De teljesen mindegy melyik konnektorba van bedugva. Írtam, hogy körbesétáltam vele a lakást. Konnektoroktól függetlenül az erős zaj csak bizonyos pontokban van. Leírtam az első hsz-ben, hogy hol van ez a három pont. Ezek a pontok teljesen jól behatárolhatóak. Máshol nem találtam ilyen erős zavart sehol sem a lakásban. Tud teljesen zavarmentesen is működni ugyanarról a konnektorról működni, ami mellett pl. most is van. Csak arrébb kell vele mennem és a zavar megszűnik.
Csak az számít, hogy hova sétálok/viszem/teszem le a monitor sugárzót. Abban a három bizonyos pontokban van csak erős zavar, egyébként csak minimálisan hallható (egészen közelről csak) vagy egyáltalán nem.
Azt is mondhatnám, hogy van egy három szobán átmenő, utca frontos fal. Ebben a három szobában, a fal mellett, három meghatározott pontban van erős zavar. Csak ott erős és nagyon zavaró. Máshol egyáltalán nem. Ebben a három pontban az utp kábel/aljzat a közös. Az igaz, hogy van konnektor is. A villanyvezeték és az utp kábel külön-külön van vezetve, más gégecsövekben.
Nem tudom hogyan működik az RFI és mi az pontosan. Azt sem igazán értem, hogyan alakulhat ki három ilyen erős zavaró pont egy lakásban és hogy ezt okozhatja-e utp kábel/aljzat a falon/falban.