Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Csak az érdekesség kedvéért, Kinowelt kiadású filmjeim:
a játsz/ma dvd változatát mikor szerezted be?
xpress-en nem ezzel a borítóval van fennt...
újra kiadták?
1-2 éve vettem egy fórumtárstól, bagatel 2000 Ft.-ért.
Dvd gyűjtemény képekben
a játsz/ma dvd változatát mikor szerezted be?
xpress-en nem ezzel a borítóval van fennt...
újra kiadták?
Dvd gyűjtemény képekben
Például megvettem a 36 -ot. Hm nem rossz kis krimi. olyan más mint a többi hollywoodi.
Tényleg nagy film, csak a magyar kiadás fos, lehetne 2-lemezes is.
Dvd gyűjtemény képekben
Sony KDL-40X2000 FullHD; Sony 32S2510
AsusPW201; CoolerMaster830; Tagan 580W; E6700; ABIT IX38 QuadGT s775; Kingston HyperX 2GB 1066MHz DDR2; 150GB RAPTOR 10000rpm; Asus GF8800GTX; Cooler CNPS9500; Logitech Z5500 5.1; Hitachi 1000 GB; Bill: Razer Lycosa eger: Lachesis egerpad: Razer Bundle
Dvd gyűjtemény képekben
Bambi megy, én ezeket az általad említett "alkotásokat" sem szerettem.
Viszont a Sejt szerintem hatalmas, én nagyon bírom.
UPSakku.hu
Dvd gyűjtemény képekben
GRatulálok mindenkinek az új szerzeményekhez,
amúgy énis megnézek néha egy-egy nem hollywoodi filmet is, az felüdítő :
Például megvettem a 36 -ot. Hm nem rossz kis krimi. olyan más mint a többi hollywoodi.
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Dvd gyűjtemény képekben
Na, én az Ideglelés-t nem nézem meg többször. Ilyen idióta alkotást még nem láttam, nem is tudtam megnézni egyhuzamba, hanem közbe beiktattam a Barátok közt-öt, vagy mit...
hát az első ideglelés nekem nagyon nem tetszett, életem egyik legnagyobb filmes csalódása volt
bezzeg a második rész na az igazán jó kis film lett
Dvd gyűjtemény képekben
Na, én az Ideglelés-t nem nézem meg többször. Ilyen idióta alkotást még nem láttam, nem is tudtam megnézni egyhuzamba, hanem közbe beiktattam a Barátok közt-öt, vagy mit...
Anno mikor moziba ment még hatásos volt nekem... többszöri nézésre persze az ilyenfajta alkotások nem éppen valók...
Dvd gyűjtemény képekben
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
Semmivel nem roszabb, mint az utóbbi évek francia termései, amikhez hasonlítani tudom.(Vidoq, Farkasok szövetsége, stb.) Olyan igazi franciás fílingje van mindnek, néha kifejezetten üdítő a sok halivúdi baromság után.
Dvd gyűjtemény képekben
Mai szerzemény:
nagyban
Ha végignézed (szenveded) kapsz tőlem egy Bambit.
Bővebben?? Olyan ... ?
Még olyanabb... sajnos...
Jöhet a Bambi.
Semmivel nem roszabb, mint az utóbbi évek francia termései, amikhez hasonlítani tudom.(Vidoq, Farkasok szövetsége, stb.) Olyan igazi franciás fílingje van mindnek, néha kifejezetten üdítő a sok halivúdi baromság után.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
nem hittem volna hogy ezzel még ma befut a postás
Ezt még lehet kapni???
Úgy tudtam, hogy a digipack-os verziót a UNIVERSAL kivonta az itthoni forgalmazásból.
már nem lehet kapni
én ezt használtan vettem az xpress fórumán baráti áron
Dvd gyűjtemény képekben
Ezt még lehet kapni???
Úgy tudtam, hogy a digipack-os verziót a UNIVERSAL kivonta az itthoni forgalmazásból.
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Mai szerzemény:
nagyban
Bővebben?? Olyan ... ?
Még olyanabb... sajnos...
Dvd gyűjtemény képekben
Mai szerzemény:
nagyban
Bővebben?? Olyan ... ?
Dvd gyűjtemény képekben
Mai szerzemény:
nagyban
Dvd gyűjtemény képekben
Na mit csináltam? Vettem 3 "God knows" milyen filmet, csak mer Kinowelt-es kiadás. Ha már Sejt és Végső állomás nincs, bosszúból legalább nézegetem a tokokat.
Csacsi öreg hülye gyüjtő.
Dvd gyűjtemény képekben
Mai szerzemény:
nagyban
Dvd gyűjtemény képekben
Hú vazze...
Ezek nem Hattori Hanzo kardok?
szép is lenne
1 000 000 /db.
Gratula az újakhoz is ibra!
igen 1 millió de csak feketén (amikor a nagyobb kardkészletet vettem ajánlottak egy eredeti szamurájkardot csakhát az 1 misi nem kevés )
amúgy köszi
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Hú vazze...
Ezek nem Hattori Hanzo kardok?
szép is lenne
1 000 000 /db.
Dvd gyűjtemény képekben
új szerzemények
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula ibra a gyüjteményedhez.
köszi
gondolom a kardokat a kill bill miatt vetted ?!
nem a kill bill miatt
ezek már elég régóta tetszenek, még a kill bill előtti időkben figyeltem fel rájuk