Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!
Magyar hifi termékekről készült képek
Magyar HIFI termékekről készült képek
Monaudio HOME CINEMA STUDIO hangfalszett
Aki nem lép egyszerre
Nem illik a rendszerbe
- ValhallA
- Tizezresek klubja

- Értékelés: 7329
Heed-DACtilus
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
- ValhallA
- Tizezresek klubja

Heed-DACtilus
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
- ValhallA
- Tizezresek klubja

Heed-DACtilus
Nagyon sok magyar audio "gyártó" van. Vagy 20 legalább. Nem is értem, hogy működhet ennyi.
- peterson
- V.I.P.

- Értékelés: 835
johetnek képek "underground" tervezok cuccairól is! Nem feltétel hogy CE-vel ellátott elektronika legyen...
Kozben az interneten megtaláltam hogy az Etalon cég nem bízta akárkire a termékei kulsejének megtervezését.
ETALON DESIGN
Sose gondoltam volna...!!!
Majd teszek fel én is képeket, van egy-két Magyar termékem. Jó ötlet a topik
-
alfaati
johetnek képek "underground" tervezok cuccairól is! Nem feltétel hogy CE-vel ellátott elektronika legyen...
Kozben az interneten megtaláltam hogy az Etalon cég nem bízta akárkire a termékei kulsejének megtervezését.
ETALON DESIGN
Szerintem nagyon jó ötlet ez a topic.
(Egyelőre ennyi )
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/
-
alfaati
Magyar hifi termékekről készült képek
Udv Mindenkinek.
Ez a topik egy referencia lenne az ide látogató kulfoldi olvasóknak, sajátmagunknak, illetve a magyar audio ipar lelkes építo munkásainak tervezoinek, hogy lássuk ki mivel rukkolt elo eddíg illetve mindenki megnézhesse a másik mit készít(ett).
Akik rendelkeznek magyar HI-FI cuccokkal otthonukban vagy találtak az interneten képeket róluk toltsék fel ide. Ha van szakmai adat az is johet. Kulso, belso képek, élmények minden johet. Ne fogjátok vissza magatokat.
Hungarian Hi-Fi Stuffs, Hungarian Hi-Fi manufacturers, etc.
az elso kép legyen mondjuk a Natural Sounding Magyar hangfal képe
Tud bárki valamit errol a gyártóról?
Natural Sounding
Ez a topik egy referencia lenne az ide látogató kulfoldi olvasóknak, sajátmagunknak, illetve a magyar audio ipar lelkes építo munkásainak tervezoinek, hogy lássuk ki mivel rukkolt elo eddíg illetve mindenki megnézhesse a másik mit készít(ett).
Akik rendelkeznek magyar HI-FI cuccokkal otthonukban vagy találtak az interneten képeket róluk toltsék fel ide. Ha van szakmai adat az is johet. Kulso, belso képek, élmények minden johet. Ne fogjátok vissza magatokat.
Hungarian Hi-Fi Stuffs, Hungarian Hi-Fi manufacturers, etc.
az elso kép legyen mondjuk a Natural Sounding Magyar hangfal képe
Tud bárki valamit errol a gyártóról?
Natural Sounding