Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Képek Magyarországról
Képek Magyarországról
Zsír gyíkok!
Miylen objektívvel készültek, ha szabad érdeklődnöm? (mindkettőtök obija érdekel)
Ezzel a kisgéppel. Lehet 2cm-ről is supermakrózni vele. Minden képemet ezzel a géppel készítettem, de már gyúrok egy DSLR-re...
én meg egy ilyennel 2-3 méterről.
Képek Magyarországról
a farka is hiányzik, meg a melső lábain egy-egy ujjacskája...
johogy nem egy preparáltat fotozol
Képek Magyarországról
Zsír gyíkok!
Miylen objektívvel készültek, ha szabad érdeklődnöm? (mindkettőtök obija érdekel)
Ezzel a kisgéppel. Lehet 2cm-ről is supermakrózni vele. Minden képemet ezzel a géppel készítettem, de már gyúrok egy DSLR-re...
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Képek Magyarországról
Posza, most már be lehet fejezni
Én szenvedek, mert folyamatosan elzavarják, és orulok, hogy egyáltalán le tudom fotozni, te meg még meg is szelidited.
Na akkor egy ráadás Neked, meg Hagának:
Itt guggoltam, és rátettem a combomra. Öreg motoros lehet, mert a farka is hiányzik, meg a melső lábain egy-egy ujjacskája...
nagyban
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Képek Magyarországról
Zsír gyíkok!
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt
Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG
Képek Magyarországról
Posza, most már be lehet fejezni
Én szenvedek, mert folyamatosan elzavarják, és orulok, hogy egyáltalán le tudom fotozni, te meg még meg is szelidited.
Képek Magyarországról
5/5.
Végül (természetesen)elengedtem:
nagyban
Képek Magyarországról
5/4.
Mikor rájött hogy nem bántom, már el se szaladt:
nagyban
Képek Magyarországról
5/3.
Egész jól összehaverkodtunk, hmm Haga?
nagyban
Képek Magyarországról
5/2.
Kéktorok:
nagyban
Képek Magyarországról
Gemini, ilyen kéktorkúakra régóta vadászom... nem is csak a fotó miatt, hanem tényleg szépek.
Nekem volt szerencsém egyhez ma...
5/1.
nagyban
Képek Magyarországról
KÖszi már megy.Illetve mégsem. ELőbb megadtam 200-at relativeba, ahogy mondtad. Akkor rakott is egy szép fekete csíkot alulra felülre.
Aztán szélesíteni akartam a "vásznat", de ha már 30-at adtam meg, akkor ezt nem a képből vágta le, hanem hozzátette. És most már mind így sikerül.
Akkor nem tudom mi van megint.
De mi ezzel a gond? Mondom, hogy nem levág, hanem hozzátesz... ha három részletben csinálod, akkor háromszor told hozzá.
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
Képek Magyarországról
Gemini, ilyen kéktorkúakra régóta vadászom... nem is csak a fotó miatt, hanem tényleg szépek.
Képek Magyarországról
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Képek Magyarországról
ma ők voltak nálunk vendégségben:
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Képek Magyarországról
KÖszi már megy.
Illetve mégsem. ELőbb megadtam 200-at relativeba, ahogy mondtad. Akkor rakott is egy szép fekete csíkot alulra felülre.
Aztán szélesíteni akartam a "vásznat", de ha már 30-at adtam meg, akkor ezt nem a képből vágta le, hanem hozzátette. És most már mind így sikerül.
Akkor nem tudom mi van megint.
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Képek Magyarországról
Akkor béna vagyok.Új Photoshop.
Image/Canvas size
BEjön,hogy current Canvas size: 1.2M
width
height
New size:
widt height -ide meg kéne adnom
Ha beírok akármit, akkora annyival elsz széleseb-alacsonyabb a kép
MEg még lehet változtatni ezt: Anchor-nyilakkal jelölve
Canvas extension color: itt feketét választottam, ennyi.
A new size-nál kell megadni, ha "szélesvásznú" keretet akarsz, akkor csak height lesz, és ha mondjuk 200 pixelt adsz meg, akkor 100 lesz felül és 100 lesz alul ("relative" kipipálva). Lent pedig megadod, hogy fekete legyen a színe. (Én először, mint itt az árvizes képnél is, 1-1 pixel fehéres, nem fehér!, keretet is szoktam hozzáadni.)
Nekem semmi gondom vele...
Képek Magyarországról
Akkor béna vagyok.
Új Photoshop.
Image/Canvas size
BEjön,hogy current Canvas size: 1.2M
width
height
New size:
widt height -ide meg kéne adnom
Ha beírok akármit, akkora annyival elsz széleseb-alacsonyabb a kép
MEg még lehet változtatni ezt: Anchor-nyilakkal jelölve
Canvas extension color: itt feketét választottam, ennyi.
Képek Magyarországról
Nyolc évszak:
Szeptember 23.
Október 21.
November 22.
December 22.
Január 28.
Február 24.
Március 21.
Április 21.