Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fórumozók fényképalbuma
Fórumozók Fényképalbuma
Azt hiszem, engem mán szinte mindenki ismer... legalábbis fotórol... :kiraly:
Hi Lacy.
Ha nem tévedek te vagy a 16 -os sorszámú ?
...ha nem tévedek....
Hát nem...
Jó, akkor egyértelműen NEM én vagyok a 16...
Bevallom gondolkodtam először hogy talán inkább a 9 -es lehetsz,
met a topik elején az a kép amit betettél.
Szal, azt írtad hogy az egy régebbi kép...
de úgylátom nem változtál sokat ezekszerint.
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Fórumozók Fényképalbuma
a 16-os számot kéretik nem macerálni! Az lenni én.
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg. Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)
Fórumozók Fényképalbuma
12-es lettem
Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek
Négy láb jó, két láb rossz
-
Vendég
Fórumozók Fényképalbuma
Jó, akkor egyértelműen NEM én vagyok a 16... :kiraly:
09? Szégyellem, hogy még egy találkozón sem voltam ott, valahogy mindig roszul jön ki.
Szégyeld nyugodtan...
Fórumozók Fényképalbuma
09? Szégyellem, hogy még egy találkozón sem voltam ott, valahogy mindig roszul jön ki.
-
Vendég
Fórumozók Fényképalbuma
Azt hiszem, engem mán szinte mindenki ismer... legalábbis fotórol...
Hi Lacy.
...ha nem tévedek.... :kiraly:
Hát nem...
Fórumozók Fényképalbuma
Pont a 13. vagyok! :kiraly:
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Fórumozók Fényképalbuma
Ez így kétértelmű.
-
Vendég
Fórumozók Fényképalbuma
Hi Lacy.
...ha nem tévedek....
Hát nem...
Fórumozók Fényképalbuma
Hi Lacy.
...ha nem tévedek....
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Fórumozók Fényképalbuma
OFFTOPIC:
NiCE! Épp most néztem csak meg még (értemes ) a Horror DVDs linked, lehengerlő gyűjtemény!! Én is imádon a horror filmeket (tegnap 3-at néztünk meg -reggel: holtak földje; délután: Viasztestek; este: Átok (ez a 2004-es grudge), ma 'csak' egyet -elátkozottak (cursed)-), holnap, terv: beyond re-animator. Most írok is egy pü-t segítség kérés gyanánt.
Örülök, hogy tetszik, már régóta gyűjtöm a horror és egyéb B kategóriás vagy ritka filmeket. Kérdezz csak bátran
Fórumozók Fényképalbuma
Itt éppen hány sör után ?
Hát erre már nem emlékszem
-
Vendég
Fórumozók Fényképalbuma
OFFTOPIC:
NiCE! Épp most néztem csak meg még (értemes ) a Horror DVDs linked, lehengerlő gyűjtemény!! Én is imádon a horror filmeket (tegnap 3-at néztünk meg -reggel: holtak földje; délután: Viasztestek; este: Átok (ez a 2004-es grudge), ma 'csak' egyet -elátkozottak (cursed)-), holnap, terv: beyond re-animator. Most írok is egy pü-t segítség kérés gyanánt.
Fórumozók Fényképalbuma
A francba ! Benne maradt a kép !
Mivel a kép IMG-vel van ide linkelve és nem csatolva van, így látszik a válaszban is.
Elkúrtuk
Fórumozók Fényképalbuma
A francba ! Benne maradt a kép !
TV: Samsung 60D6500; Erősítő: házimozi : Pioneer VSX D912; sztereó : Quad 405; Heed Obelisk Si + X2; DVD: Pioneer DV668AV; DAC: Heed Dactilus; Hivox Lupus; Hangfal: Acoustic Energy Aegis EVO 3 és EVO 1 + center; Deck: Aiwa AD-R450; CD: Pioneer PD 6700; Hálózati szűrő: Belkin SurgeMaster SurgePro - Maximum Serie; Kábelek: Neotech, AudioLink, RG59
Fórumozók Fényképalbuma
Egy tanyabuliban készült kép, a fehér pólós vagyok én
Itt éppen hány sör után ?
TV: Samsung 60D6500; Erősítő: házimozi : Pioneer VSX D912; sztereó : Quad 405; Heed Obelisk Si + X2; DVD: Pioneer DV668AV; DAC: Heed Dactilus; Hivox Lupus; Hangfal: Acoustic Energy Aegis EVO 3 és EVO 1 + center; Deck: Aiwa AD-R450; CD: Pioneer PD 6700; Hálózati szűrő: Belkin SurgeMaster SurgePro - Maximum Serie; Kábelek: Neotech, AudioLink, RG59
Fórumozók Fényképalbuma
Egy tanyabuliban készült kép, a fehér pólós vagyok én
-
Vendég
Fórumozók Fényképalbuma
Fórumozók Fényképalbuma
02
Fórumozók Fényképalbuma
Felmerült a dolog a III. AV Evő BT topicban a dolog...
Írja be a sorszám után a nickjét mindenki. (persze nem kötelező)
Igen... véletlenül én lettem a james bond.
-
Vendég
Fórumozók Fényképalbuma
Frodónak is van, nekem is van Drágaszágom.
Én már láttam élőben is.
Gratulálok Newman.
Ja télleg.
BitStream: LoL
Fórumozók Fényképalbuma
Frodónak is van, nekem is van Drágaszágom.
Én már láttam élőben is.
Gratulálok Newman.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "