Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
A Te Blu-Ray gyűjteményed
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Spiky az Alien kiadvány nagyon király!Gratulálok!Azt majd egyszer én is beszerzem. 
-
Vendég
Látom még mindig olyan szép, mikor elküldtem!
Nézd szorgosan, szép kiadvány!
Ámulva és bámulva fogom nézni.
Hozzám ma érkezeztek meg a Féktelen Alein-ek Tadam jóvoltából!
Ezúton is nagyon köszönöm neki, hogy gyarapíthattam a szerény gyűjteményemet ezzel a gyönyörű kiadvánnyal!
Látom még mindig olyan szép, mikor elküldtem!
Nézd szorgosan, szép kiadvány!
-
Vendég
Hozzám ma érkezeztek meg a Féktelen Alein-ek Tadam jóvoltából!
Ezúton is nagyon köszönöm neki, hogy gyarapíthattam a szerény gyűjteményemet ezzel a gyönyörű kiadvánnyal!
Igen, jó árakkal dolgozik, én például rá is kérdeztem tőle a félreértések elkerülése végett, hogy valóban gyári BD-k listáját küldte e el nekem.
Nem talált, nem Derrick és nem Columbo pakk . . . Kojak.
Nem, Tadam-tól ezeket várom:
Holló 1., Motel 1., Gran Torino, Max Payne egyszemélyes háborúja, Sin City dupla kiadás, A hazafi.
Az Xpress-től meg ezek vannak betárazva:
Fűrész 3., Fűrész 5., Batman Kezdődik, Batman a sötét lovag (2BD), Eredet (2BD), Sólyom végveszélyben - Lopakodó (2 in 1 pack), Ponyvaregény.
ÚTON A TE CSOMAGOD IS!
Friss kékek! Köszönet Tadamnak a három részért és a pöpec állapotért,mintha zsír újak lennének!! A 4.résszel (BD+DVD) tegnap kiegészítettem a pakkot,így mind megvan.
Rég láttam őket így hétvégén biztosan recseg majd a fedélköz és úszik az egész moziszoba!
FODESZ! Szép gyűjtemény, jó helyre kerültek a filmek!
Megelőztelek,mert apróért volt ahhoz képest hogy duplájáért árulják az adás-vételben jelenleg a 4.részt leszámítva. Szóval észnél kell lenni az árakkal.Tadam nagyon el akarja adni a lemezeket biztosan nyomós oka van rá,ezért aki most vásárol tőle jól járhat.
14db? Mi lesz az Derrick pakk? vagy Columbo? :lol!:
Igen, jó árakkal dolgozik, én például rá is kérdeztem tőle a félreértések elkerülése végett, hogy valóban gyári BD-k listáját küldte e el nekem.
Nem talált, nem Derrick és nem Columbo pakk . . . Kojak.
Nem, Tadam-tól ezeket várom:
Holló 1., Motel 1., Gran Torino, Max Payne egyszemélyes háborúja, Sin City dupla kiadás, A hazafi.
Az Xpress-től meg ezek vannak betárazva:
Fűrész 3., Fűrész 5., Batman Kezdődik, Batman a sötét lovag (2BD), Eredet (2BD), Sólyom végveszélyben - Lopakodó (2 in 1 pack), Ponyvaregény.
- fodesz
- V.I.P.

Zsírság, nekem is fáj a fogam erre a 4-esre (IS) ! De ez még várat magára. Szóval ezért nem találtam ezeket már Tadam listáján mert megelőztél fodesz. Sebaj.
Viszont 14db. másik BD-t én is várok. Remélhetőleg holnap jönne 6 (Tadam-tól), aztán a jövőhéten még 8 (új, akciós)!
Megelőztelek,mert apróért volt ahhoz képest hogy duplájáért árulják az adás-vételben jelenleg a 4.részt leszámítva. Szóval észnél kell lenni az árakkal.Tadam nagyon el akarja adni a lemezeket biztosan nyomós oka van rá,ezért aki most vásárol tőle jól járhat.
14db? Mi lesz az Derrick pakk? vagy Columbo? :lol!:
Had gratuláljak én is Posza, látom végre Téged is elkapott a kék vírus és szép számban összecsipegettél már a jó HD-s anyagokból !
A hazafi nekem is úton van már BD-n.
Vmint egyúttal itt szeretnék gratulálni a új készülékekhez is ! A csöves után Te is váltasz a laposra, de remélem nem dobtad ki azt a jó kis Wega tv-t ! Merre funkcionál ezután majd?
Friss kékek!
Zsírság, nekem is fáj a fogam erre a 4-esre (IS) ! De ez még várat magára. Szóval ezért nem találtam ezeket már Tadam listáján mert megelőztél fodesz. Sebaj.
Viszont 14db. másik BD-t én is várok. Remélhetőleg holnap jönne 6 (Tadam-tól), aztán a jövőhéten még 8 (új, akciós)!
- fodesz
- V.I.P.

Friss kékek! Köszönet Tadamnak a három részért és a pöpec állapotért,mintha zsír újak lennének!! A 4.résszel (BD+DVD) tegnap kiegészítettem a pakkot,így mind megvan.
Rég láttam őket így hétvégén biztosan recseg majd a fedélköz és úszik az egész moziszoba!
OFF: Posza,az aláírásod sem ártana átírni!
ON:
Majd ha az erősítő is meglesz...
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
- fodesz
- V.I.P.

OFF: Posza,az aláírásod sem ártana átírni!
ON:
- fodesz
- V.I.P.

Mai szerzemények:
A bajai tescoba 1490ft/db. Volt 34 féle ezen az áron...(X-men mind, többit meg se jegyeztem. A magyar filmek BD-n 999ft/db.)
Ez igen Posza belehúztál! Az Ausztrália és a Hazafi engem is érdekelne. De kár hogy mifelénk a Tuskóban alig akadnak BD filmek ha mégis akkor olyan áron mint egy mikrohullámú sütő
Nekem is vannak ám újak,holnap dobok képet! Majd én megmutatom a világnak
Gratulálok Posza! Szép darab!
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Posza most mondjam hogy írigy vagyok Gratulálok! A Bond Collection-t én is szeretném megszerezni mert DVD-n nem az igazi. A Skyfall úgy tudom itthon kékben csak tavasszal jelenik meg. Miért húzzák így el,megvenném már.
Természetesen a Skyfall nincs benne a tokban, csak a helye. A korong csak egy kartonkorong...
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Mai szerzemények:
A bajai tescoba 1490ft/db. Volt 34 féle ezen az áron...(X-men mind, többit meg se jegyeztem. A magyar filmek BD-n 999ft/db.)
Mellékelték a Skyfall-t is...
Ehhez részemről is a maximális gratula!
- fodesz
- V.I.P.

Tegnap délután érkezett, az új tv-mhez kaptam ajándékba:
Posza most mondjam hogy írigy vagyok Gratulálok! A Bond Collection-t én is szeretném megszerezni mert DVD-n nem az igazi. A Skyfall úgy tudom itthon kékben csak tavasszal jelenik meg. Miért húzzák így el,megvenném már.
Tegnap délután érkezett, az új tv-mhez kaptam ajándékba:
Üdv a kék oldalon Posza!
Köszi!
Üdv a kék oldalon Posza!
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Mai szerény szerzemény, 18. a sorban.
Nem láttam még ezt a filmet, de úgy gondoltam, hogy a jó öreg Willis filmje 990Ft-ot megérhet BD-n.
Szokásos piás zsaru történet, szerintem jó a alakítása ismét. Annyi negatívum ért, hogy nagyon öregesre vették itt a figuráját és elmaradnak a Die Hard részeiből jól megszokott szabadszájú, humoros megjegyzései.
Viszont, a film közben végig járt a agyam, hogy vajon mi lesz a vége, én például arra számítottam, hogy öngyilkos lesz vagy direkt lelöveti magát, de végül happy end-el végződött. Ennyi pénzt szerintem simán megért és biztos, hogy többször is meg fogom nézni.
- fodesz
- V.I.P.

Első Blu-ray-filmem:
Posza üdv a bandában! Jó film, ebben a formátumban kötelező alapmű!