Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Pár Ázsiai cucc . Remélem a többi is hamrosan megérkezik.
Mindegyik kiadvány 2 lemezes LIMITED EDITION. A Residen Evil-ek is (mind a 3 ). Ja, és persze eredeti DTS ES-es hangsávok mindegyiken
Dvd gyűjtemény képekben
Hát,végülis nem kell, hogy mindenkinek ugyanaz tessen Én személy szerint inkább a Dolog, a polcomon jelentkező hiányát érzem fájónak tőle.
Dvd gyűjtemény képekben
Vad vágyak! Yeah!
yeah-yeah-yeah
Vad vágyak még oké, de a Mars szelleme......ezért te pénzt adtál?
vad vágyak télleg oké, de nekem van egy olyan "ízlésficamom" hogy szeretem a mars szellemét - ne kérdezd hogy mit és miért mert csak egyszerűen tetszik és szeretem
tény, carpanteres hangulata van.
ez tény és szeretem jason statham filmjeit is (carpenterét meg főleg!)
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 680
Dvd gyűjtemény képekben
Vad vágyak! Yeah!
yeah-yeah-yeah
vad vágyak télleg oké, de nekem van egy olyan "ízlésficamom" hogy szeretem a mars szellemét - ne kérdezd hogy mit és miért mert csak egyszerűen tetszik és szeretem
tény, carpanteres hangulata van.
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Dvd gyűjtemény képekben
de a Mars szelleme......ezért te pénzt adtál?
nem, a film a lényeg, hanem az, hogy joglejárt
szeretem a filmet, és ha nem lenne joglejárt akkor is megvenném/megvettem volna
Dvd gyűjtemény képekben
Vad vágyak! Yeah!
yeah-yeah-yeah
Dvd gyűjtemény képekben
Én is rendeltem az Xpress-től. A héten át is veszi egyik haverom. Majd dobom fel a képeket.
Rap és mozi, az a jó
AteeG-nek az való!
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 680
Dvd gyűjtemény képekben
de a Mars szelleme......ezért te pénzt adtál?
nem, a film a lényeg, hanem az, hogy joglejárt
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Dvd gyűjtemény képekben
Vad vágyak! Yeah!
yeah-yeah-yeah
Dvd gyűjtemény képekben
Nemrég vettem meg a Bourne sorozatot egyenként.Így a díszdobozt már nem hiszem, hogy megveszem.
Pedig igazán szép darab.
Gratulálok.
Majd oda adom a dobozt ha jön a negyedik rész.
Dvd gyűjtemény képekben
ezzel a 3 joglejárt filmmel gazdagodtam a héten
2/1.
Gratula ibra!
Nekem ezek most jöttek az Xpress-ről:
köszi, neked is gratula
a héten én is rendelek xpressről és bourne dobozom nagyon gondolkodok, csak nem fér be a keretbe
Dvd gyűjtemény képekben
Nemrég vettem meg a Bourne sorozatot egyenként.Így a díszdobozt már nem hiszem, hogy megveszem.
Pedig igazán szép darab.
Gratulálok.
Majd oda adom a dobozt ha jön a negyedik rész.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
Nemrég vettem meg a Bourne sorozatot egyenként.
Így a díszdobozt már nem hiszem, hogy megveszem.
Pedig igazán szép darab.
Gratulálok.
Dvd gyűjtemény képekben
2/2.
Bourne:
Pár napja a haver átvette tőlem a régebben vett 1-2. részt 3000-ért, így nekem a díszdoboz(+ az exta lemez) ugyanannyiba van, mintha csak a legújabb részt vettem volna meg.
nagyban
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
2/1.
Gratula ibra!
Nekem ezek most jöttek az Xpress-ről:
nagyban
Dvd gyűjtemény képekben
Vad vágyak! Yeah!
yeah-yeah-yeah
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
gratula mindenkinek
Dvd gyűjtemény képekben
Két új szerzemény:
Apocalipto - gondolom nem kell bemutatni.
István a Király - extra változat, 2 DVD.
A második DVD-n van egy doksi film, ami így sok év távlatából egy kicsit elgondolkodtató.
...Hogy tele voltunk még akkor optimizmussal.
Maga a film különben ua, mint a mozikban "anno" a kép kicsit remegős, szemcsés,
a hang digitálisan felújított (rácsaptak egy zajszűrőt, oszt' jó'van )
...de ahoz képest, hogy stereo fényhangról (analóg) digiztek, elég jól kihozták szerintem.
A doksi filmet mindenkinek ajánlom.
- Challanger
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Dvd gyűjtemény képekben
lehet megveszem majd, mert csak jókat olvasok/hallok róla
Dvd gyűjtemény képekben
Jó a film, a vége azért egy kicsit durva! (a térdelős résznél!!)
CD Futómű: ETHOSZ Audio CD-Transport (+Libra) DAC: ETHOSZ Audio Balanced RTP Vacuum Tube SQ Előfok: ETHOSZ Audio Balanced Zen (Referenc) Végfok: 2x ETHOSZ Audio PA-2.5 SQ (Bi-amp) Hangfal: WATT/Puppy by ETHOSZ Audio Kábelek: Nirvana S-L
Dvd gyűjtemény képekben
Én is a könyvvel kezdtem, ha tehetitek, előbb olvassátok el.
Rap és mozi, az a jó
AteeG-nek az való!
Dvd gyűjtemény képekben
ez télleg ennyire jó film?
Nagyon jó a film és a könyv is. Én először a könyvet olvastam, de tényleg nagyon beteg az író faszi..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline