A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Leszámítva a csapdát, ez a doboz sok szempontból érdekes és sok kérdést vet fel.
Dupla ATC dóm közép, Scan-Speak berillium dóm magas MTM elrendezésben. Valakinek biztos így tetszik.
Ez DIY?
Én még hasonlót sem láttam, szóval gondolom, hogy DIY.
Az ATC dóm közép ilyen elrendezésben történő elhelyezése sem gyakori, mondhatnám szinte példa nélküli és szerintem felesleges is. A másik érdekesség ennek a magas sugárzónak az alkalmazása. Nyilván meg kéne hallgatni, de így elő blikkre nekem nem illik ezekhez a közepekhez.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Valakinek ez volt az ízlése-kedve-pénztárcája szerinti választása, itt meg mindenki átrendezi a saját kénye-kedve szerinti készülékekkel,
jó úgy az ahogy van.
Ejha, ez nagyon izgalmas... !
Első ránézésre, majdnem a Nagra ugrott be, de aztán jött a felirat, hogy mi is ez.
Az a fogas kerekes állító tárcsa, na az nem semmi !
STEAMPUNK-nak hívják ezt a dizájnt. Van akinek tetszik, s van akinek nem.
Ejha, ez nagyon izgalmas... !
Első ránézésre, majdnem a Nagra ugrott be, de aztán jött a felirat, hogy mi is ez.
Az a fogas kerekes állító tárcsa, na az nem semmi !
Ethosz Cd (TDA1545A), Ethosz tube DAC(TDA1541)
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F,
Technics SL 1210 GR/Thorens TD 126 mkII/AudioGold plinth,Achromat,
Palotás féle ARC phono,Hiraga MC preamp, Denon DL-103/Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.