Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
3300 EUR minusz a kedvezmény,ha jó a kapcsolatod és szerencséd van.
No, hát ez a baj... ilyenem sose lesz!
Még nem tudom! Az állvány készülőben... Adok neki egy kis időt!
Szerintem a gyári magasságúra készített állvány már is sokat javított a hangon! A subnak köszönhetően meg az igazi mélyek is megjöttek!
egy kis gömbölyités csak marsz az álványokra meg egy jó kis festést
Proji: INFOCUS IN3138Hda Vászon elitescenn 120". TV LCD: LG 42LK530 FullHD, BluRay: LG BD 550, Erösitö: Marantz SR 7011 CD1: Technics SL-PG 590,Deck: Technics RS-BX 501, hangfal: Dynavoice Challanger M-85 set SUB: Proson R12, 7. Taga TAV 806. kábel: A FRONTOKNAK SUPRA RONDO 4*2.5mm ,a háttérnek PROSON 2*2.5mm SAL 2×2.5mm, proson sub,Kácsa hdmi 1.4HAMA HDMI 1.3, profilgold PGD-481,Kácsa KCE-210
Saját készítésű fa hi-fi álvány front hangfal alátét és háttér sugárzó állvány.
Pc: Intel i3 4330 asrock H97 Gskill ripjaws 8GB ddr3 Kingston SSDNow V300, WD Caviar blue ezex 1Tb, Hitachi deskstar 7k1000.b,ASUS Xonar D1 LG W2242T Win7 64bit home edition, Kodi player<p>
Player:Technics SL-P777, Technics SL-PS900 vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN, ASUS transformer lapos,hangkárty Creative X-FI sorround 5.1 usb vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN,INAKUSTIK PREMIUM BLUETOOTH vezeték INNAKUSTIK PREMIUM rca, Technics SU-V85A, vezeték AUDOQUEST X2, TAGA Platinum S-90SL. Áram: Goldaudio elosztó, Inakustik REFERENZ hálozati.
Saját készítésű fa hi-fi álvány front hangfal alátét és háttér sugárzó állvány.
Pc: Intel i3 4330 asrock H97 Gskill ripjaws 8GB ddr3 Kingston SSDNow V300, WD Caviar blue ezex 1Tb, Hitachi deskstar 7k1000.b,ASUS Xonar D1 LG W2242T Win7 64bit home edition, Kodi player<p>
Player:Technics SL-P777, Technics SL-PS900 vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN, ASUS transformer lapos,hangkárty Creative X-FI sorround 5.1 usb vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN,INAKUSTIK PREMIUM BLUETOOTH vezeték INNAKUSTIK PREMIUM rca, Technics SU-V85A, vezeték AUDOQUEST X2, TAGA Platinum S-90SL. Áram: Goldaudio elosztó, Inakustik REFERENZ hálozati.
Milyen árú is egy ilyen doboz?
3300 EUR minusz a kedvezmény,ha jó a kapcsolatod és szerencséd van.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Mi pénz? Te ugyse mozizol...
Engem sem a mozi érdekel.
Ki akarom próbálni a frontokat és a monitorokat is stereoban.
Egy ilyen rendszer újonnan több,mint 30 MFt volt 4-5 éve.
Webáruház:
Jövő héten érkezik hozzám egy nagy Meridian rendszer.
Az sem lesz semmi.
Mi pénz? Te ugyse mozizol...
- Indy
- V.I.P.

- Értékelés: 1633
Egy kis átrendezés történt.
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
-
alfaati
Új darab a gyujteményemben:
Grace HS-5 headshell (gyártotta: Shinagawa Musen Company LTD, Tokiyo, Japan)
egyedul...
...társak kozott:
Akkor most mégiscsak visszatérsz a Delphinushoz(+sub),vagy marad a Focal JMLab?
Még nem tudom! Az állvány készülőben... Adok neki egy kis időt!
Szerintem a gyári magasságúra készített állvány már is sokat javított a hangon! A subnak köszönhetően meg az igazi mélyek is megjöttek!
Igazából Én az Earformance Research Lab. termékeire gondoltam.
A Lab névhez még fejlődnöm kell, bár bevallom jelenleg is tisztaszobában dolgozom.
Az első képen az 1 évvel ezelőtti tisztaszobám látható, a 2. ill. 3. kép a mai állapotokat tükrözi, de még mindig túlzónak tartom a Lab szócskát.
Alul épp egy különleges és persze titkos kábel-hangzásjavító eljáráson dolgozom.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
-
Vendég
Sajnálom, de az Extra Reference Level audio IC-t csak a Coconut Audio tudja neked legyártani. Jelenleg nem rendelkezem kellő szaktudással ilyen magas szintű kábel legyártásához.
Igazából Én az Earformance Research Lab. termékeire gondoltam.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6364
Annyi pénzért amennyi nekem volt rá, nem hiszem hogy találtam volna zártat!
Akkor most mégiscsak visszatérsz a Delphinushoz(+sub),vagy marad a Focal JMLab?
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Jól néz ki, ezen az SW1-en én is gondolkodtam anno, de letettem róla mert kiderült hogy reflexes.
Ballare-től van?
Annyi pénzért amennyi nekem volt rá, nem hiszem hogy találtam volna zártat!
Jól néz ki, ezen az SW1-en én is gondolkodtam anno, de letettem róla mert kiderült hogy reflexes.
Ballare-től van?
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Az sem lesz semmi.
Király!
Kb. fél órát hallgattam eddig... de úgy néz ki megérte! Elég komoly kis sub! 18 kiló! A reflexnyílás fából van, nem műanyagból!
Majd megpróbálom lefotózni, bár elég szűk a hely!
Akkor lehet,hogy jó volt a tanácsom
Kb. fél órát hallgattam eddig... de úgy néz ki megérte! Elég komoly kis sub! 18 kiló! A reflexnyílás fából van, nem műanyagból!
Akkor lehet,hogy jó volt a tanácsom
Zene:
Harbeth M30.2 40th - QUAD QMP - QUAD Artera Play - Cambridge Audio 851N - Puritan PSM 1512 - MZ/X LPS - Cisco Meraki - Quadraspire - Final Lab Daruma
Mozi:
Arendal 1723- Datasat LS 10- Simaudio Moon Aurora - Zidoo UHD 2000 - Oppo BDP- 103EU - Apple TV - Epson 7400
Harbeth M30.2 40th - QUAD QMP - QUAD Artera Play - Cambridge Audio 851N - Puritan PSM 1512 - MZ/X LPS - Cisco Meraki - Quadraspire - Final Lab Daruma
Mozi:
Arendal 1723- Datasat LS 10- Simaudio Moon Aurora - Zidoo UHD 2000 - Oppo BDP- 103EU - Apple TV - Epson 7400
Chario sub?Javult a helyzet?
Zene:
Mozi:
Mozi:
Jungson.
Már 1 perc után is gyönyörűen szólt.
Van másik ilyen méretű Harbeth dobozom,tehát tudom mihez mérni a hangját.
Nice Szerintem ezzel a Rosewood fúrnérral a legszebb.
Az enyém 35th Anniversary Edition.Komolyabb a belső kábelezése,de gondolom nincs drámai különbség.
Jungson.
Nice Szerintem ezzel a Rosewood fúrnérral a legszebb.
Az enyém 35th Anniversary Edition.Komolyabb a belső kábelezése,de gondolom nincs drámai különbség.
Zene:
Mozi:
Mozi:
Ma hallgattuk meg Sumival az új Harbeth 30.1-es dobozaim.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Milyen árú is egy ilyen doboz?
A center 80 Kg.Minden doboz aktív.
Webáruház:
Az sem lesz semmi.
Webáruház:
A szavaidból azt gondolom, hogy nyersen is nagyon meggyőző a hangja! A hangfalkábel elég combos. Milyen kábel?
Jungson.
Webáruház:
Ma hallgattuk meg Sumival az új Harbeth 30.1-es dobozaim.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.
A szavaidból azt gondolom, hogy nyersen is nagyon meggyőző a hangja! A hangfalkábel elég combos. Milyen kábel?
Engem érdekelne egy ERL Audio IC MKII, ha esetleg piacra dobnád.:-)
Sajnálom, de az Extra Reference Level audio IC-t csak a Coconut Audio tudja neked legyártani. Jelenleg nem rendelkezem kellő szaktudással ilyen magas szintű kábel legyártásához.