Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
ez fura.
Nekem a pici volt,de annak volt nem is kevés.
A CAV után ez milyen,mert hogy az szeretted.
A Swans D2.1 és a Quad közötti különbséget is leírhatnád.
A CAV-nak melegebb (színezettebb) hangja volt, még most is hiányzik kicsit... Mélyei a Quadhoz képest döngősebb, mosottabb volt. A magasai viszont lágyabb kellemesebb volt.
A Quad sokkal precízebb doboz! Jobban különválnak a hangszerek. Élethűbb minden hang.
A Swans D2.1-nek ehhez képest lényegesen több mélye volt nálam, ezért a magasak kicsit háttérbe szorultak. (A mai napig nem tudom hogy honnan jöttek abból a pici dobozból azok a mélyek...)
Viszont mindkét doboz gyönyörű tisztán szól! A Swans a több mély miatt jobban alkalmas pop/rock zenére is (szerintem), awal olyan lemezeket tudtam meghallgatni, amiket más dobozzal nemigen.
Szerintem mindkettő doboznak vannak előnyei és hátrányai is! Hogy melyik lehet a jobb doboz? Nem tudom...
- Batka
- V.I.P.

- Értékelés: 202
:bebebebebebe:
Szép cuccok és bizonyára nagyon jók is. Gratula!
Házimozim: TV: Panasonic P65VT60 - AVR: Primare SPA23 - Front Speakers: Vienna acoustics BEETHOVEN Concert Grand - Center Speaker: Vienna acoustics MAESTRO Grand - Rear Speakers: Vienna acoustics WALTZ Grand - Speaker Cable Front: Acoustic Zen Absolute Silver - Speaker Cable Center & Rear: OehlBach Silver Stream 4mm2, MS Audio 5N pure silver bananas - Blu-ray Player: OPPO UDP-205 CFW - Media Player: Dune HD Solo 4K - Cables: AudioQuest Carbon HDMI 1m & 3m, Acoustic Zen Absolute Silver RCA 1m, Luxor Gold IC RCA 0.8m - Mains Filter: Lab12 Gordian - Black Matt - Power Chords: Valhalla AgIIi, CuAgIIi, CuIVi, Cu-X - Headphone: Beyerdynamic DT1770 Pro & Kimber (Russ Andrew's) GQ-24-4m - Headphone Stand: Fodesz 101 - Remote: Logitech Harmony 650 - PC Speakers: Genelec M040 - DAC: Furutech ADL Stratos - USB Card: JCAT USB Card FEMTO - Speaker Cables: Oyaide FTVS-910 XLR 1m - USB Cable: Kimber B BUS Ag 1.5m
- Batka
- V.I.P.

- Értékelés: 202
Nagyon ízléses rendszer és szép fotók, jó nézegetni!
Házimozim: TV: Panasonic P65VT60 - AVR: Primare SPA23 - Front Speakers: Vienna acoustics BEETHOVEN Concert Grand - Center Speaker: Vienna acoustics MAESTRO Grand - Rear Speakers: Vienna acoustics WALTZ Grand - Speaker Cable Front: Acoustic Zen Absolute Silver - Speaker Cable Center & Rear: OehlBach Silver Stream 4mm2, MS Audio 5N pure silver bananas - Blu-ray Player: OPPO UDP-205 CFW - Media Player: Dune HD Solo 4K - Cables: AudioQuest Carbon HDMI 1m & 3m, Acoustic Zen Absolute Silver RCA 1m, Luxor Gold IC RCA 0.8m - Mains Filter: Lab12 Gordian - Black Matt - Power Chords: Valhalla AgIIi, CuAgIIi, CuIVi, Cu-X - Headphone: Beyerdynamic DT1770 Pro & Kimber (Russ Andrew's) GQ-24-4m - Headphone Stand: Fodesz 101 - Remote: Logitech Harmony 650 - PC Speakers: Genelec M040 - DAC: Furutech ADL Stratos - USB Card: JCAT USB Card FEMTO - Speaker Cables: Oyaide FTVS-910 XLR 1m - USB Cable: Kimber B BUS Ag 1.5m
Egyébként nincs sok mélye! Sőőőt...
ez fura.
Nekem a pici volt,de annak volt nem is kevés.
A CAV után ez milyen,mert hogy az szeretted.
A Swans D2.1 és a Quad közötti különbséget is leírhatnád.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
- suminator968
- V.I.P.

- Értékelés: 1082
Tudod hogy nem rajtam múlt hogy ezt vettem... (PM)
Vedd ki alóla a márványt, meg fogsz lepődni....
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Szép, grat!
Köszi, régóta szerettem volna már megfülelni egy Quad-ot...
Ahogy elnézem 1 év alatt ez már nem ez első dobozod.
Szerintem mélyhiányban most sem szenvedsz.
Tudod hogy nem rajtam múlt hogy ezt vettem... (PM)
Szép, grat!
"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/
Ahogy elnézem 1 év alatt ez már nem ez első dobozod.
Szerintem mélyhiányban most sem szenvedsz.
Webáruház:
2.
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/
Tegnap este közel 4 órás koncert volt a Debreceni Református Nagytemplomban, Rhoda scott - Varnus Xavér: Orgonák csatája.
Nem sikerült valmi jó helyre ülnünk, oldalt volt fent a karzaton, ettől függetlenül fenomenális volt szerintem.
Bach e-moll Toccata, d-moll Toccata, Ravel-Bolero, Beethoven-Holdfényszonáta, Vangelis-1492, Filmzenék, Jazz témák voltak.
Pár mobilos kép:
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/
- Drummaster
- Nincs visszaút

- Értékelés: 2
Grat,jó a rendszered! ...Már csak egy cd-tartó kéne

Köszi! Jön még vissza hozzá a HK620, a Denonnal nem szól szépen ez sajnos...na meg a tyúkbeleket dobom ki paradicsom kötözőnek...
Harman Kardon HK620 - Denon PMA-495R /// JBL L16 Decade /// Sony CDP297 - Yamaha CDX480 /// Yamaha KX-260 /// DUAL CT1640 /// cat5 /// tyúkbél /// ACER TravelMate 4233nWLMi
- Drummaster
- Nincs visszaút

Persze... akkor meg jól pofára esnének a dobozok...
Jogos...ez egy ideiglenes fos...utána muskátlit fogok rajta tartani...csak előbb állványt kell hegesztenem
Harman Kardon HK620 - Denon PMA-495R /// JBL L16 Decade /// Sony CDP297 - Yamaha CDX480 /// Yamaha KX-260 /// DUAL CT1640 /// cat5 /// tyúkbél /// ACER TravelMate 4233nWLMi
- Drummaster
- Nincs visszaút

az a yukka fa a jobb oldalon, az valami Shakti Hallograph koppintás lehet?
rájöttél a titkomra
-
Vendég
az a yukka fa a jobb oldalon, az valami Shakti Hallograph koppintás lehet?

- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Már csak egy cd-tartó kéne

Persze... akkor meg jól pofára esnének a dobozok...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Köszönöm! Kár h csak 104ig mér a skála, de nem halok bele
Egyben így nézünk ki egyelőre Folyamatos lassú upgrade következik
Grat,jó a rendszered! ...Már csak egy cd-tartó kéne

- Drummaster
- Nincs visszaút

Igen ,szép Old Timer készülék.Grat érte!
Köszönöm! Kár h csak 104ig mér a skála, de nem halok bele
Egyben így nézünk ki egyelőre Folyamatos lassú upgrade következik
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Vettem egy ilyent, mert megtetszett És még mindig tetszik
Igen ,szép Old Timer készülék.Grat érte!
- Drummaster
- Nincs visszaút

Vettem egy ilyent, mert megtetszett És még mindig tetszik
-
Vendég
Egy nagyon hirtelen megfülelést alkottam.
Teres de nekem a közepet forszírozza azaz a sajátomhoz- mit beszélek ez is az - szóval a régebbi sajáthoz képest. Annak több a mélye magasa igaz sokkal méretesebb is
Na majd visszalopom a gyerektől a hangfalállványaim, és aztán újra kezdem
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Megjött a nyereményem
No és mire fogod használni?
Megy valamelyik unokához?
Mesélj majd hogy milyen!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.