Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
xpresstől
Gratula ibra!
A vadász-t még nem láttam, de a borítója alapján megkockáztatom hogy horror. horror.gif
köszi
a vadász egy angol horror a jobbik fajtából, 990et bőven megér
a démoni harcosok és a barlang mellet a legjobb angol horrorok közé sorolható
ajánlom neked és mindenkinek
Dvd gyűjtemény képekben
xpresstől
Gratula ibra!
A vadász-t még nem láttam, de a borítója alapján megkockáztatom hogy horror. horror.gif
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
xpresstől
Dvd gyűjtemény képekben
Anime átirat mozivászonra.Amerikai filmkritikusok szerint a Matrix japán megfelelője.
Új szerzemény, még nem láttam.
még csak a trailert láátam az nagyon tetszett, szerintem jó kis film lehet
gratula
Dvd gyűjtemény képekben
Anime átirat mozivászonra.
Amerikai filmkritikusok szerint a Matrix japán megfelelője.
Új szerzemény, még nem láttam.
Dvd gyűjtemény képekben
japán hang nem sokat ér felirat nélkül
Igen ennek tükrében tényleg nem szerencsés kiadás. Én csak azt néztem van-e rajta szinkron, nem is figyeltem a feliratot. Így sokaknak tényleg nem éri meg a 990-et.
majd én is meg fogom venni egyszer de az animékat én japán hanggal szeretem nézni magyar felirattal
Dvd gyűjtemény képekben
Igen ennek tükrében tényleg nem szerencsés kiadás. Én csak azt néztem van-e rajta szinkron, nem is figyeltem a feliratot. Így sokaknak tényleg nem éri meg a 990-et.
Dvd gyűjtemény képekben
magyar felirat télleg nincs rajta?
Igen, valóban nincs. Ez mondjuk tényleg elég nagy hiba. A Japán hang meg csak surround, ez se plusz pont.
Dvd gyűjtemény képekben
Igen, valóban nincs. Ez mondjuk tényleg elég nagy hiba. A Japán hang meg csak surround, ez se plusz pont.
Dvd gyűjtemény képekben
Most érkeztek : (Igaz, hogy az első rész - az APPLESEED - itthon is megjelent, de arról a kiadványról inkább ne is beszéljünk, még 990 Ft-ot sem ér)
Tényleg szépek, bár nekem az itthoni kiadás pont megért 990-t. Jó nincs rajta DTS, meg nem ilyen szép a doboza, de van rajta szinkron, ami ezen gondolom nincs.
Dvd gyűjtemény képekben
Most érkeztek : (Igaz, hogy az első rész - az APPLESEED - itthon is megjelent, de arról a kiadványról inkább ne is beszéljünk, még 990 Ft-ot sem ér)
Tényleg szépek, bár nekem az itthoni kiadás pont megért 990-t. Jó nincs rajta DTS, meg nem ilyen szép a doboza, de van rajta szinkron, ami ezen gondolom nincs.
Dvd gyűjtemény képekben
Most érkeztek :
(Igaz, hogy az első rész - az APPLESEED - itthon is megjelent, de arról a kiadványról inkább ne is beszéljünk, még 990 Ft-ot sem ér)
Dvd gyűjtemény képekben
Én meg itt vagyok a 3 szimpla Bourne DVD-vel.
No nem baj. Végül is nekem a film a lényeg.
Dvd gyűjtemény képekben
Haverom holnap veszi át a csomagom az Xpressnél. Jön a Lost 3. évaaaad
nekem pénteken jön a bourne dobozzal
Akkor mégis belefért a keretbe. Nekem szerencsém volt, már előtte eladtam a két korábbi részt 3000-ért.
ja, kicsit megvariáltam a dolgokat és sikerült összehozni
Dvd gyűjtemény képekben
Most hogy készül a negyedik rész....
Hát komolyan mostmár nem lehet nyugodt szívvel megvenni egy gyűjteményt mert rögtön csinálnak még egy részt hozzá.
Igen, én is azért féltem pl. a Pókember doboznál, mert előbb-utóbb úgyis jön a 4. rész és akkor lsz egy még tutibb doboz a "sorozatból".
Rap és mozi, az a jó
AteeG-nek az való!
Dvd gyűjtemény képekben
Most hogy készül a negyedik rész....
Hát komolyan mostmár nem lehet nyugodt szívvel megvenni egy gyűjteményt mert rögtön csinálnak még egy részt hozzá.
Dvd gyűjtemény képekben
..a vámpírokat nem adták ki hazánkban, amire gondolsz az szerintem a vámpírok - a gyilkos csapat - nem ugyanaz
Nahát ezt sem tudtam, hogy az egy folytatás. Mondjuk nem nagyon tetszett, ezért nem is néztem utána.
Dvd gyűjtemény képekben
Akkor mégis belefért a keretbe. Nekem szerencsém volt, már előtte eladtam a két korábbi részt 3000-ért.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Rap és mozi, az a jó
AteeG-nek az való!
Dvd gyűjtemény képekben
Hát,végülis nem kell, hogy mindenkinek ugyanaz tessen Én személy szerint inkább a Dolog, a polcomon jelentkező hiányát érzem fájónak tőle.
na látod az télleg faájó hiányosság és ami nekem még hiányzik az a vámpírok és a menekülés new yorkból
Jaa, hogy a Vámpírok is joglejárt. Ezt eddig nem is tudtam.
a vámpírokat nem adták ki hazánkban, amire gondolsz az szerintem a vámpírok - a gyilkos csapat - nem ugyanaz
Dvd gyűjtemény képekben
Hát,végülis nem kell, hogy mindenkinek ugyanaz tessen Én személy szerint inkább a Dolog, a polcomon jelentkező hiányát érzem fájónak tőle.
na látod az télleg faájó hiányosság és ami nekem még hiányzik az a vámpírok és a menekülés new yorkból
Jaa, hogy a Vámpírok is joglejárt. Ezt eddig nem is tudtam.
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
A Resident Evil "doboz" igen tetszetős. Ha hazánkban is megjelenne egy ilyen, beneveznék rá. Gratulálok a filmekhez!
Rap és mozi, az a jó
AteeG-nek az való!