Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Nahh itt van a mostani gyűjteményem (a kép minősége siralmas ami hót ciki nem tudom megint nem figyeltem a beállításokra... )
gyűjtemény-katt
Tökjó gyűjtemény, különösen azért, amilyen műfajú és nemzetiségű filmek kaptak helyet benne.
a dzseki csenek helyett akkor már az oldboy tril kellett volna:)
de ahogy nézem 80% ban nekem is itt vannak a polcomon:)
A régi Dzseki filmek szerintem a legjobbak
Oldboy furcsa mód nekem annyira nem tetszett, porfogónak nem veszem meg :kiraly:
Dvd gyűjtemény képekben
Igen, pontosan. A szöveggel nekem sincs semmi bajom. Az nagyon jó. Csak olyan, mintha egy másik helyiségből szólna a film! :vazeg:
Hát akkor menj át abba a másik helyiségbe! :kiraly:
Hmm...mondasz valamit!
Dvd gyűjtemény képekben
Igen, pontosan. A szöveggel nekem sincs semmi bajom. Az nagyon jó. Csak olyan, mintha egy másik helyiségből szólna a film! :vazeg:
Hát akkor menj át abba a másik helyiségbe! :kiraly:
TV: Sony Bravia KDL-32W4000 ELADÓ!!!! 250.000 FT. 3 év hivatalos Sony garanciával, csak ki lett próbálva
Avr: Sony STR-DG710
Hangfal: JBL-SCS178
DivX: Cyberhome 4620
Konzol+Blu-ray:Sony Playstation 3
Apple:Ipod Video 30GB + Klipsch iGroove, Macbook unde'way'[/b]
Dvd gyűjtemény képekben
na most akkor a rajzfilm szekció a polcról, mert ilyet ti nem szoktatok berakni:)
a minőségért bocsi, de ilyenkor este nem jók a fényviszonyok
Minden más 3/3
Dvd gyűjtemény képekben
Igen, pontosan. A szöveggel nekem sincs semmi bajom. Az nagyon jó. Csak olyan, mintha egy másik helyiségből szólna a film!
Dvd gyűjtemény képekben
The Fifth Element
2 Disc Special Edition
Télleg ugyanaz a "szar minőségű" szinkron van rajta mint a 900ftos DVD-n??? Imádom a filmet, így beszerzem énis, csak a rossz minőségü szinkron miatt még várhat:P
Sajnos igen! És a legrosszabb, hogy az a shit még dts-ben is rajta van, nem csak Dolby 5.1-ben. Vígasztalásul van angol dts!
mármint Dinamikátlana DTS is???? MErt én arra gondlok. Nem a szinkron hangokra, mert az nekem bejön teljesen
TV: Sony Bravia KDL-32W4000 ELADÓ!!!! 250.000 FT. 3 év hivatalos Sony garanciával, csak ki lett próbálva
Dvd gyűjtemény képekben
Nahh itt van a mostani gyűjteményem (a kép minősége siralmas ami hót ciki nem tudom megint nem figyeltem a beállításokra... )
gyűjtemény-katt
Tökjó gyűjtemény, különösen azért, amilyen műfajú és nemzetiségű filmek kaptak helyet benne.
a dzseki csenek helyett akkor már az oldboy tril kellett volna:)
de ahogy nézem 80% ban nekem is itt vannak a polcomon:)
Dvd gyűjtemény képekben
The Fifth Element
2 Disc Special Edition
Télleg ugyanaz a "szar minőségű" szinkron van rajta mint a 900ftos DVD-n??? Imádom a filmet, így beszerzem énis, csak a rossz minőségü szinkron miatt még várhat:P
Sajnos igen! És a legrosszabb, hogy az a shit még dts-ben is rajta van, nem csak Dolby 5.1-ben. Vígasztalásul van angol dts!
Dvd gyűjtemény képekben
The Fifth Element
2 Disc Special Edition
Dvd gyűjtemény képekben
The Fifth Element
2 Disc Special Edition
Dvd gyűjtemény képekben
The Fifth Element
2 Disc Special Edition
Dvd gyűjtemény képekben
Saving Private Ryan
D-Day 60th Anniversary Commemorative Edition
Dvd gyűjtemény képekben
Saving Private Ryan
D-Day 60th Anniversary Commemorative Edition
Dvd gyűjtemény képekben
mondjuk azért nem küldök levél bobmát mert nincs benne a harmadik rész.Klatu-verata....nuku.....ööö Klatu-verat-khmmmkhmhmm..... :kiraly::D:
óráisi
Tényleg... a harmadik résszel együtt sokkal jobban néz ki :vazeg:
de abban biztos vagyok, hogy N-nel kezdődött
szerencsére nem tudsz felidegesíteni :-) Mert az Army nem necronomiconba van csomagolva :-) De mint tudjuk, ami késik az jön :-) így megrendelem azért az első kettőt. Aztán várok a csodára, hogy elborul az agya valakinek és kitalálja, hogy egy lexikon méretű nekronomikonba zárva adja ki a 3 DVD-t :-) hmmm nem is rössz ötlet. Hívom is a kidaót

Támogatom az ötletet, adják ki a harmadikat is díszcsomiban, csak nem harapjon és az arcom se nyúljon meg tőle
Dvd gyűjtemény képekben
Köszönöm szépen a gratulációkat van egy-két hiányzó darab az ázsiai részlegből, pl. Casshern vagy Shinobi (Versus már elő van rendelve!) aztán az anime részleget is szeretném bővíteni, pl. Vampire Hunter D szal picit még levagyok maradva
Dvd gyűjtemény képekben
mondjuk azért nem küldök levél bobmát mert nincs benne a harmadik rész.Klatu-verata....nuku.....ööö Klatu-verat-khmmmkhmhmm..... :kiraly::D:
óráisi
Tényleg... a harmadik résszel együtt sokkal jobban néz ki :vazeg:
szerencsére nem tudsz felidegesíteni :-) Mert az Army nem necronomiconba van csomagolva :-) De mint tudjuk, ami késik az jön :-) így megrendelem azért az első kettőt. Aztán várok a csodára, hogy elborul az agya valakinek és kitalálja, hogy egy lexikon méretű nekronomikonba zárva adja ki a 3 DVD-t :-) hmmm nem is rössz ötlet. Hívom is a kidaót

Dvd gyűjtemény képekben
mondjuk azért nem küldök levél bobmát mert nincs benne a harmadik rész.Klatu-verata....nuku.....ööö Klatu-verat-khmmmkhmhmm.....

óráisi
Tényleg... a harmadik résszel együtt sokkal jobban néz ki :kiraly:
bár így teljes az összkép:
Dvd gyűjtemény képekben
Hát nem szépségAsh? :vazeg:
Rémesen gyönyörűűű (*irigykedik*)
Gratulálok
Köszönöm :kiraly:
Tényleg rémesen gyönyörűek, csak egy kicsit büdik , most szellőznek az erkélyen.
Ha már szobatiszták, aludhatnak bent
mondjuk azért nem küldök levél bobmát mert nincs benne a harmadik rész.
Klatu-verata....nuku.....ööö Klatu-verat-khmmmkhmhmm.....

óráisi
Dvd gyűjtemény képekben
gyűjtemény-katt
Gratula Mayu, de esetleg egy kicsit nagyobb méretbe is belinkelhetnéd.
Mai szerzeményem: (tékás, 800ft-ba fájt.)
nagyban
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
Hát nem szépségAsh?
Éljenek a torzult lelkivilágú emberek!
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Dvd gyűjtemény képekben
gyűjtemény-katt
horror+japán+művész = szép gyűjtemény, csak így tovább
Dvd gyűjtemény képekben
gyűjtemény-katt
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."