Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Készülékbelsők

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Készülékbelsők

Hozzászólás Szerző: RACPOWER »

Ez is elég üres!
Egy DVD tár még elférne benne

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Készülékbelsők

Hozzászólás Szerző: Mester »

Ez is elég üres!
Hehe. Enyém is pont igy néz ki. Lehet egy discmanbe több alkatrész van...

maliviper
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 59

Készülékbelsők

Hozzászólás Szerző: maliviper »

Ez is elég üres!

CD Futómű: ETHOSZ Audio CD-Transport (+Libra) DAC: ETHOSZ Audio Balanced RTP Vacuum Tube SQ Előfok: ETHOSZ Audio Balanced Zen (Referenc) Végfok: 2x ETHOSZ Audio PA-2.5 SQ (Bi-amp) Hangfal: WATT/Puppy by ETHOSZ Audio Kábelek: Nirvana S-L

Vendég

Készülékbelsők

Hozzászólás Szerző: Vendég »

nem vitték túlzásba

3/3

Vendég

Készülékbelsők

nem vitték túlzásba

2/3

Vendég

Készülékbelsők

nem vitték túlzásba

1/3

jankó31
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 8

Készülékbelsők

Hozzászólás Szerző: jankó31 »

Miért a panasonic író mirt szopat azzal, hogy ha van benne lemez azonnal elkezdi lejátszani?Kurvára idegesítő, pláne, hogy sokáig "bootol" ...
Volt amikor majdnem kibasztam az abalakon, mert a bekapcsolástól kezdve sokáig tartottt amíg hajlandó volt tv adást adni.

Az én sony íróm detto ez .
Azt hittem, hogy sajátja, de látom nem. Néha én is tudnám röptetni, amikor később kapcsolom be mint kéne.

LittleL
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 61

Készülékbelsők

Hozzászólás Szerző: LittleL »

Ilyenkor mindig eszembe jut a :

Végképp eltörölni.

Amikor Svarci meg a csaj a meghalt főnök irodájában futtatják a lemezt.
És a központból a rendszergazda leblokkolja a számítógépet, majd törölni akarják a lemezt.

Na ott sem nyílott ki a lemezjátszó. Svarci meg ráütött egyet. aztán máris kinyílt.
bár azthiszem ott is késő volt már mire kinyitották.
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect

sajti
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Készülékbelsők

Hozzászólás Szerző: sajti »

Mutass egyet ami jó árban van divx-es és hdmis...
Na jóvan má'! Aki ilyen telhetetlen, az várjon amíg beolvassa a lemezt!

sajti

pjotr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Készülékbelsők

Hozzászólás Szerző: pjotr »

Mutass egyet ami jó árban van divx-es és hdmis...

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

sajti
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Készülékbelsők

Hozzászólás Szerző: sajti »

Ezt egyszerűen nem értem hogy ha egyszer megnyomom az OPEN gombot,akkor miért nem adja ki a lemezt ?
Miért próbálkozik hogy még tovább beolvassa ?
Most akkor én vagyok az úr vagy ki a fene ?
Szóval miért nem tervezik úgy a lejátszókat, hogy open lenyomásakor
egyszerűen mindent félbeszakít ?

Én is jártam már így a Daewoo lejátszómmal. 

Azzal nem próbálkoztál hogy kihúzod a konnektorból, és bekapcsoláskor egyszerre
open -nal kinyitod ?

Miért a panasonic író mirt szopat azzal, hogy ha van benne lemez azonnal elkezdi lejátszani?
Kurvára idegesítő, pláne, hogy sokáig "bootol" majd elkezdi lejátszani és van amikor nem engedi a stoppot se amíg megy logo.
Volt amikor majdnem kibasztam az abalakon, mert a bekapcsolástól kezdve sokáig tartottt amíg hajlandó volt tv adást adni.

Cseréld le egy Pio-ra! Az nem csinál ilyet

sajti

Kiten
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Készülékbelsők

Hozzászólás Szerző: Kiten »

:kiraly:
Volt már nekem is ilyen érzésem, még az ablakis nyitva volt...

TV: Samsung SP46L6HX
DVD: Yamaha DVD-S1500
[ Van még cucc, csak sajna dobozban; lakásfelújítok... /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="15" height="15" /> ]

pjotr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Készülékbelsők

Hozzászólás Szerző: pjotr »

Ezt egyszerűen nem értem hogy ha egyszer megnyomom az OPEN gombot,akkor miért nem adja ki a lemezt ?

open -nal kinyitod ?

Miért a panasonic író mirt szopat azzal, hogy ha van benne lemez azonnal elkezdi lejátszani?
Kurvára idegesítő, pláne, hogy sokáig "bootol" majd elkezdi lejátszani és van amikor nem engedi a stoppot se amíg megy logo.

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

momba
Törzsvendég
Törzsvendég

Készülékbelsők

Hozzászólás Szerző: momba »

Azzal nem próbálkoztál hogy kihúzod a konnektorból, és bekapcsoláskor egyszerreopen -nal kinyitod ?

Mindennel próbálkoztam, de teljesen lefagyott, újra és újra. Akinek már volt ilyenje az tudja, hogy ezek bizonyos műveleteknél semmire sem reagálnak, ilyen a boot-olás is. 5-10 percenként egyébként újraindítja magát: teljesen leáll, mintha kihúznám a dugót és bebootól, ezt csinálta vagy 10-12 órán keresztül, de semmi haszna nem volt. De végül is jól sejtettem, hogy a lemez kivételével azonnal meggyógyul.
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup

LittleL
Fórumlakó
Fórumlakó

Készülékbelsők

Ezt egyszerűen nem értem hogy ha egyszer megnyomom az OPEN gombot,
akkor miért nem adja ki a lemezt ?

open -nal kinyitod ?
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect

momba
Törzsvendég
Törzsvendég

Készülékbelsők

Sony RDR-HX710 HDD+DVD recBal oldalon a vinyó, középen a DVD író helye:

Uhhh...ezt betyár módon szét kaptad.
Emlékeztet arra mikor az 1 év gari után a hifi videómagnóm benyesett egy kazit és akkor ugyan így szét kellett szednem.

Őszinte leszek, a durva részét, amikor le kellett "szedni" a tálca előlapját, azt édesapám csinálta, oda se mertem nézni!

Fuji lemezt meg soha többé nem veszek, azóta írtam másra és semmi gond nem volt, de az előlapot még nem mertem visszarakni!
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup

jankó31
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 8

Készülékbelsők

Hozzászólás Szerző: jankó31 »

Sony RDR-HX710 HDD+DVD rec 
Lefagyott egy Fuji nyers lemeztől, 10 órán keresztül nem adta ki. Kénytelen voltam teljesen szétszedni, hogy kihúzzam a lemeztálcát és kivegyem belőle! Nem volt egyszerű mutatvány, mert a lemeztálca előlapját a lemeztálca nyitott állapotában a drive beszerelése után tolják rá oldalról, 22-es csapdája, szóval le kellett tépni! Szerencsére nem tört le semmi!

Bal oldalon a vinyó, középen a DVD író helye:

Uhhh...ezt betyár módon szét kaptad.
Emlékeztet arra mikor az 1 év gari után a hifi videómagnóm benyesett egy kazit és akkor ugyan így szét kellett szednem.

Kiten
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Készülékbelsők

Hozzászólás Szerző: Kiten »

Lefagyott egy Fuji nyers lemeztől, 10 órán keresztül nem adta ki.

Eccer én is így jártam a lejátszómmal(!). Primedisc rulezz...

TV: Samsung SP46L6HX
DVD: Yamaha DVD-S1500
[ Van még cucc, csak sajna dobozban; lakásfelújítok... /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="15" height="15" /> ]

momba
Törzsvendég
Törzsvendég

Készülékbelsők

De lecsavarozhattad volna az előlapot is,ugy hozzáfértél volna a tálcamozgató mechanizmushoz...
Ennyire azért ne nézz hülyének!

A gép előlapja azon a részen szűkebb, mint a tálca előlapja, tehát se előre se hátra nem mozdul a drive, amíg ki nem nyitod a tálcát és oldalirányba le nem húzod róla az előlapot. De pont az volt a lényeg, hogy nem tudta a gép kinyitni.

petyka2
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 3

Készülékbelsők

Hozzászólás Szerző: petyka2 »

Lefagyott egy Fuji nyers lemeztől, 10 órán keresztül nem adta ki.   Kénytelen voltam teljesen szétszedni, hogy kihúzzam a lemeztálcát és kivegyem belőle! Nem volt egyszerű mutatvány, mert a lemeztálca előlapját a lemeztálca nyitott állapotában a drive beszerelése után tolják rá oldalról, 22-es csapdája, szóval le kellett tépni!   Szerencsére nem tört le semmi!

A grundig gdp6155-ös volt ilyen remek szerkzet...
De lecsavarozhattad volna az előlapot is,ugy hozzáfértél volna a tálcamozgató mechanizmushoz...

momba
Törzsvendég
Törzsvendég

Készülékbelsők

Lefagyott egy Fuji nyers lemeztől, 10 órán keresztül nem adta ki. Kénytelen voltam teljesen szétszedni, hogy kihúzzam a lemeztálcát és kivegyem belőle! Nem volt egyszerű mutatvány, mert a lemeztálca előlapját a lemeztálca nyitott állapotában a drive beszerelése után tolják rá oldalról, 22-es csapdája, szóval le kellett tépni! Szerencsére nem tört le semmi!

petyka2
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Készülékbelsők

Szép nagyon ez a videó.Az 1000 -es belseje ettől mennyiben különbözik ?

NV-HS1000

Kicsivel több editálási funkció,+TBC is van benne.

LittleL
Fórumlakó
Fórumlakó

Készülékbelsők

Szép nagyon ez a videó.
Az 1000 -es belseje ettől mennyiben különbözik ?

NV-HS1000

petyka2
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Készülékbelsők

Acme fórumtárstól vásárolt hibás NV-HS800-as immáron működőképesen-Ráköltött összeg:D1996R tranyó 120 huf,videófej 10688 huf...
A videofej egy utángyártott/sajnos NVFS1-be való fej,a 800-hoz már csak eredetit lehet kapni,ezért a fejen lévő panel az eredeti fejdobról származik./Az eredeti fej 36000 huf n.c.../

Vendég

Készülékbelsők

vagy ez bontatlanul 23 euró, 16 éve arra vár, hogy valaki kibontsa és megnézze

Válasz küldése

Vissza: “Galéria”