Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
tsc-nék hála ezekkel jöttem haza Szögedről:
"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is." /Rejtő Jenő/
Dvd gyűjtemény képekben
ma többek között ezzel is bővültem!
És hol a 2. lemez?
Szerintem az egyes lemez alatt lesz a kettes számú korong. (Nekem volt már ilyen tokom...)
Dvd gyűjtemény képekben
És hol a 2. lemez?
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 0
Dvd gyűjtemény képekben
nem tudok betelni vele annyira igényes kívül belül
blogom
Dvd gyűjtemény képekben
Ma az alábbi kiadványokkal bővült a gyűjteményem:
2) Velem vagy nélküled
Dvd gyűjtemény képekben
Ma az alábbi kiadványokkal bővült a gyűjteményem:
1) The Triangle - A Bermuda-háromszog rejtélye-díszdoboz.
Dvd gyűjtemény képekben
Tegnapi szerzemények:
nagyban
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
Posza! Ilyen magas szekrény nincs is!
Nem az enyém, nem tudhatom.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
- Torzonborz
- Fórumlakó
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula, nagyon szép gyűjtemény!
Ez hány darab összesen? 800 körülire tippelem...
(Ezek a ronda fóliák miért vannak a dobozokon? :kiraly: )
Dvd gyűjtemény képekben
Posza! Ilyen magas szekrény nincs is!
Dvd gyűjtemény képekben
Gondolom így akartad... , de marha nehezen tölti be:
Jaja.....! Megsem várom, mert közben kiléptet
De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)
Dvd gyűjtemény képekben
wazz, szép nagy kép , szép nagy gyüjtemény
Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!
TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula rosszkutyusz! :kiraly: Mennyi is ez?
Gondolom így akartad... , de marha nehezen tölti be:
- rosszkutyusz
- Nincs visszaút
- Értékelés: -44
- rosszkutyusz
- Nincs visszaút
- Értékelés: -44
Dvd gyűjtemény képekben
Mai szerzemény, a Mikrokozmosz alkotóitól:
nagyban
Dvd gyűjtemény képekben
köszi
már csak azt a fránya 3. részt kellene kiadni és akkor happy lenne mindenki
Dvd gyűjtemény képekben
új szerzemények 1
Tök jó, ahogy a Die Hard részek közben egyre fogyott a Bruce Willis haja.
az elsőnél még egész sok haja volt a 3. ban meg már kopasz....
egyébként gratula a filmekhez.
Ilyen helyzetekben neked sem biztos, hogy minden hajhagymád a helyén maradna...
- Azuroo andrew
- Fórumlakó
Dvd gyűjtemény képekben
új szerzemények 1
ez három remek film , GRATULA
Lcd : Sony Bravia "S" 3000 Crt: Sony Wega trinitron kv-32cs70
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...
Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...
Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
Dvd gyűjtemény képekben
új szerzemények 1
Tök jó, ahogy a Die Hard részek közben egyre fogyott a Bruce Willis haja.
az elsőnél még egész sok haja volt a 3. ban meg már kopasz....
egyébként gratula a filmekhez.
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Dvd gyűjtemény képekben
Én múlt pénteken meló után kiszaladtam tesco-ba, viszont akkor még nem pakolták ki, így nem tudtam venni
Tv : Samsung CW-25M064N Erősítő : H/K 247 + H/K The Bridge iPod Docking Station DVD :: Samsung 1080p7 Front : JBL E80 Center : JBL EC25 Füles : Technics RP-F800 Player : iPod mini 6Gb Hangfalkábel : In-Akustik Mikado 2x4.0
Pc : Alaplap: Abit kd7-g, Processzor: Athlon Xp 2100+, Videókártya: MSI GeForce4 Ti4200, Hang: SB Live 5.1, Dvd író: Pioneer DVR-109, Winchester: 160Gb WD, 120Gb IBM, 80 Gb IBM, 40Gb Maxtor, Monitor: Samsung SyncMaster 757NF
Fényképezőgép : Panasonic DMC-FX9
Konzol : Xbox 360
Dvd gyűjtemény képekben
Mai büszkeségem, 599 Ft-ért: a Millió dolláros bébi (természetesen az egylemezes változat)!
a napokban néztem, nekem tetszett!
Én tegnap láttam! Akinek még nem volt hozzá szerencséje, az jövő héten bepótolhatja, mert lesz a TV-ben.
Dvd gyűjtemény képekben
Mai büszkeségem, 599 Ft-ért: a Millió dolláros bébi (természetesen az egylemezes változat)!
a napokban néztem, nekem tetszett!
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Dvd gyűjtemény képekben