Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házi kedvenceink
Házi kedvenceink
Okos kis feje van! NZS
Pedig elég butácska még! Remélem gyorsan fog tanulni...
Házi kedvenceink
Okos kis feje van!
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
Házi kedvenceink
Már 7 hetes...
Házi kedvenceink
A kanárim ... Tündérnek hívják őkelmét :
Házi kedvenceink
Lapítás.
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
Házi kedvenceink
Kiűzetés a paradicsomból? (Látom már csak a kis takarón a földön alhatnak!)
NZS
- Házsé
- V.I.P.
- Értékelés: 84
Házi kedvenceink
Minden tiszteletem a Barátaidé
Köszönöm , átadom nekik ! Nem kis munka felnevelni egy ilyen állatot . 30 km-t autóztak minden nap friss kecske tejért ( 400ft/liter ) és nemsokára meg kell válniuk tőle , mert ahogy nő úgy lesz egyre agresszívebb !
Házi kedvenceink
Beee ! Egy szerencsétlen véletlen során került a barátomékhoz ! Nemsokára megy a vadasparkba mert a kutyákat felborítja ! Ráadásul a két kutyaól közül a nagyobbik az övé a kisebbikben nyomorog a két kutya , igaz az egyik egy kis tacskótól is kisebb
:lol!: Micsoda gyönyörűség.
Minden tiszteletem a Barátaidé
De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)
Házi kedvenceink
... Elütött egy román traktor, de sz@r ez így reggel hatkor.
(Öreg néne mirigy módra.) NZS
Jó kép! Szép kis jószág!
- Házsé
- V.I.P.
Házi kedvenceink
Tök jó. Milyen apró még.
Ez a kép júniusban készült ! Most már nagyobb , látszanak az agancskezdemények ilyen kis gumók formájában . Felöklelgeti a másik kutyát ami egy kissé túlsúlyos vizsla . Igaz az meg le se sz..ja ! Barátok !
- Házsé
- V.I.P.
Házi kedvenceink
Egy kis simogatás ! Mindenkit meg kell simogatni mert sértődés lesz belőle !
- Házsé
- V.I.P.
Házi kedvenceink
Beee ! Egy szerencsétlen véletlen során került a barátomékhoz ! Nemsokára megy a vadasparkba mert a kutyákat felborítja ! Ráadásul a két kutyaól közül a nagyobbik az övé a kisebbikben nyomorog a két kutya , igaz az egyik egy kis tacskótól is kisebb
Házi kedvenceink
Picúr:
Három és fél hónapos lánycica, nagyon játékos. Egy falevéllel is képes percekig játszani(neki az egér), ide a karóra is önszántából mászott fel. A család kedvence.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Házi kedvenceink
Foltos
Házi kedvenceink
Szegeden a nagyposta előtt árulta egy idős nő zsebből ezt a blökit.
Házi kedvenceink
Bevágta a szunyát: :lol!:
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
- Házsé
- V.I.P.
Házi kedvenceink
Na most ??
- Házsé
- V.I.P.
Házi kedvenceink
Max még kicsiben tavaly ! Azóta már nagyfiú ! :lol!: