Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
13/2.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
DVD-gyűjteményem (ma):
13/1.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
(Külsőre) egyáltalán nem különleges, maga a film viszont annál inkább.
Ma ez jött:
Klikk ide--> http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=42782
Dvd gyűjtemény képekben
végre teljes a trilógia
Dvd gyűjtemény képekben
tegnapi szerzemények:
Dvd gyűjtemény képekben
gratula!a dájhárdnégy amúgy hogy szól? érdemes beleinvesztálni a dvd-be? csak mert dvdripben láttam, de azért az nem ugyanaz a hang
Köszi! Még csak belenéztem, de elég szépen szól...
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Dvd gyűjtemény képekben
Jaj, csak az a csúnya fehér pánt...
Nélküle:
Csak azért raktam fel úgy, mert 1990ft volt a rajta feltüntetett 3990-el szemben... Pénteken otthagytam a tesco-ba(nemvolt eszembe az árellenőrző), aztán mikor haszaértem látom a friss tescos újságba 1990-ért. Ma hozta el nekem egy haverom.
Én is megvettem, tartalmas a dvd melléklet is, videoklip-bond lányok stb...
Akciós dvd-k tescoban:New York lángokban, Balhé Bronxban, Sikoly 299ft/db
Das Boot-Véres Gyémánt:1990Ft-
George
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
Dvd gyűjtemény képekben
Most érkeztek:
gratula!
a dájhárdnégy amúgy hogy szól? érdemes beleinvesztálni a dvd-be? csak mert dvdripben láttam, de azért az nem ugyanaz a hang
a magyar hangsáv kifejezetten szépen szól szerintem
az angol gondolom meg még ütősebb
érdemes megvenni
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
Dvd gyűjtemény képekben
Most érkeztek:
gratula!
a dájhárdnégy amúgy hogy szól? érdemes beleinvesztálni a dvd-be? csak mert dvdripben láttam, de azért az nem ugyanaz a hang
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Dvd gyűjtemény képekben
remény rabjai - nálam az év kiadványa
Gratula ibra!
Ezt a filmet én is félretetettem.
vedd is meg nehogy lemaradj róla
Dvd gyűjtemény képekben
Azért még várjunk az év végéig, de minimum december 11-ig az elhamarkodott kijelentésekkel.
Amúgy tényleg jó lett a remény rabjai digi, régóta vártam a megjelenést, álmomban sem gondoltam ilyen kivitelezésre. Eddig tényleg övé az első hely az idei megjelenések közül.
Ja és Székesfehérváron az MM-ben csak 3500 ft- ba kerül...
bosszú trilógia? eszembe sem jutott amikor írtam, de hogy oda fog baszni rendesen abban biztos vagyok
Dvd gyűjtemény képekben
evil dead
Ezt honnan szerezted? Már régen keresem.
xpress - eladó dvd topic
én is kerestem, de megtaláltam
- Tiamat
- Nincs visszaút
- Értékelés: 37
Dvd gyűjtemény képekben
evil dead
Ezt honnan szerezted? Már régen keresem.
Dvd gyűjtemény képekben
Jaj, csak az a csúnya fehér pánt...
Nélküle:
Csak azért raktam fel úgy, mert 1990ft volt a rajta feltüntetett 3990-el szemben... Pénteken otthagytam a tesco-ba(nemvolt eszembe az árellenőrző), aztán mikor haszaértem látom a friss tescos újságba 1990-ért. Ma hozta el nekem egy haverom.
Dvd gyűjtemény képekben
Most érkeztek:
Gratula!
Nekem ma ezt hozták:
Dvd gyűjtemény képekben
Most érkeztek:
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula ibra!
Ezt a filmet én is félretetettem.
Dvd gyűjtemény képekben
Azért még várjunk az év végéig, de minimum december 11-ig az elhamarkodott kijelentésekkel.
Amúgy tényleg jó lett a remény rabjai digi, régóta vártam a megjelenést, álmomban sem gondoltam ilyen kivitelezésre. Eddig tényleg övé az első hely az idei megjelenések közül.
Ja és Székesfehérváron az MM-ben csak 3500 ft- ba kerül...
Dvd gyűjtemény képekben
Mai szerzemény: Tényleg egy az egybe koppintása a Szigorúan piszkos ügyeknek...
Az eredetit nem láttam, de ez a film Scorsese mester régi önmagát idézi.
Dvd gyűjtemény képekben
The Fountain (Special Edition, 2 DVDs, Germany)
Ez nagyon jól néz ki. Egyedül az egymást félig fedő lemezes megoldás nem tetszik. Nem érnek össze / karcolják egymást?
A hét szamurájos pakk is irigylésre méltó, a poszter pláne. Kirakod, vagy marad a dobozban?
A többi filmet sajnos nem ismerem, de a külső impozáns.
Gratulálok a szerzeményekhez!
Dvd gyűjtemény képekben
evil dead
Dvd gyűjtemény képekben
evil dead
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
tegnapi ill. mai vételek