próbálnod 1x (ha még nem tetted) egy legalább 2 utas hangsugárzót, aktívban a saját erősítőiddel. Biztos vagyok benne, hogy az RFT-k mennek a levesbe. Persze, jó anyagokból ugyanúgy nem lesz olcsó, mint az erősítőd, de legyünk következetesek... :D
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok

audioline
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3213

Hozzászólás Szerző: audioline »

arzachel írta:
2021.05.30., vas. 17:45
audioline írta:
2021.05.30., vas. 15:05
"Egy közepes rendszerbe bekötsz jobb erősítőket, akkor pont azt nem tudod meg hogy miben magasabb szintű a higend gép, mert azokat az infókat már nem tudja a rendszer....sőt, tovább megyek - minél jobb az erősítő annál inkább nem tudsz meg semmit róla!"
TJ.

Szerény véleményem szerint ha egy jobb erősítő erényeiből semmit nem mutat meg egy rendszer, azt még közepesnek sem nevezném. (Vagy az erősítő csak 'papíron' hájjjend... :D )
Fogod hallani hogy jobb,de a valós tudásának 10-15%-át fogod hallani.
A százalékos arányt nem tudom megjósolni, hiszen az adott "közepes" rendszeren és hallgatóján is múlhat... Mindenesetre a "nem tudsz meg róla semmit", úgy tűnik nem állja meg a helyét, és ebben egyetértünk. :)
Mac Mini I Audirvana I RME adi-2 V2 I NAD I Dynaudio I BK XLS I LG Oled I DIY

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Kapcsolat:

juliush írta:
2021.05.30., vas. 17:47
Én csak azt tudom saját tapasztalatból (30+ év, 20+ élő koncert/év, valószínűleg van már némi fogalmam a valódi hangszínekről), hogy az általam hallott szélessávú megoldások (Lowther és Sonido, pontos típusokra nem emlékszem), különösen csöves erősítéssel számos vitathatatlan erényük mellett is bizony színezett hangzásúak. Mintha valami közém és a muzsika közé "állna".
Ami nem jelenti azt, hogy mások ne találhatnák szubjektíve "szebbnek", "jobbnak", különösen olyasvalakik, akiknek a belső referenciái elsősorban különböző rendszerek összevetése során, de eredendően már reprodukált zene által formálódtak.
Ugyanakkor az egyik legemlékezetesebb és meggyőzőbb élményt pont egy félvezetőssel hajtott Tannoy DMT15 adta.
Jó lenne belátni végre, hogy vannak, akik más esztétikai preferenciák mentén értékelik a rendszereket! Valószínűleg sírva rohannál ki a nappalimból pár perc múlva, mert a magadról nyújtott kép alapján olyasmit keresel a lejátszás során, amit az én rendszerem nem ad hozzá. Viszont számomra a fenti élmények birtokában bizony hátborzongatóan realisztikus élményt is tud nyújtani, ha az előadóknak, producernek és hangmérnöknek épp jó napja volt a felvételkor.
Nem az a lényeg, hogy kié hosszabb, ez csak terelés. Kérdeztem a tapasztalati hátteret.
Gondolom az teljesen elképzelhetetlen, hogy akinek szélessávúja van, az volt élő hangszeres koncerten már, akár többször is, vagy akár sokszor is. Az meg már teljesen nonszensz, hogy legyen otthon mondjuk akusztikus hangszere is.

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

Volt itt az imént Cannonball kartárs.
Az Orkanok seggéből most 1-1 plüss nyuszi kandikál ki. :D

Ezért is jó egy külső szemlélő, mert ide, ebbe a szobába tényleg jobb így a mélye (köszönöm a tippet mégegyszer). A többi finom hangolás majd 2 hónap múlva, mar az új helyen, hisz annak lesz igazán értelme. Addigra elvileg a bejáratás is kb. pont befejeződik.

A magas szerinte (neki) túl sok és túl éles. De elvileg pont azok lesznek kerekebbek, azoknak kell igazán sok idő, mire helyre rázódnak. Majd kiderül, mert jön akkor is. De gyalog, hogy a kb. 40 féle pálinkából is kapjon némi ízelítőt... 31_1_21.gif

juliush
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4197

Hozzászólás Szerző: juliush »

Gyula 
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene

arzachel
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 793

Hozzászólás Szerző: arzachel »

audioline írta:
2021.05.30., vas. 15:05
"Egy közepes rendszerbe bekötsz jobb erősítőket, akkor pont azt nem tudod meg hogy miben magasabb szintű a higend gép, mert azokat az infókat már nem tudja a rendszer....sőt, tovább megyek - minél jobb az erősítő annál inkább nem tudsz meg semmit róla!"
TJ.

Szerény véleményem szerint ha egy jobb erősítő erényeiből semmit nem mutat meg egy rendszer, azt még közepesnek sem nevezném. (Vagy az erősítő csak 'papíron' hájjjend... :D )
Fogod hallani hogy jobb,de a valós tudásának 10-15%-át fogod hallani.
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft

LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Kapcsolat:

Nagy a csend…

Pedig a kétféle Coralt meg a Saba Greencone-t meg a Beagokat kifelejtettem a felsorolásból. Ahogy a Tannoy DC2000 és a Tannoy 638 (D80)-at is.

audioline
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3213

Hozzászólás Szerző: audioline »

TJ.

Mac Mini I Audirvana I RME adi-2 V2 I NAD I Dynaudio I BK XLS I LG Oled I DIY

La_Valse
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 734

Hozzászólás Szerző: La_Valse »

pepperpower írta:
2021.05.30., vas. 14:14
Amit TJ irt, annyira objektiv es logikus, hogy kar az elvi lenyegevel vitatkozni.
Minden rendszernek a leggyengebb tagja szabja meg a felso hatarat es emiatt nem a legjobb tagjanak a valodi tudasat hallod. Eleg egy gyengebb forras keszulek vagy egy kabel es maris lesilanyitja az egeszet a maga szintjere...

:smile28:
Hmm..hmm..khmm.
Rendben. Akkor hogy az ördögbe' tudok úgymond feljebb lépni? Kénytelen vagyok a megmondóemberekre
hagyatkozni? És ők honnan a pokolból tudják, melyik a 'legsemlegesebb-legcsúcsabb környezet'? Ilyen
alapon nem sok értelme van pl. a DIY-nek, sosem fogom megtudni, ha jobbat csinálok. Hacsak nem hordozom
körbe, mint a véres kardot. De milyen körben?
"Az ördög nem olyan szörnyű, mint a matematikai modellje!" (Wavebourn)

pepperpower
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 327

Hozzászólás Szerző: pepperpower »

Amit TJ irt, annyira objektiv es logikus, hogy kar az elvi lenyegevel vitatkozni.

Minden rendszernek a leggyengebb tagja szabja meg a felso hatarat es emiatt nem a legjobb tagjanak a valodi tudasat hallod. Eleg egy gyengebb forras keszulek vagy egy kabel es maris lesilanyitja az egeszet a maga szintjere...

:smile28:
Eleje: Roksan Xerxes/Artemiz, Yamamoto YC03S, Ortofon SPU Gold, Orsonic DS-500G, Philips TJ100, TJ304
Közepe: Philips AG9015 OTL, TJ MOSpower SE, DIY 6HD5 SE, Sanei 6C33C SE
Vége: Altec VOTT, Altec 604E Stonehenge, Lowther EX2, Mordaunt Stirling

avl2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1623

Hozzászólás Szerző: avl2 »

Tctronic írta:
2021.05.30., vas. 12:17
Nem szólok hozzá, nem szólok hozzá......... B....zzzeg hozzászóltam :smile51: :D
ismerem!!!

szerintem (de ki a …t érdekel a “szerintem”????) Jenőnek igaza van, de akkor hogyan tovább? mindent csak a legsemlegesebb-legcsúcsabb környezetben lehet(ne) értékelni (?)

de ez meg kinek elérhető ? no meg ki szerint az (mert azt látjuk: nem mindenkinek “teljesen ugyanaz”) ??

így full igaz Alextől: “ azt mutatta meg, hogy ahhoz a hangfalhoz melyik való” (és persze a hallgatónak önmagának)

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Kapcsolat:

Alex_Aston írta:
2021.05.30., vas. 13:31
sutemenyx írta:
2021.05.30., vas. 13:24
Maradjunk annyiban, hogy egy Sokol rádiobol kiszedett szelessavu hangszoro is többet -ha nem is sokkal többet- mutatatott volna az erositok kozti kulonbsegrol.
De lehet, hogy azt mutatta meg, hogy ahhoz a hangfalhoz melyik való. Szerintem ez is eredmény.
És nem azért, mert a hangfal, vagy bármelyik erősítő rossz lenne.
Ezzel tökéletesen egyetértek, teljesen igazad van. Ezekhez a nagy dög tannoyokhoz nem jó, csak a félvezetős cucc. Vagy legalább, aminek a vége félvezetős. Ezt már leirtam mashol is.

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

sutemenyx írta:
2021.05.30., vas. 13:24
Maradjunk annyiban, hogy egy Sokol rádiobol kiszedett szelessavu hangszoro is többet -ha nem is sokkal többet- mutatatott volna az erositok kozti kulonbsegrol.
De lehet, hogy azt mutatta meg, hogy ahhoz a hangfalhoz melyik való. Szerintem ez is eredmény.
És nem azért, mert a hangfal, vagy bármelyik erősítő rossz lenne.

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Kapcsolat:

Válasz küldése

Vissza: “Csevegők”