Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Képek Magyarországról
Képek Magyarországról
XIV. ker. szépsége!
Képek Magyarországról
Azt, hogy van egy hangjuk, azt úgy értettem, hogy a közvetlen közelükben (mikor a képeket csináltam). Szerencsére a házak között már nem hallani, de azért még nem vagyunk nyugodtak, mert amikor, négy sávban ömlenek majd a kamionok, ráadásul az aszfaltnál lényegesen durvább betonon, az lesz majd az igazán problémás. Persze az is nagy kérdés, hogy mennyire fogják megcsinálni a beígért környezetvédelmi beruházásokat...
Értem. Én azt hittem, hogy a házakhoz is oda lehet nagyon hallani és az olyan zavaróan hangos.
Reméljük, hogy megfelelő lesz a zajvédő amit majd építenek...
Én azt tudom mondani, hogy a mi kis városunk "nyugodtabb" lett mióta elkészült a külső gyűrű körénk. Így sikerült a kamionforgalmat is kitiltani, a balesetek száma is majdnem hogy teljesen visszaesett és át tudunk menni az egyik oldalról a másikra..... mert sajnos nálunk ilyen problémák is voltak, hogy egyszerűen a nagy forgalom miatt képtelenség volt közlekedni, gyalogosan meg pláne...
De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)
Képek Magyarországról
De én azt tartom, hogy inkább elviselem 6 hónapig, vagy akár 1 évig is a teherautók zaját, ha tudom, hogy utána ez megszünik,
Azt, hogy van egy hangjuk, azt úgy értettem, hogy a közvetlen közelükben (mikor a képeket csináltam). Szerencsére a házak között már nem hallani, de azért még nem vagyunk nyugodtak, mert amikor, négy sávban ömlenek majd a kamionok, ráadásul az aszfaltnál lényegesen durvább betonon, az lesz majd az igazán problémás. Persze az is nagy kérdés, hogy mennyire fogják megcsinálni a beígért környezetvédelmi beruházásokat...
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Képek Magyarországról
Momba: Majd tehetnél be képeket hogy hogyan halad az építkezés
OK.
Két aránylag korrekt cikk. Nem az a ferdítős, fröcsögős, amit a kereskedelmi tévéken lehet látni!
M0 keleti 1
M0 keleti 2
És aki mindent szeretne tudni a dologról: SZIKE
Ilyen Rába-Steiger földgyalukkal távolítják el a termőréteget ? A félénkeső részen kiszedik a földet, a távolabbin pedig ürítik (ahol épp mennek), ebből lesz elméletileg a zajvédő töltés, tehát itt nem viszik el a termőréteget, mivel a töltés tetejére még zajvédelmi célból növényeket is fognak építeni. 10 Rába járkál körbe-körbe, van egy hangjuk.
Köszi Momba, hogy kiegészítetted az első hozzásólásod.
Én is a O-ás vonzáskörzetében lakom. Tulajdonképpen Ecserig már kész van. És nagyon jó. hogy nem jönnek be a környező városokba és falvakba az autók, de ezáltal nekik is sokkal gyorsabb a cél megközelítése. Simán eljutnak az 5-höz, a 4-hez, így a Ferihegyi gyorsforgalmi is egy kicsit felszabadul. A zajjal kapcsolatban: nekem való igaz, nem 200 m-re van, vagy kezdődik a 0-s, hanem talán 6-800 m-re kezdődik a felvezető szakasza. Tehát, effektíve még távolabb van a 0-ás. De én azt tartom, hogy inkább elviselem 6 hónapig, vagy akár 1 évig is a teherautók zaját, ha tudom, hogy utána ez megszünik, és nem járnak be kamionok és olyan autók akik lényegében nem is szeretnének ilyen kerülő és lassú utat tenni be a városomba. Hanem sokkal egyszerűbben, kikerülve eljutnak a célig. Ennek nem ecsetelem a mibenlétét, hiszen mindannyian tudjuk.
Képek Magyarországról
OK.
Két aránylag korrekt cikk. Nem az a ferdítős, fröcsögős, amit a kereskedelmi tévéken lehet látni!
M0 keleti 1
M0 keleti 2
És aki mindent szeretne tudni a dologról: SZIKE
Ilyen Rába-Steiger földgyalukkal távolítják el a termőréteget ? A félénkeső részen kiszedik a földet, a távolabbin pedig ürítik (ahol épp mennek), ebből lesz elméletileg a zajvédő töltés, tehát itt nem viszik el a termőréteget, mivel a töltés tetejére még zajvédelmi célból növényeket is fognak építeni. 10 Rába járkál körbe-körbe, van egy hangjuk.
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Képek Magyarországról
Ilyen Rába-Steiger földgyalukkal távolítják el a termőréteget ?
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Képek Magyarországról
M0 keleti szektor építése, 150-200 méterre a családi házaktól! bekap6od.gif
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 671
Képek Magyarországról
Itt a vára is, bár java része be volt zárva, sajnos. Aki nem tudná, ez Siklós. Nem rossz.NZS
nehéz volt megfordítani a monitort
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 671
Képek Magyarországról
Itt a vára is, bár java része be volt zárva, sajnos. Aki nem tudná, ez Siklós. Nem rossz.NZS
nehéz volt megfordítani a monitort
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Képek Magyarországról
utsó
Orhidea ugye Norbi?
Gratulálok, nagyon szép
Igen.
Neked is köszönöm.
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Képek Magyarországról
utsó
Grat Norbi
Köszike
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Képek Magyarországról
utsó
Orhidea ugye Norbi?
Gratulálok, nagyon szép
- Azuroo andrew
- Fórumlakó
- Értékelés: 0
Képek Magyarországról
utsó
Grat Norbi
Lcd : Sony Bravia "S" 3000 Crt: Sony Wega trinitron kv-32cs70
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...
Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...
Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
Képek Magyarországról
A tetőtéri ablakból a Mátra. (Kb. 55 Km lehet légvonalban.)
Képek Magyarországról
utsó
Képek Magyarországról
Ha már makró...(átméretezés után romlott a kép minősége )
Képek Magyarországról
Egy kép a sziklakertből,
Képek Magyarországról
6/6. Ennek a virágnak nem tudom a nevét... Bíbor??
nagyban
Posza! Elnézést, csak most vettem észre a kérdésed....
Hát, sajnos, biztosra nem tudom mondani, talán napvirág vagy esetleg sárga kúpvirág? Levelei alapján talán az, de mintha később szokott volna virágozni.....passz!
Képek Magyarországról
6/5. Kéknefelejcs. Van sötétkék is nekünk.
nagyban
Posza!gyönyörűek a képeid!Tanultad a fotózást és ezzel foglakozól?vagy csak úgy hobbi szinten űzöd?
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
Képek Magyarországról
Tuti, hogy nem. Sárga virágot nem hívhatnak Bíbornak.
Képek Magyarországról
Ez nem saját kép, és nem is mai, de ilyet én is láttam, úgy 1 hete.
Azért van, aki élvezte a vizet...
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
Képek Magyarországról
Nagyon gyönyörűek, de ezt a tulipánt, hogy a manóba tudtad ilyen klasszul fotózni?
Köszi!
A gépen bekapcsoltam a Makró üzemmódot. az direkt ilyen közeli fotózásra van kitalálva. A képek DSC-V1-es Sony géppel készültek. 2003-ba EISA-díjat kapott az 5 megás kisgép.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Képek Magyarországról
nagyban
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.