Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
batman kollekcióm
Dvd gyűjtemény képekben
új szerzemények:
- gottfriedg
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Dvd gyűjtemény képekben
TV: Panasonic TH37PV7 AVR: H/K AVR4550 DVD: Yamaha DVD-S550 with Itepe v10/Bearing firmware Front: Polkaudio RTi6 Center: Polkaudio CSi5 Surround: Celestion F15 SUB: Clarus ALU sub
Dvd gyűjtemény képekben
De az abszolút személyes kedvenceim ezek!
Grat hozzájuk!
A baj ezekkel a kiadványokkal, hogy közel sem egységesek, legfőképp nem külsőleg. A klasszikus trilógiához sztem méltatlan volt ez a legutóbbi kiadás. (nem a film minőségére gondolok, az ) Ez sztem csak a 6 rész együttes kiadásával orvosolható.
Hát igen csak az a gond hogy azt szerintem már nem biztos hogy megvenném ha már így is megvan az egész. Szerencsére angolul szeretem a legjobban ezért a szinkron se nagyon izgat bár nem hinném hogy kiadnák egy nagy csomagban, max valamilyen hd formátumban. Arra viszont lehet egyszer ráhajtok!
Dvd gyűjtemény képekben
De az abszolút személyes kedvenceim ezek!
Grat hozzájuk!
A baj ezekkel a kiadványokkal, hogy közel sem egységesek, legfőképp nem külsőleg. A klasszikus trilógiához sztem méltatlan volt ez a legutóbbi kiadás. (nem a film minőségére gondolok, az ) Ez sztem csak a 6 rész együttes kiadásával orvosolható.
Dvd gyűjtemény képekben
A fal, nyitva
ohh..nagyon komoly
múltkor én is láttam ezt a kiadványt Svájcban..sajnos nem volt rá pénzem, pedig egész jó áron volt
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110
Dvd gyűjtemény képekben
Ők meg a Batmanek. Tudom nem valami sok de tervezem bővíteni a gyűjteményt egy párral még mint Indiana Jones, Alien, meg a Superman díszdoboz. Csak találjak is belőlük!
Jók, Indiana-t láttam a múlt héten az MM-be, ua. mint 3 évvel ezelôtt mikor vettem.
Én a SW IV-V-VI-ot keresem.
Dvd gyűjtemény képekben
Ők meg a Batmanek. Tudom nem valami sok de tervezem bővíteni a gyűjteményt egy párral még mint Indiana Jones, Alien, meg a Superman díszdoboz. Csak találjak is belőlük!
Dvd gyűjtemény képekben
Digipakkos lemezeim.
Dvd gyűjtemény képekben
Ezek lennének a gyűjteményem ékkövei! Persze nem csa ezek a kedvenceim de mégiscsak díszdobozok!
Dvd gyűjtemény képekben
De az abszolút személyes kedvenceim ezek! (az extra lemez lemaradt a klasszikus trilógiáról de az is nagyon ott van a szeren!)
Megunhatatlan !!!
Home cinema:
TV: Samsung LE37B530
Blu - ray: Samsung BD - P 1600
Erősítő: Yamaha RX-V430 DVD: Denon 1720
Front: Jamo E350 Center: Jamo E3CEN Surround: Jamo E3SUR Sub: Jamo E5SUB2
Dvd gyűjtemény képekben
a héten szereztem egy-két dolgot:
bótban:
Reservoir Dogs - 990Ft
Four Rooms - 990Ft
The Jacket - 590Ft
The Brothers Grimm - 990Ft
szekundhendbe:
Gladiator 2dvd - 1500Ft
Bin-jip - 700Ft
Contact - 700Ft
ennyi hiányosságot ilyen olcsón régen pótoltam:)
képet lusta vagyok csinálni:)
Dvd gyűjtemény képekben
...Tegyél egy próbát, 1990ft-ért vettem a westwnd MM-ba.
Oks, de az Ambra-Te child of the universe úgy rémlett, hogy anamorf. De sebja.
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt
Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG
Dvd gyűjtemény képekben
Pedig az első két rész nálam tulajdonképpen referencia anyag, mindenhová azzal megyek hallgatózni ha moziban akarok kipróbálni egy cuccot! Sőt most megnéztem a 4. és 5. részt is és hangban az 5. az nagyon ott van a szeren! Nagyon jók az effektek és minden frekvencia tartományban nagyon jól dolgozik ahhoz képest hogy mikori film!
Dvd gyűjtemény képekben
Ilyenkor gondolkozok el rajta hogy ha vajon megmarad a korábbi specifikáció (két angol hang) akkor is ilyen rossz lenne-e.
Dvd gyűjtemény képekben
Hát igen de ez sajnos az egészről elmondható! Mondjuk azt el kell mondanom hogy sajnos a 3. rész az nagy csalódás volt technikai szempontból. A képpel semmi gond talán a legszebb amit valaha láttam de a hang az katasztrófális. Semmi effekt (ha van akkor túlzóan hangos), tompa hangzás semmi dinamika, szinte nincs semmi mély. Szóval hanggal valamit nagyon elcsesztek Lucas bácsiék, lehet azért mert 3 hangsáv van rajta és nem kettő mint eddig?
Ilyet én nem tapasztaltam,szerintem cseréld vissza a lemezt.
Pedig így van, ennyien nem tévedhetünk. Volt már téma a itt a fórumon az episode III gyenge hangja...
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
Hát igen de ez sajnos az egészről elmondható! Mondjuk azt el kell mondanom hogy sajnos a 3. rész az nagy csalódás volt technikai szempontból. A képpel semmi gond talán a legszebb amit valaha láttam de a hang az katasztrófális. Semmi effekt (ha van akkor túlzóan hangos), tompa hangzás semmi dinamika, szinte nincs semmi mély. Szóval hanggal valamit nagyon elcsesztek Lucas bácsiék, lehet azért mert 3 hangsáv van rajta és nem kettő mint eddig?
Már nem lehet mivel megvan egy ideje meg egyszer már volt cserélve és az is ilyen volt szóval szerintem egy vagy két széria az első kiadásokból lehet hogy hibás volt.
- heineken
- Fórumlakó
- Értékelés: 153
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
De az abszolút személyes kedvenceim ezek! (az extra lemez lemaradt a klasszikus trilógiáról de az is nagyon ott van a szeren!)
Gratula!
Tényleg nagyon jó volna az extra lemez, csak a felirat hiányzik róla.(nekem)
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula!
Tényleg nagyon jó volna az extra lemez, csak a felirat hiányzik róla.(nekem)
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
gratula mindenkinek
hát igen, a gyűrűk ura digik magukért beszélnek, nekem megvan mind3 és állítom hogy a magyar dvd piac etalonjai mind kinézetben mind tartalomban
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Javítok a legigényesebb filmjeim kiadásra (mind a három)!
Dvd gyűjtemény képekben
A gyűrűk ura - A gyűrű szövetsége bővített változat
Az egyik legigényesebb lemezeim amik vannak!