Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
gratula mindenkinek
Dvd gyűjtemény képekben
Apám meglepett egy Xpresses csomaggal:
Dvd gyűjtemény képekben
3 db DVD Australopithecus
Doom és 50 randi magyar szinkronos a BSG (1978) magyar feliratos
Elkúrtuk
Dvd gyűjtemény képekben
Ez jött most Angliából:
A kiadás tartalmazza a film soundtrack-jét.
A 3 lemez egy műanyagtokban van, és a műanyagtok egy "fémfekniben".
A filmért nagy köszönet Derceto-nak (egy xpresses fórumozó).
Dvd gyűjtemény képekben
Már bocs, de sztem ezek az évszámok sántítanak.
OK, egyetértek! Bocs.!
OK, egyetértek! Bocs.!
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt
Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG
Dvd gyűjtemény képekben
Már bocs, de sztem ezek az évszámok sántítanak.Nekem úgy rémlik, hogy az első magazin DVD film melléklet a Házimozi Johnny Mnemonicja volt. Illetőleg azelőtt, 2001 decemberi számában egy Columbia Tristar demo lemez, trailerekkel.
A Csinibaba csak pár hónappal ezután jöhetett.
Azt kell mondjam, hogy rosszul emlékszel...
2001-ben váltottam munkahelyet, és biztos vagyok benne, hogy az év karácsonyára vettem meg az első asztali lejátszómat. Előtte a DVD-ROM már megvolt, és azzal együtt az első filmjeimet is beszereztem már.
A Csinibaba a PC World (nem a CHIP, erre rosszul emlékeztem) melléklete volt, és az is biztos, hogy akkor még a DVD-ROM sem volt meg. A Johnny Mnemonic-ot én magam is megvettem, de az már az első kifejezetten DVD-mellékletes magazinhoz járt, ez volt az ominózus Házimozi. Akkoriban még tokot sem adtak a filmhez, emlékszem, hogy a HM honlapjáról volt letölthető a film borítója.
Az első offline megvásárolt DVD-m az Ítéletnap volt, amelyet 100%, hogy a Csinibaba után szereztem be, a megjelenéshez igen közeli (amint lehetett!) időpontban. Ez a film pedig 2000. augusztus 24-én jelent meg - az Xpress.hu adatbázisa szerint. (Ítéletnap DVD)
A DVDcenter cikker a PC World 100. számáról:
DVDcenter 2000 március 24.
TV: Panasonic TX-P50GT60E
Dvd gyűjtemény képekben
És belülről:
"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is." /Rejtő Jenő/
Dvd gyűjtemény képekben
Ez az első olyan box set-em, amit a postások is megkíméltek
Dvd gyűjtemény képekben
Északi csemegék
Dvd gyűjtemény képekben
A 4 legújabb tag:
Tv : Samsung CW-25M064N Erősítő : H/K 247 + H/K The Bridge iPod Docking Station DVD :: Samsung 1080p7 Front : JBL E80 Center : JBL EC25 Füles : Technics RP-F800 Player : iPod mini 6Gb Hangfalkábel : In-Akustik Mikado 2x4.0
Pc : Alaplap: Abit kd7-g, Processzor: Athlon Xp 2100+, Videókártya: MSI GeForce4 Ti4200, Hang: SB Live 5.1, Dvd író: Pioneer DVR-109, Winchester: 160Gb WD, 120Gb IBM, 80 Gb IBM, 40Gb Maxtor, Monitor: Samsung SyncMaster 757NF
Fényképezőgép : Panasonic DMC-FX9
Konzol : Xbox 360
Dvd gyűjtemény képekben
... Az első DVD-t valamikor 1999/2000-ben szereztem be, amikor a Csinibabát mellékelték a CHIP-hez. 2000-ben tettem szert hozzá egy DVD-ROM-ra, így már le is tudtam játszani a lemezt, majd apránként elkezdtem gyűjtögetni a filmeket. Első asztali lejátszómat 2001 karácsonyára vettem meg, ma már a 4. készüléknél járok, melyben HDD is van, és felvételre alkalmas...
Már bocs, de sztem ezek az évszámok sántítanak.
Nekem úgy rémlik, hogy az első magazin DVD film melléklet a Házimozi Johnny Mnemonicja volt. Illetőleg azelőtt, 2001 decemberi számában egy Columbia Tristar demo lemez, trailerekkel.
A Csinibaba csak pár hónappal ezután jöhetett.
Ebben azért lennék biztos, mert épp itt van előttem a 2001 novemberi Házimozi magazin. Ebben voltak tesztelve az akkor kapható középkategóriás (15-250 ezer Ft-s) egydobozos rendszerek.
És éppen eme tesztben bízva vette meg apa a család első házimoziját a Pana SC-HT70-es személyében.
Ez volt 2001 decemberében, mikor is pár hét múlva már tesztelhettem is a fent említett demo DVD-t, majd éeltem 2. DVD filmjeként beszereztem a Johnny Mnemonic mellékletet. (huh, akkor hogy vártam, sokáig az is találgatás volt, mi lesz a melléklet. -a filmet már elsőre sem bírtam véignézni, aózta meg azt se tudom, hol pihen, nagy melléfogás volt)
Csak ennyit tisztázásképpen, bocs,ha off voltam.
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt
Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG
Dvd gyűjtemény képekben
Ma nekem is bővült kemény 4 db-bal a gyűjtemény, de sajna pont lemerült a fényképezőgép, szal képek csak később.
Holnap kezdődik Pesten a Váci úti Tesco-ban vmi 600 Ft-os dvd kipakolás. Címek között láttam Millió dolláros bébi-t, Asterix és Obelix-et. Többet sajna nem tudok Lehet meló előtt kinézek; de félek, csak utána
Tv : Samsung CW-25M064N Erősítő : H/K 247 + H/K The Bridge iPod Docking Station DVD :: Samsung 1080p7 Front : JBL E80 Center : JBL EC25 Füles : Technics RP-F800 Player : iPod mini 6Gb Hangfalkábel : In-Akustik Mikado 2x4.0
Pc : Alaplap: Abit kd7-g, Processzor: Athlon Xp 2100+, Videókártya: MSI GeForce4 Ti4200, Hang: SB Live 5.1, Dvd író: Pioneer DVR-109, Winchester: 160Gb WD, 120Gb IBM, 80 Gb IBM, 40Gb Maxtor, Monitor: Samsung SyncMaster 757NF
Dvd gyűjtemény képekben
A tékába nincs ennyi lemez mint nálad.... Grat hozzá!
Köszi mindenkinek az elismerést!
Az első DVD-t valamikor 1999/2000-ben szereztem be, amikor a Csinibabát mellékelték a CHIP-hez. 2000-ben tettem szert hozzá egy DVD-ROM-ra, így már le is tudtam játszani a lemezt, majd apránként elkezdtem gyűjtögetni a filmeket. Első asztali lejátszómat 2001 karácsonyára vettem meg, ma már a 4. készüléknél járok, melyben HDD is van, és felvételre alkalmas.
Jelenleg 783 címes a gyűjteményem, a http://mydvdlist.fw.hu oldalon látható lista két hónapos, a fényképek pedig 1 évesek. A katalogizáló szoftver saját fejlesztés, a fenti címről letölthető a felhasználói útmutatóval együtt. A címlista alatt található a link.
TV: Panasonic TX-P50GT60E
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Már csak a 4 hiányzik, de nem sokáig...
hajrá!
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Dvd gyűjtemény képekben
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
Már csak a 4 hiányzik, de nem sokáig...
Dvd gyűjtemény képekben
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Dvd gyűjtemény képekben
Tegnap érkezett (bocs, a gyenge mino˝ségért ):
Kemény 2.128 HUF-ra jött ki postaköltséggel együtt
szia!
grat a se7enhez. neked honnan származik? nekem angol iadású és tök máshogy néz ki a tok belsejében a lemezeknek nincs szitázásuk, mint pl. a klasszikus warneres papírtokos dvd-k.
a külso˝ borító olyan mint a tokban lévo˝ booklet.
nálunk, ha megjelenik, végre (bufi) a hírek szerint digipakkos leszen :kiraly: az is remélem szép lesz
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 0
Dvd gyűjtemény képekben
Tegnap érkezett (bocs, a gyenge minőségért ):
Kemény 2.128 HUF-ra jött ki postaköltséggel együtt
szia!
grat a se7enhez. neked honnan származik? nekem angol iadású és tök máshogy néz ki a tok belsejében a lemezeknek nincs szitázásuk, mint pl. a klasszikus warneres papírtokos dvd-k.
a külső borító olyan mint a tokban lévő booklet.
blogom
Dvd gyűjtemény képekben
Megfog jelenni a jövő évben, méghozzá duplalemezes változatban !
és állítólag digipackban