Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Képek Magyarországról
Képek Magyarországról
Egy másik szögből is, hogy lássátok, nem trükk.
Miskolc, 2006. 12. 25.
ha ez a centrum, akkor a költerület milyen lehet?
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Képek Magyarországról
Egy másik szögből is, hogy lássátok, nem trükk.
Miskolc, 2006. 12. 25.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Képek Magyarországról
Ezt már régóta le akartam fotózni, végre megcsináltam:
Miskolc, 2006. 12. 25.
Képek Magyarországról
Ha még a kép jó is lenne, ott van hátul a kocsi.
Ez tetszik csak az a fene sárga roncs ne lenne rajta! Komolyan tönkrevágta a képet!
Képek Magyarországról
reméltem, hogy nem érted félre, úgyis tudod, hogy folyamatosan sasolom a honlapodon a képeidet .
Ezt nem tudtam, de köszi.
teljesen belepirultam mert kiderült, hogy nagy rajongód vagyok :kiraly:
Az adventi képek is nagyon jók, főleg az tetszik, hogy vizes a burkolat. Azt hiszem nehéz lesz a bükkben igazi téli képet csinélni, mert olyan meleg van, hogy egy szál pulóverben megyünk fel Lillára sétálni. Viszek gépet, de nem sok remény van jó képre.
Képek Magyarországról
Boldog karácsonyt minden fotósnak, meg egyébként is minden kedves "barátomnak" az oldaról!
(már sokadik hete hordom magammal kcsoiban a fényképezőt szarvasok, őzek miatt. Mondanom sem kell, semmi. Azaz, mire a kcsoival rájuk világítok, gépet bekapcsolom, már ott sincsenek.
Ma már arra vetemedtem,hogy emgálltam a prérin a kocsival és visszagyalogoltam kb. 100m-t, ahol pár szemeket láttam világítani. A géppel vakuztam vaktába,mnit állat,hogy legalább valami szemet lássak megcsillanni, merre kéne keresnem, de semmi. Az autósok meg bizots jól berosáltak a nagy sötétben a vakuvillogtatástól az országút mellett)
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt
Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG
Képek Magyarországról
Szeged, Kárász utca, advent.
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
Képek Magyarországról
reméltem, hogy nem érted félre, úgyis tudod, hogy folyamatosan sasolom a honlapodon a képeidet .
Ezt nem tudtam, de köszi.
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
Képek Magyarországról
2/2.
Négy hónap:
Szeptember
Október
November
December
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Képek Magyarországról
egy fotója van a témáról és azt szoftveresen manipulálja.
erre gondoltam én is, hehehe
A következőn(dec. 20 körül) lehet, hogy befagyasztom a vizet is.
2/1.
Sikerült!
Volt egy kis hártya-jég. A poén, hogy a hattyúk ugyanott fürdenek, mint egyhónapja. :kiraly: Ma készült:
nagyban
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Képek Magyarországról
PS el két perc és nincs ott:)
De,ha arra sincs időm? :kiraly:
(nincs most PS a gépemen, csak a paint)
nekem sincs, ha lett volna, akor megcsinálom és ellövöm a poent hogy én megvártam amíg elment a sárgakocsis barom:)
ez jó!
a sárga kocsi HagaNRG tulajdona. így fotózás közben eltünt volna a képről, akkor az érdekes dolog lett volna. (+ egy gyaloglás a yard-ra)
tudom, ezért lőttem volna el a kis humrtot:)
Képek Magyarországról
De,ha arra sincs időm? :kiraly:
nekem sincs, ha lett volna, akor megcsinálom és ellövöm a poent hogy én megvártam amíg elment a sárgakocsis barom:)
ez jó!
a sárga kocsi HagaNRG tulajdona. így fotózás közben eltünt volna a képről, akkor az érdekes dolog lett volna. (+ egy gyaloglás a yard-ra)
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Képek Magyarországról
De,ha arra sincs időm?
Képek Magyarországról
De,ha arra sincs időm?
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Képek Magyarországról
Ha még a kép jó is lenne, ott van hátul a kocsi. De nehogy azt higgyjétek, nem volt annyi eszem,hogy megvárjam, míg elmegy-én hagytam ott és nem volt annyira fontos a fotó, hogy annyit gyalogoljak miatta.
Képek Magyarországról
Ha még a kép jó is lenne, ott van hátul a kocsi. De nehogy azt higgyjétek, nem volt annyi eszem,hogy megvárjam, míg elmegy-én hagytam ott és nem volt annyira fontos a fotó, hogy annyit gyalogoljak miatta.
Képek Magyarországról
Ez sajna nem úgy sikerült, ahogy képzeletem:
Képek Magyarországról
Már jó rég tetem fel képeket, igazából talán azt a fotó tudásom is elfelejtettem, ami volt, próbának itt van pár új kép. Rakacai víztározó.
Képek Magyarországról
Múlt hétvégén ilyen idő volt mifelénk (nem hó, csak dér):
Képek Magyarországról
Ajsa!Ajánlanék valami ilyet(zsebben elfér)
hogy ne karistold a gép alját. :kiraly:
a sín szerintem jobban elbirja a 300D-t mint ez
E zigaz,de próbáltál már sint zsebrevágni?
Képek Magyarországról
Egyszer láttam egy függőleges panorámát egy templon belsejéről a fotozz-on. Jómagam azt próbálom minduntalan átültetni a saját alkalmazásomban.
TV: JVC 28' Erősítő:Denon AVR-1705 DVD:Pana RV32 Vidijó: Aiwa FX 5200 Mély: WH210 Hang: Wharfedale Valdus 400, 200, Center:WH20, BCenter:Valdus
Képek Magyarországról
2/2.
Darázspók:
Szeptember elején fotóztam.
Szép jószág, nem adod ide tavasszal? Nevelem egy kicsit, vagy cserélhetünk a keresztesre, ha megtalálom
Képek Magyarországról
de úgy látom karády kolléga is lenyúlt egy jó beállítást
Megnyugtathatlak, nem láttam az említett honlapot. Teljesen más forrásból loptam.
nem szemrehányásként írtam, én is lopkodom pl. a csapos képeid beállítását
Képek Magyarországról
2/2.
Darázspók:
Szeptember elején fotóztam.
nagyban
Képek Magyarországról
Garázsbejárat - kerezstes barátom. Egész nyárom kitartott, szorgalmasan etettem, szép kövér lett! Most valószínű bent van valahol a garázsban és telel. Rremélem tavasszal találkozunk!
Ez meg az enyém. Lehet, hogy testvérek? Ikrek lehetnek.
2/1.
Ez biztos nem testvére:
nagyban