Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Mi az, hogy feleslegessé vált?
Mivel megvan belőle a szinkronos kiadás. Eladó. Van egy papírtokos Mátrix-om is, ami így járt. Persze ezeket az újabb a kiadásokat is nézhetem eredeti nyelven...
Én ezért veszek csak szinkronos filmeket. Ha nincs magyar hang akkor otthagyom.
Én olyan vagyok hogy csak magyarul szeretem nézni a filmeket - tudom sokan felháborodnak ezen.
Én osztom a véleményed!
Én viszont felháborítónak tartom! Sőt!!! :kiraly:
Dvd gyűjtemény képekben
Igen, csakhogy öt és fél éve, mikor elkeztem venni a dvd-ket, csak elvétve volt szinkron rajtuk. Úgytudom a Hatodik érzékre került először 5.1DD szinkron. Akkor ne vettem volna meg a Mátrix-ot, a Gladiátort, a MIB-et, stb. addig??
Rosszúl tudod, met az Állj, vagy jövök volt az első fecske
Dvd gyűjtemény képekben
Igen, csakhogy öt és fél éve, mikor elkeztem venni a dvd-ket, csak elvétve volt szinkron rajtuk. Úgytudom a Hatodik érzékre került először 5.1DD szinkron. Akkor ne vettem volna meg a Mátrix-ot, a Gladiátort, a MIB-et, stb. addig??
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
(Az, hogy valami TV-re készül, még nem jelenti, hogy szar...)
csak az esetek 90% ában, és ez pont beleesik:)
Pontosítok: az, hogy valami TV-re készül (és DVD-n is megjelenik), az még nem jelenti azt, hogy szar.
Dvd gyűjtemény képekben
csak az esetek 90% ában, és ez pont beleesik:)
Dvd gyűjtemény képekben
Vannak filmek, amiket az elejétől a végéig figyelni kell, különben nem fogod érteni, megfelelő módon értékelni. Persze, ízések és pofonok.
nem tudom mit lehetne értékelni egy Tv be készült erősen B kateges, amcsi agymosáson:(
kb olyan mint a Xéna vagy a Herkules.
rosszul van megcsinálva, értelmetlen butaságok vannak benne, a színészek meg a béka segge alatt.
Nem véletlenül írtam: ízések és pofonok. Nekem bejött, ott figyel a polcomon, neked nem. Ennyi.
Dvd gyűjtemény képekben
Vannak filmek, amiket az elejétől a végéig figyelni kell, különben nem fogod érteni, megfelelő módon értékelni. Persze, ízések és pofonok.
nem tudom mit lehetne értékelni egy Tv be készült erősen B kateges, amcsi agymosáson:(
kb olyan mint a Xéna vagy a Herkules.
rosszul van megcsinálva, értelmetlen butaságok vannak benne, a színészek meg a béka segge alatt.
Dvd gyűjtemény képekben
Ma az alábbi kiadványokkal bővült a gyűjteményem:
1) The Triangle - A Bermuda-háromszog rejtélye-díszdoboz.
jesszus, de ugye megnézni nem akarod?
Annak idején láttam a TV2-n és nem volt rossz! Mivel elég jó áron kínálta valaki, ezért megvettem tőle használtan (2000 Ft-ért).
Szerinted miért vennék egy filmet, ha nem azért, hogy mengnézzem?!
én is láttam a Tv ben, de csak a részek kb felét, szerintem valami borzalom:)
Dvd gyűjtemény képekben
Annak idején láttam a TV2-n és nem volt rossz! Mivel elég jó áron kínálta valaki, ezért megvettem tőle használtan (2000 Ft-ért).
én is láttam a Tv ben, de csak a részek kb felét, szerintem valami borzalom:)
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula, nagyon szép gyűjtemény!
Ez hány darab összesen? 800 körülire tippelem...
(Ezek a ronda fóliák miért vannak a dobozokon? :kiraly: )
szerintem az a magyarázat, hogy az úr mindent megvett amit csak lehetett kapni ésa a felét ki sem bontotta, de legalább ott van a polcon
Dvd gyűjtemény képekben
- dooku-gróf
- V.I.P.
- Értékelés: 5
Dvd gyűjtemény képekben
Mivel megvan belőle a szinkronos kiadás. Eladó. Van egy papírtokos Mátrix-om is, ami így járt. Persze ezeket az újabb a kiadásokat is nézhetem eredeti nyelven...
Én olyan vagyok hogy csak magyarul szeretem nézni a filmeket - tudom sokan felháborodnak ezen.
Én osztom a véleményed!
Dvd gyűjtemény képekben
ezen én is szépet néztem.
legszivesebben leírtanám a szinkront minden dvd mről ami nem mesefilm, azokon még jó szokott lenni
- Azuroo andrew
- Fórumlakó
- Értékelés: 0
Dvd gyűjtemény képekben
Most jöttek az Xpress-ről:
A korábbi MIB-em feleslegessé vált, pedig 10e fewlett vettem...
nagyban
Gratula Posza
Lcd : Sony Bravia "S" 3000 Crt: Sony Wega trinitron kv-32cs70
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...
Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...
Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
Dvd gyűjtemény képekben
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Dvd gyűjtemény képekben
nagyban
Jé a DaVinci kapott papírfeknit a Verdák pedig nem?
Gratula! :kiraly:
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Dvd gyűjtemény képekben
Ja, igen. Most már jobban megnéztem a képet. Már aszittem a digipackos díszdobira gondoltál.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Dvd gyűjtemény képekben
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Dvd gyűjtemény képekben
nagyban
Dvd gyűjtemény képekben
Valóban ott van... Akkor is szép, előbb-utóbb én is beszerzem a sonkánöris Bondokat...
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 0
Dvd gyűjtemény képekben
ma többek között ezzel is bővültem!
És hol a 2. lemez?
Szerintem az egyes lemez alatt lesz a kettes számú korong. (Nekem volt már ilyen tokom...)
Én úgy látom, hogy ott van a 2. lemez is, csak ki van hajtva és pont középen van, ha jobban megnézitek látszik valamennyire
Igen-igen így van pont így állt be hogy a képen nem látszik jól. mire észrevettem nem volt kedvem újat fotózni :kiraly:
blogom
Dvd gyűjtemény képekben
ma többek között ezzel is bővültem!
És hol a 2. lemez?
Szerintem az egyes lemez alatt lesz a kettes számú korong. (Nekem volt már ilyen tokom...)
Én úgy látom, hogy ott van a 2. lemez is, csak ki van hajtva és pont középen van, ha jobban megnézitek látszik valamennyire
epinefrin: szépek a 24-ek, nagy gratula!
Dvd gyűjtemény képekben
Lassan új Kiefer-polcra lesz szükségem
"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is." /Rejtő Jenő/