Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házi kedvenceink
Házi kedvenceink
Szegény, részvétem!
Az én kutyám is 13-évesen halt meg, már 2 éve és azóta sem tudtam másik kutyát elképzelni helyette...
Házi kedvenceink
2/2.
Itt pedig 9 évesen, 2006. tavaszán: Sajnos lejárt az ő ideje. Most nagyon szomorú vagyok.

AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Házi kedvenceink
2/1.
Ma délelőtt elpusztult a kutyám, Kicsi. 13 évet élt...
Itt kb. 4-5 hónapos volt, '97 tavaszán:
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Házi kedvenceink
Vigyázat, támadni akar!
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
Házi kedvenceink
Ez tényleg jó! Hajrá vizslák! Szép a jószág! :kiraly:
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
Házi kedvenceink
Ez egy a "szép és okos" sorozatból.
Házi kedvenceink
2.
Házi kedvenceink
Egy kis hétvégi tevékenység, így esőben...
Házi kedvenceink
Portré:
Pár nap, és fél éves lesz a kandúrunk. Nagy kópé. :foto:
Szép macsek!
És a gép, amivel csináltad, az is jó! :kiraly:
Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni. Beszélgess egy csinos nővel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, ez a relativitás.
-Alber Einstein-
Házi kedvenceink
Portré:
Pár nap, és fél éves lesz a kandúrunk. Nagy kópé.
Házi kedvenceink
Bandita:
Öt hónapos.
Házi kedvenceink
Ez is Kovti ebe...
Édes kis picurka
Hány napos lehet? 1-2, vagy órás?
De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)
Házi kedvenceink
Ez is Kovti ebe...
Hát ez bexarás, kint láttam eddig csak zsebikutyát. mondjuk az felnőttként volt tenyérnyi..Nagyon aranyos, milyen fajta?
Házi kedvenceink
Ez is Kovti ebe...
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Házi kedvenceink
Itt egy szörnyecske
Azért szárazon jobban mutat...Itt olyan mint egy Chicken wings :taps:
Házi kedvenceink
Itt egy szörnyecske
Very cute !!
Házi kedvenceink
És ezek voltak a kölykök
Philips CD930, Mission dac5 mod, Cyrus III, Cyrus PSX-R, hiVOX Alces 6, DIY hangfal Morel,Siltech SPX-20
Siltech spo-18M, Siltech hp-9,Nirvana SL rca, Daruma.
Házi kedvenceink
Ilyen ha száraz
Philips CD930, Mission dac5 mod, Cyrus III, Cyrus PSX-R, hiVOX Alces 6, DIY hangfal Morel,Siltech SPX-20
Házi kedvenceink
Itt egy szörnyecske