Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Az első kiadású BTF. Angol tokos digipack
Ez nekem is van csak az enyém magyar! De csak sajna a doboz a lemezek nekem is angol szitázásúak.
Dvd gyűjtemény képekben
A fal, nyitva
Dvd gyűjtemény képekben
Limitált, The Wall
Dvd gyűjtemény képekben
Az első kiadású BTF. Angol tokos digipack
Dvd gyűjtemény képekben
Posza, ez a relaxing DVD mit tud?Referencia kép és hang, vagy inkább csak közepes képpel, 4:3-ban mennek a többre érdemes tájképek?
VAn egy ilyenem, Ambra címmel, azon egész jól sikerült felvételek vannak, sivatagokról, jégcsapokról, kanyonkról, gyorsítva-lassítva, hangulatos zenei aláfestéssel.
VAlami hasonlót bejönne még.
Az Ambra nekem is meg van. Viszont ezenken a lemezeken anamorf 16:9-es kép is van, elég jó minőségű(az ambrán csak zommal tudja kihúzni a képet). Nos a zene meg nem annyira ütős, de nem rossz, 5.1-ben szól. Van már három lemezem ebből a szériából(Vízesések, A Föld legszebb tájai, és a Korallzátonyok - Tasmán tenger.) Tegyél egy próbát, 1990ft-ért vettem a westwnd MM-ba.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
3/3.
nagyban
Posza, ez a relaxing DVD mit tud?
Referencia kép és hang, vagy inkább csak közepes képpel, 4:3-ban mennek a többre érdemes tájképek?
VAn egy ilyenem, Ambra címmel, azon egész jól sikerült felvételek vannak, sivatagokról, jégcsapokról, kanyonkról, gyorsítva-lassítva, hangulatos zenei aláfestéssel.
VAlami hasonlót bejönne még.
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt
Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG
Dvd gyűjtemény képekben
Alvilági játékok honnan?
Pólus "sarki kis DVD-bolt" 1990-ért. Szerintem a hétvégén lehetett a megjelenés, mert eddig nem láttam, de végre, nagyon örültem neki.
Dvd gyűjtemény képekben
Mindenkinek gratula az újakhoz. Én ezekkel bővültem a héten, külön öröm 2 mozis kedvenc az Alvilági játékok (bár az angol kiadás már fél éve a polcon) és a Babel.
Alvilági játékok honnan?
Dvd gyűjtemény képekben
...egy tarantínó doboztot nekem is rittyenthetnél, tegnap megvettem az utolsó láncszemeket:)
Már ki van találva a kövi 2-3, de valahogy sosincs időm belekezdeni. Ez a rittyentés dolog meg azért el szokott tartani néhány hétig
ajjaj, akkor nem lesz dobozkám:(
Dvd gyűjtemény képekben
...egy tarantínó doboztot nekem is rittyenthetnél, tegnap megvettem az utolsó láncszemeket:)
Már ki van találva a kövi 2-3, de valahogy sosincs időm belekezdeni. Ez a rittyentés dolog meg azért el szokott tartani néhány hétig
Dvd gyűjtemény képekben
Díszdobozaim
Ezek meg az enyéimek
de ezek közül sokat te csináltál nem?
De, de attól még doboz és a dvd is benne van
és még szépek is:)
egy tarantínó doboztot nekem is rittyenthetnél, tegnap megvettem az utolsó láncszemeket:)
Dvd gyűjtemény képekben
Díszdobozaim
Ezek meg az enyéimek
De, de attól még doboz és a dvd is benne van
Dvd gyűjtemény képekben
Díszdobozaim
Ezek meg az enyéimek
Dvd gyűjtemény képekben
Mindenkinek gratula az újakhoz. Én ezekkel bővültem a héten, külön öröm 2 mozis kedvenc az Alvilági játékok (bár az angol kiadás már fél éve a polcon) és a Babel.
Dvd gyűjtemény képekben
3/3.
nagyban
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
3/2.
nagyban
Dvd gyűjtemény képekben
3/1.
Tegnapi szerzemények:
nagyban
Dvd gyűjtemény képekben
Díszdobozaim
Ezek meg az enyéimek
Dvd gyűjtemény képekben
Díszdobozaim
Ezek meg az enyéimek
Dvd gyűjtemény képekben
rea nebasz, már HDDVD is?
Mátrix pack berendelve?
Dvd gyűjtemény képekben
Mai szerzemények:
A halloween nekem is a kedvenceim közé tartozik, a zenéje is kiváló!
GRATULA
Dvd gyűjtemény képekben
Mai szerzemények:
Ez egy remek csomag, grat!
Dvd gyűjtemény képekben
Mai szerzemények:
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Dvd gyűjtemény képekben
Ez már nagyon kellett.
Mennyiért vesztegetnek egy ilyen lemezt?
nyitsz egy net böngészőt, beírsz egy olyan oldalt, ahol lehet kapni, és +nézed!
Sony KDL-40X2000 FullHD; Sony 32S2510
AsusPW201; CoolerMaster830; Tagan 580W; E6700; ABIT IX38 QuadGT s775; Kingston HyperX 2GB 1066MHz DDR2; 150GB RAPTOR 10000rpm; Asus GF8800GTX; Cooler CNPS9500; Logitech Z5500 5.1; Hitachi 1000 GB; Bill: Razer Lycosa eger: Lachesis egerpad: Razer Bundle
Dvd gyűjtemény képekben
Ez már nagyon kellett.
Mennyiért vesztegetnek egy ilyen lemezt?