Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házi kedvenceink
Házi kedvenceink
Az előző a járdán volt, itt van a havon:
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
Házi kedvenceink
Kutya a havon:
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
Házi kedvenceink
Spéci hőfényképezővel, amit hétvégére kaptam kölcsön épület hőtérkép készítéshez. NZS
Házi kedvenceink
Ezeket a hőfényképeket mivel készítetted?
Amúgy meg hajrá vizslák!!!!!!!!!
Házi kedvenceink
A lakás leghidegebb pontja a kutyan orra.
Itt már kintről befutva a füle is lehűlt.
Házi kedvenceink
Bori hőfényképe:
Házi kedvenceink
Nem barátkozik ! Óvatos !
jó képeid vannak, mivel fényképezel..? az íriszéből nem láttam pontosan a géped márkáját..
Köszi !
Canon 30 D , Canon 24-105 L, 430 EX vaku , ezekkel készült a két kép !
a modell se "kutya"...
"Még egy kávé és teret váltok." Star Trek - Voyager (Jane Way)
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300
- Házsé
- V.I.P.
- Értékelés: 84
Házi kedvenceink
jó képeid vannak, mivel fényképezel..? az íriszéből nem láttam pontosan a géped márkáját..
Köszi !
Canon 30 D , Canon 24-105 L, 430 EX vaku , ezekkel készült a két kép !
Házi kedvenceink
Házi kedvenceink
Lili, egy éves Beagle szuka.
Csumililinek, és Linczinek becézem.
HTPC: Abit NF7, Ati 9550, XBMC , AV:Yamaha rx-v350,Hangf szett.: Cav dp880A (stereo)+jamos412 center+jamo surround (Theatre),monitor joker 2,5.Projektor:OptomaEp721
- Házsé
- V.I.P.
Házi kedvenceink
- Házsé
- V.I.P.
Házi kedvenceink
Hihetetlen tágra nyílt pupilla ! Pedig volt fény a szobában bőven ! " Rokon " macska nem a miénk ! Simogatás csak a háziaknak engedélyezett , mindenki másnak fogak és karmok a kis kötsögtől !
Házi kedvenceink
Itt a mi gyönyörű cicánk. Micike. Sajnos már ő sincs velünk. Méreg végzett vele Azóta nincs kedvem másik házikedvenchez.
Házi kedvenceink
Talán témához illik:http://vimeo.com/8191217
egy barátot, társat elveszíteni a legszörnyűbb érzés...nagyon megható volt...
Házi kedvenceink
Kicsik és nagyok.
2/1.
Tavaly június közepén, amikor hazahoztam őket:
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Házi kedvenceink
2/2.
Ma reggel:
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Házi kedvenceink
Csak a továbblépés miatt:
Házi kedvenceink
Hajrá vizslák!
(Karácsonykor ölebem lett, kaptam egy kis adag bűzmirigy cseppet a kutyantól, megint lehetett mosni, és mosakodni...)
Házi kedvenceink
2/1.
Ma délelőtt elpusztult a kutyám, Kicsi. 13 évet élt...
Nagyon sajnálom Posza, részvétem
De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)
Házi kedvenceink
Meg repülni is!
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Házi kedvenceink
Meg repülni is!
Házi kedvenceink
Ülni is tud!
Házi kedvenceink
Rézi 5 hónapos!
Házi kedvenceink
Részvétem a kutyád miatt!
Nálunk még fiatal a kedvenc, ekkora csontot kapott!