Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Kicsit részletesebben /3.
Gratula, ez nagyon szép; gondolom semmi magyar vonatkozás nincs rajta..
Hát igen, semmi nincs rajta. ( Bár ez engem annyira nem zavar )
Dvd gyűjtemény képekben
És szétszedve darabokra :
Dvd gyűjtemény képekben
Kinyitva, belülről:
Dvd gyűjtemény képekben
Nagy nehezen, de végre ideért!! (Kiváncsi lennék, hogy mit csináltak 3 hétig a postán vele )
Kivülről:
Dvd gyűjtemény képekben
Ennyiért, ilyen paraméterekkel nagyon szép vétel volt!
Rap és mozi, az a jó
AteeG-nek az való!
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
Dvd gyűjtemény képekben
Első külföldi rendelésem az Ezytől sikeresen megérkezett. 10 nap alatt itt volt és 2066ftba került mindenestül
gratula
azért tudják mivel ejeszgessék a gyanútlan(? ?) dvd vásárlót:
strong horror violence felirat a borítón odavág, szerintem ettől még nem biztos hogy nem veszi meg egy fiatal, főleg a netes rendelések korában, mikor posta/futár hozza-viszi a cuccost, őt meg nem érdekli, ki veszi át a csomagot
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 0
Dvd gyűjtemény képekben
Gratulálok! Magyar vonatkozás!
magyar surround és felirat. mellette van egy szelíd angol dts is azért
ja és talán ez az első alkalom, hogy paramountos dvdn a magyart nem "mágyar"ként írták ki:)
blogom
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula, ez nagyon szép; gondolom semmi magyar vonatkozás nincs rajta..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 0
Dvd gyűjtemény képekben
Első külföldi rendelésem az Ezytől sikeresen megérkezett. 10 nap alatt itt volt és 2066ftba került mindenestül
blogom
Dvd gyűjtemény képekben
Ja, ez "csak" a második évad? Azt hittem a teljes széria! Nagyon szép!
Rap és mozi, az a jó
AteeG-nek az való!
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula BadWolf!
Had lássuk azt a kilenc lemezt.
Hasonló a szitázása mind a kilenc lemeznek, ezért nem is fotózgattam őket annyira, de irok pár dolgot, hogy mit foglal magában ez a második évados díszdoboz
- Epizódok:
- Trenches of Hell
- Demons of Deception
- Phantom Train of Doom
- Oganga, the Giver and Taker of Life
- Attack of the Hawkmen
- Adventures in the Secret Service
- Espionage Escapades
- Daredevils of the Desert
- 13 órányi extra
- DVD-Rom-os cuccok
- meg egy csomó minden, még nem volt időm átbogarászni, az első évaddal vagyok még elfoglalva.
De mire megjön áprilisban a 3. doboz, addigra remélem ezzel is végzem
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula BadWolf!
Had lássuk azt a kilenc lemezt.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Kicsit részletesebben /2.
Dvd gyűjtemény képekben
Kicsit részletesebben / 1.
Dvd gyűjtemény képekben
A heti szerzemény, már amennyi eddig megjött
1.,
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
Dvd gyűjtemény képekben
Úristen,én csak ámulok és bámulok. Gratula nektek ezekhez az irigylésreméltő gyűjteményekhez. Nekem is van pár DVD-m,bár közel sem nevezném gyűjteménynek.
Ha nem bánjátok,felrakok pár képet az alig 80 db DVD-mről. 18 évesen elég nehéz az eredetiekhez hozzájutni,viszont apránként én is gyarapítom ám.
bánja kánya, told a fotókat
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Dvd gyűjtemény képekben
Én 22 vagyok, ismerem, milyen érzés, mikor 18 évesen spórolgat az ember eredeti kiadásokra, hogy ne kelljen gagyi másolatokat vennie. Hajrá!
Rap és mozi, az a jó
AteeG-nek az való!
Dvd gyűjtemény képekben
Úristen,én csak ámulok és bámulok. Gratula nektek ezekhez az irigylésreméltő gyűjteményekhez. Nekem is van pár DVD-m,bár közel sem nevezném gyűjteménynek.
Ha nem bánjátok,felrakok pár képet az alig 80 db DVD-mről. 18 évesen elég nehéz az eredetiekhez hozzájutni,viszont apránként én is gyarapítom ám.
Nekem 18évesen még nem is volt dvdm, a 80 darab egészen takaros
Dvd gyűjtemény képekben
csak rajta, minden gyűjteményt szívesen megnézünk
Dvd gyűjtemény képekben
Úristen,én csak ámulok és bámulok. Gratula nektek ezekhez az irigylésreméltő gyűjteményekhez.
Nekem is van pár DVD-m,bár közel sem nevezném gyűjteménynek.
Dvd gyűjtemény képekben
Ezek milyen kiadványok egyébként? Hol jelentek meg? Ha szabad kérdezni, mennyiért sikerült beszerezni? Nagyon szép mindkettő. És még magyar vonatkozás is van rajtuk...
ja és a szakasz és bárányok hallgatnak def. edtionokon még magyar szinkron is van
Dvd gyűjtemény képekben
Ezek milyen kiadványok egyébként? Hol jelentek meg? Ha szabad kérdezni, mennyiért sikerült beszerezni? Nagyon szép mindkettő. És még magyar vonatkozás is van rajtuk...
angol kiadások, R2-es régiókóddal, az ún. definitive edition sorozatban jelentek meg
mind2-t másodkézből való de bontatlanul kaptam kézhez őket, a speedet ezen a fórumon vettem 5000ért Mr. Barnától, a predatort 5500ért a vaterán